Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

27αρα θα σου προτινα να πας. Τωρα αν θες 2Κ, μπορεις γτ βλεπω εχεις δυνατο pc. Απλα στα νεα παιχνιδια δεν θα μαξαρεις τα φιλτρα

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με επεξεργασια φωτογραφιας και βιντεο ασχολουμαι δεν παιζω καθολου παιχνιδια εκτος απο τον γιο μου κανενα arcade mame

Δημοσ.

αλλά και 27" 1080p μια χαρα ειναι.

Λες να αρχισω να μετανιωνω που εδωσα αυτη που ειχα; Και σχεδον μηδεν bazel ειχε και εντελως μηδεν bleeding

Δημοσ.

Γιατι αυτα που ειχε πανω μου ηταν αχρηστα (δεκτης τηλεορασης, δορυφορικος δεκτης, smart tv, wifi ενσωματωμενο) και για να παω σε καμια 2k αλλα τα λεφτα που ειχα μαζεψει για συμπληρωμα τα εφαγα σε αλλες υποχρεωσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι αυτα που ειχε πανω μου ηταν αχρηστα (δεκτης τηλεορασης, δορυφορικος δεκτης, smart tv, wifi ενσωματωμενο) και για να παω σε καμια 2k αλλα τα λεφτα που ειχα μαζεψει για συμπληρωμα τα εφαγα σε αλλες υποχρεωσεις.

Οι p2416d και u2515H ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

παιδια ψάχνω μια οικονομική πρόταση για οθόνη μεχρι 160Ε....την θέλω και για τηλεόραση στο δομάτιο...πρέπει να πάρω 2 σε 1 αναγκαστικά η γίνετε να βάλω καποιον αποκοδικοποιητή σε κάποια που ειναι μονο monitor για υπολογστη και να δίχνει tv??

Δημοσ.

Παιδια ηρθε η στιγμη να παρω οθονη απλα θελω μια μικρη βοηθεια.Εχω το παρακάτω συστημα

coolermaster g550

i5 4460

8gb ram
vga (θα αγοραστει μαζι με οθονη και μαλλον θα ειναι η gtx 960 4gb της msi
kai τα monitor που εχω δει ειναι το 27xw και p2416 της dell.Το συστημα το στηνω για  παιχνιδια mmo(bns-l2)moba (lol-dota που δεν χρειαζονται γραφικα και μεγαλες αναλυσεις)και κανα fps και κανα παιχνιδι σαν το division.Σειρες και αρκετο browsing

ποια οθονη θα προτεινατε?

• Super Moderators
Δημοσ.

Επίσης οι 27" 144hz, ή είναι tn και είναι όλες τους από πολύ μέτριες έως χαλιά, είτε είναι AHVA και έχουν εξαιρετικά φτωχό quality control, οπότε θα αναγκαστεις να κανείς πολλές επιστροφές.

Ακόμα κι η νέα 27" Foris της Eizo? Yeah i know ξεφεύγει αρκετά στα 1244...

Δημοσ.

Ακόμα κι η νέα 27" Foris της Eizo? Yeah i know ξεφεύγει αρκετά στα 1244...

Είναι πολύ νέα για να έχουμε ξεκάθαρη άποψη, αλλά δε νομίζω να διαφέρει πολύ από τον κανόνα. Και ναι είναι πολύ ακριβή.

Παιδια ηρθε η στιγμη να παρω οθονη απλα θελω μια μικρη βοηθεια.Εχω το παρακάτω συστημα

coolermaster g550

i5 4460

8gb ram

vga (θα αγοραστει μαζι με οθονη και μαλλον θα ειναι η gtx 960 4gb της msi

kai τα monitor που εχω δει ειναι το 27xw και p2416 της dell.Το συστημα το στηνω για  παιχνιδια mmo(bns-l2)moba (lol-dota που δεν χρειαζονται γραφικα και μεγαλες αναλυσεις)και κανα fps και κανα παιχνιδι σαν το division.Σειρες και αρκετο browsing

ποια οθονη θα προτεινατε?

Αν το στεινεις για παιχνίδια και με κάρτα σαν την 960 / 380 ή αναλυση της hp είναι πιο κατάλληλη, επίσης προτιμώ το σχεδον glossy coating της HP. Και οι δύο οθόνες είναι καλές όμως.

παιδια ψάχνω μια οικονομική πρόταση για οθόνη μεχρι 160Ε....την θέλω και για τηλεόραση στο δομάτιο...πρέπει να πάρω 2 σε 1 αναγκαστικά η γίνετε να βάλω καποιον αποκοδικοποιητή σε κάποια που ειναι μονο monitor για υπολογστη και να δίχνει tv??

Μπορείς να βάλεις κάποιον τέτοιον αποκωδικοποιητή, αλλά μάλλον θα σου παει ακριβότερα, δε γνωρίζω ποσό κάνουν οι κ;Λόι αποκωδικοποιητές. Είναι καλύτερη λύση όμως.

Όπως και να έχει, σε αυτό το budget δες τις flicker-free ah-ips της lg.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για αγορά οθόνης. Τώρα έχω την L206WU η οποία παρέδωσε πνεύμα. Δεν παίζω παιχνίδια, βλέπω καμία ταινία που και που αλλά online και γενικότερα δεν θέλω να χαλάσω πολλά λεφτά (max 150 euro για κάτι που να τα αξίζει) Θα ήθελα κάποια πρόταση μεταξύ 19,5 και 22 ιντσών. Έχω δει κάποιες lg και κάποιες Aoc αλλά θα ήθελα και κάποια extra γνώμη από κάποιον που γνωρίζει παραπάνω. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν το στεινεις για παιχνίδια και με κάρτα σαν την 960 / 380 ή αναλυση της hp είναι πιο κατάλληλη, επίσης προτιμώ το σχεδον glossy coating της HP. Και οι δύο οθόνες είναι καλές όμως.

Μηπως ομως το 1440p ειναι ποιο future proof?Για αυτο κολλαω επειδη εχω δει οτι η hp ειναι κορυφαια σαν οθονη και σαν χρωματα k glossy coating σκεφτομουν αν αξιζει η παραπανω οθονη ως προς το 1440p.

Δημοσ.

Μηπως ομως το 1440p ειναι ποιο future proof?Για αυτο κολλαω επειδη εχω δει οτι η hp ειναι κορυφαια σαν οθονη και σαν χρωματα k glossy coating σκεφτομουν αν αξιζει η παραπανω οθονη ως προς το 1440p.

Καμια οθονη αυτη τη στιγμη δεν ειναι "future proof". Σαν τεχνολογια οι OLED ειναι η τελευταια λεξη και αναμενουμε να τις δουμε σε 2-3 χρονια σε οθονες υπολογιστων. Αν μη τι αλλο, η μικρη αναλυση σου επιτρεπει να εισαι πιο χαλαρος με την καρτα γραφικων που θα χρησιμοποιεις.

Δημοσ.

Καμια οθονη αυτη τη στιγμη δεν ειναι "future proof". Σαν τεχνολογια οι OLED ειναι η τελευταια λεξη και αναμενουμε να τις δουμε σε 2-3 χρονια σε οθονες υπολογιστων. Αν μη τι αλλο, η μικρη αναλυση σου επιτρεπει να εισαι πιο χαλαρος με την καρτα γραφικων που θα χρησιμοποιεις.

Δηλαδη πιστευεις οτι σαν 1080p η καρτα γραφικων θα ειναι πιο ξεκουραστη με την χαμηλη αναλυση για πολυ περισσοτερο απο οτι με το 1440p.Ευχαριστω για την αποψη σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...