volos27 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ηρθε,θα την συνδεσω σε λιγο,το κακο ειναι οτι προς το παρων δεν εχω καρτα γραφικων κ θα παει στην μητρικη Ο διανομεας απο το eshop εκανε κ σχολιο,μαλακια εκανες με τοσα λεφτα θα επερνες ενα καλο λαπτοπ
lazarefa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δε φταίνει μόνο η Ελληνική αγορά για τις τιμές,είναι γενικά υπερκοστολογημένο το gsync από την nvidia κυρίως και τους συνεργάτες της.Πληρώνεις πόσα ευρώ για τον scaler και για το κέρδος τους.Καλές επιλογές έχεις σε μη gsync οθόνες αν και με το σύστημα σου θα είναι μεν χειρότερες σε gaming αλλά καλύτερες αλλού δε. Η Dell S2415H είναι glossy και ίσως να είναι αρνητικός παράγοντας αν έχεις θέμα με πολύ φωτισμό-αντανακλάσεις,επίσης στην ελλάδα είναι ακριβή αλλά στα θετικά της...έχει καλύτερη απεικόνιση από τις φτηνότερες LG IPS 1080@60Hz -είναι σαφώς καλύτερη από αυτές δηλαδή- . Η 25 που δείχνεις έχει μεγαλύτερη ανάλυση και επιφάνεια εργασίας και αν δε κάνω λάθος αρκετά καλό panel-καλύτερο από των φτηνών LG 1080p ,αλλά μπορεί να σου φανεί αρκετά μικρή. Αν ήθελες καλή 27'' QHD 60Hz έκανες πολύ καλή επιλογή Καλημέρα. Τελικά παρήγγειλα από eshop την 29άρα LG ultra wide κι ο θεός βοηθός... Εντυπώσεις αφού παραλάβω. Ευχαριστώ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας παιδιά. 1
bilythekid Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 καλή τιμούλα για καινούρια ψήνομε http://www.e-shop.gr/othoni-acer-xf270hubmijdprz-27-led-wide-quad-hd-p-PER.170700 αδελφε πρεπει να ειναι GSYNG,εσυ για freesync δεν ενδιαφερεσε?
XMorsX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Η u2414h που έρχεται pre calibrated δεν υποτίθεται ότι θα έχει καλύτερα χρώματα από την s2415h ή μου ξεφεύγει κάτι; Και οι δυο πολυ καλα color presets εχουν. Η u2414h εχει μια ιδεα καλυτερα, αλλα το glossy coating της s2415h κανει μεγαλυτερη διαφορα στην καθαροτητα και την ζωντανια της εικονας. Ηρθε,θα την συνδεσω σε λιγο,το κακο ειναι οτι προς το παρων δεν εχω καρτα γραφικων κ θα παει στην μητρικη Ο διανομεας απο το eshop εκανε κ σχολιο,μαλακια εκανες με τοσα λεφτα θα επερνες ενα καλο λαπτοπ Χαχα ασχολιαστο.
paloukaros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Για αυτό άλλαξες; Για Ελλάδα καλά είναι για τώρα.. Μέχρι πόσα δίνεις; Υπάρχει κάποιος λόγος που κοιτάς σε 1080p 27''...; Για ταινίες και moba κλπ καλύτερα να πας σε 29'' 21:9.Αν φτάνουν τα χρήματα σου και έχεις σχεδιάσει αλλαγή κάρτας το επόμενο διάστημα μπορείς να κοιτάξεις και για φτηνή 27'' 1440p. 350 ευρώ μπορώ να διαθέσω.Το σύστημα είναι καινούργιο οπότε δεν υπάρχει περίπτωση αναβάθμισης κάρτας γραφικών.Το 21:9 πραγματικά μου μοιάζει πολύ περίεργο συν οτι έχει θέματα αρκετά συμβατότητας και είναι στην ουσία μια 22''-23'' στα δικά μου μάτια Κανανε λαθος, ο κωδικος προιοντος που εχουν βαλει αντιστοιχει στην SE2416H. Tην S2415H την εχουν 250 ευρω. Ειναι ενα μικρο μειον οτι δεν πεφτει πολυ η φωτεινοτητα, αλλα πεφτει αρκετα ωστε να μπορεις να την χρησιμοποιησεις ανετα σε δωματιο με χαμηλο φωτισμο. Για καλυτερα αποτελεσματα σε κατα τα αλλα σκοτεινο δωματιο βαλε ενα φως για bias lighting: http://www.howtogeek.com/213464/how-to-decrease-eye-fatigue-while-watching-tv-and-gaming-with-bias-lighting/ Kαλησπερα. Το καλυτερο θα ηταν να αγοραζες μια HP 27CW (αυτην αγορασα εγω) αλλα εχει καιρο να ξαναερθει Ελλαδα. Αν θες επικοινωνησε με το Homelike και το Buy-more που την ειχαν φερει στο παρελθον και μαθε αν θα την ξαναφερουν (δε θα ξερουν κατα πασα πιθανοτητα να σου απαντησουν). Αλλιως υπαρχει και η επιλογη να την αγορασεις απο Amazon (γαλλικο και γερμανικο φερνουν πριοντα Ελλαδα απο οσο ξερω, ιδια τιμη θα σου ερθει με καλυτερη εγγυηση κιολας -σημαντικο-, θα χρειαστει ομως να περιμενεις να σου ερθει απο Γαλλια / Γερμανια). Εναλλακτικα η Dell S2715H ειναι η επομενη καλυτερη επιλογη λογω του glossy coating που δινει καθαροτερη εικονα και ζωντανοτερα χρωματα. Aν και προκατειλημμένος με την HP επειδή έχω τραβήξει τα πάνδεινα με 2 Elitebook και ένα workstation τα τελευταία 3 χρόνια έψαξα αρκετά την πρόταση σου για την 27cw.Απο ότι μου είπαν στα 2 αυτά μαγαζιά μπορεί να μην ξαναέρθει ποτέ.Δυστυχώς δεν την έχει σε πολλά review στο youtube για να σχηματίσω μια σφαιρική άποψη αλλά απο άποψη αισθητικής και βάσης χάνει σιγουρα πολύ σε σχέση με αυτές τις 3 που έχω δει.Το panel ίδιο με την 27xw δεν είναι;Noμίζω αλλάζουν μικροπράγματα στις 2 εκδόσεις μεταξύ τους. Η Dell με τραβάει πιο πολύ,την είδα και σήμερα απο κοντά αλλά δυστυχώς δεν την είχαν σε λειτουργεία και δεν μπορούσαν να την βάλουν.Δεν τους άφηναν στα mediamarkt που πήγα
kakos84 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 αδελφε πρεπει να ειναι GSYNG,εσυ για freesync δεν ενδιαφερεσε? οχι πήρα τηλ και έγινε επιβεβαίωση gia freesync αύριο θα την παρακυλώ και έχει ο θεός
XMorsX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 350 ευρώ μπορώ να διαθέσω.Το σύστημα είναι καινούργιο οπότε δεν υπάρχει περίπτωση αναβάθμισης κάρτας γραφικών.Το 21:9 πραγματικά μου μοιάζει πολύ περίεργο συν οτι έχει θέματα αρκετά συμβατότητας και είναι στην ουσία μια 22''-23'' στα δικά μου μάτια Aν και προκατειλημμένος με την HP επειδή έχω τραβήξει τα πάνδεινα με 2 Elitebook και ένα workstation τα τελευταία 3 χρόνια έψαξα αρκετά την πρόταση σου για την 27cw.Απο ότι μου είπαν στα 2 αυτά μαγαζιά μπορεί να μην ξαναέρθει ποτέ.Δυστυχώς δεν την έχει σε πολλά review στο youtube για να σχηματίσω μια σφαιρική άποψη αλλά απο άποψη αισθητικής και βάσης χάνει σιγουρα πολύ σε σχέση με αυτές τις 3 που έχω δει.Το panel ίδιο με την 27xw δεν είναι;Noμίζω αλλάζουν μικροπράγματα στις 2 εκδόσεις μεταξύ τους. Η Dell με τραβάει πιο πολύ,την είδα και σήμερα απο κοντά αλλά δυστυχώς δεν την είχαν σε λειτουργεία και δεν μπορούσαν να την βάλουν.Δεν τους άφηναν στα mediamarkt που πήγα Nαι ειναι ιδια με τις 25xw και 27xw. Οριστε review: http://wecravegamestoo.com/forums/monitor-reviews-discussion/15935-hp-27cw-hp-25xw-review-almost-glossy-overclock-able-1080p-6-bit-frc-lg-ah-ips.html#post1402101
Axelfc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Το θεμα δεν ειναι η φωτεινοτητα ,συνηθως την εχω στο μισο,αν ειναι πολυ το φως την κατεβαζω λιγο,αλλα πρεπει να ρυθμισεις ολα τ αλλα για να εχεις καλη εικονα με χαμηλη φωτεινοτητα κ εκει ειναι που το χανω ,ειχα μια 27αρα samsung tv monitor hd κ ποτε δεν καταφερα να την ρυθμισω,τελικα την εδωσα στην μανα μου να βλεπει μενεγακη Αν δεν παιζεις παιχνιδια δεν νομιζω να εχεις θεμα Ειχα 27αρι imac του 2011 για 4 χρονια,ειχε 2gb amd 6970m νομιζω κ επαιζα crysis,borderlands,dead space ,cod 4 online ,κ δεν κολησε ποτε Μην ανησυχεις με τις ρυθμισεις. Ειτε χρησιμοποιεις το sRGB mode και χαμηλονεις την φωτεινοτητα στο 5 -10, ειτε την κανεις calibrate οπως ο Pantelismor σε αυτο το thread: http://www.insomnia.gr/topic/588694-lg-27mb85r-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/, o οποιος τα καταφερε μια χαρα χωρις να εχει προηγουμενη γνωση. Ναι την LG προτεινω και δε θα εχεις θεμα με την 750ti. volos27 και XMorsX σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το θέμα της φωτεινότητας με απασχολεί και μένα καθώς έχω διαβάσει σε διάφορα σχόλια από χρήστες πως παραείναι φωτεινή και με προβληματίζει κατά πόσο θα φαίνονται σωστά τα χρώματα με πολύ μικρή φωτεινότητα. volos27 οι δικές σου εντυπώσεις ποιες είναι;
XMorsX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 volos27 και XMorsX σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το θέμα της φωτεινότητας με απασχολεί και μένα καθώς έχω διαβάσει σε διάφορα σχόλια από χρήστες πως παραείναι φωτεινή και με προβληματίζει κατά πόσο θα φαίνονται σωστά τα χρώματα με πολύ μικρή φωτεινότητα. volos27 οι δικές σου εντυπώσεις ποιες είναι; Στις καλες οθονες η φωτεινοτητα δεν επηρεαζει σημαντικα ουτε την αντιθεση ουτε την ακριβεια των χρωματων. Δε θα υπαρχει τετοιο προβλημα με την LG. Με την φωτεινοτητα στο 0-5 εχεις ιδανικη φωτεινοτητα για δωματιο με χαμηλο φωτεισμο.
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ηρθε,θα την συνδεσω σε λιγο,το κακο ειναι οτι προς το παρων δεν εχω καρτα γραφικων κ θα παει στην μητρικη Ο διανομεας απο το eshop εκανε κ σχολιο,μαλακια εκανες με τοσα λεφτα θα επερνες ενα καλο λαπτοπ οχαοαχοαχοχαοχα
volos27 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχως εχει θεμα θα την στειλω για αντικατασταση,το πανω μερος του πανελ ειναι σαν ξεκολημενο ,παιζει το πανελ δεν ειναι καλα κολημενο στο πλαισιο Ο διανομεας θα την εκανε την ζημια επειδη δεν πηρα λαπτοπ,θιχτηκε
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχως εχει θεμα θα την στειλω για αντικατασταση,το πανω μερος του πανελ ειναι σαν ξεκολημενο ,παιζει το πανελ δεν ειναι καλα κολημενο στο πλαισιο Ο διανομεας θα την εκανε την ζημια επειδη δεν πηρα λαπτοπ,θιχτηκε Λεγε μου τετοια τωρα που περιμενω και εγω οθονη να μου ερθει απο το κιτρινομαγαζο.Βεβαια θα παω να την παρω εχω να γλυτωσω τουλαχιστον αυτη την πιθανοτητα προβληματος
volos27 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μαλακια εκανες θα μπορουσες να παρεις ενα καλο λαπτοπ 1
firepc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Λεγε μου τετοια τωρα που περιμενω και εγω οθονη να μου ερθει απο το κιτρινομαγαζο.Βεβαια θα παω να την παρω εχω να γλυτωσω τουλαχιστον αυτη την πιθανοτητα προβληματος Τι οθονη ειχες και σε τι πας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα