Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αρα καταληγω στην Dell?

Ειναι καταλληλη για παιχνιδια γενικοτερα?(κατα 80% τετοια χρηση θελω).

Αν δε θελεις να ρισκαρεις το freesync range με την LG, η dell ειναι καλη επιλογη.

Δημοσ.

Απλως η καρτα γραφικων ειναι κατι που αλλαζει πολυ πιο ευκολα απο οτι η οθονη πιστευω...Αμα παω στην LG και σε μισο χρονο π.χ. παω σε nvidia καρτα το freesync θα ειναι αχρηστο σωστα?

Δημοσ.

Απλως η καρτα γραφικων ειναι κατι που αλλαζει πολυ πιο ευκολα απο οτι η οθονη πιστευω...Αμα παω στην LG και σε μισο χρονο π.χ. παω σε nvidia καρτα το freesync θα ειναι αχρηστο σωστα?

Ναι. Αν παρεις την LG δε θα αλλαξεις σε nVidia gpu, εκτος και αν η τελευταια υποστηριξει το Freesync μελλοντικα.

Δημοσ.
Δημοσ.

Λοιπον σημερα πηγα και αγορασα την HP pavilion 27 xw  Ενα εχω να πω τρομερη εικονα με πολλες ρυθμισεις για να κανεις τοσο σωστο calibration,εχω ενα αρνητικο...και αυτο ειναι οτι δεν μπορεις να την ρυθμισεις σε υψος αλλα ειναι 27αρα οποτε δεν εχεις και πολυ μεγαλο θεμα.....εχω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον XMorsX για την βοηθεια που μου εδωσε..!!!

Δημοσ.

Λοιπον σημερα πηγα και αγορασα την HP pavilion 27 xw  Ενα εχω να πω τρομερη εικονα με πολλες ρυθμισεις για να κανεις τοσο σωστο calibration,εχω ενα αρνητικο...και αυτο ειναι οτι δεν μπορεις να την ρυθμισεις σε υψος αλλα ειναι 27αρα οποτε δεν εχεις και πολυ μεγαλο θεμα.....εχω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον XMorsX για την βοηθεια που μου εδωσε..!!!

Καλοδουλευτη. Ναι η απουσια ρυθμισης υψους ειναι μειον. Πρεπει το πανω bezel να ειναι στο υψος των ματιων σου για να μην βλεπεις glow. Εγω την εχω πανω σε ενα βιβλιο.

Βαλε το overdrive στο on, κρατα το neutral color preset, στα παιχνιδια αν θες βαζε το black stretch στο low ή medium για να βλεπεις καλυτερα στις σκοτεινες σκηνες.

• Like 2
Δημοσ.

Mors αυτή τη στιγμή είμαι με 2 U2414h.

Πιστεύεις αξίζει να τις ανταλλάξω αν βρω με μια καλή 27αρα?

Χρήση καθαρά gaming.

Οχι. Το μονο που ισως αξιζει να κανεις ειναι να παρεις μια 144Ηz για pc gaming.

• Like 1
Δημοσ.

Mors αυτή τη στιγμή είμαι με 2 U2414h.

Πιστεύεις αξίζει να τις ανταλλάξω αν βρω με μια καλή 27αρα?

Χρήση καθαρά gaming.

ειχα μια 22" και μια 24" μαζι και πηγα σε single 27αρα. Για μενα αξιζε πολυ
  • Like 1
Δημοσ.

Καλοδουλευτη. Ναι η απουσια ρυθμισης υψους ειναι μειον. Πρεπει το πανω bezel να ειναι στο υψος των ματιων σου για να μην βλεπεις glow. Εγω την εχω πανω σε ενα βιβλιο.

Βαλε το overdrive στο on, κρατα το neutral color preset, στα παιχνιδια αν θες βαζε το black stretch στο low ή medium για να βλεπεις καλυτερα στις σκοτεινες σκηνες.

Ωραια ολα αυτα αλλα εγω που τα βρισκω??? :P Εννοω τα neutral color preset και αυτα..!!

Δημοσ.

Για οσους ενδιαφερονται να αγορασουν την liyama XU2590HS, εχω βασιμες υποψιες πλεον οτι χρησιμοποιει χαμηλης συχνοτητας PWM dimming. Αμεσως καλυτερη εναλλακτικη ειναι η Acer G257HL. 

http://www.ldlc.com/fiche/PB00189543.html

EDIT: Ειμαι σχεδον σιγουρος πλεον γιατι η liyama διαφημιζει καποιες οθονες της ως flicker-free, αλλα οχι τη συγκεκριμενη.

Ωραια ολα αυτα αλλα εγω που τα βρισκω??? :P Εννοω τα neutral color preset και αυτα..!!

Πρωτο κουμπι απο αριστερα, color control τα presets. Image control τα overdrive και black stretch. Βαλε και το brightness καπου στο 40.

• Like 1
Δημοσ.
Για οσους ενδιαφερονται να αγορασουν την liyama XU2590HS, εχω βασιμες υποψιες πλεον οτι χρησιμοποιει χαμηλης συχνοτητας PWM dimming. Αμεσως καλυτερη εναλλακτικη ειναι η Acer G257HL. 

http://www.ldlc.com/...PB00189543.html

EDIT: Ειμαι σχεδον σιγουρος πλεον γιατι η liyama διαφημιζει καποιες οθονες της ως flicker-free, αλλα οχι τη συγκεκριμενη.

Ο χρήστης gotheron2 είπε:
Ωραια ολα αυτα αλλα εγω που τα βρισκω???  Εννοω τα neutral color preset και αυτα..!!

Πρωτο κουμπι απο αριστερα, color control τα presets. Image control τα overdrive και black stretch. Βαλε και το brightness καπου στο 40.
Έγινε σε ευχαριστώ θα το ψάξω μόλις την ξανά ανοίξω....!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...