Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπερα κι απο μενα.

Ψαχνω κατι γυρω στα 250 ευρω και γυρω στις 24 ιντσες.

Κυριως την θελω για να να την συνδεσω στο λαπτοπ (Mcb pro retina) οποτε και γι αυτο δεν ειμαι σιγουρος τι πρεπει να προσεξω.

Παιζω παιχνιδια αρκετα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν το λαπτοπ θα την εκμεταλλευεται στο 100%. Eιμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 LG 25UM57-P και Samsung S24E370DL. XMORSX Εσυ τι μου προτινεις;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σας,αναμεσα σε Dell s2316h και Lg 24MP57VQ ποια θα προτιμουσατε??Σαν αρχη η Dell ειναι IPS?? γιατι δεν το βλεπω καπου στο site της..Το glossy panel θα βοηθουσε καθολου στο light bleeding??

Tην Dell. Καλυτερη εγγυηση και το glossy panel δινει καθαροτερη εικονα και ζωντανοτερα χρωματα.

Plaisio, e-shop, iq shop, public, kotsovolos αυτά..

Δε υα την βρεις σε αυτα τα καταστηματα.

Καλησπερα κι απο μενα.

Ψαχνω κατι γυρω στα 250 ευρω και γυρω στις 24 ιντσες.

Κυριως την θελω για να να την συνδεσω στο λαπτοπ (Mcb pro retina) οποτε και γι αυτο δεν ειμαι σιγουρος τι πρεπει να προσεξω.

Παιζω παιχνιδια αρκετα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν το λαπτοπ θα την εκμεταλλευεται στο 100%. Eιμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 LG 25UM57-P και Samsung S24E370DL. XMORSX Εσυ τι μου προτινεις;;

Σιγουρα οχι την 25αρα Lg. Αλλα δε νομιζω και η gpu το λαπτοπ σου να υποστηριζει freesync. Αν υποστηριζει καλη ειναι η samsung, αλλιως ομως μην την παρεις. Η HP 27xw ειναι καλη λυση. Η dell p2416d ειναι αλλη μια λυση αλλα δε ξερω αν φτανει τα 1440p η gpu του macbook (υποθετω πως τα φτανει) και βεβαια δε θα βγαζει καλα fps σε τετοια αναλυση. Αν θες μικροτερη 1080p καλη ειναι η Dell S2316h.

Από αυτά τα μαγαζιά σε ποια να πάω?

H καλύτερη απάντηση είναι καμία, να προτιμήσεις την HP από Αθήνα.

Ποιες είναι όμως οι απαιτήσεις σου; Τιμή, χρήση, προτιμήσεις κλπ.

Max 250-270(όσο το λιγότερο τόσο καλύτερα)

Ταινίες και κάνα παιχνίδι σαν το pro

Οι επιλογές που έχω 

LG Monitor 23'' 23MP67VQ

Samsung Monitor 23,6'' S24D590PL

Samsung Monitor 24'' LS24E390HL

LG Monitor 24'' 24MP57VQ

Samsung Monitor 27'' LS27E390HS

LG Monitor 27'' 27MP75HM-P

Samsung Monitor 27'' LS27E500CS

Θα προτιμούσα σε 27 αλλά αν είναι καλύτερη κάποια από τις 23-24 τότε οκ!

Αφου θες και ταινιες πας σε 27αρι. (και σε gaming τελειο ειναι) Το samsung ειναι curved και δεν λεει σε 27αρι μονιτορ. Καλυτερα πηγαινε σ αυτο http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/Samsung-Monitor-27-LS27E390HS.htm

Max 250-270(όσο το λιγότερο τόσο καλύτερα)

Ταινίες και κάνα παιχνίδι σαν το pro

Οι επιλογές που έχω 

LG Monitor 23'' 23MP67VQ

Samsung Monitor 23,6'' S24D590PL

Samsung Monitor 24'' LS24E390HL

LG Monitor 24'' 24MP57VQ

Samsung Monitor 27'' LS27E390HS

LG Monitor 27'' 27MP75HM-P

Samsung Monitor 27'' LS27E500CS

Θα προτιμούσα σε 27 αλλά αν είναι καλύτερη κάποια από τις 23-24 τότε οκ!

Θα προτιμουσα LG απο Samsung γιατι συνηθως οι Samsung εχουν εντονο glow. Η 27MP75HM εχει καλη τιμη, αλλα αν θυμαμαι καλα καποιος ειχε πει οτι ειναι διαθεσιμη μονο σε ενα καταστημα στην θεσσαλονικη. Aν δεν την βρεις, υπαρχει η αλλη 27αρα LG η οποια δεν εχει και frameless casing.

http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/LG-Monitor-27-27MP57VQ.htm

Καμια απο αυτες ομως δεν ειναι τοσο καλη οσο η HP 27xw, η πρωτη μου συμβουλη ειναι να προτιμησεις την ΗP και ας την παραγγειλεις απο Αθηνα. Η διαφορα ειναι αρκετα σημαντικη ωστε να αξιζει τις παραπανω μερες αναμονης ή την επιπλεον δυσκολια στο service.

Λοιπον, οσον αφορά το service της HP 27xw.

Απο την τεχν. υποστηριξη:

Καλύπτεται μόνο για ένα έτος και δεν επιδέχεται επέκταση.

Για τα καμμένα πί3ελ μου είπαν ό,τι γράφει το σάιτ (που νομίζω είναι 5 και άνω).

Γενικώς έπρεπε να επικοινωνήσω με 3 εκπροσώπους για να βγαλω ακρη. 

Λοιπον, οσον αφορά το service της HP 27xw.

Απο την τεχν. υποστηριξη:

Καλύπτεται μόνο για ένα έτος και δεν επιδέχεται επέκταση.

Για τα καμμένα πί3ελ μου είπαν ό,τι γράφει το σάιτ (που νομίζω είναι 5 και άνω).

Γενικώς έπρεπε να επικοινωνήσω με 3 εκπροσώπους για να βγαλω ακρη. 

Παρομοια με της Acer δηλαδη, οχι οτι καλυτερο.

Συμφωνα με την ευρωπαικη νομοθεσια παντως δικαιουμαστε διετη εγγυηση απο τα καταστηματα αγορας, οποτε ακομη και αν δε σε καλυψει η HP μετα τον πρωτο χρονο, υποχρεουται να σε καλυψει το καταστημα.

Για αυτο και η αγορα πρεπει να γινεται απο καταστηματα με οσο το δυνατον καλο after-sales support.

Παρομοια με της Acer δηλαδη, οχι οτι καλυτερο.

Συμφωνα με την ευρωπαικη νομοθεσια παντως δικαιουμαστε διετη εγγυηση απο τα καταστηματα αγορας, οποτε ακομη και αν δε σε καλυψει η HP μετα τον πρωτο χρονο, υποχρεουται να σε καλυψει το καταστημα.

Για αυτο και η αγορα πρεπει να γινεται απο καταστηματα με οσο το δυνατον καλο after-sales support.

Το σκρούτζ έχει 3 συνολικά. Αλλά όλα είναι σημεία παράδοσης.

Ξέρεις ποιο απο τα 3 προσφέρει καλύτερο after-sale;

Καλημέρα παιδιά.  Εδώ και ένα δίμηνο είμαι στο ψάξιμο για καινούργιο monitor (το παλιό: LG Flatron L207WT), με τιμή 300-350, και έχω φτάσει σε ένα τέλμα. Ο λόγος που πραγματικά θα εκτιμούσα το Input σας είναι το σύστημα μου η (μελλοντική) χρήση του συστήματος

GPU: Saphire 270x 2GB TOXIC 

CPU:Intel Core 2 Duo E8500 @3.16Ghz (Τον οποίο μπορώ να κάνω OC στα 4Ghz, απλά βαριέμαι την διαδικασία)

Η χρήση που το θέλω: Λίγο CS:GO Gaming (2-3 comp match την ημέρα περίπου),coding (καλό θα ήταν να έχει pivot βάσης) και γενική χρήση. Μέχρι στιγμής είμαι ανάμεσα σε αυτές:

https://www.skroutz....us-VG248QE.html

(λίγο που έψαξα στο forum λένε να την αποφύγεις, χωρίς εξηγεί κανείς το γιατί)

ή

https://www.skroutz.gr/s/4814929/BenQ-XL2411Z.html

και 

https://www.skroutz....ell-P2416D.html

ή 

https://www.skroutz....arp-U2515H.html

Εν κατακλείδι, αντιλαμβάνομαι το trade up: μια κλάσης ανώτερη gaming εμπειρία (δεν έχω παίξει πότε σε 144hz monitor οπότε δεν γνωρίζω πόσο ανώτερη) με ένα κλάσης ανώτερο panel και aspet ratio. Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι η GPU δεν υποστηρίζει ούτε freesync (παλιό πρότυπο Dislpayport) ούτε G-Sync (μιας και είναι AMD) και δεν μπορώ να ξέρω ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Προς ποια κατεύθυνση λέτε να κινηθώ; 

Υ.Γ Ξέρω ότι είναι κουλό post, γιατί συγκρίνω ανόμοια πράγματα. Οποιαδήποτε καλύτερη πρόταση είναι παραπάνω από επιθυμητή.

Παρήγγειλα την 27xw την προηγούμενη εβδομάδα απο placemall 286€ με τα μεταφορικά όχι αντικαταβολή. Τριετής εγγύηση απο την επίσημη αντιπροσωπεία οπότε άν ω μη γένοιτο υπάρξει πρόβλημα, την στέλνεις πίσω στο μαγαζί και αναλαμβάνουν αυτοί. Αυτα απο εμένα ελπίζω να βοήθησα.

Παρήγγειλα την 27xw την προηγούμενη εβδομάδα απο placemall 286€ με τα μεταφορικά όχι αντικαταβολή. Τριετής εγγύηση απο την επίσημη αντιπροσωπεία οπότε άν ω μη γένοιτο υπάρξει πρόβλημα, την στέλνεις πίσω στο μαγαζί και αναλαμβάνουν αυτοί. Αυτα απο εμένα ελπίζω να βοήθησα.

Και'γώ την παρήγγειλα αλλά νομίζω πως κάνεις ένα λάθος. Δυστυχώς η εγγύηση είναι 1 έτος μόνο (μίλησα με 2 διαφορετικούς αντιπροσώπους  της HP για να είμαι σίγουρος). Αν θες πάρε και 'σύ τηλέφωνο. Είναι το: (210)96.96.416.

Το placemall μου είπε πως ο,τιδηποτε θέλω να ξέρω για την εγγύηση να επικοινωνήσω με HP. Αυτοί προφανως δεν έχουν δικό τους service πόσο μάλλον να χειριστούν περίπλοκα ηλεκτρονικά όπως μια οθόνη.

Αν ξέρεις κάτι άλλο πες μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...