Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

@crash21 στην ιδια φαση ημουν και εγω πριν κανα 2μηνο, developer ελαφρυ gaming πηρα την u2515 και δεν το μετανιωσα καθολου. Εχει διαφορα αρκετη η αναλυση και εχεις διαθεσιμο περισσοτερο χωρο μπροστα σου

Για gaming μια χαρα είναι . Για developing δεν ξέρω. Εκεί καλύτερα θα ήταν μία Ultra Wide. Δεν μπορεις να εχεις  2 παράθυρα σε αυτές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαλη ειναι, αλλα υπαρχουν καλυτερες εναλλακτικες.

Επισης δεν μπορουμε να ψωνιζουμε απο newegg απο οσο ξερω, και να μπορουσαμε ομως θα περνουσαμε τελωνειο.

Για gaming μια χαρα είναι . Για developing δεν ξέρω. Εκεί καλύτερα θα ήταν μία Ultra Wide. Δεν μπορεις να εχεις  2 παράθυρα σε αυτές.

Δεν θα το ελεγα. Το μεγαλυτερο real-estate της U2515H την κανει πιο καταλληλη για productivity καθε ειδους. Γιατι να μην εχει δυο παραθυρα στις 1440p? Ιδια οριζοντια αναλυση εχουν, αλλα οι 1440p εχουν πιο μεγαλη κατακορυφη.

Καλησπερα και παλι απο μενα. Καθε φορα που παω να παρω την HP 27xw κατι αλλο συμβαινει και αναβαλλεται η αγορα... Και παρολο που εχω καταληξει εκει, ξανακοιταζω παλι εδω μεσα μηπως εχουν αλλαξει τα δεδομενα. Ακομα λοιπον εκει καταληγω αλλα πλεον με 2 προβληματισμους. Διαβαζω στα τελευταια μηνυματα για αντανακλασεις και με φοβιζει λιγο το θεμα. Εχω μπαλκονοπορτα πισω και το φοβαμαι αν και εχω δυνατοτητα να κατεβασω το ρολο εφοσον με ενοχλει απλα θα προτιμουσα να μην γυαλιζει και παρα πολυ. Αξιζει να παρω το ρισκο; Τοσα χρονια δουλευω με ματ οθονη και το καλοκαιρι που βαραει απευθειας ηλιος στο μπαλκονι ειναι ενοχλητικο ακομα και στην ματ...

Το δευτερο αφορα ατομα που την αγορασαν προσφατα. Απο που την πηρατε και ποσο καιρο εκανε να ερθει; Το kappoutel ειναι καλο σα μαγαζι; Εχει τρελη καθυστερηση στην παραδοση της οθονης... Καινδε καταλαβαινω τον λογο που δεν φαινεται στο σκρουτζ ενω λεει οτι ειναι σκρουτζ partner. (υποπτο ισως; )

Επισκέπτης

Την αγόρασα από placemall και ήταν ακριβείς στην παράδοση.Σήμερα μίλησα μαζί τους και έχουν κομμάτια ετοιμοπαραδοτα. Κάνε ένα τηλ και αν βρίσκεσαι Αθήνα και σε βολεύει πήγαινε να την δεις πριν παραλαβεις. Στο σκρουτζ βέβαια έχει ένα εικοσάρικο διαφορά από το φθηνότερο σε τιμή κατάστημα. (Αν έχεις μπαλκονόπορτα απέναντί όπως λες δεν θα στην πρότεινα εκτός αν κλεινεις κουρτίνες στόρια κλπ)

Aποψη μου ειναι οτι δεν πρεπει να σε φοβιζουν οι αντανακλασεις εφοσον προσεχεις να μην πεφτει ηλιος απευθειας πανω στην οθονη. Αν ομως συμβαινει το τελευταιο, θα εχεις προβλημα οτι οθονη και να παρεις, εστω και μικροτερο αν το coating ειναι matte.

Ηλιος δε πεφτει απευθειας πανω. Το χειροτερο που πεφτει πανω της απο φως θα ειναι καλοκαιρινους μηνες αντανακλαση απο τον ηλιο που θα βαραει στον τοιχο πισω στο μπαλκονι :P Οκ λεω να το ρισκαρω.

Radiohead δυστυχως δε με βολευει ιδιαιτερα η περιοχη εκει περα. Την εχει εκθεσιακη εκει; Ισως να παω να την δω μονο και να την παρω απο αλλου για φθηνοτερα.

Αν την παραγγειλω για παραλαβη απο καταστημα δε λογικα δε θα την παρω στην τιμη ιντερνετ;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερα πάρε τηλ, δεν γνωρίζω παραπάνω, σκέψου την προηγούμενη εβδομάδα δεν την είχε κανένα μαγαζί στο skroutz.Έτυχε να μιλήσω χτες για άλλο προϊόν και μου είπε ο υπάλληλος οτι έχει κάποια κομμάτια. Περισσότερο στο είπα για να την ελέγξεις αφού είσαι Αθήνα. Κάνεις παραγγελία ιντερνετικά με παραλαβή απο κατάστημα για να μη χρεωθείς επιπλέον. Η διαφορά είναι 12 όχι 20€ που έγραψα παραπάνω. Ότι σε συμφέρει εσένα. Για περισσότερα σχετικά με την οθόνη δες παρακάτω

http://www.insomnia.gr/topic/596939-hp-xw-27/

http://www.insomnia.gr/topic/574589-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/page-158?do=findComment&comment=54680518

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Ευχαριστω! Δυστυχως δεν βρισκω καποια που να ειναι αμεσα διαθεσιμη... Λεω να παρω αυτην εδω και ο,τι γινει. Εχεις καμια σοβαρη ενσταση;

http://www.skroutz.gr/s/4263640/Asus-VS247HR.html

παιδια ειμαι αναμεσα στην S2415H και στην S2316H και οι 2 απο Dell

Η 24αρα αξιζει το 50αρικο ή μονη τους διαφορα ειναι η 0.8 inch?

To panel τους ειναι το ιδιο ποιοτικα ?Το coating τους?

Μου αρεσει οτι και οι 2 ειναι σχετικα bazel less

θα πήγαινα στην καψουρα την 2515 που την είδα και απο κοντά και ηταν απίστευτη αλλά δεν εχω το κατάλληλο hardware να την αξιοποιήσω στην native ανάλυση της

καλησπέρα. ήθελα να ρωτήσω ποια θα προτείνατε για αποκλειστικά gaming φυσικά

asus rog VS acer predator X34 

τέλος ποια ειναι η διάφορα αυτον τον 2 ? η μια εχει IPS η άλλη οχι ?  τι είναι αυτο

ASUS ROG SWIFT PG278Q 27'' WQHD G-SYNC (PER.170290)   ASUS ROG SWIFT PG279Q 27'' WQHD IPS GAMING (PER.170661)

καλησπέρα. ήθελα να ρωτήσω ποια θα προτείνατε για αποκλειστικά gaming φυσικά

asus rog VS acer predator X34 

τέλος ποια ειναι η διάφορα αυτον τον 2 ? η μια εχει IPS η άλλη οχι ?  τι είναι αυτο

ASUS ROG SWIFT PG278Q 27'' WQHD G-SYNC (PER.170290)   ASUS ROG SWIFT PG279Q 27'' WQHD IPS GAMING (PER.170661)

Αυτό που ανέφερες η μια είναι IPS πάνελ και δεν υποστηρίζει 3d και η άλλη είναι TN πάνελ και υποστηρίζει 3d. Ανάμεσα σε αυτές τις 2 για εμένα πάντα θα προτιμούσα τη 2η όπως και προτίμησα ήδη. Για την ACER δεν έχω κάτι να σου πω αλλά για την ASUS έχω να σου πω ότι η χρήση της είναι πραγματικά άλλο πράγμα, κάθομαι σε άλλες οθόνες απλές όχι gaming και νομίζω ότι βλέπω ξεπλυμένα χρώματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...