Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To καταστημα ειναι υποχρεωμενο να σε εξυπηρετησει. Αλλα επικοινωνησε πριν την αγορα να μαθεις την πολιτικη τους.

Οι διαφορες αφορουν το πανελ κυριως, ναι. Καλυτερα χρωματα, λιγοτερο ghosting και glow.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καταλαβαίνω. Θα δω από κοντά την Dell και αν μου αρέσει και έχει ακόμα προσφορά θα πάω σε αυτήν. Αλλιώς σε μια από τις 2 LG που ανέφερα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια όπως πάντα :D

Καταλαβαίνω. Θα δω από κοντά την Dell και αν μου αρέσει και έχει ακόμα προσφορά θα πάω σε αυτήν. Αλλιώς σε μια από τις 2 LG που ανέφερα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια όπως πάντα :D

Θα ήθελα να πω πώς την είδα χθες την dell της προσφοράς από κοντά. Είναι καλή έχει touch screen buttons έχει κάποια colour modes  που είδα τα ενσωματωμένα ηχεία ενεργοποιούνται μέσω hdmi και επιλογής που υπάρχει στο μενού μου φάνηκε μικρή και κάνει λίγο glow τουλάχιστον από τα τόσα φώτα που είχε μέσα το μαγαζί. Ελπίζω να βοήθησα έστω λίγο

Θα ήθελα να πω πώς την είδα χθες την dell της προσφοράς από κοντά. Είναι καλή έχει touch screen buttons έχει κάποια colour modes  που είδα τα ενσωματωμένα ηχεία ενεργοποιούνται μέσω hdmi και επιλογής που υπάρχει στο μενού μου φάνηκε μικρή και κάνει λίγο glow τουλάχιστον από τα τόσα φώτα που είχε μέσα το μαγαζί. Ελπίζω να βοήθησα έστω λίγο

Αντανακλάσεις στην οθόνη είχε? Γενικά ως φοιτητής έχω το PC στο ένα (και μεγάλο) δωμάτιο του σπιτιού που ανάβουν αρκετά φώτα και βαράει και λίγο φως από έξω (όχι απευθείας στην οθόνη όμως). Δεν θέλω να με ενοχλήσει σε αυτό. Ωστόσο λογικά θα την δω τη Δευτέρα από κοντά και θα ξέρω.

Σχετικά με την παραεισαγωγη που λες, υπάρχει περίπτωση το κατάστημα να μην δεχτεί να αλλάξει την οθόνη αν έχει πρόβλημα; γιατί από όσο ξέρω η LG τουλάχιστον στην Ελλάδα έχει 0 Dead pixels εγγύηση. Δεν ξέρω τι γίνεται με τις αντιπροσωπιες στις άλλες χώρες.

Σχετικά με την παραεισαγωγή, αν δεν είναι ελληνικής εισαγωγής η εγγύηση για 0 pixels δε σε καλύπτει. Την εισαγωγή μπορείς να τη δεις απ'το S/N της οθόνης και παίρνεις τηλέφωνο στην LG Hellas.

Σχετικά με την παραεισαγωγή, αν δεν είναι ελληνικής εισαγωγής η εγγύηση για 0 pixels δε σε καλύπτει. Την εισαγωγή μπορείς να τη δεις απ'το S/N της οθόνης και παίρνεις τηλέφωνο στην LG Hellas.

Δηλαδή η LG δεν εφαρμόζει αυτήν την εγγύηση για 0 pixels σε όλες τις χώρες? Αυτό μπορεί να είναι θέμα. Θα επικοινωνήσω και με το κατάστημα.

Μετά από ένα μήνα αναμονής ήρθε...

zBYwgfK.jpg

Η διαφορα της απο την 29 um 57 ξερουμε ποια ειναι? Ξερω οτι δεν εχει freesync οπως η 34um57 γιατι το ρωτησα ατην lg :(

Ποιες απο τις προτεινεται?? Και γιατι...!!! Θελω για gaming..!!!

Dell UltraSharp U2414H  vs Dell S2415H

Eφοσον εχεις καταλληλο φωτισμο στο σπιτι (η χρηση bias lighting ειναι ιδανικη) η S2415H θα δειχνει καθαροτερη εικονα και ζωντανοτερα χρωματα απο την U2414H χαρη στο glossy coating της. Aκομη καλυτερη η HP 27xw.

Αν ομως δε θελεις glossy οθονη, προτιμησε (σε σειρα προτεραιοτητας): Dell P2416D, Eizo EV2336W, Liyama XU2590HS. Oι δυο πρωτες εχουν πιο ελαφρυ matte coating απο τις matte 1080p TN, με την Dell να εχει μεγαλυτερη αναλυση επισης. Η Liyama εχει καλυτερο panel απο τις 24" 1080p IPS.

Eφοσον εχεις καταλληλο φωτισμο στο σπιτι (η χρηση bias lighting ειναι ιδανικη) η S2415H θα δειχνει καθαροτερη εικονα και ζωντανοτερα χρωματα απο την U2414H χαρη στο glossy coating της. Aκομη καλυτερη η HP 27xw.

Αν ομως δε θελεις glossy οθονη, προτιμησε (σε σειρα προτεραιοτητας): Dell P2416D, Eizo EV2336W, Liyama XU2590HS. Oι δυο πρωτες εχουν πιο ελαφρυ matte coating απο τις matte 1080p TN, με την Dell να εχει μεγαλυτερη αναλυση επισης. Η Liyama εχει καλυτερο panel απο τις 24" 1080p IPS.

Οποτε την Dell UltraSharp U2414H δεν την προτινεις καν για gaming εεε??? ?Το λεω επειδη ειναι ετοιμη εργοστασιακα στα χρωματα για αυτο..!!!

Οποτε την Dell UltraSharp U2414H δεν την προτινεις καν για gaming εεε??? ?Το λεω επειδη ειναι ετοιμη εργοστασιακα στα χρωματα για αυτο..!!!

Nαι, καλή είναι και ή u2414h, αλλά οι υπόλοιπες αποτελούν καλύτερη επιλογή ανάλογα με την περίσταση.

• Like 1

Η διαφορα της απο την 29 um 57 ξερουμε ποια ειναι? Ξερω οτι δεν εχει freesync οπως η 34um57 γιατι το ρωτησα ατην lg :(

Εμένα απ'το μαγαζί μου είπαν ότι είναι ο διάδοχος της um57. Ουσιαστικά τίποτα δεν πρέπει να έχει διαφορετικό. 

Επειδή, σήμερα την άνοιξα, παρατήρησα ότι ενώ η οθόνη έχει 29" διαγώνιο, η ωφέλιμη περιοχή είναι λιγότερη καθώς είναι bezelless (δεν το ήξερα αυτό) και αφήνει ένα μαύρο πλαίσιο αριστερά, δεξιά και πάνω. Βέβαια δεν ασχολήθηκα καθόλου, απλώς ότι ανοίγει. Τις επόμενες μέρες θα δω και το cd και οδηγίες να δω τι παίζει.

Nαι, καλή είναι και ή u2414h, αλλά οι υπόλοιπες αποτελούν καλύτερη επιλογή ανάλογα με την περίσταση.

Ποια απο τις 2 λες?? Dell s2415H η Hp pavilion 24xw απο οτι ειδα ειναι η αντιστιχη της 27wx..ισχυει αυτο??

Καλησπέρα, από διάφορα ποστ σε αυτή την ενότητα είδα ότι προτείνεται η dell s2416h είναι και του budget μου.

αλλά είδα ότι με 15 ευρώ ακόμα πάω σε 27αρα..http://www.skroutz.gr/s/7329925/Asus-VX279N.html

αξίζει η συγκεκριμένη?Αν όχι να πάω στην dell η σε κάποια άλλη?

Θα χρησιμοποιηθεί για games κυρίως,moba όχι competitive,και ΑΑΑ τίτλους.Σε απόσταση περίπου 60-70 πόντους σε σκοτεινό σχετικά δωμάτιο.

Ποια απο τις 2 λες?? Dell s2415H η Hp pavilion 24xw απο οτι ειδα ειναι η αντιστιχη της 27wx..ισχυει αυτο??

Η s2415h ειναι καλυτερη. S2415h, ή 24xw δεν έχει το ίδιο panel με τις καλύτερες 25xw και 27xw.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...