Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οσες εχω ποσταρει στα προηγουμενα ποστς, αλλα αν θελεις φθηνοτερη δες και την LG 24MP58VQ.

Καλοδουλευτη. Oχι γιατι δεν εχουμε review, αλλα οι αλλες Dell θελουν standard preset και normal overdrive, με την S2415H να αποδιδει καλυτερα στο multimedia preset και παλι normal overdrive. Tην επιθυμητη φωτεινοτητα για χαμηλη περιβαλλουσα φωτεινοτητα ή χρηση bias lighting σαν το δικο μου μαλλον την πετυχαινει καπου στο 30.

Δες και εδω: https://pcmonitors.info/reviews/dell-s2415h/

Τελικά πήρα σήμερα την LG 24MP58VQ. Για αρχή κανένα καμένο pixel και καθόλου Light Bleeding.

Οι ρυθμίσεις μαμά είναι ότι νάναι.π.χ 100% φωτεινότητα.

Κανένα έτοιμο preset υπάρχει πουθενά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Η Dell ωστόσο είναι 1440P! Θα άξιζε λες η αγορά 1440Ρ έναντι του 1080Ρ? Υπάρχουν διάφορες τεράστιες η απλά αοσθητες διάφορες στην εικόνα?

Eξαρταται τη χρηση. Τι χρηση θα κανεις εσυ κυριως? Αν ειναι gaming, καλυτερα να παρεις την HP.

Eξαρταται τη χρηση. Τι χρηση θα κανεις εσυ κυριως? Αν ειναι gaming, καλυτερα να παρεις την HP.

Ναι αυτό λέω, Gaming 80%, για αυτό ρώτησα αν τα 1440P έχουν καμία τρελή διαφορά με τα 1080P.

Τελικά πήρα σήμερα την LG 24MP58VQ. Για αρχή κανένα καμένο pixel και καθόλου Light Bleeding.

Οι ρυθμίσεις μαμά είναι ότι νάναι.π.χ 100% φωτεινότητα.

Κανένα έτοιμο preset υπάρχει πουθενά;

Καλοριζικη. Οχι για την συγκεκριμενη, αλλα οι οθονες της LG συνηθως ερχονται με το καλυτερο setup. Μονο την φωτεινοτητα μενει να μειωσεις, νομιζω πως καπου στο 20 ειναι ιδανικα.

Ναι αυτό λέω, Gaming 80%, για αυτό ρώτησα αν τα 1440P έχουν καμία τρελή διαφορά με τα 1080P.

Για gaming η χαμηλοτερη αναλυση ειναι καλυτερη λυση καθως προσφερει περισσοτερα fps. Εκτος και αν εχεις μια 980ti οποτε δεν σε ενδιαφερει το παραπανω. 

• Like 1

Καλοριζικη. Οχι για την συγκεκριμενη, αλλα οι οθονες της LG συνηθως ερχονται με το καλυτερο setup. Μονο την φωτεινοτητα μενει να μειωσεις, νομιζω πως καπου στο 20 ειναι ιδανικα.

Για gaming η χαμηλοτερη αναλυση ειναι καλυτερη λυση καθως προσφερει περισσοτερα fps. Εκτος και αν εχεις μια 980ti οποτε δεν σε ενδιαφερει το παραπανω.

Μάλλον για Gtx 1070 που έχει χαλαρά την TITAN X. αλλά φοβάμαι μήπως στο μέλλον γίνουν πολύ απαιτητικά τα παιχνίδια και σε μεγάλες αναλύσεις ούτε αυτές οι κάρτες φτάνουν.

Επίσης η HP έχει καλύτερα χρώματα από την DELL 1440P?

Μάλλον για Gtx 1070 που έχει χαλαρά την TITAN X. αλλά φοβάμαι μήπως στο μέλλον γίνουν πολύ απαιτητικά τα παιχνίδια και σε μεγάλες αναλύσεις ούτε αυτές οι κάρτες φτάνουν.

Επίσης η HP έχει καλύτερα χρώματα από την DELL 1440P?

Eιναι και αυτο. Η HP εχει πιο ελαφρυ coating οποτε θα εχει λιγο πιο ζωντανα και καθαρα χρωματα.

ΧMorsX για να λες συνεχεια για την HP παει να πει οτι θα ειναι καλη οθονη...αν και σε κανα μηνα θα αγορασω οθονη βλεπω να πηγαινω σε αυτην..το μονο που φοβαμαι ειναι οτι ειναι λιγο μεγαλη και απο 23 θα παω σε 27..μισο μετρο αποσταση εχω απο την οθονη  οταν παιζω παιχνιδια...καλα για φιφα δεν το συζηταω μεγαλη οθονη θα ειναι απολαυση το θεμα ειναι κανενα counter και τα σχετικα πως θα ειναι,αν και νομιζω αυτα τα παιχνιδια δυσκολα μπορεις να τα παιξεις σε τοσο μεγαλη οθονη και τοσο μικρη αποσταση.

Εγω την εχω στους 60 ποντους και ειμαι ανετα. Αν ειχες μεγαλυτερη αποσταση θα ηταν ακομη καλυτερα. Εγω συνεχιζω αν την προτεινω γιατι ειναι οντως πολυ καλη οθονη.

Eξαρταται τη χρηση. Αλλα η Hp ειναι σιγουρα καλυτερη απο τις acer και asus.

Χωρίς παρεξήγηση η οτιδήποτε εννοείται, απλά δεν γνωρίζω, έχεις ασχοληθεί και με άλλες ακριβές οθόνες 200€+ και προτείνεις την HP, η απλώς έχεις χρησιμοποιείσει την HP και την θεωρείς ως την ανώτερη μέχρι τα 300€? Ρωτάω επειδή την αναφέρεις ως την καλύτερη στα λεφτά αυτά και θεώρησα ότι χρησιμοποισες και την ACER, Dell κτλπ και γνωρίζεις από εμπειρία, ότι η HP είναι καλύτερη. :)

Χωρίς παρεξήγηση η οτιδήποτε εννοείται, απλά δεν γνωρίζω, έχεις ασχοληθεί και με άλλες ακριβές οθόνες 200€+ και προτείνεις την HP, η απλώς έχεις χρησιμοποιείσει την HP και την θεωρείς ως την ανώτερη μέχρι τα 300€? Ρωτάω επειδή την αναφέρεις ως την καλύτερη στα λεφτά αυτά και θεώρησα ότι χρησιμοποισες και την ACER, Dell κτλπ και γνωρίζεις από εμπειρία, ότι η HP είναι καλύτερη. :)

Οχι απο εμπειρια, αλλα διαβαζω reviews, σχολια και βλεπω αποτελεσματα μετρησεων οπως και συγκριτικες εικονες. Απο τη στιγμη που η HP εχει ελαφρυτερο coating, καλυτερο overdrive και καλυτερα color presets απο τις Asus και Acer, ειναι και συνολικα καλυτερη οθονη. H Dell εχει διαφορες που την καθιστουν οχι απολυτως συγκρισιμη.

Την Hp την χρησιμοποιω επιπλεον και εχω δει απο κοντα αναλογες οθονες, οποτε μπορω να εκτιμησω την σχετικη διαφορα που κανουν τα παραπανω.

Οχι απο εμπειρια, αλλα διαβαζω reviews, σχολια και βλεπω αποτελεσματα μετρησεων οπως και συγκριτικες εικονες. Απο τη στιγμη που η HP εχει ελαφρυτερο coating, καλυτερο overdrive και καλυτερα color presets απο τις Asus και Acer, ειναι και συνολικα καλυτερη οθονη. H Dell εχει διαφορες που την καθιστουν οχι απολυτως συγκρισιμη.

Την Hp την χρησιμοποιω επιπλεον και εχω δει απο κοντα αναλογες οθονες, οποτε μπορω να εκτιμησω την σχετικη διαφορα που κανουν τα παραπανω.

Ενταξει λόιπον. Μαι αλλά η ερώτηση, τα hz παίζουν ρόλο? Υπάρχουν δηλαδή 100/120hz/144hz 1080P?

Ενταξει λόιπον. Μαι αλλά η ερώτηση, τα hz παίζουν ρόλο? Υπάρχουν δηλαδή 100/120hz/144hz 1080P?

Φυσικα και παιζουν ρολο, εχω απαντησει για αυτο σε προηγουμενα posts. Οριστε και εδω αναλυτικοτερα.

http://www.tftcentral.co.uk/articles/overclocked_refresh.htm

Yποψιν οτι την βελτιωση στο motion blur την βλεπεις μονο αν ο μεγαλος ρυθμος ανανεωσης συνοδευεται και απο τα αναλογα fps.

Φυσικα και παιζουν ρολο, εχω απαντησει για αυτο σε προηγουμενα posts. Οριστε και εδω αναλυτικοτερα.

http://www.tftcentral.co.uk/articles/overclocked_refresh.htm

Yποψιν οτι την βελτιωση στο motion blur την βλεπεις μονο αν ο μεγαλος ρυθμος ανανεωσης συνοδευεται και απο τα αναλογα fps.

Γίνεται κάποιος με 1440P οθόνη να παιζει 1080P, με DSR?

Πάντως από ότι βλέπω τα 144hz ξεκινάνε από 400€ και πάνω εδώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...