Oroku Saki Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Την Παρασκευη ξεκιναει το τουρνουα Gane Αthlon! Το τουρνουα περιλαμβανει πολλα γνωστα παιχνδια οπως NBA 2K Mortal kombat Tekken tag 2 κτλ Αναλυτικα το πτογραμμα εδω http://www.gameathlon.gr/ Εγω θα παω την Παρασκευη για να γο Tekken tag 2 και το Σαββατο για το Mortal kombat 10.Ποιοι θα ερθετε? Περιμενω να σας δειρω!! Επισης θα κανω καμακι στα κοριτσια και αλιμονο της αν καποια τολμησει να με αποριψει! Περσι ειχα κανει καμακι στην Catwoman και αντι να πεσει γονατιστη στα ποδια μου και να πεταει απο την χαρα της που της προτεινα να γνωριστουμε και να γινει το κοριτσι μου αυτη αρνηθηκε !!! Ομως τωρα θα ειμαι σκληρος!! Θα κανω καμακι και στην Λαρα Κροφτ και σε οποια αλλη ηρωιδα ειναι εκει! Δεν θα επιτρεψω να ξανασυμβει κατι τετοιο!! ! Θα παω παρασκευη για να παρω μερος στο Tekken tag 2 και Σαββατο για το mortal kombat x , Ποιοι θα ερθετε;
Tmark Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Περσι ειχα κανει καμακι στην Catwoman και αντι να πεσει γονατιστη στα ποδια μου και να πεταει απο την χαρα της που της προτεινα να γνωριστουμε και να γινει το κοριτσι μου αυτη αρνηθηκε !!! Photos or it never happened. 3
Oroku Saki Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Photos or it never happened. Δεν ειχα βγαλει φωτογραφιες περσι αλλα θα βγαλω φετος. Υπομονη μεχρι τις 3 Ιουλιου που τελειωνει το τορνουα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αν δεν δούμε Shredder cosplay, να μην κατεβούμε. 2
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Τωρα που εχουμε θεμα με τα χρηματα εσενα σου ηρθε να κανεις καμακι σε Cosplayers....
hardrocker Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 αυτο θα γινει αθηνα στο κολωνακι οποτε τι να ερθουμε..........?
Oroku Saki Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Τωρα που εχουμε θεμα με τα χρηματα εσενα σου ηρθε να κανεις καμακι σε Cosplayers.... Και για τα χρηματα παω οχι μονο για τα κοριτσια. Οι νικητες του τουρνουα παιρνουν χρηματα και εγω ειμαι βεβαιος οτι θα νικησω! 1
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Και για τα χρηματα παω οχι μονο για τα κοριτσια. Οι νικητες του τουρνουα παιρνουν χρηματα και εγω ειμαι βεβαιος οτι θα νικησω! Καλο ειναι να υπαρχει αυτοπεποιθηση αρκει βεβαια να μην ξεφευγουμε απο την πραγματικοτητα.Οσο για τα χρηματα μεχρι τοτε πολλα μπορει να γινουν,ειναι και το δημοψηφισμα στην μεση,τελειωνει και ο μηνας την Τεταρτη που κανεις δεν ξερει τι θα γινει απο τοτε και μετα.
Oroku Saki Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Τελικα αναβληθηκε για 17-19 Ιουλιου συμφωνα με πληροφοριες απο την σελιδα τους στο facebook λογω δημοψηφισματος.
Oroku Saki Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Μολις 1 μερα εμεινεΔειτε εω το χαρτη και πως θα ερθετεwww.gameathlon.gr/index.php/directionsΕγω μεχρι τις 12 το αργοτεορ θα ειμαι εκει www.gameathlon.gr/ Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2015 από Oroku Saki 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα