Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παλιοτερα μου ειχατε προτεινει την hp xw27 αλλα μιας και θα χρειαστω vesa εστειλα σε εναν πωλητη που βγαζει ανταπτορες για την xw27 και μου ειπε οτι θα κοστισει με τα μεταφορικα 45 ευρω περιπου οπου ανεβαζουν την τιμη της οθονης και σκεφτομουν μηπως να παω στην Dell S2715H, πως ειναι σε σχεση με την xw27 η συγκεκιρμενη;

Η Dell ειναι χειροτερη.

αν δεν είχε θέματα με το quality control..

Acer Predator XB271HU bmipr

https://www.overclockers.co.uk/acer-predator-xb271hu-27-2560x1440-ips-g-sync-165hz-gaming-widescreen-led-monitor-black-red-mo-098-ac.html

απο που την αγοράζεις σε λογική τιμή και με δυνατότητα επιστροφών;

Απαντάω στο ερώτημά μου ...μάλλον

η φθηνότερη τιμή παίζει τώρα στα 709 ευρώ + τα όποια μεταφορικά από amazon.it

https://www.amazon.it/dp/B017U8Z61W/ref=twister_B01CYEQ5LW

Oι εικόνες των δυσαρεστημένων κατόχων από κάτω όμως είναι αποτρεπτικές.

Η ανταγωνίστρια τα πηγαίνει καλύτερα (στα 759+μεταφορικά);

https://www.amazon.it/Asus-PG279Q-Gaming-Monitor-USB3-0/dp/B0168W2524/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1466249666&sr=1-1&keywords=pg279

Οχι, η Αsus βγαζει περισσοτερα προβληματα.

Καλησπέρα.Ψάχω οθόνη με max budget 250€ για να συνδεθεί με ps4.Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια;Ευχαριστώ.

Καλησπερα. Την HP 27xw παρε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Οχι, η Αsus βγαζει περισσοτερα προβληματα.

The winner is acer xb271hu?

είμαι ένα βήμα πριν την οριστική απόφαση...από amazon.it οι επιστροφές γίνονται ευκολα;

The winner is acer xb271hu?

είμαι ένα βήμα πριν την οριστική απόφαση...από amazon.it οι επιστροφές γίνονται ευκολα;

Eιναι η καλυτερη 144αρα AHVA με G-Sync. Γενικα το amazon εχει καλη πολιτικη επιστροφων, αλλα δεν ειμαι σιγουρος τι παιζει με την Ελλαδα.

Καλημερα. Η συγεκριμενη BenQ ειναι αξιοπρεπης οθονη σε πολυ καλη τιμη, χανει στα σημεια σε σχεση με τις ακριβοτερες εναλλακτικες της ομως. Εχει λιγο χειροτερα color presets, response times (αρα και ghosting) και ενα frame of input lag σε σχεση με ακριβοτερες ανταγωνιστικες της. Η BL2710PT ειναι καλυτερη στα παραπανω πλην του οτι εχει και αυτη ενα frame of input lag. Καλυτερη εναλλακτικη που συνηθως ειναι σχεδον το ιδιο οικονομικη ειναι η asus pb278qr, αν και ειναι αρκετα ακριβοτερη απο την benq στο amazon.co.uk. Eπισης η Dell U2515H ειναι καλυτερη στα παραπανω σημεια, αλλα βεβαια ειναι μονο 25". 

Ποια η χρηση που θα της κανεις?

Μην ψαρώνεις με το αναγραφόμενο response time. Η Dell απλως ειναι λιγο περισσοτερο ειλικρινης απο του υπολοιπους. Το ghosting των lg και dell ειναι ιδιο πρακτικα και σε πολυ καλα επιπεδα, καθως δεν εχουν πολυ overshoot. Καλύτερες σε αυτο τον τομεα ειναι μονο οι νεες 25" IPS και η HP 27xw, οι οποιες ομως ειναι ακριβοτερες και δεν εχουν pivot.

Ισως να ειναι καλυτερες και οι νεότερες οθονες της LG (με κωδικη ονομασια 58,68 κ.ο.κ.) αλλα ουτε αυτες εχουν pivot.

Aξιζει παντως να προτιμήσεις την P2416D σε σχεση με τις φθηνοτερες εναλλακτικες τις, εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας.

Aν εκμεταλλευεσαι το G-Sync παρε την G2460PG (η Acer ΧΒ241ΗΚ ειναι νεότερη 144Ηz με G-Sync με εξισου καλη εικονα + HDMI input, αλλα δεν ερχεται Ελλαδα), αν εκμεταλλευεσαι το Freesync παρε την Viewsonic XG2401 απο εξωτερικο, αν δεν εκμεταλλευεσαι κανενα sync tech παρε την LG 24GM77 απο e-shop.

https://geizhals.eu/viewsonic-xg2401-a1411080.html

http://www.e-shop.gr/othoni-lg-24gm77-b-24-led-gaming-full-hd-black-p-PER.157544

Καλησπέρα και πάλι εγω απλά ήθελα να σας πω ότι τελικα πήρα την benq που είχα αναφέρει λόγο του ότι την βρήκα σε καλή τιμή και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια πάντως

• Like 1

Καλησπέρα.Ενας φίλος μου που μένει στο εξωτερικό έχει βρει την LG 27MP38VQ σε τιμή προσφοράς 180 ευρώ.Τη θέλει μόνο για gaming.Τι λέτε αξίζει η αγορά της;

Καλησπέρα.Ενας φίλος μου που μένει στο εξωτερικό έχει βρει την LG 27MP38VQ σε τιμή προσφοράς 180 ευρώ.Τη θέλει μόνο για gaming.Τι λέτε αξίζει η αγορά της;

Που μενει? Δε ξερω αν εκει που μενει ο φιλος σου τα 180 ευρω ειναι προσφορα.

καλησπερα σημερα παρελαβα την Lg 29uc88-b οι ρυθμισεις ειναι λιγο μανταρα...τι ρυθμισεις περνει?

Γιατι μανταρα? Μονο η φωτεινοτητα θα επρεπε να θελει αλλαγη απο τις αρχικες ρυθμισεις. Βαλε την φωτεινοτητα στο 20% (περιπου 140cd/m2 εκτιμω απο review παρομοιας lg οθονης) και ασε το color preset στο αρχικο standard /default (οπως λεγεται).

To overdrive το αφηνεις στο medium αν δε σε περιαζει λιγο trailing, αλλιως στο fast, οπου εξαφανιζεται το περισσοτερο trailing αλλα πελον εχεις overshoot. Προτιμω να μην εχω overshoot, οποτε θα προτεινα το medium. 

Που μενει? Δε ξερω αν εκει που μενει ο φιλος σου τα 180 ευρω ειναι προσφορα.

Γιατι μανταρα? Μονο η φωτεινοτητα θα επρεπε να θελει αλλαγη απο τις αρχικες ρυθμισεις. Βαλε την φωτεινοτητα στο 20% (περιπου 140cd/m2 εκτιμω απο review παρομοιας lg οθονης) και ασε το color preset στο αρχικο standard /default (οπως λεγεται).

To overdrive το αφηνεις στο medium αν δε σε περιαζει λιγο trailing, αλλιως στο fast, οπου εξαφανιζεται το περισσοτερο trailing αλλα πελον εχεις overshoot. Προτιμω να μην εχω overshoot, οποτε θα προτεινα το medium. 

την φωτεινοτητα οκ το overdrive δεν το βρισκω...μηπως το λεει καπως αλλιως?

Μενει στη ιταλια.Δεν θελει να παρει απο amazon.Αξιζει γενικα σαν οθονη μονο για παιχνιδια;

Aν κρινω απο τις τιμες του amazon.it, ναι ειναι καλη περιπτωση, και σιγουρα ειναι αρκετα καλη για παιχνιδια. Θα προτιμουσα παντως την 25" Acer G257HL που ξερουμε οτι εχει καλυτερο panel και εικονα απο την τυπική 1080p IPS. Ενδεχεται και η LG να εχει εξισου καλη (η 32" σειρας MP58 εχει εξισου καλο panel και εικονα, αλλα δε ξερουμε για τις μικροτερες.

Εχω το hp 1150ea http://h20564.www2.hp.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c02537237 .Θελω να αγορασω μια καλη οθονη για διαβασμα κυριως . Διαθετω εως 220 ευρω. Μεγεθος απο 21 εως 24 ιντσες.

Kαλησπερα. Η Dell S2316H ειναι η καλυτερη λυση, καθως το glossy coating της χαριζει πιο καθαρη εικονα και ζωντανα χρωματα απο τις matte εναλλακτικες.

https://www.skroutz.gr/s/7888706/Dell-S2316H.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...