dukepapass Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Τελικα αποφασησα να παρω την dell u2414h αλλα επειδη θελω καρτα γραφικών η την A) Gigabyte GeForce GTX960 4GB (GV-N960IXOC-4GD) η την Β) Gigabyte GeForce GTX960 4GB (GV-N960OC-4GD) το παρακάτω σχολιο ενος χρήστη που την πηρε με προβλημάτισε....... { (agispetropoulos στις 31/12/2014) Φανταστικό design και εικόνα! ΠΡΟΣΟΧΗ οι κάτοχοι nvidia GPU να τσεκάρουν αν παίζει σε full RGB γιατί την αναγνωρίζουν σαν TV και δεν παίζει στο full των δυνατοτήτων της. Επίσης το mode sRGB είναι το precalibrated και όχι το standard που είναι το default!} τι θελει να πει ο ποιητής ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zakailiou Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Πήγα πλαίσιο και είδα την ulrawide LG 29MP58 στο Πλαίσιο. Μετά την εμπειρία που είχα με μία αστεία σε μέγεθος 25άρα . Έχω να πω ότι, η 29 inches είναι βολικές . Έχει αρκετή επιφάνεια ώστε να βολέψεις 2 πλήρη παράθυρα σε κάθετο split . Μάλιστα το κάνει καλύτερα από μία 27άρα που έβλεπα εκεί δίπλα . Επίσης έχει καλύτερη ανάλυση και ευκρινέστερο κείμενο χωρίς να διακρίνει κανείς τα pixel όπως μπορεί σε απλήFHD των 27 inch . Στο εξωτερικό κυκλοφορεί ήδη η 29UM68 που extra έχει FreeSync (40-75Hz) , λίγο μεγαλύτερη φωτεινότητα στα 300cd/m² και DisplayPort 1.2 με κόστος +45 euro. Πολύ καλή ήταν και η ματ επίστρωση της που πραγματικά βοηθούσε από τις όποιες αντανακλάσεις δημιουργούσαν τα φώτα . Με άφησαν και έπαιξα λίγο και μπορώ να πώ ότι δεν είδα τερατουργήματα ... αντίθετα θα αναφέρω ότι μου φάνηκε γρήγορη και μάλλον είναι χαμηλά σε ms . Για Back light δεν μπορώ να πω γιατί δεν είχα την δυνατότατα να την δω στο σκοτάδι .Με τα φώτα του μαγαζιού και τις ρυθμίσεις που έπαιξα λίγο μαζί τους βρήκα αρκετά ζωντανά τα Χρώματα, για τηνχρήση PC , Από την άλλη η πιστότητα τους σε ταινία ... χωρίς σκοτάδι κρατάω επιφυλάξεις ( διαβάζω πάντως ότι εκπλήσσει ευχάριστα ) . Προσωπικά τόσα χρόνια με Plasma έχω κακομάθει στο βαθύ μαύρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigKnight Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Πήγα πλαίσιο και είδα την ulrawide LG 29MP58 στο Πλαίσιο. Μετά την εμπειρία που είχα με μία αστεία σε μέγεθος 25άρα . Έχω να πω ότι, η 29 inches είναι βολικές . Έχει αρκετή επιφάνεια ώστε να βολέψεις 2 πλήρη παράθυρα σε κάθετο split . Μάλιστα το κάνει καλύτερα από μία 27άρα που έβλεπα εκεί δίπλα . Επίσης έχει καλύτερη ανάλυση και ευκρινέστερο κείμενο χωρίς να διακρίνει κανείς τα pixel όπως μπορεί σε απλή FHD των 27 inch . Στο εξωτερικό κυκλοφορεί ήδη η 29UM68 που extra έχει FreeSync (40-75Hz) , λίγο μεγαλύτερη φωτεινότητα στα 300cd/m² και DisplayPort 1.2 με κόστος +45 euro. Πολύ καλή ήταν και η ματ επίστρωση της που πραγματικά βοηθούσε από τις όποιες αντανακλάσεις δημιουργούσαν τα φώτα . Με άφησαν και έπαιξα λίγο και μπορώ να πώ ότι δεν είδα τερατουργήματα ... αντίθετα θα αναφέρω ότι μου φάνηκε γρήγορη και μάλλον είναι χαμηλά σε ms . Για Back light δεν μπορώ να πω γιατί δεν είχα την δυνατότατα να την δω στο σκοτάδι . Με τα φώτα του μαγαζιού και τις ρυθμίσεις που έπαιξα λίγο μαζί τους βρήκα αρκετά ζωντανά τα Χρώματα, για την χρήση PC , Από την άλλη η πιστότητα τους σε ταινία ... χωρίς σκοτάδι κρατάω επιφυλάξεις ( διαβάζω πάντως ότι εκπλήσσει ευχάριστα ) . Προσωπικά τόσα χρόνια με Plasma έχω κακομάθει στο βαθύ μαύρο. Όταν λες ότι η 25 ήταν αστεία τι εννοείς? Ότι για σωστή ultrawide πας σε 29"? Επίσης σε 27" 1080Ρ διακρίνεις τα pixels?? Τελικά ισχύει αυτό? Να παίζεις δηλαδή ένα game και να φαίνονται τα pixels. Αίσχος. (Δηλαδή στις ultrawide δεν υπάρχει αυτό? Όλα είναι με μεγάλη ευκρίνεια?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zakailiou Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δεν χρειάζεται παράθεση όταν γράφεις το επόμενο σχόλιο . Αστεία εννοώ ότι είναι πολύ στενή σε ύψος . ( προσωπική εκτίμηση ) Ναι, για σωστή Ultrawide ξεκινάς από 29' με τις 32 να είναι το sweetspot της κατηγορίας. Διακρίνω σε κείμενο έγραψα , ( προς θεού , ποιος είπε για ταινίες ) και 720p να ήταν σε ταινία δεν μπορείς να διακρίνεις τίποτα α) λόγω κίνησης , β) λόγω απόστασης θέασης .Στην χρήση όμως γραφείου καθόμαστε από 50 - 70 cm . Προσωπικά είμαι στους 60κάτι και ΝΑΙ σε αυτή την απόσταση η έλλειψη ευκρίνειας μου είναι διακριτή. Όχι γιατί ενώ κάθετα έχει 1080 σε διάσταση - ύψος όσο και σε μία 23άρα στον οριζόντιο άξονα έχει 2560 Display size: 24 16:09 at 91.79 PPI, 0.2767mm dot pitch, 8425 PPI² Display size: 27 16:09 at 81.59 PPI, 0.3113mm dot pitch, 6657 PPI² Display size: 29 2.37:1 at 95.81 PPI, 0.2651mm dot pitch, 9180 PPI² Εκτιμώ ότι η σωστή διάσταση για 1920x1080 σε 16:9 είναι η 24inches Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mandurang Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Καλησπέρα και πάλι, έχοντας καταλήξει σε μια οθόνη να αγοράσω θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς έχει άποψη συγκεκριμένα για την Samsung LS24E370DL, την οποία σκέφτομαι ως εναλλακτική κυρίως λόγω της φθηνής σχετικά τιμής της (~ 200 €), των χαρακτηριστικών που on paper με καλύπτουν (δεν την έχω δει από κοντά) και την ύπαρξη Freesync. Το plan A μου είναι η LG 29UM68, η οποία είναι όμως τσιμπημένη σχετικά (~350 €). Στο εξωτερικό κυκλοφορεί ήδη η 29UM68 που extra έχει FreeSync (40-75Hz) , λίγο μεγαλύτερη φωτεινότητα στα 300cd/m² και DisplayPort 1.2 με κόστος +45 euro. Αυτή κυκλοφορεί και στην Ελλάδα όπως έλεγα παραπάνω. Είναι λίγο ακριβή ακόμα αλλά υπάρχει, το e-shop π.χ. την έχει με € 349 κατόπιν παραγγελίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigKnight Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δεν χρειάζεται παράθεση όταν γράφεις το επόμενο σχόλιο . Αστεία εννοώ ότι είναι πολύ στενή σε ύψος . ( προσωπική εκτίμηση ) Ναι, για σωστή Ultrawide ξεκινάς από 29' με τις 32 να είναι το sweetspot της κατηγορίας. Διακρίνω σε κείμενο έγραψα , ( προς θεού , ποιος είπε για ταινίες ) και 720p να ήταν σε ταινία δεν μπορείς να διακρίνεις τίποτα α) λόγω κίνησης , β) λόγω απόστασης θέασης . Στην χρήση όμως γραφείου καθόμαστε από 50 - 70 cm . Προσωπικά είμαι στους 60κάτι και ΝΑΙ σε αυτή την απόσταση η έλλειψη ευκρίνειας μου είναι διακριτή. Όχι γιατί ενώ κάθετα έχει 1080 σε διάσταση - ύψος όσο και σε μία 23άρα στον οριζόντιο άξονα έχει 2560 Display size: 24 16:09 at 91.79 PPI, 0.2767mm dot pitch, 8425 PPI² Display size: 27 16:09 at 81.59 PPI, 0.3113mm dot pitch, 6657 PPI² Display size: 29 2.37:1 at 95.81 PPI, 0.2651mm dot pitch, 9180 PPI² Εκτιμώ ότι η σωστή διάσταση για 1920x1080 σε 16:9 είναι η 24inches Άρα οτιδήποτε πάνω από 25" για 1080Ρ χάνει σε ευκρίνεια? Δεύτερον, ultrawide 29" πάλι το ίδιο δεν συμβαίνει με ευκρίνεια η όχι? Δεν χάνεται στις ultrawide? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Λοιπόν μετά από αρκετό καιρό επιστρέφω για αγορά οθόνης μιας και λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν αγόρασα πριν 2-3 μήνες που έγραφα. Ψάχνοντας λίγο πάλι το θέμα η ιδανική λύση για το budget μου (μέχρι 200 ευρώ) θα ήταν η LG 24MP68VQ αλλά δυστυχώς δεν την βλέπω να έχει κυκλοφορήσει πουθενά Ελλάδα αλλά είναι και δυσεύρετη και στο εξωτερικό. Εδώ καλά καλά δεν υπάρχει στο επίσημο αγγλικό site της LG. Ξέρουμε μήπως τίποτα για καμιά ημερομηνία κυκλοφορίας ή αν μπορούμε να την προμηθευτούμε εύκολα από κάποιο ευρωπαϊκό έμπιστο κατάστημα; Διαφορετικά σκεφτόμουν να πάω στην LG 24MP58VQ η οποία όμως δεν έχει Freesync. Όπως επίσης ακόμη σκέφτομαι και την LG 24MB56HQ λόγω της καλής βάσης και του pivot και height adjustment. Η ερώτηση μου εδώ είναι η εξής: Υπάρχει κάποια αισθητή διαφορά στα panels αυτών των 2 οθονών, όντας η πρώτη αρκετά πιο πρόσφατο μοντέλο? Η αλήθεια είναι δεν βρήκα πουθενά review για την LG 24Mp58VQ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Τελικα αποφασησα να παρω την dell u2414h αλλα επειδη θελω καρτα γραφικών η την A) Gigabyte GeForce GTX960 4GB (GV-N960IXOC-4GD) η την Β) Gigabyte GeForce GTX960 4GB (GV-N960OC-4GD) το παρακάτω σχολιο ενος χρήστη που την πηρε με προβλημάτισε....... { (agispetropoulos στις 31/12/2014) Φανταστικό design και εικόνα! ΠΡΟΣΟΧΗ οι κάτοχοι nvidia GPU να τσεκάρουν αν παίζει σε full RGB γιατί την αναγνωρίζουν σαν TV και δεν παίζει στο full των δυνατοτήτων της. Επίσης το mode sRGB είναι το precalibrated και όχι το standard που είναι το default!} τι θελει να πει ο ποιητής ;; Δεν ειναι προβλημα αυτο, καλα κανει και το τονιζει ο χρηστης. Ολες οι nvidia gpu οταν συνδεονται με oθονη hdmi υπαρχει περιπτωση να αναγνωρισουν την οθονη ως τηλεοραση και να χρησιμοποιησουν το limited srgb. Διορθωνεται με μια ρυθμιση απο το nvidia control panel. Η u2414H παντως ειναι αρκετα τσιμπημενη για την κατηγορια της. Η ανωτερη 27xw ειναι μονο 30 ευρω ακριβοτερη, ενω η s2316H με glossy coating ειναι 40 ευρω φθηνοτερη. Πρεπει να εκτιμας πολυ τα extra inputs και την καλυτερη βαση για να την προτιμησεις. Καλησπέρα και πάλι, έχοντας καταλήξει σε μια οθόνη να αγοράσω θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς έχει άποψη συγκεκριμένα για την Samsung LS24E370DL, την οποία σκέφτομαι ως εναλλακτική κυρίως λόγω της φθηνής σχετικά τιμής της (~ 200 €), των χαρακτηριστικών που on paper με καλύπτουν (δεν την έχω δει από κοντά) και την ύπαρξη Freesync. Το plan A μου είναι η LG 29UM68, η οποία είναι όμως τσιμπημένη σχετικά (~350 €). Αυτή κυκλοφορεί και στην Ελλάδα όπως έλεγα παραπάνω. Είναι λίγο ακριβή ακόμα αλλά υπάρχει, το e-shop π.χ. την έχει με € 349 κατόπιν παραγγελίας. Απο ελλαδα ειναι η μονη επιλογη σου σε αυτο το budget με freesync, οποτε δεν εχεις αλλη επιλογη. Προσοχη διοτι μαλλον θα εχει αρκετο glow, αν δεν καθεσαι πολυ κοντα της ομως και αν χρησιμοποιεις bias lighting το μασκαρευεις. Η LG αξιζει τα παραπανω χρηματα γιατι εχει καλυτερο panel. Επισης στο εξωτερικο βρισκεις την νεα φουρνια 24" IPS απο LG και samsung που εχουν freesync και λογικα θα ειναι καλυτερες. Λοιπόν μετά από αρκετό καιρό επιστρέφω για αγορά οθόνης μιας και λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν αγόρασα πριν 2-3 μήνες που έγραφα. Ψάχνοντας λίγο πάλι το θέμα η ιδανική λύση για το budget μου (μέχρι 200 ευρώ) θα ήταν η LG 24MP68VQ αλλά δυστυχώς δεν την βλέπω να έχει κυκλοφορήσει πουθενά Ελλάδα αλλά είναι και δυσεύρετη και στο εξωτερικό. Εδώ καλά καλά δεν υπάρχει στο επίσημο αγγλικό site της LG. Ξέρουμε μήπως τίποτα για καμιά ημερομηνία κυκλοφορίας ή αν μπορούμε να την προμηθευτούμε εύκολα από κάποιο ευρωπαϊκό έμπιστο κατάστημα; Διαφορετικά σκεφτόμουν να πάω στην LG 24MP58VQ η οποία όμως δεν έχει Freesync. Όπως επίσης ακόμη σκέφτομαι και την LG 24MB56HQ λόγω της καλής βάσης και του pivot και height adjustment. Η ερώτηση μου εδώ είναι η εξής: Υπάρχει κάποια αισθητή διαφορά στα panels αυτών των 2 οθονών, όντας η πρώτη αρκετά πιο πρόσφατο μοντέλο? Η αλήθεια είναι δεν βρήκα πουθενά review για την LG 24Mp58VQ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Καλησπερα. Η πιο νεα μαλλον θα εχει και καλυτερη εικονα στα σημεια, αν και ειναι γεγονος οτι δεν εχει δοκιμαστει καμια καινουρια 24" IPS προς το παρον για να γνωριζουμε αν εχουν σημαντικες διαφορες απο τις παλιοτερες. Μπορουμε να εκτιμησουμε παντως οτι λογω glossy coating η Dell S2316H θα εχει καλυτερη εικονα απο τις LG αν οι συνθηκες φωτισμου δεν ειναι αντίξοες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightguy Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Παιδια θελω ενα budget monitor μεχρι 130 ευρω για gaming και ταινιες.Εχω βρει αυτο και απο οσες κριτικες εχω διαβασει λενε οτι αξιζει πολυ για τα λεφτα του,υπαρχει τιποτα καλυτερο ή να παρω αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john63 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 γεια σε όλους βοηθήστε με σας παρακαλώ γιατί έχω μπλεχτεί έχω έναν i5 2500κ και μια gtx760 την οποία θα αντικαταστησω με μια gtx970 και παίζω σε ένα Samsung 27'' monitor-tv 1080p και εδώ δεν ξέρω τι να κάνω να κατέβω σε 25'' και 1440p = 2κ ανάλυση ??? η να πάω σε 1080p και 144hz ???και όλα αυτά για να τρέξω πιο άνετα το The Division στο οποίο έχω τώρα στο high 38fp τι είναι καλύτερο υψηλότερη ανάλυση 2κ η 1080 όλα ultra και ρυθμό ανανέωσης 144 ??? συνυπολογιστε ότι ήδη παίζω σε 27'' όποτε θα είναι κάπως οι λιγότερες ίντσες όσο για χρήματα έχω γύρω στο 300-350 να διαθέσω σας ευχαριστώ εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Παιδια θελω ενα budget monitor μεχρι 130 ευρω για gaming και ταινιες.Εχω βρει αυτο και απο οσες κριτικες εχω διαβασει λενε οτι αξιζει πολυ για τα λεφτα του,υπαρχει τιποτα καλυτερο ή να παρω αυτο? Φυσικα και δεν αξιζει tn monitor. Δες αυτη την ips lg. https://www.skroutz.gr/s/8296128/LG-22MP58VQ.html γεια σε όλους βοηθήστε με σας παρακαλώ γιατί έχω μπλεχτεί έχω έναν i5 2500κ και μια gtx760 την οποία θα αντικαταστησω με μια gtx970 και παίζω σε ένα Samsung 27'' monitor-tv 1080p και εδώ δεν ξέρω τι να κάνω να κατέβω σε 25'' και 1440p = 2κ ανάλυση ??? η να πάω σε 1080p και 144hz ???και όλα αυτά για να τρέξω πιο άνετα το The Division στο οποίο έχω τώρα στο high 38fp τι είναι καλύτερο υψηλότερη ανάλυση 2κ η 1080 όλα ultra και ρυθμό ανανέωσης 144 ??? συνυπολογιστε ότι ήδη παίζω σε 27'' όποτε θα είναι κάπως οι λιγότερες ίντσες όσο για χρήματα έχω γύρω στο 300-350 να διαθέσω σας ευχαριστώ εκ των προτερων Kαλησπερα. Τα 38fps δεν ειναι αρκετα για ιδανικο gaming, ποσο μαλλον για multiplayer fps. Ειτε πας σε 1440p ειτε σε 144Ηz οθονη, ολα ultra δε θα συμφερει να τα βαζεις ακομη και με μια 970, διοτι στην πρωτη περιπτωση με τα γραφικα στα ultra δεν πιανεις 60fps, στην δευτερη σε συμφερει να παινεις οσα περισσοτερα fps γινεται. Παρολα αυτα φυσικα και μπορεις να εχεις καλα γραφικα και υψηλα fps και στις δυο περιπτωσεις. Το αν θα προτιμησεις να παρεις 60Hz IPS ή 144Ηz TN εξαρταται απο το αν δινεις περισσοτερη βαση στα πολλα Hz η στην καλη εικονα. Με το budget σου αγοραζεις τις Dell U2515H και Hp 27xw απο 60Ηz IPS και την LG 24GM77 απο τις 144Ηz TN. Και οι τρεις πολυ καλες οθονες για την κατηγορια τους, κρινε και αγορασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightguy Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Φυσικα και δεν αξιζει tn monitor. Δες αυτη την ips lg. https://www.skroutz.gr/s/8296128/LG-22MP58VQ.html Ωραια φαινεται,υπαρχει και καμια αλλη που να αξιζει να δω σε αυτα τα χρηματα ή να παω για αυτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john63 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Φυσικα και δεν αξιζει tn monitor. Δες αυτη την ips lg. https://www.skroutz.gr/s/8296128/LG-22MP58VQ.html Kαλησπερα. Τα 38fps δεν ειναι αρκετα για ιδανικο gaming, ποσο μαλλον για multiplayer fps. Ειτε πας σε 1440p ειτε σε 144Ηz οθονη, ολα ultra δε θα συμφερει να τα βαζεις ακομη και με μια 970, διοτι στην πρωτη περιπτωση με τα γραφικα στα ultra δεν πιανεις 60fps, στην δευτερη σε συμφερει να παινεις οσα περισσοτερα fps γινεται. Παρολα αυτα φυσικα και μπορεις να εχεις καλα γραφικα και υψηλα fps και στις δυο περιπτωσεις. Το αν θα προτιμησεις να παρεις 60Hz IPS ή 144Ηz TN εξαρταται απο το αν δινεις περισσοτερη βαση στα πολλα Hz η στην καλη εικονα. Με το budget σου αγοραζεις τις Dell U2515H και Hp 27xw απο 60Ηz IPS και την LG 24GM77 απο τις 144Ηz TN. Και οι τρεις πολυ καλες οθονες για την κατηγορια τους, κρινε και αγορασε. σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Δινω περσότερη βαση στην καλη εικονα -λεπτομερεια αλλα θελω και το smooth τρέξιμο οσο για τα ultra settings τα ανέφερα μόνο για την περιπτωση 1080/144 γνωρίζοντας τις δυνατότητες- απόδοση της 970 Αρα από ότι καταλαβαινω η λογικη αναβάθμιση στην περιπτωση μου από 760/1080/60hz είναι 970/1440/60hz και ένα από τα δυο IPS panels που μου προτείνεις σωστά ??απλα δεν ξερω που πραγματικά θα δω διαφορα που να αξίζει την επιπλέον επενδυση-αναβαθμιση διοτι και το lg μου φαινεται πολύ καλη περιπτωση αλλά μενω παλι στο 1080 σε κούρασα και παλι σε ευχαριστώ για την βοηθεια σου Επεξ/σία 31 Μαΐου 2016 από john63 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostolos83 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Καμία γνώμη για το παρακάτω μοντέλο;http://www.philips.g...artcontrol-liteΜε γνώμονα ότι δε θέλω να ξεπεράσω τα €140 και οτι μπορώ μόνο από κιτρινομαγαζο (λόγω πιστωτικού);Αξίζει να περιμένω μια βδομάδα; Μιλάμε πάντα για οθόνη 24" ή και παραπάνω. Την έχει κανένας, μπορεί να εκφέρει γνώμη?Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ωραια φαινεται,υπαρχει και καμια αλλη που να αξιζει να δω σε αυτα τα χρηματα ή να παω για αυτη? Oχι δεν υπαρχει. σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Δινω περσότερη βαση στην καλη εικονα -λεπτομερεια αλλα θελω και το smooth τρέξιμο οσο για τα ultra settings τα ανέφερα μόνο για την περιπτωση 1080/144 γνωρίζοντας τις δυνατότητες- απόδοση της 970 Αρα από ότι καταλαβαινω η λογικη αναβάθμιση στην περιπτωση μου από 760/1080/60hz είναι 970/1440/60hz και ένα από τα δυο IPS panels που μου προτείνεις σωστά ??απλα δεν ξερω που πραγματικά θα δω διαφορα που να αξίζει την επιπλέον επενδυση-αναβαθμιση διοτι και το lg μου φαινεται πολύ καλη περιπτωση αλλά μενω παλι στο 1080 σε κούρασα και παλι σε ευχαριστώ για την βοηθεια σου Παρακαλω. Και οι δυο παραπανω IPS οθονες ειναι πολυ καλες και αποτελουν καλες αναβαθμισεις. Καμία γνώμη για το παρακάτω μοντέλο; http://www.philips.g...artcontrol-lite Με γνώμονα ότι δε θέλω να ξεπεράσω τα €140 και οτι μπορώ μόνο από κιτρινομαγαζο (λόγω πιστωτικού); Αξίζει να περιμένω μια βδομάδα; Μιλάμε πάντα για οθόνη 24" ή και παραπάνω. Την έχει κανένας, μπορεί να εκφέρει γνώμη? Ευχαριστώ... Μια απο τις δυο. http://www.e-shop.gr/othoni-lg-22mp58vq-p22-led-full-hd-black-p-PER.170761 http://www.e-shop.gr/othoni-lg-23mp57vq-p23-led-full-hd-black-p-PER.170571 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα