Xvipes Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αν κάποιος ενδιαφέρεται για την Asus xb270hu το amazon.it την δίνει σε καλή τιμή. Εμένα μου ήρθε κανονικά και μπορώ να πω μόνο καλά λόγια για αυτήν. Μόνο 1 dead pixel είχα κόκκινο που ούτε που φαίνεται, χωρίς ips blind και ήρθε σε 3 μέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ποιό είναι το σύστημα; Το budget είναι συζητήσιμο; Corsair CX600/Intel Core i5 3470/Gigabyte B75M-D3H/Corsair Xms3 8Gb (2x4)/Asus 7770/WD Carival Blue 500Gb + WD Carival Blue 160Gb αν αξίζει ναι αλλά όχι +50 πχ παίζει κάτι καλό στα 150-180 σε 24ρι? αν ναι θα προτιμούσα την "οικονομική" λύση! Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2015 από Duck Dodgers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια φιλε xmorsx brika aythn εδω την οθονη γ πες μ ειναι καλη ASUS VE228DE Καλημέρα σου και εσένα, αλλά δε καταλαβαίνω τι προσπαθείς να αποδείξεις. Σου έχω πει τουλάχιστον δύο φορές ότι οι tn οθόνες είναι πολύ χειρότερες από τις IPS και ότι με 125 ευρώ αγοράζεις 22αρα lg IPS από e-shop. Γιατί συμπεριφέρεται σαν να μιλάω στον τοίχο? Δεν φαινεται σε φωτο ,το πανω μερος του πανελ δεν εχει καλη εφαρμογη με το καδρο ,το καταλαβαινεις μονο με το δαχτυλο αν το πιεσεις Έχει αντίστοιχο στην εικόνα? Ή φοβάσαι απλώς ότι θα φθαρθει ταχύτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazarefa Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα. Τελικά παρήγγειλα από eshop την 29άρα LG ultra wide κι ο θεός βοηθός... Εντυπώσεις αφού παραλάβω. Ευχαριστώ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας παιδιά. Καλημέρα και πάλι παιδιά. Εδώ και 1 μέρα έχω σπίτι την LG29UM57-P συνδεδεμένη στο σύστημά μου. Πρώτες εντυπώσεις αρκετά ως πολύ καλές σε ότι αφορά ευκρίνεια, βάθος χρώματος κλπ. Βέβαια είναι λίγο περίεργη η αίσθηση της ultrawide στο άνοιγμα παραθύρων κλπ αλλά πιστεύω θα το συνηθίζω. Παρατήρησα κι εγώ ωστόσο κάποιο θέμα σε σχέση με την εφαρμογή του μαύρου πλαστικού πλαισίου στο πάνελ, πιθανόν το ίδιο με τον φίλο volos27. Συγκεκριμένα κυρίως στο κάτω (οριζόντιο) μέρος του πλαισίου φαίνεται να είναι λίγο στραβό προς το κέντρο σε σχέση με την εικόνα του πάνελ, σαν να μην είναι τελείως παράλληλο το πλαστικό του πλαισίου με το πάνελ με αποτέλεσμα ειδικά στο κέντρο του κάτω τμήματος να υποχωρεί λίγο το πλαίσιο προς τα κάτω και να αφήνει ένα τμήμα του πάνελ μη ενεργό (2-3χιλ) να είναι ορατό. Κοιτάζοντας πιο διεξοδικά το πάνελ διακρίνω ότι έχει μια μικρή καμπυλότητα η επιφάνειά του κατά την κατακόρυφη γραμμή συμμετρίας (φανταστείτε μια επιφάνεια ενός κυλίνδρου με ελάχιστη καμπυλότητα). Μπορεί αυτό να προκαλεί το πρόβλημα με την εφαρμογή του κάτω τμήματος του πλαισίου με το πάνελ. Δεν είναι κάτι τρομερό αλλά σίγουρα είναι ορατό παρατηρώντας την εικόνα στο κάτω τμήμα του πάνελ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Corsair CX600/Intel Core i5 3470/Gigabyte B75M-D3H/Corsair Xms3 8Gb (2x4)/Asus 7770/WD Carival Blue 500Gb + WD Carival Blue 160Gb αν αξίζει ναι αλλά όχι +50 πχ παίζει κάτι καλό στα 150-180 σε 24ρι? αν ναι θα προτιμούσα την "οικονομική" λύση! Σου χει προτείνει μερικές καλές ο XmorsX στη προηγούμενη σελίδα.Αν ανεβαίνεις στα 240e και σ'αρέσουν οι glossy κοίτα την Dell S2415H. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOAD1981 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια φιλε xmorsx brika aythn εδω την οθονη γ πες μ ειναι καλη ASUS VE228DE καινούρια όχι Δεν αξίζει . Αν βρεις μεταχειρισμενη σε καλή κατάσταση οκ.όμως Όχι πάνω από 70-80 ευρώ.μέχρι πόσες ίντσες θελεις? Corsair CX600/Intel Core i5 3470/Gigabyte B75M-D3H/Corsair Xms3 8Gb (2x4)/Asus 7770/WD Carival Blue 500Gb + WD Carival Blue 160Gb αν αξίζει ναι αλλά όχι +50 πχ παίζει κάτι καλό στα 150-180 σε 24ρι? αν ναι θα προτιμούσα την "οικονομική" λύση! θα προτεινα να πας στην LG 22mp57vq-p Ηρθε,θα την συνδεσω σε λιγο,το κακο ειναι οτι προς το παρων δεν εχω καρτα γραφικων κ θα παει στην μητρικη Ο διανομεας απο το eshop εκανε κ σχολιο,μαλακια εκανες με τοσα λεφτα θα επερνες ενα καλο λαπτοπ εχουν και γνωμη οι παπαρες....σορυ αλλα δεν αντεξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα,έχω την Dell u2414h . Χρησιμοποιώ το pc για λίγο απ' όλα (gaming, ταινίες, μοντάζ βίντεο/φωτογραφίας κλπ.). Σκέφτομαι να πάω σε 4k κι έχω βάλει στο μάτι την Samsung U28D590D . Αξίζει η συγκεκριμένη "αναβάθμιση" ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, έχω την Dell u2414h . Χρησιμοποιώ το pc για λίγο απ' όλα (gaming, ταινίες, μοντάζ βίντεο/φωτογραφίας κλπ.). Σκέφτομαι να πάω σε 4k κι έχω βάλει στο μάτι την Samsung U28D590D . Αξίζει η συγκεκριμένη "αναβάθμιση" ; Όχι για gaming και ταινίες, μόνο για video editing οι 4Κ. H συγκεκριμένη samsung δεν είναι καλή οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, έχω την Dell u2414h . Χρησιμοποιώ το pc για λίγο απ' όλα (gaming, ταινίες, μοντάζ βίντεο/φωτογραφίας κλπ.). Σκέφτομαι να πάω σε 4k κι έχω βάλει στο μάτι την Samsung U28D590D . Αξίζει η συγκεκριμένη "αναβάθμιση" ; Αντί της Samsung καλύτερα να κοίταζες αυτήν http://www.skroutz.gr/s/7261382/LG-27MU67-B.html αν και γενικά πρέπει να ορίσεις προτεραιότητες χρήσης για να δεις σε ποιά θα πας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 απο το πρωι προσπαθω να την φερω οπως την θελω,παρα πολυ καλα χρωματα αλλα φωτεινοτητα σχεδον στο μηδεν κ με ενοχλει,επισης οταν εχεις μαυρο φοντο οθονη προς τις γωνιες γινετε γκρι,ειναι δλδ το πολυ μαυρο στο κεντρο της οθονης κ οσο παει προς τις γωνιες ανοιγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Βάλε bias lighting, μια δυνατή λευκή λάμπα πίσω από την οθονη. Θα κάνει πιο ξεκούραστη τη χρήση και θα βαθύνει και το μαύρο. http://www.howtogeek.com/213464/how-to-decrease-eye-fatigue-while-watching-tv-and-gaming-with-bias-lighting/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Σορρυ αν γίνομαι φορτικός έχω μια lg w1930s k θέλω ν πάω σε 22 ίντσες τι έχετε ν μ πρωτινεται .Ο λόγος π θέλω 22_είναι γ να την συνδιασω μ μια r9 380 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εδώ και πολύ καιρό θέλω να αγοράσω μία καλύτερη οθόνη να συνοδεύσει το σύστημα της υπογραφής μου στο gaming αλλά όλο κάτι συνέβαινε. Πιστεύω πως τώρα (αναλόγως και τι θα πείτε εσείς) ήρθε η ώρα (μαζεύτηκαν τα χρήματα δηλαδή) να πάρω μία. Εγώ τώρα έχω τις παρακάτω δύο οθόνες συνδεδεμένες στο PC, "Philips 227ELPH 21.5'' 1080p" - "LG FLATRON L204WS". Η Philips είναι η κύρια μου και την άλλη την έβαλα έτσι επειδή υπήρχε μέσα στο σπίτι. Τα παιχνίδια για τα οποία θέλω να είναι κατάλληλη η οθόνη είναι τα FPS (CSGO, BattleField...) και τύπου League of Legends, τα οποία είναι multiplayer και υπάρχει και το competitive κομμάτι. Η απόσταση την οποία έχω από την οθόνη (σε όλα τα παιχνίδια πάνω κάτω ίδια) είναι 55-65 εκατοστά. Αξίζει να αλλάξω την Philips για κάποια άλλη; Πόσων ιντσών και τι ανάλυσης οθόνη ενδείκνυται στην απόσταση που την έχω από τα μάτια μου; Έχετε να προτείνετε καμία; Τα χρήματα τα αφήνω χωρίς όρια για να δω τι υπάρχει γενικά και θα διαλέξω με την βοήθεια σας την πιο VFM. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εδώ και πολύ καιρό θέλω να αγοράσω μία καλύτερη οθόνη να συνοδεύσει το σύστημα της υπογραφής μου στο gaming αλλά όλο κάτι συνέβαινε. Πιστεύω πως τώρα (αναλόγως και τι θα πείτε εσείς) ήρθε η ώρα (μαζεύτηκαν τα χρήματα δηλαδή) να πάρω μία. Εγώ τώρα έχω τις παρακάτω δύο οθόνες συνδεδεμένες στο PC, "Philips 227ELPH 21.5'' 1080p" - "LG FLATRON L204WS". Η Philips είναι η κύρια μου και την άλλη την έβαλα έτσι επειδή υπήρχε μέσα στο σπίτι. Τα παιχνίδια για τα οποία θέλω να είναι κατάλληλη η οθόνη είναι τα FPS (CSGO, BattleField...) και τύπου League of Legends, τα οποία είναι multiplayer και υπάρχει και το competitive κομμάτι. Η απόσταση την οποία έχω από την οθόνη (σε όλα τα παιχνίδια πάνω κάτω ίδια) είναι 55-65 εκατοστά. Αξίζει να αλλάξω την Philips για κάποια άλλη; Πόσων ιντσών και τι ανάλυσης οθόνη ενδείκνυται στην απόσταση που την έχω από τα μάτια μου; Έχετε να προτείνετε καμία; Τα χρήματα τα αφήνω χωρίς όρια για να δω τι υπάρχει γενικά και θα διαλέξω με την βοήθεια σας την πιο VFM. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ναι για τέτοιο σύστημα η λογική λέει να την αλλάξεις τη μια οθόνη.Καλύτερα να έθετες όριο στα χρήματα για να μη μπερδευτεί το πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ναι για τέτοιο σύστημα η λογική λέει να την αλλάξεις τη μια οθόνη.Καλύτερα να έθετες όριο στα χρήματα για να μη μπερδευτεί το πράγμα. Σοβαρά δεν ξέρω καθόλου από τιμές, θα πω 650€ έτσι απλά για να υπάρχει ένα όριο. ΥΓ: μία οθόνη θέλω όχι δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα