lazarefa Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Βάλε bias lighting, μια δυνατή λευκή λάμπα πίσω από την οθονη. Θα κάνει πιο ξεκούραστη τη χρήση και θα βαθύνει και το μαύρο. http://www.howtogeek.com/213464/how-to-decrease-eye-fatigue-while-watching-tv-and-gaming-with-bias-lighting/ Καλησπέρα. Επειδή μια ανάλογη υλοποίηση με led με ενδιαφέρει, πιστεύεις ότι μια ταινία led 1m με ισχύ περί τα 14 watt αρκεί πίσω από την οθόνη για να δώσει την ένταση φωτός που απαιτείται για να έχει αποτέλεσμα η τεχνική του bias lighting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Σοβαρά δεν ξέρω καθόλου από τιμές, θα πω 650€ έτσι απλά για να υπάρχει ένα όριο. ΥΓ: μία οθόνη θέλω όχι δύο. Στα 550-650 παίρνεις 27'' 1440p.Αν και η 970 δεν τα πάει τόσο καλά στην ανάλυση...την οθόνη θα τη κρατήσεις περισσότερο.Αν τα fps τα παίζεις σε αρκετά απαιτητικό επίπεδο μπορείς να πας και σε 144Hz.Στα χρήματα που λες πάντως υπάρχει και αυτή http://geizhals.eu/aoc-u3477pqu-a1140422.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 34'' ; Εγώ σκεφτόμουν μέχρι 27''. Στα 550-650 παίρνεις 27'' 1440p.Αν και η 970 δεν τα πάει τόσο καλά στην ανάλυση...την οθόνη θα τη κρατήσεις περισσότερο.Αν τα fps τα παίζεις σε αρκετά απαιτητικό επίπεδο μπορείς να πας και σε 144Hz Έχεις να προτείνεις καμία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veider Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 τι γνώμη έχετε για αυτήν εδώ? https://www.skroutz.gr/s/6964206/LG-34UM67-P.html Την έχει κανείς να μας πει τη γνωμη του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αν πατε σε 34άρια κοιταξτε να ειναι curved Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veider Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αν πατε σε 34άρια κοιταξτε να ειναι curved Συμφωνω με το curved αλλα υπαρχουν δυο ανασταλτικοι παραγοντες. Ο ένας ειναι οι τιμές που ξεφευγουν αρκετα στα curved monitors . Ο δευτερος και βασικοτερος κατ εμε είναι η αναλυση.Ολα τα 34 curved εχουν αναλυση 3840 x 2160. Για να παιξεις games σε αυτη την αναλυση θες το λιγοτερο x2 980ti. Ενώ αυτό που παραθέτω παραπανω είναι 2560 x 1080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Η 34" έχει την ίδια ανάλυση με την 29" ultra-wide της LG. Άρα θα χάσεις σε ppi και αυτό θα φαίνεται! Είδα χθες μια 27" 16:9 στα 1080p και αν κάθεσαι κοντά (<1m) φαίνονται τα pixel ακόμα και σε video. Κατά τ'άλλα το μέγεθος τους είναι χορταστικό αλλά αν βλέπεις τα pixel σου χαλάει το immersion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Επειδή μια ανάλογη υλοποίηση με led με ενδιαφέρει, πιστεύεις ότι μια ταινία led 1m με ισχύ περί τα 14 watt αρκεί πίσω από την οθόνη για να δώσει την ένταση φωτός που απαιτείται για να έχει αποτέλεσμα η τεχνική του bias lighting? Όχι είναι λίγο, Θέλεις γύρω στα 45w για led και ccfl ιδανικα. Θυμάμαι για εμένα που έψαχνα ότι δε βρήκα led, τελικά πήρα μια ccfl Philips tornado, η οποία επίσης είναι λίγο μικρότερη από αυτή που ζητούσα, 33w νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 LG 22M37a ειναι καλο το συγκεκριμενο μοντελο γ πειτε μ ? ΧmorsX πες μουΡωταω γτ την συγκεκριμένη την πουλάνε στης αγγελίες κούτα σφραγισμένη στα 100 ευρώ με αποδείξεις και θέλω ν μαθω αν αξίζει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, έχω την Dell u2414h . Χρησιμοποιώ το pc για λίγο απ' όλα (gaming, ταινίες, μοντάζ βίντεο/φωτογραφίας κλπ.). Σκέφτομαι να πάω σε 4k κι έχω βάλει στο μάτι την Samsung U28D590D . Αξίζει η συγκεκριμένη "αναβάθμιση" ; R9 390 και 4k gaming δεν πανε μαζι εκτως και αν παιζεις ελαφρια παιχνιδια Αντί της Samsung καλύτερα να κοίταζες αυτήν http://www.skroutz.gr/s/7261382/LG-27MU67-B.html αν και γενικά πρέπει να ορίσεις προτεραιότητες χρήσης για να δεις σε ποιά θα πας. 27αρα για 4κ δεν ειναι λιγες οι ιντσες για τετοια αναλυση?? Στα 550-650 παίρνεις 27'' 1440p.Αν και η 970 δεν τα πάει τόσο καλά στην ανάλυση...την οθόνη θα τη κρατήσεις περισσότερο.Αν τα fps τα παίζεις σε αρκετά απαιτητικό επίπεδο μπορείς να πας και σε 144Hz.Στα χρήματα που λες πάντως υπάρχει και αυτή http://geizhals.eu/aoc-u3477pqu-a1140422.html Ο ανθρωπος λεει οτι θελει κυριως για fps παιχνιδια και εχει την 970 δεν θα ηταν καλυτερο ενα monitor στα 144hz για αυτο το λογο???Δεν ειναι αλλωστε μικρη η 970 για τετοια αναλυση?? Απο μενα προσωπικα για τον Frozex θα προτεινα στα χρηματα που δινει κυριως για παιχνιδια και την καρτα που εχει την Aoc https://www.skroutz.gr/s/5349061/AOC-G2460PG.htmlαπο οποιο καταστημα του βγαινει φθηνοτερα απο Ελλαδα(ή ακομα καλυτερα απο εξωτερικο αν μπορει και τον βολευει που οι τιμες ειναι πιο ανθρωπινες απο οτι στην Ελλαδα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Απο μενα προσωπικα για τον Frozex θα προτεινα στα χρηματα που δινει κυριως για παιχνιδια και την καρτα που εχει την Aoc https://www.skroutz.gr/s/5349061/AOC-G2460PG.htmlαπο οποιο καταστημα του βγαινει φθηνοτερα απο Ελλαδα(ή ακομα καλυτερα απο εξωτερικο αν μπορει και τον βολευει που οι τιμες ειναι πιο ανθρωπινες απο οτι στην Ελλαδα). λες να κάτσω στα 1080 και να μην πάω σε 1440p 27''; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Οτι θες εσυ παιρνεις. Εγω απανταω με βαση αυτο που εγραψες''Τα παιχνίδια για τα οποία θέλω να είναι κατάλληλη η οθόνη είναι τα FPS (CSGO, BattleField...) και τύπου League of Legends, τα οποία είναι multiplayer και υπάρχει και το competitive κομμάτι.'' Για fps παιχνιδια κοιτας σε Monitor με 144hz ποσο μαλλον και με Gsync εκτως αν αλλαξεις σε Amd καρτα και αρα να κοιτας σε FreeSync 144hz monitor. Τα καλυτερα monitor για fps παιχνιδια ειναι τα 144hz ειδικα με Gsync ή Freesync.Ψαξε και στα site του εξωτερικου να δεις τι λενε για αυτο. 1440p 60fps μπορεις να παρεις φυσικα αλλα με τα παραπανω Monitor βλεπεις διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 δηλαδή δεν υπάρχει 1440 με 144Hz ή ξεφεύγει η τιμή τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gentleman88 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 λες να κάτσω στα 1080 και να μην πάω σε 1440p 27''; Και εγω κάπου εκεί καταλήγω. Στα 2Κ και 4Κ θες και βαρβάτη καρτα γραφικων απο πίσω. Δεν ξέρω για competitive fps αλλά για χαλαρό gaming 1080p 60fps (R9 270x OC) και ταινιούλες νομίζω ΕΓΩ τουλάχιστον δεν θα δώσω λεφτά σε 144hz . Ιδανικά θα ήθελα 27'' (1920x1080) με IPS με καλή ποιότητα χρωμάτων στα 50-70hz . Με 250 ευρώ βρίσκω κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Παρτε ενα μονιτορ τουλαχιστον 27 ιντσες. Εγω αν επαιρνα σημερα θα πηγαινα σε 2Κ 27αρι ή 32αρι στα €400-€500 Αφηστε τα gsync freesync κλπ. Δινεις 9 εκατοσταρικα για μια πολυ υπερτιμημενη λειτουργια. Δεν ειναι παρα πολλα λεφτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα