volos27 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ειχα αλλη οθονη 1440p εκτος απ το imac κ ειμαι περιεργος να δω αν υπαρχει διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα! Η R9 270 (non-X) 2GB, αν κλοκαριστεί και γίνει "Χ", μπορεί να τρέξει μια οθόνη 1440p; Ρωτάω επειδή βρήκα μια Asus PB278Q μεταχειρισμένη στα 270€ αλλιώς να πάω σε ultra wide 1080p στις 29". Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα! Η R9 270 (non-X) 2GB, αν κλοκαριστεί και γίνει "Χ", μπορεί να τρέξει μια οθόνη 1440p; Ρωτάω επειδή βρήκα μια Asus PB278Q μεταχειρισμένη στα 270€ αλλιώς να πάω σε ultra wide 1080p στις 29". Ευχαριστώ. Δεν ειναι η καρτα αυτη για τετοιες αναλυσεις. Αν δεν εχεις σκοπο αναβαθμισης αμεσα σε καλυτερη ή εκτως αν παιζεις παιχνιδια τυπου Lol,Dota,Hearthstone κλπ καλυτερα μην προχωρησεις σε αυτην. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα μετα απο πολυ σκεψη κουραστικα κ κ ακουσα τον XMorsX κ πηρα την 27MB85R-B,οποτε φιλε XMorsX αν δεν βγει καλη εσυ θα φταις ,εγω νιπτω τας χειρας μου Χτυπάω ξύλο να μην σου πέσει ελλατωματικη. Δε περνάει κάτι άλλο από το χέρι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Παρηγγειλε κανεις απο homelike την s2415h στα 203 ευρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paloukaros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή οθόνης μεταξύ αυτών των 3 αν γίνεται: Site: LG-27mp77hm Site: ASUSMX279H Site: DellS2715H Η οθόνη προορίζεται για κλασσική οικιακή χρήση.(Browzing,ταινίες και gaming).To gaming είναι MOBA και card games.καθόλου FPS. To σύστημα περιλαμβάνει AMD FX-8320 και κάρτα γραφικών NVIDIA GTX960 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Χτυπάω ξύλο να μην σου πέσει ελλατωματικη. Δε περνάει κάτι άλλο από το χέρι μου. Αμα πεσει ελατωματικη γυρναει πισω κ περιμενω καινουργια Το προβλημα μου ειναι με τις ρυθμισεις ,δεν το εχω καθολου κ ειμαι κ περιεργος ,δεν θελω πολυ φως 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakos84 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 καλή τιμούλα για καινούρια ψήνομε http://www.e-shop.gr/othoni-acer-xf270hubmijdprz-27-led-wide-quad-hd-p-PER.170700 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Παρηγγειλε κανεις απο homelike την s2415h στα 203 ευρω? Κανανε λαθος, ο κωδικος προιοντος που εχουν βαλει αντιστοιχει στην SE2416H. Tην S2415H την εχουν 250 ευρω. Αμα πεσει ελατωματικη γυρναει πισω κ περιμενω καινουργια Το προβλημα μου ειναι με τις ρυθμισεις ,δεν το εχω καθολου κ ειμαι κ περιεργος ,δεν θελω πολυ φως Ειναι ενα μικρο μειον οτι δεν πεφτει πολυ η φωτεινοτητα, αλλα πεφτει αρκετα ωστε να μπορεις να την χρησιμοποιησεις ανετα σε δωματιο με χαμηλο φωτισμο. Για καλυτερα αποτελεσματα σε κατα τα αλλα σκοτεινο δωματιο βαλε ενα φως για bias lighting: http://www.howtogeek.com/213464/how-to-decrease-eye-fatigue-while-watching-tv-and-gaming-with-bias-lighting/ Καλησπέρα θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή οθόνης μεταξύ αυτών των 3 αν γίνεται: Site: LG-27mp77hm Site: ASUSMX279H Site: DellS2715H Η οθόνη προορίζεται για κλασσική οικιακή χρήση.(Browzing,ταινίες και gaming).To gaming είναι MOBA και card games.καθόλου FPS. To σύστημα περιλαμβάνει AMD FX-8320 και κάρτα γραφικών NVIDIA GTX960 Kαλησπερα. Το καλυτερο θα ηταν να αγοραζες μια HP 27CW (αυτην αγορασα εγω) αλλα εχει καιρο να ξαναερθει Ελλαδα. Αν θες επικοινωνησε με το Homelike και το Buy-more που την ειχαν φερει στο παρελθον και μαθε αν θα την ξαναφερουν (δε θα ξερουν κατα πασα πιθανοτητα να σου απαντησουν). Αλλιως υπαρχει και η επιλογη να την αγορασεις απο Amazon (γαλλικο και γερμανικο φερνουν πριοντα Ελλαδα απο οσο ξερω, ιδια τιμη θα σου ερθει με καλυτερη εγγυηση κιολας -σημαντικο-, θα χρειαστει ομως να περιμενεις να σου ερθει απο Γαλλια / Γερμανια). Εναλλακτικα η Dell S2715H ειναι η επομενη καλυτερη επιλογη λογω του glossy coating που δινει καθαροτερη εικονα και ζωντανοτερα χρωματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και γω για αγορά οθόνης 27" 1440p. Χρήση browsing, ταινίες και επεξεργασία φωτογραφιών. Παιχνίδια δεν πάιζω. Απ'ότι βλέπω αυτή που προτείνετε συνήθως είναι η 27MB85R-B. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το σύστημά μου σηκώνει μια τέτοια οθόνη ή πρέπει πρώτα να κάνω αναβάθμιση. Core2Duo E8400 @ 3GHz με Gigabyte Geforce GTX750 Ti GV-N75TOC-2GO 2GB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Το θεμα δεν ειναι η φωτεινοτητα ,συνηθως την εχω στο μισο,αν ειναι πολυ το φως την κατεβαζω λιγο,αλλα πρεπει να ρυθμισεις ολα τ αλλα για να εχεις καλη εικονα με χαμηλη φωτεινοτητα κ εκει ειναι που το χανω ,ειχα μια 27αρα samsung tv monitor hd κ ποτε δεν καταφερα να την ρυθμισω,τελικα την εδωσα στην μανα μου να βλεπει μενεγακη Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και γω για αγορά οθόνης 27" 1440p. Χρήση browsing, ταινίες και επεξεργασία φωτογραφιών. Παιχνίδια δεν πάιζω. Απ'ότι βλέπω αυτή που προτείνετε συνήθως είναι η 27MB85R-B. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το σύστημά μου σηκώνει μια τέτοια οθόνη ή πρέπει πρώτα να κάνω αναβάθμιση. Core2Duo E8400 @ 3GHz με Gigabyte Geforce GTX750 Ti GV-N75TOC-2GO 2GB. Αν δεν παιζεις παιχνιδια δεν νομιζω να εχεις θεμαΕιχα 27αρι imac του 2011 για 4 χρονια,ειχε 2gb amd 6970m νομιζω κ επαιζα crysis,borderlands,dead space ,cod 4 online ,κ δεν κολησε ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Το θεμα δεν ειναι η φωτεινοτητα ,συνηθως την εχω στο μισο,αν ειναι πολυ το φως την κατεβαζω λιγο,αλλα πρεπει να ρυθμισεις ολα τ αλλα για να εχεις καλη εικονα με χαμηλη φωτεινοτητα κ εκει ειναι που το χανω ,ειχα μια 27αρα samsung tv monitor hd κ ποτε δεν καταφερα να την ρυθμισω,τελικα την εδωσα στην μανα μου να βλεπει μενεγακη Αν δεν παιζεις παιχνιδια δεν νομιζω να εχεις θεμα Ειχα 27αρι imac του 2011 για 4 χρονια,ειχε 2gb amd 6970m νομιζω κ επαιζα crysis,borderlands,dead space ,cod 4 online ,κ δεν κολησε ποτε Μην ανησυχεις με τις ρυθμισεις. Ειτε χρησιμοποιεις το sRGB mode και χαμηλονεις την φωτεινοτητα στο 5 -10, ειτε την κανεις calibrate οπως ο Pantelismor σε αυτο το thread: http://www.insomnia.gr/topic/588694-lg-27mb85r-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/, o οποιος τα καταφερε μια χαρα χωρις να εχει προηγουμενη γνωση. Ναι την LG προτεινω και δε θα εχεις θεμα με την 750ti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ειχα αλλη οθονη 1440p εκτος απ το imac κ ειμαι περιεργος να δω αν υπαρχει διαφορα Για αυτό άλλαξες; καλή τιμούλα για καινούρια ψήνομε http://www.e-shop.gr/othoni-acer-xf270hubmijdprz-27-led-wide-quad-hd-p-PER.170700 Για Ελλάδα καλά είναι για τώρα.. Καλησπέρα θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή οθόνης μεταξύ αυτών των 3 αν γίνεται: Site: LG-27mp77hm Site: ASUSMX279H Site: DellS2715H Η οθόνη προορίζεται για κλασσική οικιακή χρήση.(Browzing,ταινίες και gaming).To gaming είναι MOBA και card games.καθόλου FPS. To σύστημα περιλαμβάνει AMD FX-8320 και κάρτα γραφικών NVIDIA GTX960 Μέχρι πόσα δίνεις; Υπάρχει κάποιος λόγος που κοιτάς σε 1080p 27''...; Για ταινίες και moba κλπ καλύτερα να πας σε 29'' 21:9.Αν φτάνουν τα χρήματα σου και έχεις σχεδιάσει αλλαγή κάρτας το επόμενο διάστημα μπορείς να κοιτάξεις και για φτηνή 27'' 1440p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Αλλαξα γιατι καηκε κ δεν υπηρχε λογος να ξαναπαρω ,παντως εχει 2 καλα πρωτο το λειτουργικο κ δευτερων 1 καλωδιο μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrewk4ever Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Η u2414h που έρχεται pre calibrated δεν υποτίθεται ότι θα έχει καλύτερα χρώματα από την s2415h ή μου ξεφεύγει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα