Patronnus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 φιλε μου λες να προλαβω;σχολαω 4.30 απο περαμα αμα παω κατευθειαν λες να εχει μεινει τιποτα;ειναι πολυ καλο deal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 φιλε μου λες να προλαβω;σχολαω 4.30 απο περαμα αμα παω κατευθειαν λες να εχει μεινει τιποτα;ειναι πολυ καλο deal Xλωμό αν δεν βγάλουν κι'άλλες,ίσως προλάβεις.Αν έχεις στείλε κάποιον αλλιώς πέρνα το απόγευμα μια βόλτα.Εγώ μετάνιωσα που δεν πήρα και την κάμερα που έχει στα 49! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Patronnus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 ειναι καμια 50αρια χλμ πηγαινε ελα απο μενα οποτε νταξει δεν αξιζει πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Τελικα πηγα το πρωι στα εγκαινια του mediamrkt και τσιμπησα το 23αρι μονιτορ της DELL. Εντυπωσεις το βραδυ. Ευχαριστω για τις συμβουλες , ιδιαιτερα τον Χmors 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Patronnus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 φιλε ειχαν μεινει τπτ μπας προλαβουμε και εμεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 ειναι καμια 50αρια χλμ πηγαινε ελα απο μενα οποτε νταξει δεν αξιζει πιστευω Τι να σου πω αυτό εσύ το αποφασίζεις.Και εγώ μακριά ήμουν σχετικά.Ευχαριστώ και εγώ τον XmorsX για την βοήθεια γενικότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/7946768/Samsung-S24E500C.html#specs-container γιαπολυωρη χρηση αυτη αξιζει πιστευτε? δεν με ενδιαφερει τοσο το γκειμινγκ , ισως βαζω καμια ταινια, κατα κυριο λογο ιντερνετ, διαβασμα(app develop,klp).προτεινετε κατι αλλο απο Ελλαδα 24''-27'' και μαχ 200 ευρο? (αποκλειστικα μονιτορ με νοιαζει) Eιναι καινουριο VA μοντελο. Πρεπει να ειναι αρκετα καλο συμφωνα με καποια σχολια που εχω διαβασει, αλλα δε νομιζω οτι αξιζει περισσοτερο απο τις glossy ips και την g257hl. Δεν εχουμε και review για να ξερουμε και πσοο καλη ειναι. Ενδεχομενως την acer να την αγοραζεις απο καταστημα εξωτερικου χωρις πολλα μεταφορικα. Δες στο geizhals και στα διαφορα amazons. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis978 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 1. Ποίο είναι το budget (χρήματα) που μπορούμε να διαθέσουμε : όσο φθηνότερη τόσο το καλύτερο max 600 2. Για τι χρήση προορίζεται ; gaming(fps,rpg) και διάβασμα (πολλες ώρες) 3. Πόσες ίντσες ψάχνουμε ή μέχρι πόσες ίντσες ; 27 4. Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα με κυρίως μέρος του την κάρτα γραφικών : msi gtx 970 oc tiger Μετά από ψάξιμο είμαι ανάμεσα σε αυτές της 2 με ενδιαφέρη να είναι fliker free,ips και 2Κ είμαι ποιο κοντά στην benq με προβληματίζουν τα 60Hz εξού και η δευτερη απιλογή ανεβάζοντας το πόσο αλλά και τα Hz. δεκτή αν έχετε κάποια άλλη πρόταση.θα προτιμούσα η αγορά να γίνει από eshop ή μόνο ελλάδαευχαριστώ εκ τον προτέρων για της απάντησης σας. http://www.e-shop.gr/othoni-benq-gw2765ht-27-led-wqhd-p-PER.169072 http://www.e-shop.gr/othoni-acer-xf270hubmijdprz-27-led-wide-quad-hd-p-PER.170700 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 1. Ποίο είναι το budget (χρήματα) που μπορούμε να διαθέσουμε : όσο φθηνότερη τόσο το καλύτερο max 600 2. Για τι χρήση προορίζεται ; gaming(fps,rpg) και διάβασμα (πολλες ώρες) 3. Πόσες ίντσες ψάχνουμε ή μέχρι πόσες ίντσες ; 27 4. Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα με κυρίως μέρος του την κάρτα γραφικών : msi gtx 970 oc tiger Μετά από ψάξιμο είμαι ανάμεσα σε αυτές της 2 με ενδιαφέρη να είναι fliker free,ips και 2Κ είμαι ποιο κοντά στην benq με προβληματίζουν τα 60Hz εξού και η δευτερη απιλογή ανεβάζοντας το πόσο αλλά και τα Hz. δεκτή αν έχετε κάποια άλλη πρόταση.θα προτιμούσα η αγορά να γίνει από eshop ή μόνο ελλάδα ευχαριστώ εκ τον προτέρων για της απάντησης σας. http://www.e-shop.gr/othoni-benq-gw2765ht-27-led-wqhd-p-PER.169072 http://www.e-shop.gr/othoni-acer-xf270hubmijdprz-27-led-wide-quad-hd-p-PER.170700 Kαλησπερα. Εχε υποψιν σου οτι ολες οι 144Hz AHVA εχουν απαραδεκτο quality control και μαλλον θα χρειαστουν μερικες αλλαγες μεχρι να πετυχεις καλο κομματι. Δε ξερω κατα ποσο το e-shop ειναι εξυπηρετικο σε τετοιες καταστασεις. Απο εκει και περα, η Αcer ΧF270HU μαλλον ειναι καλη λυση, επισης βρισκεις την Acer XB270HU με gsync στα 700 ευρω απο ευρωπαικα καταστηματα. Εχε υποψιν σου και την νεα Qnix QX2710 Multi Hot. Εχει καλα color presets (AHVA panel) και κλοκαρεται στα 87Ηz χωρις να χανει frames. Εχει πολυ καλη τιμη, αλλα δε ξερω αν μπορεις να την φερεις ελλαδα οικονομικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis978 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Kαλησπερα. Εχε υποψιν σου οτι ολες οι 144Hz AHVA εχουν απαραδεκτο quality control και μαλλον θα χρειαστουν μερικες αλλαγες μεχρι να πετυχεις καλο κομματι. Δε ξερω κατα ποσο το e-shop ειναι εξυπηρετικο σε τετοιες καταστασεις. Απο εκει και περα, η Αcer ΧF270HU μαλλον ειναι καλη λυση, επισης βρισκεις την Acer XB270HU με gsync στα 700 ευρω απο ευρωπαικα καταστηματα. Εχε υποψιν σου και την νεα Qnix QX2710 Multi Hot. Εχει καλα color presets (AHVA panel) και κλοκαρεται στα 87Ηz χωρις να χανει frames. Εχει πολυ καλη τιμη, αλλα δε ξερω αν μπορεις να την φερεις ελλαδα οικονομικα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση XMorsX όντως αυτό το κομμάτι της αντικατάστασης με προβληματιζει λίγο αν και τελευτεα είχα πρόβλημα με ένα mouse και με εξυπηρέτησαν η Acer XB270HU πολύ καλή αλλά ανέβενουμε πολύ σε τιμή. δεν θέλω να μπλέξω με αγορές από έξω οπότε θα προχωρήσω για την acer μαλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tazio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Περιεργο μου φαινεται να εχει τοσο μεγαλα μεταφορικα. Δοκιμασες και αλλα amazons? Γενικα η οθονη αξιζει τα αγοραστει σε ποσο μικροτερο των HP 27xw και Dell P2416D. Οποτε και δε συμφερει η αγορα της στα 300 ευρω. Απο Ελλαδα S2415H και S2316H. Δες πρωτα την Αcer ομως. Δοκίμασα και στο it χωρίς αποτέλεσμα, ευχαριστώ και πάλι για τις πολύτιμες συμβουλές σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δοκίμασα και στο it χωρίς αποτέλεσμα, ευχαριστώ και πάλι για τις πολύτιμες συμβουλές σου Παρακαλω. Δοκιμασε και στο alternate.de. Τι εννοεις χωρις αποτελεσμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 To alternate.de που είχα δοκιμάσει να δω πόσο θα πάει η acer είχε 29 ευρώ μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 To alternate.de που είχα δοκιμάσει να δω πόσο θα πάει η acer είχε 29 ευρώ μεταφορικά. Στα 210 δηλαδη ε? Καλα ειναι τοτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos71 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Επειδή η acer στο amazon παει 296€ μαζι με τα μεταφορικά και σε αλλα καταστήματα απο Ευρώπη δεν την βρίσκεις πιο φτηνή απο 220€ μαζι με τα μεταφορικά υπαρχει καποιαβαλλη προταση σε αυτή την τιμή; Επίσης για 2k οθονη ποσα χρήματα παραπάνω πρέπει να διαθέσω περίπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα