Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επιβαιωνω και εγώ με το παραπάνω καθώς έχω και εγώ το ίδιο μόνιτορ,ούτε πιξελιαζει ουτε κουραστικό ειναι για τα μάτια καθε άλλο μάλιστα.Και επειδή ψάχνονται πολλοί για αναλύσεις κτλ το μεγαλύτερο ρόλο παίζει η ποιότητα του πάνελ και μετα όλα τα άλλα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα!

Έχω εδώ και 8 μήνες περίπου την Samsung s27d590p το οποίο πρόκειται για 27' 1080p monitor. Ευχαριστημένος, δεν είχα κανένα θέμα.

Πρόσφατα όμως μπήκε δεύτερη οθόνη στο γραφείο ένα tv monitor 22' το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για 2η οθόνη-extension της πρώτης για multitasking.

Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν σε budget μέχρι 230 αυστηρά, υπάρχει μία αξιόλογη οθόνη 24'' για τη χρήση που τη θέλω. All around χρήση και αξιοπρεπή στα παιχνίδια (όσο αυτή που έχω τουλάχιστον). Σκέφτηκα και ultra wide, με προβληματίζει όμως το compatibility ταινιών (είδα ότι δημιουργεί μαύρες μπάρες δεξιά και αριστερά αλλά και πάνω-κάτω σε κάποια φορματ) αλλά και των παιχνιδιών, πχ στο cs go που παίζω τώρα τελευταία.

Η GPU μου είναι μία GTX 670.

Περιμένω τις προτάσεις/σκέψεις σας, ευχαριστώ!

Καλησπερα. Οι ultrawide στα 200 ευρω ειναι 25", οι οποιες ειναι πολυ μικρες. Δεν εχουν μαυρες μπαρες στις ταινιες, αλλα εχουν στις σειρες και ενδεχομενως και σε παιχνιδια.

Μεχρι τα 230 ευρω, οι καλυτερες ειναι οι Dell S2316H και S2415H.

Καλημέρα!

Έχω εδώ και 8 μήνες περίπου την Samsung s27d590p το οποίο πρόκειται για 27' 1080p monitor. Ευχαριστημένος, δεν είχα κανένα θέμα.

Πρόσφατα όμως μπήκε δεύτερη οθόνη στο γραφείο ένα tv monitor 22' το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για 2η οθόνη-extension της πρώτης για multitasking.

Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν σε budget μέχρι 230 αυστηρά, υπάρχει μία αξιόλογη οθόνη 24'' για τη χρήση που τη θέλω. All around χρήση και αξιοπρεπή στα παιχνίδια (όσο αυτή που έχω τουλάχιστον). Σκέφτηκα και ultra wide, με προβληματίζει όμως το compatibility ταινιών (είδα ότι δημιουργεί μαύρες μπάρες δεξιά και αριστερά αλλά και πάνω-κάτω σε κάποια φορματ) αλλά και των παιχνιδιών, πχ στο cs go που παίζω τώρα τελευταία.

Η GPU μου είναι μία GTX 670.

Περιμένω τις προτάσεις/σκέψεις σας, ευχαριστώ!

Το cs go αν δεις και στο YouTube υποστηρίζει 21:9 όπως επίσης και πολλά σύγχρονα παιχνίδια. Πάντως το ότι θα υπάρχει ασυμβατότητα σε κάποια παιχνίδια και ταινίες ειναι δεδομένο. Σε αυτά θα παίρνεις μαύρες μπάρες αριστερά δεξιά.

Καλησπερα. Οι ultrawide στα 200 ευρω ειναι 25", οι οποιες ειναι πολυ μικρες. Δεν εχουν μαυρες μπαρες στις ταινιες, αλλα εχουν στις σειρες και ενδεχομενως και σε παιχνιδια.

Μεχρι τα 230 ευρω, οι καλυτερες ειναι οι Dell S2316H και S2415H.

Σε 25 ίντσες δηλαδή δεν θα πρότεινες Ultrawide? Προς τα εκεί έγερνα η αλήθεια είναι μιας και στο γραφείο μπήκε άλλη μία οθόνη 22" όπως ανέφερα, και αυτή τη στιγμή η 27'' είναι λίγο υπερβολή για να συνυπάρχει με άλλη οθόνη.

Για 24'' θα άξιζε η αλλαγή πιστεύεις της οθόνης που έχω τώρα (S27D590P)?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

Το cs go αν δεις και στο YouTube υποστηρίζει 21:9 όπως επίσης και πολλά σύγχρονα παιχνίδια. Πάντως το ότι θα υπάρχει ασυμβατότητα σε κάποια παιχνίδια και ταινίες ειναι δεδομένο. Σε αυτά θα παίρνεις μαύρες μπάρες αριστερά δεξιά.

Στην ουσία δεν παίζω τόσο πολλά παιχνίδια στο PC ώστε να με επηρεάσει. Αντε κανένα mmorpg κατά καιρούς αλλά κυρίως csgo και στην ατελείωτη βαρεμάρα άντε να μπω κανένα lol.

Έχω το 22'' μόνιτορ στην σπάνια περίπτωση που θα βρω περιεχόμενο που θα με εκνευρίζει αν δεν υποστηρίζεται από την ultrawide γι αυτό γέρνω προς ultrawide.

25αρα ultra wide ειναι πολυ μικρή. Φαντάσου ότι η 29αρα ultra wide έχει το ύψος μιας 23αρας 16:9. Θα σου πρότεινα και εγώ να κοιτάξεις προς μια full HD. Οι προτάσεις του XMorsX είναι πολύ καλές.

Σε 25 ίντσες δηλαδή δεν θα πρότεινες Ultrawide? Προς τα εκεί έγερνα η αλήθεια είναι μιας και στο γραφείο μπήκε άλλη μία οθόνη 22" όπως ανέφερα, και αυτή τη στιγμή η 27'' είναι λίγο υπερβολή για να συνυπάρχει με άλλη οθόνη.

Για 24'' θα άξιζε η αλλαγή πιστεύεις της οθόνης που έχω τώρα (S27D590P)?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

Παρακαλω. Οπως βλεπεις εδω: http://www.displaywars.com/24-inch-16x9-vs-25-inch-21x9, οι 25" ultrawide ειναι μικροτερες απο τις 24" wide.

http://www.displaywars.com/24-inch-16x9-vs-25-inch-21x9

Εγω θεωρω οτι δεν αξιζει η αλλαγη, μια χαρα ειναι και η samsung που εχεις τωρα. Αλλα εσυ ξερεις αν σε προβληματιζει η διαφορα στα μεγεθη. Αν θες να αλλαξεις κατι, καλυτερο θα ηταν να αλλαζες το 22" tv monitor με κατι καλυτερο, οπως την πολυ καλη HP 27xw.

Παρακαλω. Οπως βλεπεις εδω: http://www.displaywars.com/24-inch-16x9-vs-25-inch-21x9, οι 25" ultrawide ειναι μικροτερες απο τις 24" wide.

http://www.displaywars.com/24-inch-16x9-vs-25-inch-21x9

Εγω θεωρω οτι δεν αξιζει η αλλαγη, μια χαρα ειναι και η samsung που εχεις τωρα. Αλλα εσυ ξερεις αν σε προβληματιζει η διαφορα στα μεγεθη. Αν θες να αλλαξεις κατι, καλυτερο θα ηταν να αλλαζες το 22" tv monitor με κατι καλυτερο, οπως την πολυ καλη HP 27xw.

Χρήσιμο και κατατοπιστικό λινκ!

Κι εγώ σκεφτόμουν ότι ίσως δεν άξιζε η αλλαγή σε 24άρι στην δική μου περίπτωση, γι αυτό άρχισα να ψάχνω το 21:9 του θέματος.

Φοβάμαι ότι η διαφορά από 27 ιντσες σε 25 ultrawide λοιπόν θα είναι τρομακτική.. Το TV monitor το αγόρασα πρόσφατα για να αξιοποιήσω το θέμα της τηλεόρασης στο υπνοδωμάτιο αλλά και για προέκταση της κύριας για το multitasking. Οπότε αυτό δεν το αλλάζω. Άρα μένω όπως είμαι.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

• Like 1

ξερει κανεις σε ποιο καταστημα σε περιοχη κοντα στο the mall μπορω να βρω 29 ultrawide για να την δω απο κοντα??ηρακλειο μαρουσι...

Στο vpn shop - homelike στο Χαλάνδρι ο υπάλληλος έχει μια ultrawide, μπορείς να την δεις εκεί.

καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας διάβασα τα προηγούμενα σχόλια θέλω να προβώ στην αγορά monitor 27" σύνδεση με ps4 και pc ποσό που διαθέτω μέχρι 350. έχω αυτό το monitor www.e-shop.gr/lg-w2361v-pf-23-tft-p-PER.169565 πόσο πουλιέται?

καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας διάβασα τα προηγούμενα σχόλια θέλω να προβώ στην αγορά monitor 27" σύνδεση με ps4 και pc ποσό που διαθέτω μέχρι 350. έχω αυτό το monitor www.e-shop.gr/lg-w2361v-pf-23-tft-p-PER.169565 πόσο πουλιέται?

Καλησπερα. Αγορασε την HP 27xw. 50 με 70 ευρω νομιζω θα την πουλουσα.

• Like 1

Καλησπερα. Αγορασε την HP 27xw. 50 με 70 ευρω νομιζω θα την πουλουσα.

τοσο δυνατη ειναι βλεπω προτεινεται παντου.εχει  aux πανω για ηχο?καποιο αλλο μοντελο εκτος απ HP?

Λοιπόν παιδιά θέλω να αγοράσω μία οθόνη για την συνδέω με το λάπτοπ μου.

• Εύρος τιμής: έως 200 ευρώ
  • Εργασία: Microsoft Office,Γλώσσες Προγραμματισμού,CorelDraw
  • Ίντσες: 22" - 24"

Ποια οθόνη μου προτείνεται?

Σημείωση: Samsung Monitor 24'' LS24E391HL

τοσο δυνατη ειναι βλεπω προτεινεται παντου.εχει  aux πανω για ηχο?καποιο αλλο μοντελο εκτος απ HP?

Ειναι η κορυφαια στην κατηγορια της. Το καλυτερο ειναι να μην συνδεσεις τα ηχεια στην οθονη, να τα συνδεσεις απευθειας στην κονσολα.

Λοιπόν παιδιά θέλω να αγοράσω μία οθόνη για την συνδέω με το λάπτοπ μου.

• Εύρος τιμής: έως 200 ευρώ
  • Εργασία: Microsoft Office,Γλώσσες Προγραμματισμού,CorelDraw
  • Ίντσες: 22" - 24"

Ποια οθόνη μου προτείνεται?

Σημείωση: Samsung Monitor 24'' LS24E391HL

Καλησπερα. Δες την Dell S2316H.

Σκεφτομαι να αγορασω την παρακατω οθονη για gaming Pc:

http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/LG-TV-Monitor-22-22MT47DC.htm

Γνωμες?

Τα σκετα monitors συνηθως ειναι καλυτερα απο τις monitor tvs. Αν ομως θελεις και τηλεοραση χωρις να πληρωσεις για εξωτερικο tv tuner, καλη επιλογη ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...