Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για την UM67 είχα βρεί και αυτό αλλά δεν το ξέρω σαν μαγαζί ούτε διαθεσιμότητα...

Αν βρει κάποιος κάτι παραπάνω ας ενημερώσει γιατί τα ψάχνουμε αρκετοί τα μοντέλα αυτα...

Λίγο ως προς τον χρόνο παράδοσης δεν είναι αντιπροσωπευτικός σε αυτήν την εταιρεία αλλά κατα τα άλλα μια χαρά είναι (από εκεί πήρα το δικό μου monitor).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Νομίζω οτι η 29αρα UM57 δεν έχει FREESYNC ενώ η 34αρα UM57 ΕΧΕΙ.

Αναμένεται η UM58 αλλά δεν ξέρω αν και έκει η 29αρα θα έχει freesync...

Για την UM67 είχα βρεί και αυτό αλλά δεν το ξέρω σαν μαγαζί ούτε διαθεσιμότητα...

Αν βρει κάποιος κάτι παραπάνω ας ενημερώσει γιατί τα ψάχνουμε αρκετοί τα μοντέλα αυτα...

*Παρεπιπτόντως, η 29 UM68  πωλείται ήδη στην Κίνα, αρα λογικά δεν θα αργήσει... Μάλλον εκεί θα στοχεύσω...

Το μαγαζί είναι μια χαρά, έχω ξαναπάρει λίγο με τους χρόνους παράδοσης είναι το θέμα..Πως δεν το είχα κοιτάξει..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :)

Καλημερα .

Ψαχνω για οθονιτσα αλλα ειμαι ασχετος σε αυτο .

Κοιταζω μαλλον για ~27" 1080p, έχω κανα μετρο απόσταση.

Χρηση,παραγωγή μουσικής (8ωρα για πλάκα δλδ) casual gaming ,κανα moba ,shooter κτλ, (αλλά πολυ casual, δεν ειναι τόσο κριτήριο ) , και σερφαρισμα.

Αν εχει και hz δε λεμε οχι ,αλλα δεν καιγομαι.

Καρτα εχω το μπαρμπα gtx660(σκετο) με i7 2600k και δε θα αλλαξω συντομα .

Επίσης και οθόνες δεν αλλάζω εύκολα, η παρούσα lg πατατα ips έχει μείνει 5ετια και δεν ήταν και καμία πολυ της προκοπής .

Budget ,οσο πιο vfm ,κοντα στα 200 περιπου .

Καλημερα .

Χρηση,παραγωγή μουσικής (8ωρα για πλάκα δλδ) casual gaming ,κανα moba ,shooter κτλ, (αλλά πολυ casual, δεν ειναι τόσο κριτήριο ) , και σερφαρισμα.

Επίσης και οθόνες δεν αλλάζω εύκολα, η παρούσα lg πατατα ips έχει μείνει 5ετια και δεν ήταν και καμία πολυ της προκοπής .

Μία καλή περίπτωση στα 220 είναι αυτή: Link.png Site: AsusVX279H

• Like 1

την βοηθεια σας,

εχω ενα pc με i7 3770k ,και gpu gtx 960 4g .

εχω αποσταση απο την οθονη 60 εκατοστα περιπου .

Χρήση 85%games (FPS)  με ενδιαφερει μια οθονη για 1080  και μεχρι 180μαξ αντε βια 200

η και πιο οικονομικη να βρω δεν με πειραζει...

την βοηθεια σας,

Χρήση 85%games (FPS)  με ενδιαφερει μια οθονη για 1080  και μεχρι 180μαξ αντε βια 200

Στα 180 αυτήν προτείνω φίλε μου:Link.png Site: https://www.skroutz.gr/s/3751880/Asus-VX239H.html

Καλημερα .

Kαλήσπερα.

Η Asus που αναφερθηκε ειναι καλη. Θα προτιμουσα την παρακατω LG επειδη δεν εχει frameless casing και ετσι δειχνει καλυτερο μαυρο.

https://www.skroutz.gr/s/6233703/LG-27MP57VQ.html

Ακομη καλυτερη ειναι η HP 27xw, η οποια εχει καλυτερο panel και σε συνδυασμο με το σχεδον glossy coating εχει ζωντανοτερα χρωματα και καθαροτερη εικονα. Επισης εχει αριστο overdrive.

https://www.skroutz.gr/s/8012199/HP-Pavilion-27xw.html

την βοηθεια σας,

Kαλησπερα. Αξιζει να αγορασεις την Dell S2316H, καθως το glossy coating της δινει καθαροτερη εικονα και ζωντανοτερα χρωματα σε σχεση με τις αντιστοιχες matte AH-IPS.

https://www.skroutz.gr/s/7888706/Dell-S2316H.html?keyphrase=dell+s2316h

Samsung S24E510C Αυτη εδω αξιζει? Το μονο που θελω ειναι να παιζω λολ γυρω στα 200 ευρω!

Δε ξερουμε ακριβως ποσο καλη ειναι γιατι δεν εχουμε ακομη review, αλλα δεν υπαρχει λογος να προτιμησεις VA απο καλη AH-IPS. Καλυτερα να αγορασεις την Dell S2316H στα 200 ευρω.

καλησπέρα εγώ πάρει μια 1440 αλλα διαφορα σε εικόνα σε παιχνίδι δεν έχει διαφορα όσο βλέπω σε μια 1080 το ειδιό βλέπω και 1440 γιατί

1. Η διαφορα απο 1080p σε 1440p δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο απο 720p σε 1080p.

2. Στα παιχνδια το sample and hold motion blur των lcd οθονων μειωνει πολυ την ευκρινεια, ωστε να υπερκαλυπτει ενδεχομενως την μεγαλυτερη αναλυση. Η αυξημενη ευξρινεια φαινεται καλυτερα στις στατικες εικονες.

3. Μηπως δεν την χρησιμοποιεις στα 1440p?

1. Η διαφορα απο 1080p σε 1440p δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο απο 720p σε 1080p.

2. Στα παιχνδια το sample and hold motion blur των lcd οθονων μειωνει πολυ την ευκρινεια, ωστε να υπερκαλυπτει ενδεχομενως την μεγαλυτερη αναλυση. Η αυξημενη ευξρινεια φαινεται καλυτερα στις στατικες εικονες.

3. Μηπως δεν την χρησιμοποιεις στα 1440p?

όχι την έχω σε 1440 και λέω δεν το βάζο και σε 1080 να δω ποσο διαφορα μεγαλύτερη εικόνα έχει και βλέπω την ίδια όπως είναι 1080 η kona είναι και σε 1440

όχι την έχω σε 1440 και λέω δεν το βάζο και σε 1080 να δω ποσο διαφορα μεγαλύτερη εικόνα έχει και βλέπω την ίδια όπως είναι 1080 η kona είναι και σε 1440

Σε desktop η σε παιχνιδι?

σε παιχνιδι :P

Tι να σου πω. Υποθετω πως αναλογα το παιχνιδι, δε θα γινεται render μεγαλυτερος χωρος. Θα πρεπει ομως να βλεπεις διαφορα στην λεπτομερεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...