XMorsX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Απλα μου αρεσει πιο πολυ η δευτερη λογω οτι εχει πιο ωραιο design.Δεν εχουν σημαντικες διαφορες ετσι; Oχι δεν εχει. Στα 520 ευρω ομως, περα απο ακριβα το design το πληρωνεις και με την απωλεια εργονομικης βασης και σωστου matte bezel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Γι'αυτήν τι γνώμη έχετε, είναι καλή οθόνη; Είναι flicker free; http://www.skroutz.gr/s/8318433/LG-24MP58VQ.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parkos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ψαχνω οθονη 20+ ιντσες για διαβασμα , office και websurf αλλα και ψιλοβολικη στην μεταφορα για να την πηγαινω/φερνω στη δουλεια μου καθημερινα. (ο λογος ειναι οτι δεν την παλευω με τις 15" του λαπτοπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Γι'αυτήν τι γνώμη έχετε, είναι καλή οθόνη; Είναι flicker free; http://www.skroutz.gr/s/8318433/LG-24MP58VQ.html ΕΙναι απο την νεα σειρα της LG οποτε δεν ξερουμε ποσο καλη ειναι, αλλα δεν εχει λογο να μην ειναι καλη. Απο σχεδιασμο τουλαχιστον ειναι προσεγμενη. Θα προτιμουσα τις glossy εναλλακτικες, οπως την Dell S2316H. Αν δε θελεις glossy ομως μια χαρα θα ειναι και η LG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 ΕΙναι απο την νεα σειρα της LG οποτε δεν ξερουμε ποσο καλη ειναι, αλλα δεν εχει λογο να μην ειναι καλη. Απο σχεδιασμο τουλαχιστον ειναι προσεγμενη. Θα προτιμουσα τις glossy εναλλακτικες, οπως την Dell S2316H. Αν δε θελεις glossy ομως μια χαρα θα ειναι και η LG. Tην είδα και από κοντά, η βάση της είναι στιβαρή και δείχνει καλή κατασκευή. Την παρήγγειλα γιατί είχα κάποια κουπόνια που έληγαν και μου βγήκε πολύ οικονομική, αν και ο μόνος μου ενδοιασμός ήταν ότι ήθελα να περιμένω για την mp68 που θα βγει τον Μάιο και θα έχει και freesync αλλά δεν πειράζει, νομίζω ότι θα με ικανοποιήσει και αυτή. Απέφυγα σκόπιμα τις glossy γιατί έχω παράθυρο από πίσω μου και δεν ήθελα να το ρισκάρω. Ευχαριστώ πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gentleman88 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ψάχνω να βρω διαφορές σε 2 μοντέλα της ASUS: Το VC279H και το VN279Q Είναι αντικειμενικά κάποιο καλύτερο οπτικά από τα 2 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα. σκεφτομαι να αλλαξω οθονη καθως αυτην την στιγμη εχω την dell st220m http://www.pcworld.com/product/1411495/dell-st2220m-widescreen-lcd-monitor.html Πριν 4 χρονια που την πηρα και για την τιμη της ηταν πολυ αξιολογη αλλα τωρα θελω να παω σε κατι καλυτερο. χρηματα :250 το πολυ 280 αν υπαρχει κατι που να αξιζει πολυ. Μονο Ips πανελ 1080p 24 η 27 ιντσες δεν με ενδιαφερει να εχει 144hz , δεν με ενδιαφερει να εχει freesync , δεν με ενδιαφερει να εχει χαμηλο repsonse time ( δηλαδη κατω απο 8ms ) με νοιαζει καθαρα η ποιοτητα της εικονας , τα χρωματα κτλπ. η hp 27xw δεν υπαρχει , τι αλλο θα μπορουσα να παρω σε αυτα τα χρηματα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ψάχνω να βρω διαφορές σε 2 μοντέλα της ASUS: Το VC279H και το VN279Q Είναι αντικειμενικά κάποιο καλύτερο οπτικά από τα 2 ; Δεν χρειαζεται να ψαξεις πολυ, η μια ειναι IPS και η αλλη VA. Η IPS θα ειναι καλυτερη στις περισσοτερες επιπτωσεις, ειδικα αν της βαλεις bias lighting. καλησπερα. σκεφτομαι να αλλαξω οθονη καθως αυτην την στιγμη εχω την dell st220m http://www.pcworld.com/product/1411495/dell-st2220m-widescreen-lcd-monitor.html Πριν 4 χρονια που την πηρα και για την τιμη της ηταν πολυ αξιολογη αλλα τωρα θελω να παω σε κατι καλυτερο. χρηματα :250 το πολυ 280 αν υπαρχει κατι που να αξιζει πολυ. Μονο Ips πανελ 1080p 24 η 27 ιντσες δεν με ενδιαφερει να εχει 144hz , δεν με ενδιαφερει να εχει freesync , δεν με ενδιαφερει να εχει χαμηλο repsonse time ( δηλαδη κατω απο 8ms ) με νοιαζει καθαρα η ποιοτητα της εικονας , τα χρωματα κτλπ. η hp 27xw δεν υπαρχει , τι αλλο θα μπορουσα να παρω σε αυτα τα χρηματα ; Καλησπερα. Μπορεις να βρεις την HP 27xw παρακατω, δε ξερω τι παιζει με το bol.com παντως. http://www.kappoutel.gr/product_info.php?products_id=21520&ref=bestprice.gr https://www.bol.com/nl/p/hp-pavilion-27xw-monitor-27-inch/9200000051349926/?Referrer=ADVNLPPcefb6400cdbf929700af95ee75010039114 http://www.amazon.es/dp/B014KM0ILO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 σε ευχαριστω αρχικα. δεν θα ηθελα να ειναι απο εξωτερικο καθως και το ελληνικο καταστημα δεν το ξερω . σαν δευτερη εναλλακτικη τι θα προτεινες ; ας ειναι και στις 24 αν δεν υπαρχει κατι στις 27 σε αυτα τα χρηματα αξιολογο αυτο τι διαφορα εχει με το xw ? http://www8.hp.com/my/en/products/monitors/product-detail.html?oid=7263969 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 σε ευχαριστω αρχικα. δεν θα ηθελα να ειναι απο εξωτερικο καθως και το ελληνικο καταστημα δεν το ξερω . σαν δευτερη εναλλακτικη τι θα προτεινες ; ας ειναι και στις 24 αν δεν υπαρχει κατι στις 27 σε αυτα τα χρηματα αξιολογο αυτο τι διαφορα εχει με το xw ? http://www8.hp.com/my/en/products/monitors/product-detail.html?oid=7263969 . Παρακαλω. Δεν υπαρχει κατι αναλογο, δηλαδη τοσο καλη glossy οθονη. Mετα θα προτεινα τις Dell P2316D και U2515H. Η 27cw ειναι ιδια ουσιαστικα με την 27xw, αλλα δε νομιζω αυτη τη στιγμη να την βρεις Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seloner Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Τελικα αποφασισα να αγορασω την 29αρα της lg την ultrawide.Δεν μπορω να βρω ποιες ειναι οι διαφορες lg 29um57-p με lg 29um58-p; Ειναι καλη επιλογη πιστευετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nath2015 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Τελικα αποφασισα να αγορασω την 29αρα της lg την ultrawide.Δεν μπορω να βρω ποιες ειναι οι διαφορες lg 29um57-p με lg 29um58-p; Ειναι καλη επιλογη πιστευετε? Η 58 είναι το καινούργιο μοντέλο της 57. Για διαφορές θα σου πει κάποιος που ξέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bmv Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα είμαι σε αναζήτηση οθόνης με μπάτζετ <200 ευρώ. Χρήση ίντερνετ, ταινίες και καμιά dota. Είμαι ανάμεσα στην s2316h και στην 24mp58vq. Το δωμάτιο είναι αρκετά φωτεινό και τείνω προς την lg που είναι ματ. Τι μου προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gentleman88 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Η αναζήτηση 27άρας συνεχίζεται. Την HP 27xw δεν την έχω βρει ακόμη και θα προτιμούσα ένα semi-glossy coating. Ο δρόμος μου με οδήγησε και στην MX279H. Είναι λίγο ακριβή αλλά είναι πολύ κοντά σε αυτό που θέλω. Έχει κανείς άποψη ; Υπάρχει και η επιλογή που ξεπερνά το budget αλλά ίσως αξίζει που είναι ή DELL S2715H. Η διαφορετικά κάνω την καρδιά μου πέτρα και πάω για την 24αρα DELL u2414H. decisions, decisions ... Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2016 από Gentleman88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Τελικα αποφασισα να αγορασω την 29αρα της lg την ultrawide.Δεν μπορω να βρω ποιες ειναι οι διαφορες lg 29um57-p με lg 29um58-p; Ειναι καλη επιλογη πιστευετε? Η 58 ειναι νεοτερη, αν δεν ειναι πολυ ακριβοτερη προτιμησε την. Καλημέρα είμαι σε αναζήτηση οθόνης με μπάτζετ <200 ευρώ. Χρήση ίντερνετ, ταινίες και καμιά dota. Είμαι ανάμεσα στην s2316h και στην 24mp58vq. Το δωμάτιο είναι αρκετά φωτεινό και τείνω προς την lg που είναι ματ. Τι μου προτείνετε; Εγω θα προτεινα glossy οθονη, οποτε και την Dell. Σε φωτεινο δωματιοπ εχεις αντανακλασεις αλλα και παλι προτιμω την καθαροτητα του πιο ελαφριου coating. Φυσικα, αν μπορεις να ελεγξεις καλυτερα τον περιβαλλοντα φωτισμο η εικονα θα ειναι ακομη καλυτερη. Η αναζήτηση 27άρας συνεχίζεται. Την HP 27xw δεν την έχω βρει ακόμη και θα προτιμούσα ένα semi-glossy coating. Ο δρόμος μου με οδήγησε και στην MX279H. Είναι λίγο ακριβή αλλά είναι πολύ κοντά σε αυτό που θέλω. Έχει κανείς άποψη ; Υπάρχει και η επιλογή που ξεπερνά το budget αλλά ίσως αξίζει που είναι ή DELL S2715H. Η διαφορετικά κάνω την καρδιά μου πέτρα και πάω για την 24αρα DELL u2414H. decisions, decisions ... Σου ποσταρα 3 links με την HP 27xw, ενα ελληνικο και δυο ευρωπαικα, τα ειδες? Το γερμανικο αmazon ειναι φθηνοτερο απο το ισπανικο αυτη τη στιγμη. Η MX279H ειναι υπερτιμημενη, με pwm dimming (νομιζω) και μετρια color presets. H S2715H ειναι και αυτη glossy, καλη οθονη αλλα ακριβοτερη και χειροτερη απο την HP 27xw. Aν θελεις semi-glossy οθονη, καλυτερες λυσεις ειναι οι Dell P2416D και U2515H. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα