Fulgore Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/6683011/LG-29UM57-P.htmlαπο τις 3 αυτή νομίζω Fulgore Ε αρα τι γραφεις παραπανω για οικονομικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ένα φιλαράκι ψάχνει MONO για TV-monitor. Οι επιλογές είναι περιορισμένες καθώς θέλει μόνο από eshop.. Του βρήκα αυτές http://www.e-shop.gr/othoni-samsung-lt22e390ew-en-22-led-full-hd-monitor-tv-p-PER.170601 ή http://www.e-shop.gr/lg-22mt47dc-pz-22-led-full-hd-monitor-tv-p-PER.170650 Απ'οτι φαινεται είναι ο,τι πιο καλό μπορεί να πάρει.. Ποια νομιζεται ότι εινα καλυτερη? Εκτος από TV, και για gaming! Αν υπάρχει καποια καλύτερη επιλογή από eshop, ευχαρίστως! Max 170.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ένα φιλαράκι ψάχνει MONO για TV-monitor. Οι επιλογές είναι περιορισμένες καθώς θέλει μόνο από eshop.. Του βρήκα αυτές http://www.e-shop.gr/othoni-samsung-lt22e390ew-en-22-led-full-hd-monitor-tv-p-PER.170601 ή http://www.e-shop.gr/lg-22mt47dc-pz-22-led-full-hd-monitor-tv-p-PER.170650 Απ'οτι φαινεται είναι ο,τι πιο καλό μπορεί να πάρει.. Ποια νομιζεται ότι εινα καλυτερη? Εκτος από TV, και για gaming! Αν υπάρχει καποια καλύτερη επιλογή από eshop, ευχαρίστως! Max 170.. Μια lg IPS να πάρει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ε αρα τι γραφεις παραπανω για οικονομικο Αλλο 278 και άλλο 400 που παρήγγειλα απ`όξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ναι επιτελους ηρθε σημερα (!!!!!!) .... ετοιμος να την ακυρώσω ημουν... Απο ποιοτητα κατασκευης ειναι καλη και πολυ ωραιο design, η βαση της ειναι πολυ καλη, πολυ σταθερη καμια σχεση με των περισσοτερων lg που κουνιούνται παρα πολυ. Βεβαια εχει μονο να ρυθμισεις την κλιση πανω κατω. Στα δικα μου ματια η εικονα ειναι ιδια με της dell u2414h που έχει ένας φιλος, εχει αρκετα preset χρωματων και δικο της προγραμμα για τις ρυθμισεις. Εγω βολευτηκα με το preset "technicolor". Βεβαια θα το ψαξω σιγα σιγα αμα βρω καποιον πιο ειδικο να με βοηθησει. Οποιος ειδικος ενδιαφερεται να κανει review ειναι διαθεσιμη Σκέφτεσαι να την ανεβάσεις κιόλας, να δεις μέχρι πού κλοκάρεται; Αν ναι, πες μας γιατί θα πάρω σε ένα μήνα οθόνη και αν δεν έχει έρθει η 25άρα Ευρώπη, που δεν το βλέπω, είμαι ανάμεσα σε αυτή και την dell p2414, αυτό που λες για τη σύγκριση με την u2414 ακούγεται θετικό. Στο θέμα του ips glow και του bleeding πώς τα πάει η οθόνη σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Bleeding δεν εχω δει. Αλλα εχει λιγο ips glow, δεν μ ενοχλει προσωπικα λιγο φαινεται σε καταμαυρο φοντο μονο.Οχι δεν νομιζω ν ασχοληθω με κλοκαρισμα δεν ξερω κιολας. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2015 από heavyrain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Η HP 24cw δεν έχει τα καλά panel/coating των 25-27 πάντως. Αλλο 278 και άλλο 400 που παρήγγειλα απ`όξω Τελικά 300 ή 400ε θα δώσεις; Στα 300 πάρε LG 29UM67-P από eu Κάνεις που κάνεις το λάθος να πέσεις σε οθόνη τουλάχιστον πάρε κάτι καλό για τα λεφτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Το γνώριζα εξ αρχης αυτο millenium την 25αρα δεν τη βρίσκεις πουθενα, και η 27αρα ειναι πολυ μεγαλη για μενα (ειχα πριν 27αρα οπως ειχα πει στο αρχικο που ποστ που εψαχνα για οθονη) γενικα για τις δουλειες που κανω και τα λεφτα που εδωσα (200€), προς το παρονειμαι ευχαριστημενος 1 μερα μονο την εχω, αν αλλαξει κατι θα το δω και θα το αναφερω στην πορια. Ακομα διαβαζω guides για ρυθμισεις για να λαβω τα μεγιστα απο αποδοση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Bleeding δεν εχω δει. Αλλα εχει λιγο ips glow, δεν μ ενοχλει προσωπικα λιγο φαινεται σε καταμαυρο φοντο μονο.Οχι δεν νομιζω ν ασχοληθω με κλοκαρισμα δεν ξερω κιολας. Αν δε σου είναι κόπος, ανέβασε μια φωτογραφία με κατάμαυρο φόντο, να δω πώς φαίνεται το ips glow. Kαι μιας και δεν υπάρχει review, βασίζομαι σε σένα, ελπίζω να παραμείνουν θετικές οι εντυπώσεις σου και να την ευχαριστηθείς την οθόνη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Se7en92 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα παρελαβα την lg 24mb56hqεχει πολλες ρυθμισεις κ εχω ψιλομπερδευτει καπιος που να εχει την ιδια να μου πως τη ρυθμισε επισης δεν εχω dvd rom οποτε ξερετε πως μπορω να βρω τους drivers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα παρελαβα την lg 24mb56hq εχει πολλες ρυθμισεις κ εχω ψιλομπερδευτει καπιος που να εχει την ιδια να μου πως τη ρυθμισε επισης δεν εχω dvd rom οποτε ξερετε πως μπορω να βρω τους drivers? Καλησπερα και καλοδουλευτη. Δες εδω: http://www.prad.de/new/monitore/test/2015/test-lg-24mb56hq-b-teil8.html Brightness: 40% Picture Mode: AV (User) Gamma 1 Contrast: 70 R: 50 G: 45 B: 43 Overdrive "Trace Free 100" (το ταχυτερο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Se7en92 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 σ ευχαριστω ναι το ειδα το pc την αναγνωρισε βεβαια.... αλλα τωρα τι κανω με τους drivers? χρειαζονται? τι ειναι το overdrive? που το βρισκω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Αν δε σου είναι κόπος, ανέβασε μια φωτογραφία με κατάμαυρο φόντο, να δω πώς φαίνεται το ips glow. Kαι μιας και δεν υπάρχει review, βασίζομαι σε σένα, ελπίζω να παραμείνουν θετικές οι εντυπώσεις σου και να την ευχαριστηθείς την οθόνη! Βασιλη δεν εχει νοημα να βγαλω φωτο γιατι στον φακο φαινεται οτι εχει τρελο bleeding που δεν εχει καμια σχεση με τη πραγματικοτητα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Βασιλη δεν εχει νοημα να βγαλω φωτο γιατι στον φακο φαινεται οτι εχει τρελο bleeding που δεν εχει καμια σχεση με τη πραγματικοτητα. Mη βγάλεις με φωτογραφική ή κινητό αφού αλλάζει η εικόνα, screenshot πάρε από τον υπολογιστή σου, νομίζω θα φαίνεται έτσι, δοκίμασέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Mη βγάλεις με φωτογραφική ή κινητό αφού αλλάζει η εικόνα, screenshot πάρε από τον υπολογιστή σου, νομίζω θα φαίνεται έτσι, δοκίμασέ το. πολυ αμφιβαλλω οτι δειχνει αυτο που λες, τωρα που το ξανασκεφτηκα ειναι χαζο γιατι βγαζω screenshot την εικονα που προβαλεται στην οθονη, οχι την οθονη την ιδια... Οπως ειπα στις φωτο φαινεται να εχει τρελο bleed που δεν ισχυει οταν την δεις με το ματι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα