Mandurang Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Kαλησπερα. Την LG 29um68 προτιμησε. Οι 29" ultrawide εχουν καλυτερο panel απο τις 23"-24" 1080p IPS, και στις 29" εχουν αξιοπρεπες μεγεθος. Δεν εχω υποψιν καποια αλλη φθηνη ips με freesync. Δε θα ειχε και νοημα να αγορασεις 1440p οθονη με την r9 380. Ευχαριστώ για τη γνώμη Mors. Για τις 27αρες 16:9 συγκριτικά με την 29" ultrawide τι άποψη έχεις; Αν έβρισκα φερειπείν την LG 27MP68VQ ή την 27MP68HM που έχουν freesync και η τιμή τους είναι γύρω στα €300-350 χωρίς μεταφορικά (υποθετικά μιλώντας γιατί αυτές δεν τις βρίσκω πουθενά στην Ευρώπη, ή όπου τις βρίσκω δεν παραδίδουν Ελλάδα ). Από περιέργεια γιατί λες δεν θα είχε νόημα να αγοράσω 1440p (όχι ότι το σκεφτόμουν σοβαρά δηλαδή); Δεν είναι αρκετά καλή η 390 με 8gb vram για 2k resolutions; Η εντύπωσή μου ήταν ότι και μέχρι 4k μπορούσε να πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisser Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Καλημερα! Μολις εγινα καοτοχος της Lg 27mp58vq.. Χρειαζεται καποιες ιδιαιτερες ρυθμισεις? Η πρωτη εντυπωση ειναι καλή για τα χρηματα που δαπάνησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ για τη γνώμη Mors. Για τις 27αρες 16:9 συγκριτικά με την 29" ultrawide τι άποψη έχεις; Αν έβρισκα φερειπείν την LG 27MP68VQ ή την 27MP68HM που έχουν freesync και η τιμή τους είναι γύρω στα €300-350 χωρίς μεταφορικά (υποθετικά μιλώντας γιατί αυτές δεν τις βρίσκω πουθενά στην Ευρώπη, ή όπου τις βρίσκω δεν παραδίδουν Ελλάδα ). Από περιέργεια γιατί λες δεν θα είχε νόημα να αγοράσω 1440p (όχι ότι το σκεφτόμουν σοβαρά δηλαδή); Δεν είναι αρκετά καλή η 390 με 8gb vram για 2k resolutions; Η εντύπωσή μου ήταν ότι και μέχρι 4k μπορούσε να πάει. Παρακαλω. Σχετικα με την gpu μπερδευτικα και διαβασα 380. Η 390 μια χαρα ειναι για 1440p, αν και η μικροτερη αναλυση της ultrawide ειναι καλοδεχουμενη. 4K δεν παιζεις αξιοπρεπως, αλλα δε σε ενδιαφερει αυτο κιολας. Οι 27" 1080p εχουν χειροτερο panel απο τις 29" ultrawide. Η HP 27xw ειναι εξαιρεση, αλλα δεν εχει freesync. Οποτε θα προτιμουσα την 29" ultrawide. Καλημερα! Μολις εγινα καοτοχος της Lg 27mp58vq.. Χρειαζεται καποιες ιδιαιτερες ρυθμισεις? Η πρωτη εντυπωση ειναι καλή για τα χρηματα που δαπάνησα... Kαλορίζικη. Τα presets της πρεπει να ειναι καλα (color profile "user", contrast 70, αυτα ειναι νομιζω). Ριξε την φωτεινοτητα τουλαχιστoν στα 140 cd/m2 (40-50% brightness πρεπει να ειναι). Σκέψου αν θέλεις να βαλεις και bias lighting. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristossl2000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Καλημερα! Μολις εγινα καοτοχος της Lg 27mp58vq.. Χρειαζεται καποιες ιδιαιτερες ρυθμισεις? Η πρωτη εντυπωση ειναι καλή για τα χρηματα που δαπάνησα... Με ενδιαφέρει κι εμένα η συγκεκριμένη, αν και σκεφτόμουν και την HP 27xw που πρότεινε o XMorsX αλλά φοβάμαι τις αντανακλάσεις λόγω οτι έχω δίπλα μου παράθυρο.Πες αν μπορείς μερικά πράγματα παραπάνω (τιμή, πως είναι το μαύρο της, έχει bleed ή glow, χρώματα). Αν ανέβαζες και μια φωτογραφία με μαύρο φόντο θα σου ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisser Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Με ενδιαφέρει κι εμένα η συγκεκριμένη, αν και σκεφτόμουν και την HP 27xw που πρότεινε o XMorsX αλλά φοβάμαι τις αντανακλάσεις λόγω οτι έχω δίπλα μου παράθυρο.Πες αν μπορείς μερικά πράγματα παραπάνω (τιμή, πως είναι το μαύρο της, έχει bleed ή glow, χρώματα). Αν ανέβαζες και μια φωτογραφία με μαύρο φόντο θα σου ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ. Λοιπον εγω λογω οτι ειμαι απο βορεια Ελλαδα την πηρα απο το e-shop 249€ λογω οτι την ειχε διαθεσιμη.. Αν εισαι απο αθηνα το Msystems την εχει 232€ και δωρεαν παραδοση εντος Αττικης. Απο bleeding εμενα μου φαινεται πως δεν εχει καθολου και το μαυρο ειναι τελειως ομοιομορφο σε ολο το πανελ.. Γενικα τα χρωματα δεν ειναι τοσο τρομερα σαν της dell s2716h που την ειδα διπλα διπλα αλλα ειναι και κατα 30% πιο ακριβη. Η ποιοτητα κατασκευη της ειναι αναλογη της τιμης και κυμαινεται στην μετριοτητα.. Προσωπικα πιστευω πως ειναι μια value for money αγορα κρινοντας πως οι ακριβοτερες οθονες εμφανιζουν πολυ bleeding και πρεπει να εισαι λιγο τυχερος για να πετυχεις μια καλη.. Για ghosting κτλ δεν μπορω να σου πω κατι διοτι η καρτα μου ειναι πολυ φτωχη και δεν ασχολουμαι γενικα με gaming.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisser Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 lg 27mp58vq Τραβηγμενη με ενεργοποιημενο HDR Με λαμπα 1200 Lumen τα συμπερασματα δικα σας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dukepapass Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Oi ultrasharp τι παραπανω εχουν απο τις απλες χωρις αυτο dell? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
woofwoofwoof Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παίδες! Ενδιαφέρομαι να μάθω ποια είναι η καλύτερη επιλογή γύρω στα 140-150 ευρώ σε 24αρα , για 1080p gaming σε LoL, κάνα CS, γενικά χαλαρά mmo games. Επίσης, πολύ Excel και λίγο Autocad. Συν ταινίες. Γενικά διάλεξα desktop αντί για λαπτοπ για να έχω καλύτερη οθόνη, οπότε είναι σημαντικόνα είναι σε λογικά πλαίσια αξιοπρεπής. Λογικά το σετ θα είναι ι3 6100 με gtx 950/960. Να προτιμήσω ips ή tn panel? Διάβασα ότι τα φτηνά ips χαλάνε πολύ τα μαύρα και γενικά λόγω υψηλής φωτεινότητας δημιουργούν ψιλό προβλήματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beez Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 καλησπερα. κοιταω για οθονη για χρηση γραφειου. αυτη τι στιγμη δουλευω σε μια dell U2412M (1920χ1200). γενικα η επιφανεια εργασίας ποτε δεν ειναι αρκετή. αναρωτιεμαι αν υπάρχει εμπειρία απο την LG 25UM58-P ειδα την μεγαλυτερη ανάλυση (2560x1080) και σκεφτόμουνα να την δοκιμάσω. επισης δεν ειμαι σίγουρος τι παραπάνω περνεις με την LG 25UB55-B. τι λέει αυτη η σειρά οθονών? εντωμεταξυ απο θεμα τιμης μετα μπορεις να πας και στην LG 29UM58-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Oi ultrasharp τι παραπανω εχουν απο τις απλες χωρις αυτο dell? Frameless πλαίσιο και sRGB mode οπου ειναι καλα καλυμπραρισμενες στο sRGB. Καλησπέρα παίδες! Ενδιαφέρομαι να μάθω ποια είναι η καλύτερη επιλογή γύρω στα 140-150 ευρώ σε 24αρα , για 1080p gaming σε LoL, κάνα CS, γενικά χαλαρά mmo games. Επίσης, πολύ Excel και λίγο Autocad. Συν ταινίες. Γενικά διάλεξα desktop αντί για λαπτοπ για να έχω καλύτερη οθόνη, οπότε είναι σημαντικόνα είναι σε λογικά πλαίσια αξιοπρεπής. Λογικά το σετ θα είναι ι3 6100 με gtx 950/960. Να προτιμήσω ips ή tn panel? Διάβασα ότι τα φτηνά ips χαλάνε πολύ τα μαύρα και γενικά λόγω υψηλής φωτεινότητας δημιουργούν ψιλό προβλήματα.. Καλησπερα. Σιγουρα οι ips εχουν απο λιγο εως περισσοτερο χειροτερα μαυρα απο τις va αλλα και τις TN οθονες, και παλι ομως εχουν με διαφορα καλυτερη εικονα απο τις δευτερες αλλα και απο τις πρωτες στις περισσοτερες περιπτωσεις. Αυτο με τη φωτεινοτητα δεν ξερω που το διαβασες και βεβαια δεν ισχυει, οποτε ισως να θελεις να ξανα-αξιολογησεις την πηγη σου. Οι IPS της LG ειναι οι καλυτερες σε αυτο το price range, οποτε δες την LG 24MP58VQ. καλησπερα. κοιταω για οθονη για χρηση γραφειου. αυτη τι στιγμη δουλευω σε μια dell U2412M (1920χ1200). γενικα η επιφανεια εργασίας ποτε δεν ειναι αρκετή. αναρωτιεμαι αν υπάρχει εμπειρία απο την LG 25UM58-P ειδα την μεγαλυτερη ανάλυση (2560x1080) και σκεφτόμουνα να την δοκιμάσω. επισης δεν ειμαι σίγουρος τι παραπάνω περνεις με την LG 25UB55-B. τι λέει αυτη η σειρά οθονών? εντωμεταξυ απο θεμα τιμης μετα μπορεις να πας και στην LG 29UM58-P Καλησπερα. Οι ub σου δινουν καλυτερη βαση και ισως καποια features ακομη, αλλα ειναι γεγονοες οτι σε αυτη την περιπτωση δεν αξιζει καθολου σε σχεση με την 29um58. Δε θα προτεινα 25" ultrawide, ειναι πολυ μικρες σε φυσικες διαστασεις. Αν θελεις μεγαλυτερο real-estate απο την U2412m η φθηνοτερη αναβαθμιση ειναι η P2416D και μετα η U2515H. Aν σου αρεσουν οι ultrawide, οι 29" εχουν αξιοπρεπες μεγεθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
woofwoofwoof Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ωραίος, εννοούσα ότι επειδή έχουν υψηλή φωτεινότητα έχουν χειρότερη αντίθεση και άρα ξεθωριασμενα χρώματα.. Ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο ???? Παρεμπιπτόντως, μια Asus που στο σκρουτζ είναι μέσα στις 3 δημοφιλεστερες λέει τίποτα; Την LG θα πάρω αλλά ρωτάω να δω γιατί είναι τόσο ψηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristossl2000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 lg 27mp58vq Τραβηγμενη με ενεργοποιημενο HDR Με λαμπα 1200 Lumen τα συμπερασματα δικα σας Φαίνεται αρκετά καλή και με ελάχιστο bleeding σε σχέση με άλλα που έχω δει. Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις εικόνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ωραίος, εννοούσα ότι επειδή έχουν υψηλή φωτεινότητα έχουν χειρότερη αντίθεση και άρα ξεθωριασμενα χρώματα.. Ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο ???? Παρεμπιπτόντως, μια Asus που στο σκρουτζ είναι μέσα στις 3 δημοφιλεστερες λέει τίποτα; Την LG θα πάρω αλλά ρωτάω να δω γιατί είναι τόσο ψηλά. Οι IPS εχουν πιο ζωντανα χρωματα απο τις εναλλακτικες. Οχι, οι φθηνες asus συνηθως ειναι της πλακας ή αν ειναι IPS ειναι υπερτιμημενες. Δημοφιλεις ειναι επειδη ειναι φθηνες και ο κοσμος δεν ξερει να κανει ερευνα αγορας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beez Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Frameless πλαίσιο και sRGB mode οπου ειναι καλα καλυμπραρισμενες στο sRGB. Καλησπερα. Σιγουρα οι ips εχουν απο λιγο εως περισσοτερο χειροτερα μαυρα απο τις va αλλα και τις TN οθονες, και παλι ομως εχουν με διαφορα καλυτερη εικονα απο τις δευτερες αλλα και απο τις πρωτες στις περισσοτερες περιπτωσεις. Αυτο με τη φωτεινοτητα δεν ξερω που το διαβασες και βεβαια δεν ισχυει, οποτε ισως να θελεις να ξανα-αξιολογησεις την πηγη σου. Οι IPS της LG ειναι οι καλυτερες σε αυτο το price range, οποτε δες την LG 24MP58VQ. Καλησπερα. Οι ub σου δινουν καλυτερη βαση και ισως καποια features ακομη, αλλα ειναι γεγονοες οτι σε αυτη την περιπτωση δεν αξιζει καθολου σε σχεση με την 29um58. Δε θα προτεινα 25" ultrawide, ειναι πολυ μικρες σε φυσικες διαστασεις. Αν θελεις μεγαλυτερο real-estate απο την U2412m η φθηνοτερη αναβαθμιση ειναι η P2416D και μετα η U2515H. Aν σου αρεσουν οι ultrawide, οι 29" εχουν αξιοπρεπες μεγεθος. την 29um58 γιατι δεν την συζηταμε που ειναι φτηνοτερη απο τις δυο? ειναι μονο ιντσες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) την 29um58 γιατι δεν την συζηταμε που ειναι φτηνοτερη απο τις δυο? ειναι μονο ιντσες? Γιατι ειναι πιο niche προιον για συμβατικη χρηση υπολογιστη. Εχει μικροτερο real-estate και το φορματ βολευει περισσοτερο μονο σε συγκεριμενες περιπτωσεις. Ειναι καλη περιπτωση για την κατηγορια της παντως. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2016 από XMorsX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα