Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσω 570€ για οθονη για τοσο χαλαρο gaming...η διαφορα αναμεσα στις 2 dell ειναι καμια αξιοσημείωτη?

Ποιος σου προτεινε οθονη των 570ε; :) Καποιες p2414h εχω δει να βγαζουν cross hatching.Oι 29 lg ειναι πολυ καλυτερες,δες και την 29um67p αν πας σε 380 και πανω.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα στην παρέα. Θέλω να αγοράσω μια οθόνη και το budget κοιμενεται από 300-400 ευρώ. Δεν μπορώ να αποφασίσω να πάω σε 1080p με 144hz η σε 1440p. Έχω την 970g1 και σε λίγες μέρες θα την κάνω sli. Σκεφτόμαι την DELL u2515h αλλά δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα που είναι 25 ιντσών.

Πήρα τηλέφωνο σήμερα στα μαγαζιά στο σκρουτζ και e-shop και είπαν ότι δεν υπάρχει στην ελληνική αντιπροσωπεία και δεν πρόκειται να το φέρει ξανά η ελληνική αντιπροσωπεία, Οπότε καμιά βοήθεια?

p.s η αποσταση ειναι 60-80cm .

Πήρα τηλέφωνο σήμερα στα μαγαζιά στο σκρουτζ και e-shop και είπαν ότι δεν υπάρχει στην ελληνική αντιπροσωπεία και δεν πρόκειται να το φέρει ξανά η ελληνική αντιπροσωπεία, Οπότε καμιά βοήθεια?

p.s η αποσταση ειναι 60-80cm .

Ορίστε από skroutz.

https://www.skroutz.gr/s/6928994/LG-29UM67-P.html?keyphrase=lg+29um67

Γρήγορη ερώτηση: Ποιά είναι μια καλή 27" στα 1440p για gaming χωρίς free/g-sync. @60fps;

Ευχαριστώ.

Ή lg 27mb56hq στα 530 ευρώ απο e-shop. Ή acer xf270hu όμως με 144hz και freesync κοστιζει μόνο 600 ευρώ. Ακόμη και αν έχεις nvidia gpu αξίζει για τα 144hz.

Καλημέρα στην παρέα. Θέλω να αγοράσω μια οθόνη και το budget κοιμενεται από 300-400 ευρώ. Δεν μπορώ να αποφασίσω να πάω σε 1080p με 144hz η σε 1440p. Έχω την 970g1 και σε λίγες μέρες θα την κάνω sli. Σκεφτόμαι την DELL u2515h αλλά δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα που είναι 25 ιντσών.

Πρέπει να κρίνεις εσύ τις προτεραιότητες σου. Είτε αγοράζεις μια lg 24gm77 με 144hz και backlight strobbing, είτε την dell που λες ή την lg 29um57.

Εγώ παντως θα ανεβαλλα την δεύτερη GPU και θα κρατούσα budget για την Acer xb270hu, 27" 1440p 144hz AHVA με g-sync, ή οποία έχει πέσει στα 680 ευρώ στο ιταλικό Amazon.

πήρα τηλέφωνο και μου είπαν αυτό που έγραψα πιο πάνω :D μάλλον μπερδεύτηκες

Όχι. Αν δεν την φέρνει το e-shop, αγόρασε την από τα μαγαζιά του Σκρουτζ.

Προσωπικά θεωρώ ότι ούτε το e-shop ούτε ή αντιπροσωπία ξέρουν τι τους γίνεται, αλλά αν δε θέλεις να περιμένεις έχεις εναλλακτική.

Ορίστε και πιο φθηνά.

http://www.bestprice.gr/item/2154605471/lg-29um67-p.html?fromq=Lg+29um67+p

Μια οθονη 27αρα με freesync,μεχρι 600 ευρω ταβανι,απο ελλαδα.

Το e-shop φερνει την acer xf270hu στα 600 ακριβως. Αυτη τη στιγμη δεν την εχει διαθεσιμη αλλα θα την ξαναφερουν συντομα.

Επισης τσεκαρε μηπως μπορεις να την αγορασεις απο amazon, καθως εχουν κορυφαια πολιτικη εγγυησεων και επιστροφων.

• Like 1

Επειδη ψαχνω μερες και ειναι δυσκολο να βρεις στην ελληνικη αγορα τα freesync monitors,σημερα βρηκα αυτηhttps://www.skroutz.gr/s/7463504/Iiyama-ProLite-B2783QSU-B1.htmlτο ξερω ειναι tn αλλα θα μου μεινει το 200αρι.τι λετε η και καποια αλλη πιο φτηνη απο 600, πολλα δεν ειναι;

Επειδη ψαχνω μερες και ειναι δυσκολο να βρεις στην ελληνικη αγορα τα freesync monitors,σημερα βρηκα αυτηhttps://www.skroutz.gr/s/7463504/Iiyama-ProLite-B2783QSU-B1.htmlτο ξερω ειναι tn αλλα θα μου μεινει το 200αρι.τι λετε η και καποια αλλη πιο φτηνη απο 600, πολλα δεν ειναι;

Δεν είναι πολλά για τις συγκεκριμένες οθόνες τα 600, είναι φυσιολογική μέχρι και καλή τιμή. Αλλά αν θες φθηνότερη θα προτιμούσα την IPS lg 29um67.

παιδια μια ερωτηση

εχω την 2412m και σκεφτομαι για την 2515Η

θα εχω καποια διαφορα που να αξιζει η αλλαγη?

κυριως gaming χρηση

τωρα τρεχω 290χ msi

και ισως προς το μελλον καποια 980gtx

Αν το budget ειναι αναγκαστικα μεχρι 300-400 ευρω και προφανως η χρηση gaming τοτε δεν αξιζει 1440p monitor στα χρηματα αυτα και καλυτερα 1080p gsync ή Freesync(για Amd καρτες αν πχ αλλαξεις γνωμη)

Πρέπει να κρίνεις εσύ τις προτεραιότητες σου. Είτε αγοράζεις μια lg 24gm77 με 144hz και backlight strobbing, είτε την dell που λες ή την lg 29um57.

Εγώ παντως θα ανεβαλλα την δεύτερη GPU και θα κρατούσα budget για την Acer xb270hu, 27" 1440p 144hz AHVA με g-sync, ή οποία έχει πέσει στα 680 ευρώ στο ιταλικό Amazon.

Όχι. Αν δεν την φέρνει το e-shop, αγόρασε την από τα μαγαζιά του Σκρουτζ.

Προσωπικά θεωρώ ότι ούτε το e-shop ούτε ή αντιπροσωπία ξέρουν τι τους γίνεται, αλλά αν δε θέλεις να περιμένεις έχεις εναλλακτική.

Ορίστε και πιο φθηνά.

http://www.bestprice.gr/item/2154605471/lg-29um67-p.html?fromq=Lg+29um67+p

Για ποιο λογο να το κανει αυτο???Και για να αξιοποιησει την αναλυση και hz αυτα η 970 δεν ειναι αρκετη ουτε για πλακα,και θα πρεπει να παει αναγκαστικα σε 980ti. Κοινως θα βαλει το χερι αρκετα βαθια στην τσεπη και θα κοιταξει και σχετικα συντομα για αναβαθμιση καθως 1440p και 144hz ειναι αρκετα ζορικα τα πραγματα.

παιδια μια ερωτηση

εχω την 2412m και σκεφτομαι για την 2515Η

θα εχω καποια διαφορα που να αξιζει η αλλαγη?

κυριως gaming χρηση

τωρα τρεχω 290χ msi

και ισως προς το μελλον καποια 980gtx

Διαφορα θα εχεις.και αυτο στο οτι θα σου πεσουν οι επιδοσεις λογω 1440p αλλα δεν θα απολαυσεις/αξιοποιησεις την αναλυση λογω 25ιντσων.Η σε 27αρι monitor 1440p πας ή μενεις ως εχεις(υποψην οτι δεν χανεις τιποτα απο 1200p σε 1440p σε γενικες γραμμες)

Διαφορα θα εχεις.και αυτο στο οτι θα σου πεσουν οι επιδοσεις λογω 1440p αλλα δεν θα απολαυσεις/αξιοποιησεις την αναλυση λογω 25ιντσων.Η σε 27αρι monitor 1440p πας ή μενεις ως εχεις(υποψην οτι δεν χανεις τιποτα απο 1200p σε 1440p σε γενικες γραμμες)

ε οποτε να μεινω ως εχω μεχρι να βρεθει καποιο αξιολογο 27αρι που να καλυπτει τις απαιτησεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...