SOAD1981 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 XmorsX αυτη εδω η ASUS αξιζει? ειναι για φιλο μου . https://www.skroutz.gr/s/3908574/Asus-VX229H.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 XmorsX αυτη εδω η ASUS αξιζει? ειναι για φιλο μου . https://www.skroutz.gr/s/3908574/Asus-VX229H.html Δεν ειναι κακη οθονη, αλλα ουτε ειναι η καλυτερη αγορα στα 160 ευρω. Με 160 ευρω αγοραζεις την LG 24MB56HQ, η οποια ειναι 24" και οχι με το ζορι 22", εχει καλυτερη βαση με ρυθμιση υψους και σωστο matte bezel, οχι frameless casing με εσωτερικο μαυρο bezel που μειωνει το αντιλαμβανομενο βαθος του μαυρου. https://www.skroutz.gr/s/5728164/LG-24MB56HQ.html?keyphrase=lg+24mb56hq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOAD1981 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστω πολυ φιλε μου.το θεμα ειναι ομως οτι λογω πολυ περιορισμενου χωρου δεν μπορει να παει σε 24.φανταζομαι οτι στις 22 που ενδιαφερεται η καλυτερη ειναι αυτη που μου προτεινες και αγορασα δηλαδη η http://www.skroutz.gr/s/6233844/LG-22MP57VQ.html?keyphrase=LG+22MP57 μιλαω παντα για αυτο το ευρος χρηματων (γυρω στα 140 ευρω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lucidsteve Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας Θα ήθελα να ρωτήσω, έχω αυτή την οθόνη: Samsung T22A350 Θα άξιζε η μετάβαση στη dell S2415h ; Η χρήση που κάνω είναι gaming σε 1080p , ταινίες, ebook reading, websurfing. Η μεγαλύτερη διαφορά αποτι βλέπω ειναι το πάνελ και το οτι πάω απο 22" σε 24". Αλλά αξίζει η κίνηση αυτή ή να περιμένω στο μέλλον μήπως βρω κάτι που θα ειναι μεγαλύτερο value/money. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Aξιζει διοτι πας απο tn σε glossy ips panel χωρις pwm dimming. Στην ελλαδα ομως ειναι σχετικα ακριβη, δες και τις Asus VS24AH(L) και LG 29UM57 με λιγο παραπανω χρηματα, εχουν ακομη καλυτερα ips panels. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μετα απο μια βδομαδα ψαξιματος περιπου και αρκετη ερευνα αγορας,αποφασισα να παρω την U2415.Εκτενη αναφορα στο αντιστοιχο thread της! Ευχαριστω πολυ τους XmorsX και Millenium για την ανιδιοτελη βοηθεια τους τοσο σε αποριες οσο και σε πληροφοριες για διαφορα μοντελα οθονων.Insomniacs you rock 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Το γνωρίζω ότι μπορούσα να ανέβω σε 27''- 29'' 1440P και ίσως να ταίριαζε καλύτερα στα specs του pc μου.Εγώ θέλω μία αξιόλογη λύση σε αυτό το budjet των 300-400 ευρώ (σίγουρα να είναι καλύτερη από την προκάτοχό της που είχα Lg Flatron E2242 και σίγουρα να είναι 24'' 1080P 144HZ ).Δεν κυνηγάω τα monitor (των 500-600+ευρώ) μιας και δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώνω τεχνολογίες gsync/freesync και να με περιορίζουν στην αγορά μελλοντικής gpu (δεν υπαινίσσομαι για κανέναν τίποτα μιας και με έχετε βοηθήσει όλοι εδώ μέσα με την αγορά του monitor,το λέω για να μην παρεξηγηθώ,αλλά fanboy κανενός δεν είμαι και δεν θα με βάλουν στο τρυπάκι monitor με freesync/gsync οι δύο εταιρείες που υπάρχουν).Είναι κρίμα να πληρώνεις μία τεχνολογία και να την έχεις να κάθεται αν αργότερα βγει μία gpu της άλλης εταιρείας που σου έχει κάνει κλίκ.Όταν με το καλό βγούν monitor ( 27''-29'' / 1440P / 144HZ ) να υποστηρίζουν και τις δύο τεχνολογίες εδώ είμαστε και βλέπουμε... Δε βλεπω να βγαινει κατι που να υποστηριζει και τα δυο..και παλι μπορουσες να πηγαινες σε 27'' 1440p αλλα οπως νομιζεις. Σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση.... Η 21:9 ειναι ακριβως για το γραφειο μου μιας και δεν εχω παρα πολυ χωρο.. Για Gaming την θελω..Θα προτιμουσα να ηταν γυρω στις 24 ιντσες λογω χώρου και τιμης!! Το συστημα μου ειναι της υπογραφης αλλα αργοτερα θα μπει και καρτα γραφικων..δεν ξερω ακομα ποια..ειμαι αναμεσα σε 960/r9 380x/780 κτλ..! Αν βαλεις δυνατη καρτα και τη θες κυριως για παιχνιδια μπορεις να κοιταξεις και σε 144Hz. Γεια σας Θα ήθελα να ρωτήσω, έχω αυτή την οθόνη: Samsung T22A350 Θα άξιζε η μετάβαση στη dell S2415h ; Η χρήση που κάνω είναι gaming σε 1080p , ταινίες, ebook reading, websurfing. Η μεγαλύτερη διαφορά αποτι βλέπω ειναι το πάνελ και το οτι πάω απο 22" σε 24". Αλλά αξίζει η κίνηση αυτή ή να περιμένω στο μέλλον μήπως βρω κάτι που θα ειναι μεγαλύτερο value/money. Τι συστημα εχεις και ποσο ασχολεισαι με το gaming? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μετα απο μια βδομαδα ψαξιματος περιπου και αρκετη ερευνα αγορας,αποφασισα να παρω την U2415.Εκτενη αναφορα στο αντιστοιχο thread της! Ευχαριστω πολυ τους XmorsX και Millenium για την ανιδιοτελη βοηθεια τους τοσο σε αποριες οσο και σε πληροφοριες για διαφορα μοντελα οθονων.Insomniacs you rock Δεν αξιζει με τιποτα παντως απο πλευρας τιμης.Ελεος 310ευρω για 1200p πως ανεβηκαν ετσι οι τιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Από την στιγμή που στα 1200p οι 24 ίντσες μου φαίνονται λίγες για απόσταση 1 μέτρου σε σημείο να ανεβάζω τα dpi για να βλέπω να πάω στις 1440 στις 27 δεν θα είναι δώρο άδωρο? Επίσης δεν ξεφεύγει οικονομικά από τα 300-320 ευρώ που είπα? Βρισκεις με 320-350ε καποιες φτηνες αλλα δε ξερω αν θα σε βολευει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας Θα ήθελα να ρωτήσω, έχω αυτή την οθόνη: Samsung T22A350 Θα άξιζε η μετάβαση στη dell S2415h ; Η χρήση που κάνω είναι gaming σε 1080p , ταινίες, ebook reading, websurfing. Η μεγαλύτερη διαφορά αποτι βλέπω ειναι το πάνελ και το οτι πάω απο 22" σε 24". Αλλά αξίζει η κίνηση αυτή ή να περιμένω στο μέλλον μήπως βρω κάτι που θα ειναι μεγαλύτερο value/money. Απο 22" να πας σε 24" και μαλιστα λες οτι θα βλεπεις και ταινιες, τοτε οχι δεν αξιζει. Πρεπει τουλαχιστον να πας σε 27" για να καταλαβεις διαφορα. Γυρω στα €250 βρισκεις 27αρες 1080p. Τι budget βαζεις βασικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rakeesh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 καλημέρα παιδιά, εχετε άποψη γι'αυτή την οθόνη http://www.samsung.com/in/consumer/it/monitor/led-monitor/LS27E390HS/XL Θα βγεί προσφορά σύντομα στο γερμανικό amazon στα 227 με μεταφορικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 καλημέρα παιδιά, εχετε άποψη γι'αυτή την οθόνη http://www.samsung.com/in/consumer/it/monitor/led-monitor/LS27E390HS/XL Θα βγεί προσφορά σύντομα στο γερμανικό amazon στα 227 με μεταφορικά Χρηση το Monitor?? Γιατι γενικα οπως φανταζομαι γνωριζεις 27ιντσες και 1080p δεν ειναι και οτι το καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rakeesh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Για multitasking δουλείες γραφείου άντε και καμια ταινια, από απόσταση 60cm θα στραβωθω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλη ειναι η samsung. Ειδικα για ταινιες. 27" 1080p δεν κανει ας πουμε αν ασχολησε με φοτωγραφια πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rakeesh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει περίπτωση από απόσταση 60-70 cm να pixelιαζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα