Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Απο αυτές που ανέφερες θα πήγαινα στην Dell.

Πήρα την Dell τελικά, έχει τα ποιο σταθερά reviews στο ιντερνετ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμία πρόταση για οθόνη εώς 300 ευρώ για γενική χρήση ( ταινίες , ελαφρύ gaming , δουλείες γραφείου ) σε σύστημα με Ryzen 7 5700x και RX 6700XT ; Ιδανικά 32άρα (ή 34άρα ultrawide;)
Αυτήν την στιγμή χρησιμοποιώ μια παλιά Samsung LE32D400 με ανάλυση HD READY...https://www.e-shop.gr/samsung-le32d400-32-lcd-tv-p-PER.525230

Μεταξύ των δύο παρακάτω αξίζει καμία;

https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/306676-monitor-xiaomi-curved-gaming-g34wqi 

https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/307665-monitor-samsung-ls32dg500euxen-2k-180h

Επεξ/σία από hatzimanolisan
Δημοσ.
Στις 26/11/2024 στις 11:05 ΜΜ, tasvar είπε

Τί χρήση; Gaming? videos? Δουλειές γραφείου; 

Εγώ με 27άρα QHD είμαι καλά για όλα τα παραπάνω. 

προγραμματισμό
Ουσιασικά ειδα οτι 27άρα QHD θέλει βαθύ γραφείο λένε
εχω δει μονο 27άρα fhd από κοντά και ήταν έτσι κι έτσι

Δημοσ.
4 ώρες πριν, rhtoras είπε

προγραμματισμό
Ουσιασικά ειδα οτι 27άρα QHD θέλει βαθύ γραφείο λένε
εχω δει μονο 27άρα fhd από κοντά και ήταν έτσι κι έτσι

Επειδή έκανα την μετάβαση από 27 FHD σε 27 QHD, στην ίδια απόσταση θέασης, η QHD είναι σαφώς καλύτερη.

Είμαι περίπου 70-75 εκατοστά από την οθόνη.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, tasvar είπε

Επειδή έκανα την μετάβαση από 27 FHD σε 27 QHD, στην ίδια απόσταση θέασης, η QHD είναι σαφώς καλύτερη.

Είμαι περίπου 70-75 εκατοστά από την οθόνη.

για δουλειές γραφείου ειναι πολύ καλύτερη ?
θεωρείς την 24άρα ξεπερασμένη ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να είμαι ειδικός, αν έχεις το χώρο, πάρε 27 QHD. 

Σαφώς καλύτερα μεγαλύτερη οθόνη. 

Μπορείς να κάνεις split στη μέση και να έχεις 2 εργασίες ταυτόχρονα.

Τώρα με τις προσφορές, αν ψάξεις βρίσκεις 27 QHD αρκετά κάτω από τα 200€.

Επεξ/σία από tasvar
Δημοσ.
15 ώρες πριν, tasvar είπε

Χωρίς να είμαι ειδικός, αν έχεις το χώρο, πάρε 27 QHD. 

Σαφώς καλύτερα μεγαλύτερη οθόνη. 

Μπορείς να κάνεις split στη μέση και να έχεις 2 εργασίες ταυτόχρονα.

Τώρα με τις προσφορές, αν ψάξεις βρίσκεις 27 QHD αρκετά κάτω από τα 200€.

κατάλαβα

θέλω ως 120€

υπάρχει τίποτα ?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tasvar είπε

https://www.bestprice.gr/item/2159900461/lenovo-n27q-ips-hdr-monitor-27-2560x1440-qhd-100hz-4ms.html

Αυτό είδα με ένα ψάξιμο. 

Αν ανέβεις λίγο, υπάρχουν και άλλες επιλογές. 

αυτό είδα και εγώ αλλά αναρωτιέμαι αν υπάρχουν και άλλες επιλογές που μου ξέφυγαν και ίσως υπάρχουν σε blackfriday/cybermonday.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rhtoras είπε

αυτό είδα και εγώ αλλά αναρωτιέμαι αν υπάρχουν και άλλες επιλογές που μου ξέφυγαν και ίσως υπάρχουν σε blackfriday/cybermonday.

Δεν έχω ψάξει, αλλά 27άρα, 100Hz, με HDR ,με δύο hdmi, ένα display port, και θεωρητικά τρία χρόνια εγγύηση στα 120€ που ψάχνεις,  δεν νομίζω να βρεθεί εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.  Προκειται να αγορασω σταθερο υπολογιστη.το mac mini m4 κ θελω να το συνδυασω με μια 34 οθονη 4k. Μου εχει αρεσει πολυ η Samsung M8 S32CM80. Οι κριτικες που διαβαζω επικεντρωνοντσι κυριως στη smart λειτουργια της κ οσον αφορα την εικονα θεωρουν πως δεν ειναι κατι ιδιαιτερο κ  υπσρχουν καλυτερες επιλογές σε αυτα τα λεφτα. Η ερώτηση είναι, ειναι τοσο χαλια?? Την εχει κανεις μηπως? Προερχομαι απο μια κατάσταση οπου δεν ειχα καθολου οθονη για χρονια κ η χρηση που θα κανω ειναι απλη οικιακη,φωτο.βιντεο lite επεξεργασια μπορει κ κανενα μουσικο προγραμματακι. Θα ηθελα ομως να φαινεται ωραια κ εντυπωσιακη η εικονα. Οποτε ξαναρωτω απλοϊκα.θα φαίνεται ωραια η εικονα? 

https://shopflix.gr/p/SF-12585088/o8onh-ypologisth-samsung-m8-s32cm801uu-va-hdr-smart-32-4k-3840x2160-4ms-gtg

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, είμαι σε αναζήτηση μόνιτορ και κοιτάω σε Samsung g6 4k για ταινίες και gaming το θέμα όμως είναι ότι πάνω από 2k gaming δε πρόκειται να κάνω απλά λέω να επενδύσω για μελλοντική αναβάθμιση συστήματος και να έχω μια σχετικά καλή οθόνη αλλά έχω ακούσει ότι εάν δουλέψεις 2k σε 4k οθόνη το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό στην εικόνα και πολύ με συμβουλεύουν να πάω σε 2k, εσείς τι λέτε ισχύει κάτι τέτοιο και πως πρέπει να κινηθώ;

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, ψαχνω μονιτορ για φιλο μεχρι 400 ε. Χαρακτηριστικα που ζηταει :

4Κ ή 2Κ, οχι curved.

Χρηση :

προγραματισμος, επεξεργασια εικονας-βιντεο

Δε τον ενδιαφερουν gaming χαρακτηρηστικα, αν εχει βεβαια καλοδεχουμενα. Βασικο ζητουμενο ειναι η ποιοτητα εικονας και η ξεκουραστη χρηση. Αγορα μονο απο Ελλαδα δυστυχως..

Ευχαριστω!

Υ.Γ. Διαβασα τις τελευταιες 8 σελιδες, πολλες απο τις προτασεις απο youtube ή αλλα site ειτε δεν υπαρχουν ειτε εχουν πολυ μεγαλυτερη τιμη απο τα 400 που εχει ως στοχο,

Επεξ/σία από Noreak

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...