frozex Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δευτέρα απόγευμα και δεν έχετε τι να κάνετε; εγώ είμαι εδώ...!!! Λοιπόν μετά από πολύ μελέτη κατέληξα να πάω σε free-sync monitor και όχι σε g-sync (GPU: R9 390 8G). Έχω βρει τις παρακάτω οθόνες και θα ήθελα την γνώμη σας. Site: BenQXL2730Z Site: ASUSMG279Q Site: AcerXG270HU Έχω και μερικές επιπρόσθετες ερωτήσεις, ποιες οι διαφορές ανάμεσα στην 2η και 3η οθόνη που να εξηγούν τη διαφορά τιμής; (επειδή είναι IPS) Στο 3ο link έχει 2 οθόνες, ποιες είναι και εδώ οι διαφορές που δικαιολογούν τη διαφορά της τιμής τους; Τέλος τι διαφορά υπάρχει ανάμεσα στο "AMD FREESYNC" και στο "FREESYNC" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μα γιατί κοιτούσες από την αρχή σε Gsync με την r9 390? . Τέσπα. Λοιπόν. Όπως πολύ σωστά είπες η MG279Q είναι ακριβότερη γιατί έχει IPS Panel. Η διαφορά ανάμεσα στις 2 οθόνες που το amazon για κάποιο λόγο τις ονομάζει "AMD FREESYNC" και "FREESYNC" είναι το Panel. Η XG έχει ΤΝ, η XF έχει IPS. Για την Asus έχω διαβάσει θέματα με πολύ backlight bleeding και πολλά μοντέλα να επιστρέφονται για αυτό το λόγο. Παίζει φυσικά και σε τι κομμάτι θα πέσεις. Τέτοια θέματα έχει και η πολύ ακριβότερη PG279Q, δηλαδή η αντίστοιχη με Gsync. Οι άλλες 2 έχουν TN Panel οπότε δεν σε ανησυχεί κάτι τέτοιο. Όπως είναι λογικό όμως χάνουν σε color reproduction και σε γωνίες θέασης. Για την XF που είναι IPS δεν έχω άποψη και ούτε την έχω ψάξει η αλήθεια είναι. Πρέπει εσύ ο ίδιος πρώτα να αποφασίσεις πόσα θες να δώσεις και αν θεωρείς πως για τις δικές σου ανάγκες αξίζει να μεταβείς σε IPS panel (για μένα αξίζει γιατί έχει σημαντική διαφορά και θα έλεγα πως είναι πιο future proof. Θα σε κρατήσει περισσότερα χρόνια μέχρι να θες αλλαγή.). Ενημερωτικά: Όταν κοιτάς για Freesync monitor κοίτα καλύτερα και σε τι συχνότητες δουλεύει το Freesync. Σε αντίθεση με το gsync δουλεύει σε συγκεκριμένες συχνότητες. Αυτό μπορείς να το δεις στο product page κάθε οθόνης. Για παράδειγμα η Benq υποστηρίζει συχνότητες από 50-144 και σε ένα review διάβασα για 40-144 (περίεργο). Στην Asus το freesync δουλεύει από 35-90Hz ενώ στην XG 40-144. Θέλει λίγο ψάξιμο γιατί δεν μπορείς να τα βρεις εύκολα καθώς μερικές εταιρίες δεν τα αναγράφουν στην επίσημη σελίδα. Πάντως απλά να γνωρίζεις πως το Freesync δεν δουλεύει σε όλο το διαθέσιμο refresh rate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μα γιατί κοιτούσες από την αρχή σε Gsync με την r9 390? . Τέσπα. Λοιπόν. Είχα και έχω την GTX 970, την πουλούσα, ήταν να την πάρει κάποιος και λίγο πριν έρθει από το σπίτι μου να την με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει άκυρο. Θέλει λίγο ψάξιμο γιατί δεν μπορείς να τα βρεις εύκολα καθώς μερικές εταιρίες δεν τα αναγράφουν στην επίσημη σελίδα. Πάντως απλά να γνωρίζεις πως το Freesync δεν δουλεύει σε όλο το διαθέσιμο refresh rate. Συμβαίνει το ίδιο και στο G-Sync; Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι να δώσω την 970 και να αγοράσω την 390 για να είμαι πιο άνετος με τα 8G VRAM στα 1440p. Για την BenQ τι γνώμη έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Για την BenQ τι γνώμη έχεις; Μερικες παρατηρησεις: 1) Ολες οι 144Hz AHVA εχουν φτωχο quality control. Ετοιμασου για αλλαγες. 2) Σαφως και οι AHVA ειναι καλυτερες οθονες απο την BenQ, αφου η τελευταια φοραει TN panel. Αυτο ομως ισχυει εφοσον δε σου ερθει η οθονη με εντονο back-light bleeding (μπορει να κιτρινιζει κιολας). Επισης μπορει να εχουν εντονο green tint. 3) Εφοσον εχεις ηδη μια 970, μην μπεις στη διαδικασια να την αλλαξεις. Αφενως δεν αξιζει ο κοπος και η χασουρα, αφετερου οι 144Ηz AHVA G-Sync οθονες αυτη τη στιγμη ειναι καλυτερες. Η MG279Q εχει μονο 35-90 freesync range, η Acer XF270HU εχει προβληματικο overdrive, που δεν δουλευει μαζι με το Freesync, και η νεα Eizo ειναι καλη αλλα πανακριβη. Η φθηνοτερη διαθεσιμη 144Hz AHVA με G-Sync ειναι η Acer XB270HU. Κοστιζει γυρω στα 700 ευρω, αλλα πες οτι θα ξοδεψεις τα 100 ευρω που θα σου μεινουν στην τσεπη επειδη δε θα αλλαξεις gpu. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Όλα τα gsync monitors υποστηρίζουν το gsync σε όλο το refresh rate range, που συνήθως είναι 30-144. Εκεί ουσιαστικά είναι καλύτερο το gsync μπροστά στο freesync. Αν και αυτό ενδέχεται να αλλάξει με νέα monitors. Για την ώρα υπερισχύει εκεί. Αφού έχεις 970 σου προτείνω να την κρατήσεις και να περιμένεις τις Pascal κάρτες που θα βγουν σε λίγους μήνες (εικάζεται για Ιούλιο, βέβαια για τιμές δεν ξέρουμε αλλά θεωρώ θα είναι τσιμπημένες). Αναβάθμιση οθόνης αν θες μπορείς να κάνεις τώρα για να μην σου κάτσουν μαζί όλα τα χρήματα τότε. Δεν θα τα πάει και άσχημα η 970 με ένα monitor τύπου PG279Q. Απλά μην περιμένεις στους σύγχρονους τίτλους να πιάνεις τρελά framerates αν κρατήσεις την ανάλυση 1440p. Αλλά όπως και να έχει και μόνο που θα δουλεύει με το Gsync η 970, πάλι κέρδος θα έχεις. Επίσης ρίξε μια ματιά και στην Dell S2716DG. 1440p, TN, 144Hz και Gsync. Στα 640 από το skroutz. Νομίζω θα την προτιμούσα αυτή τη στιγμή αν πήγαινα σε Gsync μη IPS monitor (για IPS θέλει να σκάσεις παραπάνω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μερικες παρατηρησεις: 1) Ολες οι 144Hz AHVA εχουν φτωχο quality control. Ετοιμασου για αλλαγες. 2) Σαφως και οι AHVA ειναι καλυτερες οθονες απο την BenQ, αφου η τελευταια φοραει TN panel. Αυτο ομως ισχυει εφοσον δε σου ερθει η οθονη με εντονο back-light bleeding (μπορει να κιτρινιζει κιολας). Επισης μπορει να εχουν εντονο green tint. 3) Εφοσον εχεις ηδη μια 970, μην μπεις στη διαδικασια να την αλλαξεις. Αφενως δεν αξιζει ο κοπος και η χασουρα, αφετερου οι 144Ηz AHVA G-Sync οθονες αυτη τη στιγμη ειναι καλυτερες. Η MG279Q εχει μονο 35-90 freesync range, η Acer XF270HU εχει προβληματικο overdrive, που δεν δουλευει μαζι με το Freesync, και η νεα Eizo ειναι καλη αλλα πανακριβη. Η φθηνοτερη διαθεσιμη 144Hz AHVA με G-Sync ειναι η Acer XB270HU. Κοστιζει γυρω στα 750* ευρω, αλλα πες οτι θα ξοδεψεις τα 100 ευρω που θα σου μεινουν στην τσεπη επειδη δε θα αλλαξεις gpu. κάπου εδώ θέλω να πω πως μόνο ότι είναι Bolt έχω καταλάβει. Πέρσι άρχισα να ασχολούμαι με τα πιο extreme hardware, οπότε αυτά που λες τα εκτιμώ αλλά δεν ξέρω αν θα τα παρατηρήσω, αλλά φυσικά και δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα και ένα "προβληματικό" monitor. Όλα τα gsync monitors υποστηρίζουν το gsync σε όλο το refresh rate range, που συνήθως είναι 30-144. Εκεί ουσιαστικά είναι καλύτερο το gsync μπροστά στο freesync. Αν και αυτό ενδέχεται να αλλάξει με νέα monitors. Για την ώρα υπερισχύει εκεί. Εγώ σκέφτηκα να πάω στην R9 390 επειδή στα περισσότερα test που έχουν γίνει είναι ίδια και λίγο καλύτερη από την 970, +8G VRAM +φθηνότερα montors (αυτά που είπες εσύ και ο XMorsX δεν τα ήξερα) Αφού έχεις 970 σου προτείνω να την κρατήσεις και να περιμένεις τις Pascal κάρτες που θα βγουν σε λίγους μήνες (εικάζεται για Ιούλιο, βέβαια για τιμές δεν ξέρουμε αλλά θεωρώ θα είναι τσιμπημένες). Αν περιμένω μέχρι τότε η αξία της δικιάς μ θα πέσει στα 200€ και με τις τιμές των καινούργιων στα ύψη δεν θα αξίζει με τίποτα. Επίσης ρίξε μια ματιά και στην Dell S2716DG. 1440p, TN, 144Hz και Gsync. Στα 640 από το skroutz. Νομίζω θα την προτιμούσα αυτή τη στιγμή αν πήγαινα σε Gsync μη IPS monitor (για IPS θέλει να σκάσεις παραπάνω). Την είχα στα υπόψιν μου από την προηγούμενη φορά που ρώτησα για το G-Sync, καλή φαίνεται. το "VNP" που την έχει 640€ λέει και με δόσεις, θα έρθω σε επικοινωνία και αν είναι άτοκες λογικά θα την πάρω, αλλιώς θα το σκεφτώ λίγο παραπάνω Σας ευχαριστώ και τους δύο. Μια τελευταία ερώτηση εσείς αν ήσασταν στη θέση μου τι από τα δύο θα διαλέγατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δεν πειραζει, θα δωσω μια συντομη εξηγηση. 144Ηz refresh rate: Ο ρυθμος με τον οποιο ανανεωνεται η εικονα στην οθονη. Τα 144Hz προσφερουν πιο ομαλη gaming εμπειρια σε σχεση με τα 60Hz που εχουν οι περισσοτερες οθονες. ΑΗVA: Η αντιστοιχη της IPS τεχνολογια panels της AUO. Τα IPS ειναι της LG. Tα PLS της Samsung. Quality control: Κατα ποσο εχουν ελεγχθεί για προβληματα κατα την κατασκευη. Οι συγκεκριμενες βγαζουν περισσοτερα απο τις υπολοιπες. Βack-light bleeding: Ελλατωμα των IPS οθονων οπου διαρρεει φως απο τις ακρες τους. Οverdrive: Τεχνικη με την οποια μειωνεται το responce time των pixel transitions, αλλα εισαγεται overshoot ghosting. Καλο overdrive θεωρειται αυτο που πετυχαινει μικρα responce times με ελαχιστο overshoot ghosting. Eνα θεμα που πρεπει να σκεφτεις ειναι αν εισαι διατεθειμενος να μπεις στη διαδικασια του να αλλαζεις οθονες, γιατι πιο πιθανο ειναι να σου κατσει "προβληματικη" παρα καλη. Ισως να προτιμησεις να αγορασεις μια TN με G-Sync να ξεμπερδευεις. Εγω αυτο θα εκανα, εγω ομως εχω ηδη μια IPS για γενικη χρηση και ταινιες, αν δεν ειχα δεν υπηρχε περιπτωση να μεινω με βασικη οθονη μια TN. Oποτε μια και ρωτας την αποψη μας, αν τι θα εκανα εγω. 1) Εχω ηδη IPS οθονη? Αγοραζω την LG 24GM77 ως φθηνοτερη εναλλακτικη με την καλυτερη εικονα για TN αλλα χωρις G-Sync στα 350 ευρω περιπου απο Ελλαδα, την Philips 272G5DYEB, η οποια εχει G-Sync και καλα color presets και contrast για TN στα 550 ευρω περιπου απο ιταλικο amazon ή την AOC G2460PG, επισης με G-Sync και καλα color presets και contrast για TN στα 450 ευρω περιπου απο Ελλαδα. Υποψιν, δε θα αγοραζα την Dell S2716D. Δεν ειναι κακη οθονη, αλλα τα panels των ΤΝ 1440p ειναι εξαιρετικα hazy. Πηγαινε να δεις μια PG278Q στα Public (ειναι ιδιες οθονες πρακτικα). Συγκρινε την με την οθονη ενος λαπτοπ οσον αφορα την επεξεργασια της επιφανειας, να δεις ποσο θολη και μουντη ειναι. Πρακτικα η λεπτομερεια των 1440p χανεται πισω απο ενα τοσο grainy coating. Αρνουμαι να δωσω 500 ευρω και να εχω τοσο χειροτερη εικονα απο μια S2316H των 170 ευρω. Οι αλλες TN οθονες δεν εχουν τοσο hazy coating. 2) Δεν εχω? Μπορει να σκεφτομουν να παρω δυο οθονες τωρα που εχω γλυκαθει με τη πολυ καλη HP 27xw. Αλλα αν αποφασιζα οτι θελω μια καλη οθονη, τοτε οι Αcer XF271HU και PG279Q ειναι οι καλυτερες λυσεις, με την XB270HU να ειναι λιγο χειροτερη αλλα ισως σημαντικα φθηνοτερη. Η θα αγοραζα απο Amazon που ξερω οτι με αφηνει αν αλλαζω οθονες αβερτα, η θα προτιμουσα ενα τοπικο καταστημα με καλη πολιτικη επιστροφων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί προτείνεις 27' 1080p; Από αυτά που έχω διαβάσει: 1080p 24' - 1440p 27' "Αcer XF271HU" έχεις κάποιο link γιατί στο google μου βγάζει την XF270 με freesync (είναι ίδια τα χαρακτηριστικά αλλά με g-sync;) Το response time τι διαφορά έχει από το smart response time; Είδα σε μία είχε response time 4ms και smart 1ms. Σε παιχνίδια γρήγορου FPS (CS:GO) να κοιτάω το 1ms ή δεν παίζει ρόλο; Όταν η οθόνη φτάσει στα χέρια μου το Quality Control πως το ελέγχω; Αν πάω Site: εδώ (το μόνο site που την δίνει τόσο) θα υπάρξει και φόρος στο τελωνείο; Το site γενικά το ξέρεις καθόλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δεν θα πέσει στα 200 η αξία της 970 όταν βγουν οι Pascal. Άντε να πέσει στα 250 το πολύ στα μεταχειρισμένα. Δηλαδή ένα 50ευρω- από ότι τώρα. Και η "1070" λογικά θα εχει 450-500, αλλά θα κάνει πραγματικό 1440p gaming. Όλα αυτά είναι εικασίες βέβαια, μπορεί να κυκλοφορήσουν και πιο φθηνά οι Pascal. Γιατί προτείνεις 27' 1080p; Από αυτά που έχω διαβάσει: 1080p 24' - 1440p 27' "Αcer XF271HU" έχεις κάποιο link γιατί στο google μου βγάζει την XF270 με freesync (είναι ίδια τα χαρακτηριστικά αλλά με g-sync;) Το response time τι διαφορά έχει από το smart response time; Είδα σε μία είχε response time 4ms και smart 1ms. Σε παιχνίδια γρήγορου FPS (CS:GO) να κοιτάω το 1ms ή δεν παίζει ρόλο; Όταν η οθόνη φτάσει στα χέρια μου το Quality Control πως το ελέγχω; Αν πάω Site: εδώ (το μόνο site που την δίνει τόσο) θα υπάρξει και φόρος στο τελωνείο; Το site γενικά το ξέρεις καθόλου; O XMorsX εννοείτα την Acer XB271HU που είναι στα επ΄πεδα της Asus PG279Q. Όπως και να χει είναι και οι 2 αρκετά πάνω από το budget σου. Πόσα χρήματα θες να δώσεις συνολικά για monitor και κάρτα γραφικών; Έχε υπόψιν σου πως η αναβάθμιση από 970 σε r9 390 δεν αξίζει. Μπορεί να είναι σε ορισμένα σημεία καλύτερη η r9 390 και να έχει 8GB RAM αλλά μην ξεχνάς και το μερίδιο αγοράς και συνεργασιών που έχει η nvidia. Δες πχ benchmarks για Rise of the Tomb Raider. Είναι optimized για nvidia κάρτες και η 970 την πατάει κάτω την 390. Ο μόνος λόγος για μένα να πας προς amd είναι για το freesync αλλά με αυτά τα έξτρα λεφτά που θα δώσεις για την αλλαγή καλύπτεις τα έξοδα του gsync... Οπότε δεν έχει διαφορά. Από ότι κατάλαβα δεν έχεις IPS monitor τώρα. Γράψε μας πόσα θες να ξοδέψεις για να σου προτείνουμε καμιά καλή λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Σκέφτομαι κοντά στα 600, θέλω να κρατήσει μερικά χρόνια αλλιώς να μείνω σε αυτήν που είμαι και βλέπουμε αν βγει κάτι πιο VFM. αν υπάρχει δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου από το κατάστημα, η τιμή ας πάει και 700. (27' 1440p 144Hz κυρίως FPS gaming αλλά και RPG) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Σκέφτομαι κοντά στα 600, θέλω να κρατήσει μερικά χρόνια αλλιώς να μείνω σε αυτήν που είμαι και βλέπουμε αν βγει κάτι πιο VFM. αν υπάρχει δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου από το κατάστημα, η τιμή ας πάει και 700. (27' 1440p 144Hz κυρίως FPS gaming αλλά και RPG) Ναι την XB271HU εννοουσα. Σαφως και δε θα αγορασεις απο αμερικανικο καταστημα. Γνωστο ειναι το newegg, αλλα απευθυνεται σε αμερικανους. Και να εστελνε Ελλαδα, δε θα γλιτωνες το τελωνειο. Oι 27" 1080p εχουν μικροτερη ευκρινεια και ειναι αρνητικο, αλλα ειναι ενας μονο απο τους παραγοντες που κρινουν μια οθονη. Σου εξηγησα το συλλογισμο μου γιατι θα προτιμουσα αυτες που ανεφερα. Το γεγονος οτι θα εχεις και περισσοτερα fps ειναι σημαντικο θετικο για gaming. Αν αγορασεις μια 27" 144Ηz ahva με gsync, θα την αγορασεις απο καποιο ευρωπαικο αμαζον, η ευρωπαικο ακταστημα τελος παντων. Δες τις τιμες απο το amazon ιταλιας. Δεν φερνει την XB271HU, αλλα μπορει να την φερνει αλλο αμαζον. http://www.mediamarkt.de/de/product/_acer-predator-xb270hu-2065868.html?uympq=vpqr http://www.amazon.it/Acer-risoluzione-2560x1440-frequenza-contrasto/dp/B00U2FE3HY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1454990368&sr=8-1&keywords=xb270hu http://www.amazon.it/Acer-XB271HU-Predator-Monitore-color/dp/B017DG09WM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1454990535&sr=8-1&keywords=Acer+XB271HU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ήξερα ότι παίζει τόσο χαμηλά η XB στο εξωτερικό. Είναι πολύ κακή τιμή. Πιστεύω πως είναι η καλύτερη επιλογή πλέον με αυτά που ζητάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Σκέφτομαι κοντά στα 600, θέλω να κρατήσει μερικά χρόνια αλλιώς να μείνω σε αυτήν που είμαι και βλέπουμε αν βγει κάτι πιο VFM. αν υπάρχει δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου από το κατάστημα, η τιμή ας πάει και 700. (27' 1440p 144Hz κυρίως FPS gaming αλλά και RPG) Μην ενθουσιαζεσε τοσο με το 2Κ gaming με την καρτα που εχεις. Η 970 σου θα τα βρει σκουρα σε 2 χρονια σε αναλυση 2Κ στα παιχνιδια. Και θα χρειαζεται να ριχνεις την αναλυση στα 1080p και δεν ειναι οτι καλυτερο να αλλαζεις την προτινομενη αναλυση της οθονης σου. Στη θεση σου θα πηγαινα σε 1080p για να χω καβατζα αρκετα frames για τωρα και για το μελον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μην ενθουσιαζεσε τοσο με το 2Κ gaming με την καρτα που εχεις. Η 970 σου θα τα βρει σκουρα σε 2 χρονια σε αναλυση 2Κ στα παιχνιδια. Και θα χρειαζεται να ριχνεις την αναλυση στα 1080p και δεν ειναι οτι καλυτερο να αλλαζεις την προτινομενη αναλυση της οθονης σου. Στη θεση σου θα πηγαινα σε 1080p για να χω καβατζα αρκετα frames για τωρα και για το μελον Για αυτό είπε πως σκέφτεται να αλλάξει κάρτα. @frozex, πρέπει να ξέρεις ότι ούτε η 390 είναι ιδανική για 1440p gaming σε ultra και high ρυθμίσεις για τους τελευταίους τίτλους. Καλυμμένος σε αυτήν την ανάλυση θα είσαι με μια κάρτα της τάξεως 980ti (και φαντάζομαι με τις high end Pascal που θα βγουν σε λίγους μήνες). Αν αποφασίσεις να μείνεις σε 970 για μερικά χρόνια ακόμα, κοίταξε για 1080p monitor σίγουρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 ^^ Αυτο ακριβως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα