Millennium Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Σήμερα μου ήρθε η LG 29UM57. Καταρχήν το Ultra Wide είναι μοναδικό. Δεν χορτάινω να την βλέπω. Από κει και πέρα παιχνίδια δεν δοκίμασα σε μέγιστη ανάλυση οπότε δεν ξέρω πως θα είναι. Ο χώρος είναι τεράστιος. Αυτά, πάω να λιώσω Μια χαρά.Καλοδούλευτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhantoM47 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα. Έχω μια οθόνη lg w2361v η οποια μετά από 5 χρονάκια άρχισε τα κούλα της και πετάει το menu τις οθόνης μέσα στην μέση όλη την ώρα. Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω μια καινούρια. Specs: Μέχρι 150 - 200 euro 9/10 του χρόνου παίζω gaiming Vga geforce 780 ghz eddition Προηγουμενη οθόνη 23,κάτι inches οποτε τουλάχιστον η καινούρια να είναι και αυτή 23+ Έψαξα μήπως βρω κάτι αλλα τελείως άσχετος δεν μπορώ να ορίσω πια είναι καλύτερη οποτε ζητάω την βοήθεια σας.ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Να ενημερωσω για την γνωστη Gsync Aoc 24αρα οτι μονο Amazon Γαλλιας αυτη την στιγμη μπορει καποιος να παραγγειλει. Προσωπικα με βλεπω αν και το σιχενομαι να παραγγελνω τελικα απο Eshop την οθονη,μιας και τα αλλα καταστηματα του Skroutz μεχρι τα 500ευρω δεν τα πολυ εμπιστευομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakos84 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Αυτή βλέπω στο ιταλικό amazon την έχει πιο φθηνά από το γερμανικό και το αγγλικό...Με πιστωτική τί παίζει από δω? Γίνονται δόσεις? Εγγύηση? δόσης δεν κάνουνε ιταλικό amazon Με πιστωτική αγοράζεις μονο Εγγύηση amazon που έχω ακούσει τα καλύτερα Acer XG270HU μου πάει 490 με όλα ok θα παο για αυτήν να την έχω και μελλοντικά γιατί δεν αλλάζω συνεχεια οθόνες και στην μπορία να κουμπώσω και ali μια κάρτα xfx 390 πάνω και άντε για 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Βοήθεια παίδες ψάχνω οθόνη με 120 ευρώ σε 22 με 23 ίντσες έχουμε καμοια πρόταση? Γτ θα την συνδιασω με msi r9 380 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 τι διαφορα εχει μια οθονη με 144 hz απο μια με freesync ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα. Έχω μια οθόνη lg w2361v η οποια μετά από 5 χρονάκια άρχισε τα κούλα της και πετάει το menu τις οθόνης μέσα στην μέση όλη την ώρα. Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω μια καινούρια. Specs: Μέχρι 150 - 200 euro 9/10 του χρόνου παίζω gaiming Vga geforce 780 ghz eddition Προηγουμενη οθόνη 23,κάτι inches οποτε τουλάχιστον η καινούρια να είναι και αυτή 23+ Έψαξα μήπως βρω κάτι αλλα τελείως άσχετος δεν μπορώ να ορίσω πια είναι καλύτερη οποτε ζητάω την βοήθεια σας.ευχαριστω Lg 24mb56hq. Θα μπορούσες να δεις όμως και μια από τις δύο va που προτεινουμε πιο πίσω. Βοήθεια παίδες ψάχνω οθόνη με 120 ευρώ σε 22 με 23 ίντσες έχουμε καμοια πρόταση?Γτ θα την συνδιασω με msi r9 380 Μπες στο skroutz και βάλε φίλτρο lg και ips. Παρε την φθηνότερη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 η μια ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/4877718/Samsung-S22D300HY.htmlκαι η αλλη ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/2569321/Philips-226V4LAB.html αλλα θελω και την δικια σας γνωμη μεχρι 22-23 ιντσες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 η μια ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/4877718/Samsung-S22D300HY.htmlκαι η αλλη ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/2569321/Philips-226V4LAB.html αλλα θελω και την δικια σας γνωμη μεχρι 22-23 ιντσες ! Kαμια απο τις δυο. Αυτη: http://www.skroutz.gr/s/6315896/LG-22MP47D.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 κανει και για παιχνιδι ? απλος εγω αυτη π θελω θελω να εινα σταθερη και τα κουμπακια να τα εχει επανω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 κανει και για παιχνιδι ? απλος εγω αυτη π θελω θελω να εινα σταθερη και τα κουμπακια να τα εχει επανω! Δεν εχεις την πολυτελεια στα 120 ευρω να διαλεγεις με βαση που θα εχει τα κουμπακια. Αυτη ειναι η καλυτερη οθονη που αγοραζεις στο budget σου γιατι ειναι AH-IPS χωρις PWM dimming και με αρκετα καλα color presets. Σαφως και κανει και για παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 διλαδη αν ανεβω λιγο στα λεφτα ποσο πρεπει να παω γ κατι καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 διλαδη αν ανεβω λιγο στα λεφτα ποσο πρεπει να παω γ κατι καλο Στα 150-160 αγοραζεις 24 ιντσες, στα 270-300 καλυτερη εικονα και περισσοτερες ιντσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhantoM47 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Lg 24mb56hq. Θα μπορούσες να δεις όμως και μια από τις δύο va που προτεινουμε πιο πίσω. Σε ευχαριστώ πολύ φιλε μου. Οι 2 που λέτε πιο πίσω φτάνουν στα 300 οποτε βγαίνουν εκτος του buged μου. Μαζί με αυτή που μου προτείνεις είδα και την samsung s24d300h και asus vs247hr η οποιες είναι στην ίδια τιμή αλλα είναι στα 2 ms απότι 5ms που είναι η lg. Μια ερωτησούλα είναι καλύτερα την "οθιμη" να την συνδέω στην κάρτα γραφικών με hdmi, vga η dvi? Gt μερικές έχουν μονο vga και hdmi και μέχρι τώρα αυτή που είχα την είχα με dvi! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
0verc0me Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα, Θελω να παρω μια οθονη με σκοπο να αντικαταστησω τα πολλα καλωδια που υφιστανται.Οποτε θελω να εχει ενσωματωμενα ηχεια, και usb θυρα/ες ωστε να της βαλω το ποντικι + το πληκτρολογιο. Η ερωτηση ειναι, γινεται αυτο που ζηταω; Δηλαδη να μπορω να της βαλω το mouse κ το keyboard?Αν ναι, χρειαζονται δυο θυρες usb η μπορω και σε μια χρησιμοποιοντας κατι τετοιο: ?Στο σκρουτζ καποιες που ειδα εχουν μια θυρα usb μονο: http://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft/f/5429_518130/%CE%95%CE%BD%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-USB.html Επισης, η ποιοτητα του ηχου θα ειναι ενταξει; Δεν ψαχνω κατι εξεζητημενο, απλα να μην ακουγεται crappy. Τελος, ποια απο τις παραπανω θα προτεινατε; Χρηση: all around (internet, youtube, ταινιες, game/web development κλπ), δεν παιζω games πλεον ή αν παιξω κανενα πολυ παλιο, οποτε χωρις χρηση gaming. Money: Ως ~250 ευρω ή οποια ειναι πιο value for money, ας πουμε πχ η πρωτη που ειναι η πιο οικονομικη και εχει 2 θετικα reviews, θα ειναι ok? http://www.skroutz.gr/s/6929719/Samsung-LT22E390EW.html Κατι αλλο που θα πρεπε να εχω υπ'οψιν; Ευχαριστωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα