guardianx71 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπόν παίδες , καιρός να αποσύρω την παμπάλαια samsung 245b και να πάω σε κάτι καινούριο. Κοιτάζω την dell p2714h, αλλά δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη επιλογή πλέον. Γενικώς ψάχνω οθόνη 27" (την χρησιμοποιώ από απόσταση 1 και μέτρου, σε σημείο που με την 24 ανεβάζω τα dpi για να βλέπω) ανάλυση 1080 ή 1200 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να έχει και σύνδεση VGA (συνδέω συχνά παλιούς υπολογιστές για φτιάξιμο) Επιθυμητή η ρύθμιση ύψους και tilt sorry εννοούσα pivot ΔΕΝ πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για ταινίες , παιχνίδια ίσως αν και περισσότερο τα στέλνω στην 40άρα TV εώς 300-320 ευρώ ταβάνι (και φθηνότερη δηλαδή δεν με χαλάει) και κατά προτίμηση από Ελλάδα υπάρχει καλύτερη επιλογή? Πχ κάποιες σαν την LG 27MB67PY-B πως πάνε απέναντι της? Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2015 από guardianx71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Kαλησπερα. Το καλυτερο ειναι να περιμενεις την LG, ειναι σημαντικα καλυτερη απο τις παραπανω, με ανωτερα χρωματα και back-light strobbing. Εν τέλει με ενημέρωσαν χτές ότι παραλαμβάνω εντός τις άλλης βδομάδας.Οπότε θα περιμένω την Lg 24gm77.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Alastor η dell u2414h δεν εχει glossy coating και ειναι χειροτερη απο την s2415h οσον αφορα την εικονα της. Το 16:9 με το 16:10 ειναι μια απο τα ιδια οσον αφορα τις διαστασεις, αλλα οι 16:10 1200p οθονες εχουν καλυτερα panels απο τις 16:9 1080p οθονες. ευχαριστω,αρα η U2414H αποριπτεται. Οποτε ειμαι αναμεσα στις αλλες δυο. Και κατι τελευταιο,πιστευεις αξιζει να δωσω 60€ παραπανω για την U2415H σε σχεση με την S2415H? Επισης στο αλλο thread μου χες προτεινει και την U2515H,ωστοσο ειναι 1440p και δεν ξερω κατα ποσο θα εχω fps hit στην αποδοση.Πιστευεις π.χ οτι θα αξιζε οντως η αγορα?Αν ειχα μεγαλο FPS hit π.χ αν επαιζα Witcher 3,πιστευεις θα αξιζε να το βαλω σε 1080p ενω η οθονη ειναι 1440p? Η πανε χαμενα τα "λεφτα" Ευχαριστω εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστω,αρα η U2414H αποριπτεται. Οποτε ειμαι αναμεσα στις αλλες δυο. Και κατι τελευταιο,πιστευεις αξιζει να δωσω 60€ παραπανω για την U2415H σε σχεση με την S2415H? Επισης στο αλλο thread μου χες προτεινει και την U2515H,ωστοσο ειναι 1440p και δεν ξερω κατα ποσο θα εχω fps hit στην αποδοση.Πιστευεις π.χ οτι θα αξιζε οντως η αγορα?Αν ειχα μεγαλο FPS hit π.χ αν επαιζα Witcher 3,πιστευεις θα αξιζε να το βαλω σε 1080p ενω η οθονη ειναι 1440p? Η πανε χαμενα τα "λεφτα" Ευχαριστω εκ των προτερων! Για gaming καθαρά δεν αξίζει το fps hit, αλλά ή οθόνη ζει περισσότερο από την gpu. Ή dell έχει μέγεθος και ικανότητα για scaling οπου και τα 1080p καλά φαίνονται στην ανάγκη, αν και εσύ θα μπορείς να τρέχεις τα παιχνίδια στα 1440p με κάποια χαμηλoμενα settings. Οσν αφορά τις 1200p οθόνες προτιμώ τις επιλογές χωρίς frameless casing, όπως ή Asus vs24ahl που προτείνω ή ή αντίστοιχη της benq. Δεν έχει κάτι παραπάνω από αυτές ή dell. Εσύ ξέρεις αν προτιμας glossy coating ή καλύτερο panel. Θεωρωοτι αξίζουν τα έξτρα χρήματα, αλλά το καλύτερο θα ήταν να τις έβλεπες μόνος σου. Λοιπόν παίδες , καιρός να αποσύρω την παμπάλαια samsung 245b και να πάω σε κάτι καινούριο. Κοιτάζω την dell p2714h, αλλά δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη επιλογή πλέον. Γενικώς ψάχνω οθόνη 27" (την χρησιμοποιώ από απόσταση 1 και μέτρου, σε σημείο που με την 24 ανεβάζω τα dpi για να βλέπω) ανάλυση 1080 ή 1200 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να έχει και σύνδεση VGA (συνδέω συχνά παλιούς υπολογιστές για φτιάξιμο) Επιθυμητή η ρύθμιση ύψους και tilt ΔΕΝ πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για ταινίες , παιχνίδια ίσως αν και περισσότερο τα στέλνω στην 40άρα TV εώς 300-320 ευρώ ταβάνι (και φθηνότερη δηλαδή δεν με χαλάει) και κατά προτίμηση από Ελλάδα υπάρχει καλύτερη επιλογή? Πχ κάποιες σαν την LG 27MB67PY-B πως πάνε απέναντι της? Ή lg είναι καλή οθόνη. Η p2714h θα ειναι το ιδιο αλλα με την συνηθως καλυτερη εγγυηση της dell, οποτε θα την προτιμουσα. Μόνη καλύτερη από Ελλάδα ή dell s2715h με glossy coating. Από Ευρώπη αγοράζεις την HP 27cw που είναι κορυφαία οθόνη και καλύτερη των παραπάνω. Σχεδόν glossy το coating της. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ή lg είναι καλή οθόνη. Η p2714h θα ειναι το ιδιο αλλα με την συνηθως καλυτερη εγγυηση της dell, οποτε θα την προτιμουσα. Μόνη καλύτερη από Ελλάδα ή dell s2715h με glossy coating. Από Ευρώπη αγοράζεις την HP 27cw που είναι κορυφαία οθόνη και καλύτερη των παραπάνω. Σχεδόν glossy το coating της. Από lg έχουμε καθόλου εμπειρία με το service? Επίσης από eshop μιας και τις έχει και τις 2 και την lg σε καλή τιμή, ξέρουμε αν θα έχουν κανονική εγγύηση ή αν είναι καμιά παραεισαγωγή και θα τρέχω? Από εξωτερικό να πω την αλήθεια φοβάμαι να πάρω οθόνη λόγω βάρους και ευαισθησίας του αντικειμένου και πιθανοτήτων να χρειαστεί επιστροφή... Για την hp την γλυκοκοίταζα , αλλά υπάρχει το θέμα του εξωτερικού και ότι σαν άνθρωπος 2 μέτρα, η έλλειψη ρύθμισης ύψους όταν αποφασίζω να καθίσω μπροστά της είναι ολίγον pain in the @ss PS είπα πριν τtilt μέσα στην νύστα μου αλλά εννοούσα pivot... το διορθώνω τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Nαι καταλαβαινω. Αλλα οι glossy οθονες εχουν καθαροτερη εικονα και ζωντανοτερα χρωματα σε σχεση με τις matte. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paloukaros Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Για gaming καθαρά δεν αξίζει το fps hit, αλλά ή οθόνη ζει περισσότερο από την gpu. Ή dell έχει μέγεθος και ικανότητα για scaling οπου και τα 1080p καλά φαίνονται στην ανάγκη, αν και εσύ θα μπορείς να τρέχεις τα παιχνίδια στα 1440p με κάποια χαμηλoμενα settings. Οσν αφορά τις 1200p οθόνες προτιμώ τις επιλογές χωρίς frameless casing, όπως ή Asus vs24ahl που προτείνω ή ή αντίστοιχη της benq. Δεν έχει κάτι παραπάνω από αυτές ή dell. Εσύ ξέρεις αν προτιμας glossy coating ή καλύτερο panel. Θεωρωοτι αξίζουν τα έξτρα χρήματα, αλλά το καλύτερο θα ήταν να τις έβλεπες μόνος σου. Ή lg είναι καλή οθόνη. Η p2714h θα ειναι το ιδιο αλλα με την συνηθως καλυτερη εγγυηση της dell, οποτε θα την προτιμουσα. Μόνη καλύτερη από Ελλάδα ή dell s2715h με glossy coating. Από Ευρώπη αγοράζεις την HP 27cw που είναι κορυφαία οθόνη και καλύτερη των παραπάνω. Σχεδόν glossy το coating της. Εγώ λόγω CC δεν μπόρεσα να αγοράσω την HP 27cw ,να ναι καλά η alphabank και πήρα την Dell S2715H...Πραγματικά η εικόνα που έχει είναι το κάτι άλλο και η κατασκευή της άλλο επίπεδο.Το μόνο κακό που έχει είναι οτι έχει μία HDMI μόνο και μια VGA... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια.. ειμαι αναμεσα σε 3 οθονες..https://www.skroutz.gr/s/7261396/LG-25UM57-P.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+25um57-p ΣΤΑ 190https://www.skroutz.gr/s/2445116/Dell-S2340L.html ΣΤΑ 200 https://www.skroutz.gr/s/6929813/Samsung-T24E390EW.html ΣΤΑ 175 Ποια θα επιλεγατε? Εγω σκεφτομαι σοβαρα την LG μιας και θα ηθελα να δοκιμασω 21:9 αλλα και οι αλλες 2 μου αρεσουν..!! Δεκτες και αλλες προτασεις μεχρι 200 ευρω το πολυ..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια.. ειμαι αναμεσα σε 3 οθονες.. https://www.skroutz.gr/s/7261396/LG-25UM57-P.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+25um57-p ΣΤΑ 190 https://www.skroutz.gr/s/2445116/Dell-S2340L.html ΣΤΑ 200 https://www.skroutz.gr/s/6929813/Samsung-T24E390EW.html ΣΤΑ 175 Ποια θα επιλεγατε? Εγω σκεφτομαι σοβαρα την LG μιας και θα ηθελα να δοκιμασω 21:9 αλλα και οι αλλες 2 μου αρεσουν..!! Δεκτες και αλλες προτασεις μεχρι 200 ευρω το πολυ..! Η Dell P2414H ειναι η καλυτερη μεχρι τα 200. Αν δε θελεις να τα ξεπερασεις, εναλλακτικη ειναι η LG 24MB56HQ ή καποια παρομοια LG. Οι samsung εχουν εντονο glow, η dell που εβαλες εχει edge-to-edge glass οποτε ειναι εξαιρετικα αντανακλαστικη και επιπλεον εχει εντονο ghosting. Oι 25αρες 21:9 ειναι πολυ μικρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Αναμεσα σε hp 27cw και dell s2715h τι θα προτιμουσατε και γιατι??Πανω κάτω μου βγαινουν τα ίδια λεφτά(~280).. Αν κοιτάς για pc gaming καλύτερα να κοιτάξεις 24'' 1080p ή 29 21:9. Εν τέλει με ενημέρωσαν χτές ότι παραλαμβάνω εντός τις άλλης βδομάδας.Οπότε θα περιμένω την Lg 24gm77.... Καλή οθόνη αλλά θα μπορούσες να πήγαινες σε καλύτερη και πιο ορθολογική επιλογή για το σύστημα σου (αν προορίζεται για το σύστημα της υπογραφής).Δε ξέρω με τι κριτήρια έκανες την επιλογή (μπορώ να φανταστώ κανά δυό) αλλά το σύστημα σου είναι για καλύτερες και στο θέμα της ισορροπίας, οικονομικής-ποιοτικής αλλά και ισχύος και της αξιοποίησης.Έχεις κάρτα των 700-800ε που σηκώνει και 27'' 1440p ,δυνατό επεξεργαστή κλπ και πήγες σε 24'' 144hz που πέρα από το οτι οικονομικά είναι φτηνή για το σύστημα ,κάνει τα μισά της κάρτας, η κάρτα θα της είναι και overkill πολλές φορές. Καλησπερα παιδια,εντελει κατασταλαξα στο οτι 99% θα αγορασω Dell.Με ενθουσιασαν τοσο η εικονα τους,οσο και το design τους.Απο κει και περα θελω τα φωτα σας σε 2-3 περιπτωσεις απο αυτες,καποιες που βρηκα μονος και καποιες που προτεινε ο XmorsX.Επισης,γνωριζει καποιος αν 16:9 ειναι καλυτερο για ταινιες και gaming απο 16:10(προερχομαι απο 4:3 ) Ναι είναι. Από lg έχουμε καθόλου εμπειρία με το service? Επίσης από eshop μιας και τις έχει και τις 2 και την lg σε καλή τιμή, ξέρουμε αν θα έχουν κανονική εγγύηση ή αν είναι καμιά παραεισαγωγή και θα τρέχω? Από εξωτερικό να πω την αλήθεια φοβάμαι να πάρω οθόνη λόγω βάρους και ευαισθησίας του αντικειμένου και πιθανοτήτων να χρειαστεί επιστροφή... Για την hp την γλυκοκοίταζα , αλλά υπάρχει το θέμα του εξωτερικού και ότι σαν άνθρωπος 2 μέτρα, η έλλειψη ρύθμισης ύψους όταν αποφασίζω να καθίσω μπροστά της είναι ολίγον pain in the @ss PS είπα πριν τtilt μέσα στην νύστα μου αλλά εννοούσα pivot... το διορθώνω τώρα Εντάξει είναι το after sales της LG αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει για τι χρήση τη προορίζεις. Καλησπερα παιδια.. ειμαι αναμεσα σε 3 οθονες.. https://www.skroutz.gr/s/7261396/LG-25UM57-P.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+25um57-p ΣΤΑ 190 https://www.skroutz.gr/s/2445116/Dell-S2340L.html ΣΤΑ 200 https://www.skroutz.gr/s/6929813/Samsung-T24E390EW.html ΣΤΑ 175 Ποια θα επιλεγατε? Εγω σκεφτομαι σοβαρα την LG μιας και θα ηθελα να δοκιμασω 21:9 αλλα και οι αλλες 2 μου αρεσουν..!! Δεκτες και αλλες προτασεις μεχρι 200 ευρω το πολυ..! Για τι σύστημα τη θες και για τι χρήση τη θέλεις περισσότερο; http://www.insomnia.gr/topic/574589-βοήθεια-προτάσεις-αγοράς-για-οθόνες/?p=54112124 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Εντάξει είναι το after sales της LG αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει για τι χρήση τη προορίζεις. Γενική χρήση σε υπολογιστή. Browsing ανάγνωση κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Γενική χρήση σε υπολογιστή. Browsing ανάγνωση κτλ. Μπορείς να πας και σε 27'' 1440p αν σε βολεύει (που δε ξέρω γιατί να μη σε βολεύει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Η Dell P2414H ειναι η καλυτερη μεχρι τα 200. Αν δε θελεις να τα ξεπερασεις, εναλλακτικη ειναι η LG 24MB56HQ ή καποια παρομοια LG. Οι samsung εχουν εντονο glow, η dell που εβαλες εχει edge-to-edge glass οποτε ειναι εξαιρετικα αντανακλαστικη και επιπλεον εχει εντονο ghosting. Oι 25αρες 21:9 ειναι πολυ μικρες. Σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση.... Η 21:9 ειναι ακριβως για το γραφειο μου μιας και δεν εχω παρα πολυ χωρο.. Για τι σύστημα τη θες και για τι χρήση τη θέλεις περισσότερο; http://www.insomnia.gr/topic/574589-βοήθεια-προτάσεις-αγοράς-για-οθόνες/?p=54112124 Για Gaming την θελω..Θα προτιμουσα να ηταν γυρω στις 24 ιντσες λογω χώρου και τιμης!! Το συστημα μου ειναι της υπογραφης αλλα αργοτερα θα μπει και καρτα γραφικων..δεν ξερω ακομα ποια..ειμαι αναμεσα σε 960/r9 380x/780 κτλ..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλή οθόνη αλλά θα μπορούσες να πήγαινες σε καλύτερη και πιο ορθολογική επιλογή για το σύστημα σου (αν προορίζεται για το σύστημα της υπογραφής).Δε ξέρω με τι κριτήρια έκανες την επιλογή (μπορώ να φανταστώ κανά δυό) αλλά το σύστημα σου είναι για καλύτερες και στο θέμα της ισορροπίας, οικονομικής-ποιοτικής αλλά και ισχύος και της αξιοποίησης.Έχεις κάρτα των 700-800ε που σηκώνει και 27'' 1440p ,δυνατό επεξεργαστή κλπ και πήγες σε 24'' 144hz που πέρα από το οτι οικονομικά είναι φτηνή για το σύστημα ,κάνει τα μισά της κάρτας, η κάρτα θα της είναι και overkill πολλές φορές. Το γνωρίζω ότι μπορούσα να ανέβω σε 27''- 29'' 1440P και ίσως να ταίριαζε καλύτερα στα specs του pc μου.Εγώ θέλω μία αξιόλογη λύση σε αυτό το budjet των 300-400 ευρώ (σίγουρα να είναι καλύτερη από την προκάτοχό της που είχα Lg Flatron E2242 και σίγουρα να είναι 24'' 1080P 144HZ ).Δεν κυνηγάω τα monitor (των 500-600+ευρώ) μιας και δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώνω τεχνολογίες gsync/freesync και να με περιορίζουν στην αγορά μελλοντικής gpu (δεν υπαινίσσομαι για κανέναν τίποτα μιας και με έχετε βοηθήσει όλοι εδώ μέσα με την αγορά του monitor,το λέω για να μην παρεξηγηθώ,αλλά fanboy κανενός δεν είμαι και δεν θα με βάλουν στο τρυπάκι monitor με freesync/gsync οι δύο εταιρείες που υπάρχουν).Είναι κρίμα να πληρώνεις μία τεχνολογία και να την έχεις να κάθεται αν αργότερα βγει μία gpu της άλλης εταιρείας που σου έχει κάνει κλίκ.Όταν με το καλό βγούν monitor ( 27''-29'' / 1440P / 144HZ ) να υποστηρίζουν και τις δύο τεχνολογίες εδώ είμαστε και βλέπουμε... Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2015 από BabisTs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να πας και σε 27'' 1440p αν σε βολεύει (που δε ξέρω γιατί να μη σε βολεύει). Από την στιγμή που στα 1200p οι 24 ίντσες μου φαίνονται λίγες για απόσταση 1 μέτρου σε σημείο να ανεβάζω τα dpi για να βλέπω να πάω στις 1440 στις 27 δεν θα είναι δώρο άδωρο? Επίσης δεν ξεφεύγει οικονομικά από τα 300-320 ευρώ που είπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα