Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν την είχα δει να σου πω την αλήθεια... Αξίζει τη διαφορά πιστεύεις;

Nαι, ειναι τουλαχιστον το ιδιο καλη, μαλλον ειναι και καλυτερη, και τα 4Κ ειναι σημαντικα μεγαλυτερο real estate.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα!

Σκέφτομαι την αγορά μιας Dell U3415W για corel και photoshop (πολλές φορές ταυτόχρονα). Σκεφτόμουν τη λύση dual monitor αλλά πιστεύω οτι είναι καλύτερα όλα σε ένα desktop. Υπ'όψιν, θέλω να έχει και καλά χρώματα σαν οθόνη, αφού θα δουλεύει με ένα iMac 27", άρα θέλω κάτι αντίστοιχο. Τις γνώμες σας παρακαλώ  :-)

Aν εχεις το πρωτο 27αρι iMac ολες οι καινουριες Dell Ultrasharp ειναι καλυτερες σε πιστοτητα χρωματων οποτε μην περιμενεις κατι αντιστοιχο, να περιμενεις κατι καλυτερο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το σύστημα που λέει η υπογραφή μου αλλά με κάρτα γραφικών gtx 970 τι θα μου προτείνατε στις 27';

Από ότι έχω διαβάσει στο thread -και προτείνει ο φίλος XMorsX- η HP 27xw είναι καλή.

Η χρήση είναι web browsing και witcher 3 και φαντάζομαι τα 2560x1440 είναι βαριά για το τωρινό σύστημά μου.

Από πίσω υπάρχει βιβλιοθήκη και δεξιά παράθυρο, οπότε δεν θα έχω πρόβλημα με αντανακλάσεις.

Επίσης τώρα με την LG 23' κάθομαι στο 1 μέτρο περίπου.

Να πάρω την HP ή μήπως κάτι σαν την Dell 2715H (με προοπτική για το μέλλον, βλέπε --> nvidia pascal);

Επεξ/σία από nik5163

Για το σύστημα που λέει η υπογραφή μου αλλά με κάρτα γραφικών gtx 970 τι θα μου προτείνατε στις 27';

Από ότι έχω διαβάσει στο thread -και προτείνει ο φίλος XMorsX- η HP 27xw είναι καλή.

Η χρήση είναι web browsing και witcher 3 και φαντάζομαι τα 2560x1440 είναι βαριά για το τωρινό σύστημά μου.

Από πίσω υπάρχει βιβλιοθήκη και δεξιά παράθυρο, οπότε δεν θα έχω πρόβλημα με αντανακλάσεις.

Να πάρω την HP ή μήπως κάτι σαν την Dell 2715H (με προοπτική για το μέλλον, βλέπε --> nvidia pascal);

Εχω μια ταπεινή GTX 750ti 2GB , και την U2515H και παίζω Hots ολα high & Ultra και δεν εχω κανενα πρόβλημα, βεβαια μονο αυτο παιζω απο games :) αλλα για μενα μην αποκλειεις την 2560x1440 ανάλυση,

Το ξέρω ότι σας έχω πριξει... Αλλά. Τώρα καλοκαιράκι ετοιμάζομαι για monitor όνειρον......

Είχα καταλήξει σε Acer Predator X34. Και θα έβαζα την gtx 1080 ...

Θελω πρώταση... Σε gsyncs και freesync..

! Με ενδιαφέρει 1)curved 2) 100mhz 3) 4k ίντσες 25 και πάνω

Μπορώ να συνδέσω την Dell UltraSharp U2415 σε παλιό laptop με ATI Mobility Radeon HD 4650;

Θεωρητικα ναι,

http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4650.13883.0.html

OpenGL 2.0, PCI-E 2.0 x16, Powerplay, DisplayPort support up to 2560x1600, HDMI support up to 1920x1080 (both with 7.1 AC3 Audio), 1x Dual-Link/Single-Link DVI, 1x Single-Link DVI Support (all display ports have to be supported by the laptop manufacturer)

Αρα εισαι οκ εχεις αν εχεις Display Port στην καρτα γραφικών σου.

H Dell ειναι ακριβοτερη και δεν εχει καλυτερη εικονα, αλλα εχει μεγαλυτερο real estate. Για παιχνδια προτιμω την χαμηλοτερη αναλυση, ειδικα απο τη στιγμη που ερχεται σε τοσο καλη οθονη, αλλα ειναι και θεμα προτιμησεων.

Καλησπέρα γνώμη για LG 24GM77-B?

Μου τη δίνει ένας γνωστός μου στα 240. Αξίζει?

Ναι, αν δεν εχει ελλατωματα.

Το ξέρω ότι σας έχω πριξει... Αλλά. Τώρα καλοκαιράκι ετοιμάζομαι για monitor όνειρον......

Είχα καταλήξει σε Acer Predator X34. Και θα έβαζα την gtx 1080 ...

Θελω πρώταση... Σε gsyncs και freesync..

! Με ενδιαφέρει 1)curved 2) 100mhz 3) 4k ίντσες 25 και πάνω

Η X34 ειναι η ακλυτερη στην κατηγορια της.

H Dell ειναι ακριβοτερη και δεν εχει καλυτερη εικονα, αλλα εχει μεγαλυτερο real estate. Για παιχνδια προτιμω την χαμηλοτερη αναλυση, ειδικα απο τη στιγμη που ερχεται σε τοσο καλη οθονη, αλλα ειναι και θεμα προτιμησεων.

Thanks, θα το σκεφτώ, δεν θα κάνω βιαστική κίνηση...

αλλα για μενα μην αποκλειεις την 2560x1440 ανάλυση,

Απλά το witcher 3 παραείναι βαρύ για τέτοια ανάλυση...

Κοιτα την παραπανω LG που προτεινε ο Physiciant ή την LG 24MP58VQ (χειροτερη βαση, πιο πολλα inputs ομως και νεοτερη). Επισης η glossy Dell S2316H παιζει σε προσφορες αρκετα συχνα τον τελευταιο καιρο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...