Screamer-hg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδια εγω που ειμαι ψιλοασχετος με τι κριτηρια μπορω να καταλαβω αν μια οθονη ειναι καλη? Ολα αυτα τα pwm dimming δεν τα καταλαβαινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lucidsteve Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Τι συστημα εχεις και ποσο ασχολεισαι με το gaming? i5 750 gtx 960 8gb ram Είναι παλιό το σύστημα αλλά αντέχει ακόμα για 1080ρ, οπότε δεν μπορώ να πάω σε μεγαλύτερες οθόνες προς το παρόν. αυτό σε γενικές γραμμές. Αυτή τη περίοδο ΜΟΒΑ, αλλά όταν βγαίνει κάτι καλό δεν το χάνω, όπως π.χ. dyinglight, Metro2033, ή τώρα σύντομα που θα βγει και το HL3. Καθημερινά παίζω και δεν προβλέπω να το διακόψω το gaming. Απο 22" να πας σε 24" και μαλιστα λες οτι θα βλεπεις και ταινιες, τοτε οχι δεν αξιζει. Πρεπει τουλαχιστον να πας σε 27" για να καταλαβεις διαφορα. Γυρω στα €250 βρισκεις 27αρες 1080p. Τι budget βαζεις βασικα; Σευχαριστώ. Με τρομάζει η ιδέα του 1080ρ σε 27άρα. Λογικά τα ίδια πίξελ που είχα στην 22αρα ,τώρα "τραβηγμένα" σε μεγαλύτερη επιφάνεια (27αρα) δεν θα χάνει σε ποιότητα ειδικά στο gaming; Επίσης για gaming με keyboard + mouse μήπως είναι overkill απο τοσο κοντινη απόσταση; Budget μεχρι 300 ας πούμε. Aξιζει διοτι πας απο tn σε glossy ips panel χωρις pwm dimming. Στην ελλαδα ομως ειναι σχετικα ακριβη, δες και τις Asus VS24AH(L) και LG 29UM57 με λιγο παραπανω χρηματα, εχουν ακομη καλυτερα ips panels. Στο place@mall την S2415h την έχει στα 200ε. Ίσως να άξιζε τόσο; Επειδή προς το παρόν το σύστημα μου δεν αντέχει για πάνω απο 1080p πιστεύω και η 16:10 δυστυχώς θα είχε αντίκτυπο στην επίδοση. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος πια οι 16:9 έχουν εδραιωθεί στο gaming - movies και οι 16:10 εγκαταλείπονται γιαυτο το σκοπό, οπότε δε θέλω να έχω και ζητήματα με αυτό. Παρολαυτά, αν είναι τόσο αξιόλογη να το ξανασκεφτώ. Σευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπον παιδια, επειδη πολυ φοβαστε τις 27αρες στα 1080p, εχω να σας πω οτι, μολις ηρθε η Benq EW2750ZL που παραγγειλα. Δεν εχω παιξει και πολυ ακομα με τις ρυθμησεις αλλα ενα πραμα μπορω να σας πω σιγουρα. Αλαξα 5 φοντο, εβαλα βιντεο στο yt, εβαλα μια ταινια να παιξει, σερφαρα και λιγο και δεν ειδα ουτε ενα πιξελ. Μην το φοβαστε εχω να σας πω εγω. Το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να πατε σ ενα μαγαζι και να δειτε απο κοντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 i5 750 gtx 960 8gb ram Είναι παλιό το σύστημα αλλά αντέχει ακόμα για 1080ρ, οπότε δεν μπορώ να πάω σε μεγαλύτερες οθόνες προς το παρόν. αυτό σε γενικές γραμμές. Αυτή τη περίοδο ΜΟΒΑ, αλλά όταν βγαίνει κάτι καλό δεν το χάνω, όπως π.χ. dyinglight, Metro2033, ή τώρα σύντομα που θα βγει και το HL3. Καθημερινά παίζω και δεν προβλέπω να το διακόψω το gaming. Σευχαριστώ. Με τρομάζει η ιδέα του 1080ρ σε 27άρα. Λογικά τα ίδια πίξελ που είχα στην 22αρα ,τώρα "τραβηγμένα" σε μεγαλύτερη επιφάνεια (27αρα) δεν θα χάνει σε ποιότητα ειδικά στο gaming; Επίσης για gaming με keyboard + mouse μήπως είναι overkill απο τοσο κοντινη απόσταση; Budget μεχρι 300 ας πούμε. Στο place@mall την S2415h την έχει στα 200ε. Ίσως να άξιζε τόσο; Επειδή προς το παρόν το σύστημα μου δεν αντέχει για πάνω απο 1080p πιστεύω και η 16:10 δυστυχώς θα είχε αντίκτυπο στην επίδοση. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος πια οι 16:9 έχουν εδραιωθεί στο gaming - movies και οι 16:10 εγκαταλείπονται γιαυτο το σκοπό, οπότε δε θέλω να έχω και ζητήματα με αυτό. Παρολαυτά, αν είναι τόσο αξιόλογη να το ξανασκεφτώ. Σευχαριστώ. Tα 1200p με τα 1080p δεν εχουν ουσιαστικη διαφορα. Ειναι περιπου 10% μεγαλυτερη αναλυση και θα εχεις μια αναλογη πτωση στα fps, δεν ειναι βασικος λογος να επιλεξεις οθονη. Ναι δεν κυκλοφορουν νεες 1200p, αλλα αυτο δεν ειναι σοβαρος λογος να μη τις προτιμησεις αφου ειναι καλυτερες απο τις 24αρες 1080p. Χανουν στο οτι ειναι μονο για χρηση με PC και δεν κανουν scaling εξωτερικα σηματα. Δεν βλεπεις πιξελς σε μια 27αρα στους 60 ποντους. Ειναι ομως αισθητη η μειωση της ευκρινειας. Θα ελεγα οτι ειναι οι 23"-25" ειναι καλυτερες σε αυτη την αποσταση, αλλα αν μπορεις να αγορασεις μια εξαιρετικη 27αρα οπως η HP 27CW αξιζει να την εχεις στα υποψιν. Δεν πιστευω οτι την πουλαει 200 ευρω την s2415h. Αξιζει σε αυτη την τιμη, αλλα αν προσεξεις εχει δυο s2415h, μια glossy και μια matte. Η matte λογικα ειναι η νεα s2416h, εχω δει αυτο το "λαθος" να γινεται και απο αλλο καταστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lucidsteve Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Tα 1200p με τα 1080p δεν εχουν ουσιαστικη διαφορα. Ειναι περιπου 10% μεγαλυτερη αναλυση και θα εχεις μια αναλογη πτωση στα fps, δεν ειναι βασικος λογος να επιλεξεις οθονη. Ναι δεν κυκλοφορουν νεες 1200p, αλλα αυτο δεν ειναι σοβαρος λογος να μη τις προτιμησεις αφου ειναι καλυτερες απο τις 24αρες 1080p. Χανουν στο οτι ειναι μονο για χρηση με PC και δεν κανουν scaling εξωτερικα σηματα. Δεν βλεπεις πιξελς σε μια 27αρα στους 60 ποντους. Ειναι ομως αισθητη η μειωση της ευκρινειας. Θα ελεγα οτι ειναι οι 23"-25" ειναι καλυτερες σε αυτη την αποσταση, αλλα αν μπορεις να αγορασεις μια εξαιρετικη 27αρα οπως η HP 27CW αξιζει να την εχεις στα υποψιν. Δεν πιστευω οτι την πουλαει 200 ευρω την s2415h. Αξιζει σε αυτη την τιμη, αλλα αν προσεξεις εχει δυο s2415h, μια glossy και μια matte. Η matte λογικα ειναι η νεα s2416h, εχω δει αυτο το "λαθος" να γινεται και απο αλλο καταστημα. εδώ επιφάνεια λέει στιλπνή, οπότε λογικά ειναι η glossy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AbsolutOwner Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπέρα.Θα ηθελα να με βοηθήσετε με την αγορά καινούριας οθόνης μίας και η αγορά που ήθελα για την LG 29UM57-P δεν εγινε οπως περιμενα,η δουλεια που την θελω ειναι gaming χαλαρό cs-go-rainbow six και κανα mmo wow/l2/gw2 και οχι τρελα γραφικα Το ποσο που διαθετω ειναι στα 250€ ωστε να εχω το περιθώριο για αλλα τοσα για την καρτα γραφικων.Το συστημα αποτελείτε απο i5-4460 8gb ram ddr3 και θα γινει αγορα μαζι με την οθονη και η καρτα γραφικων.(σκεφτομαι για https://www.skroutz.gr/s/7381517/MSI-GeForce-GTX950-2GB-GTX-950-GAMING-2G.html η https://www.skroutz.gr/s/6081602/MSI-GeForce-GTX960-2GB-Gaming-GTX-960-GAMING-2G.html) P.s Ισως στο μελλον μπει και 2η ιδια οθονη(ελπιζω η καρτα γραφικων να τις σικωνει) Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2015 από AbsolutOwner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 εδώ επιφάνεια λέει στιλπνή, οπότε λογικά ειναι η glossy. Υπαρχει ομως και αυτη: http://www.placemall.gr/dell-s2415h-eu-11130265?search=S2415H καλησπέρα.Θα ηθελα να με βοηθήσετε με την αγορά καινούριας οθόνης μίας και η αγορά που ήθελα για την LG 29UM57-P δεν εγινε οπως περιμενα,η δουλεια που την θελω ειναι gaming χαλαρό cs-go-rainbow six και κανα mmo wow/l2/gw2 και οχι τρελα γραφικα Το ποσο που διαθετω ειναι στα 250€ ωστε να εχω το περιθώριο για αλλα τοσα για την καρτα γραφικων.Το συστημα αποτελείτε απο i5-4460 8gb ram ddr3 και θα γινει αγορα μαζι με την οθονη και η καρτα γραφικων.(σκεφτομαι για https://www.skroutz.gr/s/7381517/MSI-GeForce-GTX950-2GB-GTX-950-GAMING-2G.html η https://www.skroutz.gr/s/6081602/MSI-GeForce-GTX960-2GB-Gaming-GTX-960-GAMING-2G.html) P.s Ισως στο μελλον μπει και 2η ιδια οθονη(ελπιζω η καρτα γραφικων να τις σικωνει) Παρε μια Dell P2414H και με το 50αρι που γλιτωνεις αγορασε την sapphire r9 380 4gb με backplate. Aλλιως δες την Asus VS24AH. Tελος υπαρχει και η Dell S2415H, ειναι ακριβη στα 250 που πωλειται συνηθως, αλλα ειναι καλυτερη απο τις αλλες οθονες μεχρι τα 250 ευρω. https://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.html https://www.skroutz.gr/s/3751848/Asus-VS24AH.html?keyphrase=asus+vs24ah(καποια καταστηματα την φερνουν στα 260 ευρω) https://www.skroutz.gr/s/5614660/Dell-S2415H.html?keyphrase=dell+s2415h Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AbsolutOwner Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Αν και δεν ξερω πολλα βλεπω οτι η p2414h εχει μικροτερη αντιθεση αλλα εχει μικροτερο χρονο αποκρισης,Υπαρχει καμια αλλη διαφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει περίπτωση από απόσταση 60-70 cm να pixelιαζει? Nαι ειδικά σε κείμενο. i5 750 gtx 960 8gb ram Είναι παλιό το σύστημα αλλά αντέχει ακόμα για 1080ρ, οπότε δεν μπορώ να πάω σε μεγαλύτερες οθόνες προς το παρόν. αυτό σε γενικές γραμμές. Αυτή τη περίοδο ΜΟΒΑ, αλλά όταν βγαίνει κάτι καλό δεν το χάνω, όπως π.χ. dyinglight, Metro2033, ή τώρα σύντομα που θα βγει και το HL3. Καθημερινά παίζω και δεν προβλέπω να το διακόψω το gaming. Αξιολογη με παραπανω ειναι η 29UM57P για moba κλπ.Και η S2415H καλη ειναι αν δεν εχεις θεμα με glossy και τη παρεις φθηνα,αν και γενικα αν ασχολεισαι πολυ με gaming κοιτας σε αλλου ειδους οθονες.Με τα λεφτα που διαθετεις βρισκεις. καλησπέρα.Θα ηθελα να με βοηθήσετε με την αγορά καινούριας οθόνης μίας και η αγορά που ήθελα για την LG 29UM57-P δεν εγινε οπως περιμενα,η δουλεια που την θελω ειναι gaming χαλαρό cs-go-rainbow six και κανα mmo wow/l2/gw2 και οχι τρελα γραφικα Το ποσο που διαθετω ειναι στα 250€ ωστε να εχω το περιθώριο για αλλα τοσα για την καρτα γραφικων.Το συστημα αποτελείτε απο i5-4460 8gb ram ddr3 και θα γινει αγορα μαζι με την οθονη και η καρτα γραφικων.(σκεφτομαι για https://www.skroutz.gr/s/7381517/MSI-GeForce-GTX950-2GB-GTX-950-GAMING-2G.html η https://www.skroutz.gr/s/6081602/MSI-GeForce-GTX960-2GB-Gaming-GTX-960-GAMING-2G.html) P.s Ισως στο μελλον μπει και 2η ιδια οθονη(ελπιζω η καρτα γραφικων να τις σικωνει) Μεινε καλυτερα στην 29UM57P μαζευοντας ή πηγαινε σε freesync οθονη με amd 380+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AbsolutOwner Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσω 570€ για οθονη για τοσο χαλαρο gaming...η διαφορα αναμεσα στις 2 dell ειναι καμια αξιοσημείωτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσω 570€ για οθονη για τοσο χαλαρο gaming...η διαφορα αναμεσα στις 2 dell ειναι καμια αξιοσημείωτη? Kαλη freesync οθονη ειναι και η LG 29UM67 στα 350 περιπου απο e-shop. Περα απο αυτα, η αντιθεση και ο χρονος αποκρισης που δινουν οι εταιριες δε λενε τιποτα, πρεπει να διαβασεις μετρησεις απο reviews για να βγαλεις συμπερασμα. Απο αυτες που ποσταρα, η asus εχει λιγο καλυτερο panel απο τις αλλες δυο που σημαινει πιο ακριβη και ζωντανα χρωματα, ενω η s2415h εχει glossy coating οποτε και καθαροτερη και ζωνταντοτερη εικονα. Επισης η P2414h εχει λιγο χειροτερα color presets απο τις αλλες δυο, σε καμια περιπτωση ομως ασχημα. Και οι τρεις αποδιδουν καλα οσον αφορα την αντιθεση και το ghosting / input lag. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AbsolutOwner Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Στο e-shop δεν την βρηκα αυτη την οθονη αν και μου εβαλες ιδεες απο το να παω στην s2415h αν και υπαρχει μια σημαντικη διαφορα 100 ευρω η μια με την αλλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Στο e-shop δεν την βρηκα αυτη την οθονη αν και μου εβαλες ιδεες απο το να παω στην s2415h αν και υπαρχει μια σημαντικη διαφορα 100 ευρω η μια με την αλλη Δεν την εχει παντα αποθεμα, αλλα υπομονη λιγο και θα ξαναερθει. Σημαντικη διαφορα ναι, αλλα δεν αγοραζεις και οθονη καθε μερα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια τι οθονη προτείνετε για all around χρηση γυρω στα 150 (max 170)? Το συστημα ειναι fx 8320 και r9 280, αν και το προοριζα για gaming χρηση (low budget προφανως ) ειδα οτι τον τελευταιο καιρο δεν ασχολουμε και τοσο με παιχνιδια, αντε κανα lol ή αν μου την βαρεσει (σπανια) κανα νεο τιτλο. Εχω δει αυτη http://www.skroutz.gr/s/5728164/LG-24MB56HQ.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια τι οθονη προτείνετε για all around χρηση γυρω στα 150 (max 170)? Το συστημα ειναι fx 8320 και r9 280, αν και το προοριζα για gaming χρηση (low budget προφανως ) ειδα οτι τον τελευταιο καιρο δεν ασχολουμε και τοσο με παιχνιδια, αντε κανα lol ή αν μου την βαρεσει (σπανια) κανα νεο τιτλο. Εχω δει αυτη http://www.skroutz.gr/s/5728164/LG-24MB56HQ.html 24ρι ips panel με καλη βαση.Για τα χρηματα σου μια χαρα το βρισκω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα