XMorsX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση. Νομίζω ότι το ιδανικό σενάριο θα ήταν η hp σε 1440p αν και φαντάζομαι ότι θα είχε διαφορά στην τιμή. Νομίζω ότι από αυτές που μου προτείνεις προτιμώ την hp για τους εξής λόγους. 1. Δεν θα υποφέρει η κάρτα μου σε μεγαλύτερη ανάλυση και θα παραμείνει relevant για περισσότερο καιρό από ότι στα 1440. 2. Είναι η ποιο ξεκούραστη; Λόγο μεγέθους γραμμάτων; Έτσι κατάλαβα. Άρα για κάτι ποιο φθηνό το ξεχνάμε; Θα υποφέρουν τα μάτια μου αν πάω σε κάτι οικονομηκότερο; H ΗP ειναι πολυ καλη επιλογη, για τους λογους που αναφερεις και οχι μονο. Μπορεις να παρεις και κατι φθηνοτερο εξισου ξεκουραστο, αλλα θα ειναι υποδεεστερο προιον, και εφοσον εχεις την οικονομικη δυνατοτητα καλο ειναι να προτιμησεις μια απο τις παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nath2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 H ΗP ειναι πολυ καλη επιλογη, για τους λογους που αναφερεις και οχι μονο. Μπορεις να παρεις και κατι φθηνοτερο εξισου ξεκουραστο, αλλα θα ειναι υποδεεστερο προιον, και εφοσον εχεις την οικονομικη δυνατοτητα καλο ειναι να προτιμησεις μια απο τις παραπανω. Έγινε ευχαριστώ πολύ. Θα κάνω μία οικονομία από τον επόμενο μισθό της τάξεως της τιμής της HP και θα ξαναρωτήσω μήπως έχει βγει κάποια άλλη καλύτερη οθόνη πριν προχωρήσω στην αγορά της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Έγινε ευχαριστώ πολύ. Θα κάνω μία οικονομία από τον επόμενο μισθό της τάξεως της τιμής της HP και θα ξαναρωτήσω μήπως έχει βγει κάποια άλλη καλύτερη οθόνη πριν προχωρήσω στην αγορά της. Παρακαλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosflow Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδια λεω να αλλαξω μια παλια samsung 2232bw που εχω εδω και μια 6ετια. Τα χρηματα μαξ 200 ε . Διαβαζω οτι καλες επιλογες σε αυτα τα λεφτα ειναι οι dell s2316h και η iiyama x2483hsu Aπλα ειχα δει μια u2410 σε εναν φιλο και πως να το πω ηταν σαν η επιφανεια να ηταν πολυ πισω . Ειχε αυτο το dirty looking.Μαλλον ειναι το coating? Ολες οι μη ΤΝ ετσι ειναι? Gaming οχι τρελα πραγματα single player τερματιζω κανα παιχνιδακι. Χαζοασχολουμε και λιγο με φωτογραφια αλλα παλι οχι τρελα πράγματα. Αναμεσα σε αυτες τις δυο κοιταω ή εχουμε και αλλες επιλογες? Απο οτι διαβαζω η 2316 οντας glossy δεν εχει αυτο που παρατηρησα τοσο εντονα στην 2410? καποια beng ισως? Μεχρι 24" To συστημα γενικα ειναι παλιο(ατι 5770 ,q6600,4gb ram) αλλα δεν την κοιταω μονο για το παρον συστημα Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2016 από panosflow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια λεω να αλλαξω μια παλια samsung 2232bw που εχω εδω και μια 6ετια. Τα χρηματα μαξ 200 ε . Διαβαζω οτι καλες επιλογες σε αυτα τα λεφτα ειναι οι dell s2316h και η iiyama x2483hsu Aπλα ειχα δει μια u2410 σε εναν φιλο και πως να το πω ηταν σαν η επιφανεια να ηταν πολυ πισω . Ειχε αυτο το dirty looking.Μαλλον ειναι το coating? Ολες οι μη ΤΝ ετσι ειναι? Gaming οχι τρελα πραγματα single player τερματιζω κανα παιχνιδακι. Χαζοασχολουμε και λιγο με φωτογραφια αλλα παλι οχι τρελα πράγματα. Αναμεσα σε αυτες τις δυο κοιταω ή εχουμε και αλλες επιλογες? Απο οτι διαβαζω η 2316 οντας glossy δεν εχει αυτο που παρατηρησα τοσο εντονα στην 2410? καποια beng ισως? Μεχρι 24" To συστημα γενικα ειναι παλιο(ατι 5770 ,q6600,4gb ram) αλλα δεν την κοιταω μονο για το παρον συστημα Καλησπέρα. Ναι το coating είναι, ή u2410 έχει παρά πολύ grainy coating. Καμία νέα οθόνη πλέον δεν εχει τόσο βαρύ coating, με εξαίρεση ίσως τις 1440p TN. Για τους περισσότερους το IPS panel και το glossy coating κάνουν την s2316h την καλύτερη επιλογή μέχρι τα 200 ευρώ. Με τη χρήση bias lighting αυξάνεις και το αντιλαμβανομενο βάθος του μαύρου, οπότε πλέον ή liyama δεν έχει κάποιο ουσιαστικό πλεονέκτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosflow Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Ναι το coating είναι, ή u2410 έχει παρά πολύ grainy coating. Καμία νέα οθόνη πλέον δεν εχει τόσο βαρύ coating, με εξαίρεση ίσως τις 1440p TN. Για τους περισσότερους το IPS panel και το glossy coating κάνουν την s2316h την καλύτερη επιλογή μέχρι τα 200 ευρώ. Με τη χρήση bias lighting αυξάνεις και το αντιλαμβανομενο βάθος του μαύρου, οπότε πλέον ή liyama δεν έχει κάποιο ουσιαστικό πλεονέκτημα. Διαβάζω κάποια θέματα τώρα και προτιμάται η hp 27xw αν ανάβω κατηγορία τιμής και φτάσω στα 270 είναι η καλύτερη επιλογή? Τα 1080p στην 27 μήπως χάνει σε sharpening και ευκρίνεια? ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Διαβάζω κάποια θέματα τώρα και προτιμάται η hp 27xw αν ανάβω κατηγορία τιμής και φτάσω στα 270 είναι η καλύτερη επιλογή? Τα 1080p στην 27 μήπως χάνει σε sharpening και ευκρίνεια? ? Χανει σε ευκρινεια ναι, αλλα δεν ειναι τοσο προβλημα οσο μπορει να φανταζεσαι. Φυσικα δεν ειναι καθολου προβλημα εφοσον προσαρμοσεις την αποσταση σου ωστε η μικροτερη ευκρινεια να μην σε ενοχλει, συνηθως θελει τουλαχιστον 60 ποντους για τους περισσοτερους. Κατα τα αλλα ειναι απο τις καλυτερες επιλογες καθως συνδυαζει κορυφαιο panel με σχεδον glossy coating. Φυσικα και στην προτεινω αν δινεις 270 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosflow Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Χανει σε ευκρινεια ναι, αλλα δεν ειναι τοσο προβλημα οσο μπορει να φανταζεσαι. Φυσικα δεν ειναι καθολου προβλημα εφοσον προσαρμοσεις την αποσταση σου ωστε η μικροτερη ευκρινεια να μην σε ενοχλει, συνηθως θελει τουλαχιστον 60 ποντους για τους περισσοτερους. Κατα τα αλλα ειναι απο τις καλυτερες επιλογες καθως συνδυαζει κορυφαιο panel με σχεδον glossy coating. Φυσικα και στην προτεινω αν δινεις 270 ευρω. Χμμ ..μετρησα την αποσταση που καθομαι και στο max της ειμαι γυρω στα 55 cm. Λες να με ξενισει η αναλυση?εριξα και μια ματια σε μεγαλα μαγαζια αλλα δεν την ειχαν να την δω live. To θεμα ειναι οτι οσο περισσοτερο ψαχνομαι τοσο περισσοτερες επιλογες μπαινουν στο παιχνιδι, Τωρα χαζευω τις ultra wide την 29um57-p της lg στα ιδια λεφτα περιπου με την hp. Απλα θελω η διαφορα απο την 22αρα 1680*1050 που εχω τωρα να ειναι ορατη μην παω σε κατι σχεδον ιδιο και το μετανιωσω, Kαι αυτο το κατι παραπανω ειναι δυνατον να μου το δωσει η s2316h? οι 23αρες με τις 24 εχουν μεγαλη διαφορα?Γιατι κοιταγα και την 2414H. Επισης οι 23αρα με την 29αρα wide σε υψος ειναι σχεδον ιδιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Χμμ ..μετρησα την αποσταση που καθομαι και στο max της ειμαι γυρω στα 55 cm. Λες να με ξενισει η αναλυση?εριξα και μια ματια σε μεγαλα μαγαζια αλλα δεν την ειχαν να την δω live. To θεμα ειναι οτι οσο περισσοτερο ψαχνομαι τοσο περισσοτερες επιλογες μπαινουν στο παιχνιδι, Τωρα χαζευω τις ultra wide την 29um57-p της lg στα ιδια λεφτα περιπου με την hp. Απλα θελω η διαφορα απο την 22αρα 1680*1050 που εχω τωρα να ειναι ορατη μην παω σε κατι σχεδον ιδιο και το μετανιωσω, Kαι αυτο το κατι παραπανω ειναι δυνατον να μου το δωσει η s2316h? οι 23αρες με τις 24 εχουν μεγαλη διαφορα?Γιατι κοιταγα και την 2414H. Επισης οι 23αρα με την 29αρα wide σε υψος ειναι σχεδον ιδιες? Nαι ειναι ισες σε υψος. Αν εισαι τοσο καιρο με την 1050p οθονη σου δε θα σε ξενισει η αναλυση της HP. Για την HP θα εκανα την εξαιρεση και θα την προτιμουσα ακομη και αν δεν καθομουν στην ιδανικη αποσταση. Ο καλυτερος τελικος κριτης βεβαια εισαι εσυ, αλλα δεν εχεις την πολυτελεια να την δεις απο κοντα. Δεν υπαρχει περιπτωση να μετανιωσεις καποια αγορα παντως απο αυτες που συζηταμε. Αν δεν παρεις την HP οι επομενες επιλογες που θα σκεφτομουν ειναι οι S2316H, S2415H, P2316D και U2515H, ολες Dell. Εγω τελικα προτιμησα την Hp παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ενημερωτικα για την LG 29um67 που συζητηθηκε στην προηγουμενη σελιδα για IPS/FreeSync, ψαχνοντας εξονυχιστικα, βρηκα "λαβρακι" στο Ισπανικο Αμαζον! 282,33 €, που με τον διαφορετικο ΦΠΑ, γινεται 287 €, και τελικη μαζι με μεταφορικα 27,50, βγαινει στα 314,50 €. Καθολου ασχημα... http://www.amazon.es/LG-29UM67-P-Monitor-ultrawide-resoluci%C3%B3n/dp/B00VX8YX42/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8 (Αν συνδυασετε δε, και καλωδιακι displayport ειναι +10 € χωρις εξτρα μεταφορικα, και με τυχον οτιδηποτε αλλο με αποστολη απο το αμαζον, τα μεταφορικα "μοιραζονται"). Δεν φαινεται ετοιμοπαραδοτη, αλλα οι Ευρωπαικες αποθηκες του αμαζον επικοινωνουν, ειμαι σιγουρος οτι θα ερθει στον γνωστο αναμενομενο χρονο. edit: Ετιμηθην λοιπον, αναμονη μεχρι να φτασει η LG στα χερια μου --- "Ζοριστηκα" λιγες ημερες με την Asus MG279Q, παραλιγο να την παραγγειλω, το θεμα QC με τα προβληματικα panels και την τυχον, αλλα συνηθισμενη περιπτωση αλλαγης οθονης με "εσκισε" ψυχολογικα... Αν ημουν Αθηνα θα προχωρουσα. Απο το Ιταλικο Αμαζον, επιβεβαιωσαν γραπτως οτι εχει πανευρωπαικη εγγυηση, (γιατι η Ελληνικη αντιπροσωπεια μου ζητησε serial number, πραγμα αδυνατον πριν αγοραστει, αλλα κατανοητο καθως οι οθονες ενδεχεται να εχουν εισαχθει σε οποιαδηποτε χωρα/μεταπωλητη επισημα ή παραλληλα, απο οποιαδηποτε χωρα/παρτιδα, οποτε μοναχα ο μεταπωλητης μπορει να σου πει, ή κατοπιν εορτης με σειριακο εδω). Καλυτερη τιμη, 579€ στο Ιταλικο + μεταφορικα. Νευριασα με την αγορα ρισκου και ειπα να παω σε g-sync να παρω το αντιστοιχο ASUS PG279Q να τελειωνουμε. (Ειναι +200, ομως το σκεφτηκα σαν μακροχρονια επενδυση μιας και το g-sync εχει καποια πλεονεκτηματα. Θα επρεπε να αλλαξω καρτας αλλα δεν ηταν προβλημα, θα εβαζα την amd σε αλλο Η/Υ). Αμ δε! Λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο, παρομοια προβληματα στα πανελς και σε αυτο το μοντελο! Για την ιστορια, το βρηκα 810 στο Γαλλικο, αλλα η τελικη διαφορά απο Ελλαδα ειναι στα 25-35 ευρω με τα μεταφορικα και τον ΦΠΑ. Στο Ιταλικο ξεκιναει απο 782, με πωλητη που δεν στελνει Ελλαδα, και 822 που στελνει. Οποιος θελησει και δεν βιαζεται, καλο ειναι να παρακολουθησει τα σκαμπανεβασματα τιμων και να βαλει καμια ειδοποιηση σε σαιτ τυπου camel, καθως οι διαφορες ειναι μεγαλες. Κοιταξα και την Acer XB270HU που δινει το Ιταλικο στα 683 (πολυ καλη τιμη), αλλα και παλι τα ιδια θεματα στο πανελ, φτου! Δεν ασχοληθηκα με εγγυησεις acer τοπικα κλπ. Εχω αδυναμια στην Asus απο αλλα προιοντα και πραγματικα ειναι ξενερωμα το QC στα παραπανω μοντελα, οτιδηποτε και αν φταιει ειναι απαραδεκτο για τετοιο ποσό και για το ονομα της. Παρολα αυτα, το μελλον διαφαινεται λαμπρο στην κατηγορια, αφου οι χρηστες που δεν εχουν εξ'αρχης προβλημα ή που καταληγουν με 2ο/3ο καλο κομματι, τελικα, πινουν νερο στο ονομα τους! Αργα ή γρηγορα, θα βγουν ανταγωνιστικα μοντελα χωρις τοσα προβληματα. Θα ξανασχοληθω σε λιγα χρόνια Εν τω μεταξυ, μπορει να τα ξαναπουμε για αλλη αναγκη/κατηγορια οθονης. Και παλι ευχαριστω τον XMorsX για την βοηθεια του! Καλη συνεχεια συμφορουμιτες. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2016 από nek4d 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Παρακαλω. Ολες οι 144Ηz 1440p AHVA εχουν προβληματικα panels. Αν δε θελεις να μπλεξεις, κανε υπομονη μηπως μελλοντικα βελτιωθει η κατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pitsilistis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 οθονη 180-200 ευρω, για gaming με την 750ti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Παρακαλω. Ολες οι 144Ηz 1440p AHVA εχουν προβληματικα panels. Αν δε θελεις να μπλεξεις, κανε υπομονη μηπως μελλοντικα βελτιωθει η κατασταση. Να'σαι καλα XMorsX! Εκλεισε για μενα το "project" τωρα, περιμενω την LG Θα δοκιμασω και με το CRU, να μεγαλωσω το κατω οριο για το freesync. Ανεφερες πριν, οτι εχεις διαβασει αναφορες οτι φτασανε την LG στα 32 κατω οριο. Αν εχεις προχειρο link/info, let me know pls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Να'σαι καλα XMorsX! Εκλεισε για μενα το "project" τωρα, περιμενω την LG Θα δοκιμασω και με το CRU, να μεγαλωσω το κατω οριο για το freesync. Ανεφερες πριν, οτι εχεις διαβασει αναφορες οτι φτασανε την LG στα 32 κατω οριο. Αν εχεις προχειρο link/info, let me know pls Από googlarisma σε σελίδες του reddit και hardforum. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο όμως να δεις. οθονη 180-200 ευρω, για gaming με την 750ti Καλησπέρα. S2316h και s2415h. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα. υπαρχει οθονη ips panel στις 27' ας ειναι και μονιτορ δεν με πειραζει εως 220 ευρω για gaming+movies 1080 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα