Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, ότι με μπέρδεψες είναι το  μόνο σίγουρο. Οπότε μπράβο σου! 😃

Πρώτα από όλα στον υπολογιστή δε μιλάμε για δουλειά. Εννοώ ότι δεν έχει σχέση η δουλειά μου με τον υπολογιστή εδώ. Άντε το πολύ πολύ να ξοδέψω το 10% του χρόνου μου για κάτι που έχει σχέση με τη δουλειά μου και αν...

Ταινίες δεν πολυβλέπω, δηλαδή δεν είμαι τρελός με ταινιες, μιλάμε για καμιά σειρά, κανένα αγώνα και έτσι. 

Η οθόνη που έχω είναι 24άρα με 1920x1200. 

21 λεπτά πριν, JPaxilleas είπε

Τώρα εάν θέλεις να χρησιμοποιείς και την smart σαν δεύτερη οθόνη εξαρτάται και από την ανάλυση της smart. Oi 32 άρες είναι συνήθως Full HD και άμα δουλέψεις σε 27' monitor με ανάλυση 1440p θα δεις πόση μεγάλη είναι η διαφορά. Καμία σχέση. Άρα σε τέτοια ανάλυση η smart δεν προτέινεται για χρήση ως δεύτερη οθόνη. Εάν σε μπέρδεψα μπράβο μου 😅.

Από αυτό που γράφεις μου προτείνεις να πάω σε καμιά οθόνη στα 30+ ίντσες;

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα σας, ψαχνω για καινουργια οθονη κυριως για δουλεια (προγραμματισμος), σειρες και ελαφρο gaming. Ψαχνωντας λιγο ειμαι μεταξυ στο να παω σε 32 ή 27 ιντσες το 4Κ σε 27 inches φαινεται καλυτερο λογω περισσοτερο ppi? Βεβαια το 32 Ιντσ σε κοντινη αποσταση δεν ξερω αμα αξιζει ( ειμαι περιπου 60-70 εκατοστα μακρια απο την οθονη). Αξιζει να παω σε 4Κ 27 ή 32 ή ειναι overkill και να παω σε 27 QHD καλυτερα? 

Δημοσ.

Καλησπερα. Θα ηθελα μια γνωμη για οθόνη. Την θελω για gaming και καμια σειρα. Εχω μια dell 27' 2K

Και ειχα και της xiaomi την 34αρα την curved, αλλα δυστυχώς αυτη δεχθηκε επιθεση απο μπιμπερό και τελειωσε.

Εχω μια 3070ti και επεξεργαστή i7-10700k.

Θα ηθελα να παω παλι σε curved γιατι τωρα που γύρισα σε βασικη την dell μου κακοφαινεται.

Μεχρι 400-450 ευρω. Ειδα την Samsung την g5? Που παει μεχρι 165hz αλλα δεν βρηκα εαν δουλευει το g-Sync σε αυτην.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρονο σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους ! Εχω τις οθόνες της υπογραφης για περιπου 4 ετη. Δυστυχως το τμημα στήριξης της οθόνης ειναι πολυ βασικο και ποτε δεν εχω καταφερει να τις ισορροπησω διπλα διπλα. Ειτε γερνουν μπροστα, ειτε στα πλαγια σε μικρες γωνιες. Αρχισα να βλεπω τις κυρτες οθονες που ειχα παλίοτερα και ειπα να βρω 2 νεες που να ειναι πιο σταθερες και να εχουν καλυτερο δεσιμο.

Ως επι το πλειστον παιζω ΜΜΟ στα 75Hz και δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις. 

1440π VA ή IPS δεν παιζει ρολο μεχρι 27 ιντσες, δεν εχω χωρο για 32.

Προυπολογιμος γυρω στις 450 λιρες και για τις 2.

Ολες οι αποψεις δεκτες. 

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από ASDIC
Δημοσ.
10 hours ago, iceman33221 said:

Καλησπερα. Θα ηθελα μια γνωμη για οθόνη. Την θελω για gaming και καμια σειρα. Εχω μια dell 27' 2K

Και ειχα και της xiaomi την 34αρα την curved, αλλα δυστυχώς αυτη δεχθηκε επιθεση απο μπιμπερό και τελειωσε.

Εχω μια 3070ti και επεξεργαστή i7-10700k.

Θα ηθελα να παω παλι σε curved γιατι τωρα που γύρισα σε βασικη την dell μου κακοφαινεται.

Μεχρι 400-450 ευρω. Ειδα την Samsung την g5? Που παει μεχρι 165hz αλλα δεν βρηκα εαν δουλευει το g-Sync σε αυτην.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρονο σας.

https://www.skroutz.gr/s/21945498/AOC-CU34G2X-Ultrawide-VA-Curved-Gaming-Monitor-34-QHD-3440x1440-144Hz-me-CHrono-Apokrisis-4ms-GTG.html Στα περίπου ιδια specs (VA)

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ASDIC είπε

Καλησπερα σε ολους ! Εχω τις οθόνες της υπογραφης για περιπου 4 ετη. Δυστυχως το τμημα στήριξης της οθόνης ειναι πολυ βασικο και ποτε δεν εχω καταφερει να τις ισορροπησω διπλα διπλα. Ειτε γερνουν μπροστα, ειτε στα πλαγια σε μικρες γωνιες. Αρχισα να βλεπω τις κυρτες οθονες που ειχα παλίοτερα και ειπα να βρω 2 νεες που να ειναι πιο σταθερες και να εχουν καλυτερο δεσιμο.

Ολες οι αποψεις δεκτες. 

Ευχαριστω.

Στα χρήματα που αναφέρεις μπορείς να πάρεις ένα ζευγάρι VA οθονών και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Σου προτείνω τα δυο κάτωθι μοντέλα (με προτεινόμενο αυτό της Samsung).

• Samsung Odyssey G5 VA Curved Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 144Hz (εδώ)
  • Asus TUF Gaming VG27WQ1B VA HDR Curved Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTG (εδώ)

Για IPS sστην ίδια κατηγορία χρημάτων έχεις περισσότερες επιλογές. Θα σου πρότεινα αυτή την οθόνη.

Gigabyte G27Q IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 144Hz (εδώ)

Να σου αναφέρω ότι σε σχέση με τις Acer οθόνες που έχεις δεν είμαι σίγουρος ότι οι παραπάνω οθόνες είναι εφάμιλλες τους, γιατί απλά είναι πολύ καλές οθόνες. Μόνο στις VA θα δεις κάποιες σημαντικές διαφορές λόγω της καλύτερης αναλογίας στο contrast και στην απόδοση του μαύρου.

Λες ότι δεν τις έχεις καταφέρει να είναι δίπλα. Ίσως χρειάζεσαι μια βάση στήριξης για γραφείο, το οποίο όμως έχει ένα επιπλέον κόστος και θα πρέπει να τη δεις από κοντά για να είσαι σίγουρος ότι πράγματι οι οθόνες θα είναι η μια δίπλα στην άλλη.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι κατά πόσο καλές ήταν, έχουν περάσει αρκετά χρόνια. Δλδ προτείνεις να τις κρατήσω και να βάλω μια σωστή βάση που να τις κρατάει, όπως θέλω εγώ και να αφαιρέσω τη μάπα βάση που έχει ?

Πάντως για τόσο καλό πάνελ δεν θα έπρεπε να είναι η βάση αρκετά καλύτερη ?

Δημοσ.
19 ώρες πριν, ASDIC είπε

Ολες οι αποψεις δεκτες. 

Ευχαριστω.

Επειδή αναφέρεις λίρες και βλέπω τοποθεσία Αγγλία, το Amazon uk τρέχει σε προσφορά την άριστη κατ'εμέ Dell g2724d στις 228λίρες. Δεν ξέρω τι μεταφορικά μπορεί να επιβαρύνεσαι ως προορισμός,αλλά εγώ το βρίσκω ως ιστορικά χαμηλό για μια κορυφαία οθόνη ενός τιμιότατου brand( review εδώ https://www.rtings.com/monitor/reviews/dell/g2724d ).
Και το μόνο μου δίλημμα είναι αν πρέπει να την τσιμπήσω και εγώ στα 267 τελική με μεταφορικά όταν Ελλάδα υπάρχει από 310 με μικρές ελπίδες για έκπτωση στην black friday της συμφοράς...

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω οθόνη για fps gaming αποκλειστικά  έχω την Zowie 2411 και λέω να φύγω από TN panel εάν για va / ips ισχύει το response 1 ms, λόγω μπατζετ και χρήσης που είναι ελάχιστη για και μόνο για gaming δεν θέλω κάτι future prof όποτε  24 1080p η άμα παίξει καμμία καλή προσφορά Black Friday 27 2k με 144+ κατά προτίμηση 165/240. 
Ευχαριστω 

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για την Samsung Odyssey G5 32". Ξέρει κανένας αν έχουν λυθεί τα προβλήματα αποκόλλησης του panel; Την θέλω για να αντικαταστήσω την τρίτη μου οθόνη που είναι 28αρα 4K/60 8ετίας, οπότε έχω χαμηλό budget αλλά από την άλλη δεν θέλω να μου ξεκολλήσει το panel σε κανένα χρόνο…

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/11/2023 στις 1:00 ΜΜ, ASDIC είπε

Δεν θυμάμαι κατά πόσο καλές ήταν, έχουν περάσει αρκετά χρόνια. Δλδ προτείνεις να τις κρατήσω και να βάλω μια σωστή βάση που να τις κρατάει, όπως θέλω εγώ και να αφαιρέσω τη μάπα βάση που έχει ?

Πάντως για τόσο καλό πάνελ δεν θα έπρεπε να είναι η βάση αρκετά καλύτερη ?

ASDIC η βάση δε χαρακτηρίζει την οθονη. Για να είμαι ειλικρινής έκανα λάθος για τις οθόνες σου. Νόμιζα ότι έχεις τις Acer Nitro XV272U, οπότε για να διορθώσω, οι οθόνες που σου πρότεινα είναι σαφώς καλύτερες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξέρω ότι η βάση δεν κάνει την οθόνη βρε, αλλά μερικές φορές οι καλές οθόνες έχουν καλές βάσεις !

Αμάν......

Και εκεί που μπήκα στην διαδικασία να αγοράσω καλά μπράτσα και να μην πάρω νέες οθόνες.....

Δεν ξέρω εάν είναι καλό ή κακό αλλά με το που άκουσε νέες οθόνες η γυναίκα μου ήθελε να δει εάν χωράω στο σπίτι του σκύλου και το περίεργο είναι ότι δεν έχουμε σκύλο !!!

Η Samsung είναι η LC27G55TQBUXXU ? Έχει πάρα πολλές με διάφορες στους κωδικους G55.

οι οθονες που εχω ειναι αυτες Acer Nitro VG270Ubmiipx

Επεξ/σία από ASDIC
Δημοσ.

Για να ρωτήσω ρε καρντάσια μιας και έφτασε η εποχή του χρόνου που ξοδεύουμε. Έχει κανείς να προτείνει 27άρα οθόνη με usb hub αν γίνεται, για gaming. Είτε 1440p είτε 4k, με την 4070 για μερικα χρόνια. Δεν παιζω online competitive games. Η μια υπάρχουσα είναι 4k 60hz lg 27ul500w. Έχω διπλό μπράτσο οθόνης οποτε δεν με αφορά το αν έχει οποιαδήποτε έξτρα ρύθμιση στο δικό της μπράτσο η οθόνη. Αν είναι δυνατόν πάνω από 300-400 δεν θα ήθελα να ξεφύγω πολύ εκτός αν είναι κάτι εξαιρετικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/11/2023 στις 1:36 ΠΜ, 7nisiotis είπε

Καλημερα. Να σε ρωτησω αυτες αξιζουν;

https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/281410-monitor-samsung-lc32g55tqbuxen

https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/286974-monitor-lg-34wr50qc-b

Επειδη την μια την εβγαλαν σε έκπτωση για αυτο ρωταω

Επεξ/σία από iceman33221

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...