Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα εισεχομενα email για ειδοποιήσεις αντι να μου ερχεται ένα μεχρι να επισκεφτω το site στο θεμα που παρακολουθώ μου ερχεται ένα για κάθε απαντηση που υπαρχει ενώ γραφει :

Αν μέσα από τον πίνακα ελέγχου σας έχετε ρυθμίσει να λαμβάνετε άμεσα ειδοποιήσεις για απαντήσεις σε θέματα, μπορείτε να λαμβάνετε ένα email για κάθε απάντηση που γίνεται στο συγκεκριμένο θέμα. Αλλιώς, μόνο 1 email θα γίνεται αποστολή σε κάθε σας επίσκεψη στο site και για κάθε συνδρομή σε θέμα.
Αυτό γίνεται για να περιοριστεί ο αριθμός των email που θα στέλνονται στον email λογαριασμό σας.

Πως γινεται να μου ερχεται μονο ένα email και όχι τοσα πολλα ? Ευχαριστω,

post-40980-0-31519500-1435570317_thumb.jpg

post-40980-0-29604400-1435570323_thumb.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Στα εισεχομενα email για ειδοποιήσεις αντι να μου ερχεται ένα μεχρι να επισκεφτω το site στο θεμα που παρακολουθώ μου ερχεται ένα για κάθε απαντηση που υπαρχει ενώ γραφει :

Αν μέσα από τον πίνακα ελέγχου σας έχετε ρυθμίσει να λαμβάνετε άμεσα ειδοποιήσεις για απαντήσεις σε θέματα, μπορείτε να λαμβάνετε ένα email για κάθε απάντηση που γίνεται στο συγκεκριμένο θέμα. Αλλιώς, μόνο 1 email θα γίνεται αποστολή σε κάθε σας επίσκεψη στο site και για κάθε συνδρομή σε θέμα.

Αυτό γίνεται για να περιοριστεί ο αριθμός των email που θα στέλνονται στον email λογαριασμό σας.

Πως γινεται να μου ερχεται μονο ένα email και όχι τοσα πολλα ? Ευχαριστω,

Στις επιλογές συνδρομής (όταν επιλέγεις το κουμπί "Συνδρομή στο θέμα") υπάρχουν τα εξής:

• Παραλαβή ειδοποίησης: Άμεση
  • Παραλαβή ειδοποίησης: Μόνο όταν δεν είμαι online
  • Παραλαβή ειδοποίησης: Ημερήσια
  • Παραλαβή ειδοποίησης: Εβδομαδιαία

Η δεύτερη επιλογή, θα σου στέλνει ένα e-mail, μόνο μια φορά αν το θέμα που παρακολουθείς έχει ενημερωθεί όσο εσύ είσαι offline (όχι logged in στο forum). Και δεν θα ξαναστείλει e-mail μέχρι να συνδεθείς ξανά στο forum, άσχετα αν το θέμα ενημερωθεί και δεν θα στέλνει e-mails όσο είσαι συνδεδεμένος στο forum. 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολύ !!!!

Στις επιλογές συνδρομής (όταν επιλέγεις το κουμπί "Συνδρομή στο θέμα") υπάρχουν τα εξής:

• Παραλαβή ειδοποίησης: Άμεση
  • Παραλαβή ειδοποίησης: Μόνο όταν δεν είμαι online
  • Παραλαβή ειδοποίησης: Ημερήσια
  • Παραλαβή ειδοποίησης: Εβδομαδιαία

Η δεύτερη επιλογή, θα σου στέλνει ένα e-mail, μόνο μια φορά αν το θέμα που παρακολουθείς έχει ενημερωθεί όσο εσύ είσαι offline (όχι logged in στο forum). Και δεν θα ξαναστείλει e-mail μέχρι να συνδεθείς ξανά στο forum, άσχετα αν το θέμα ενημερωθεί και δεν θα στέλνει e-mails όσο είσαι συνδεδεμένος στο forum. 

Ετσι όμως δεν παιρνω email για νεες απαντησεις ....Ισως επειδή δεν εχω κανει αποσυνδεση από το forum ? Δεν γινεται να μην κανω αποσυνδεση αλλα να μου ερχεται ένα email ασχετα με ποσσες απαντησεις υπαρχουν μεχρι να ξαναεπισκεφτω το site ?

• Moderators
Δημοσ.

Ισως επειδή δεν εχω κανει αποσυνδεση από το forum ?

Αυτό πιστεύω ότι ισχύει.

Δεν γνωρίζω εναλλακτικό τρόπο ειδοποίησης. Νομίζω ότι κάποτε υποστηριζόταν (ή ότι κάποια forums το υποστηρίζουν) να μην παίρνεις νέες ειδοποιήσεις μέχρι να επισκεφτείς το θέμα που παρακολουθείς ξανά ή να παίρνεις ειδοποιήσεις μόνο όταν το forum σε θεωρεί inactive (αλλά όχι απαραίτητα logged out). Αλλά δεν βλέπω τέτοια επιλογή στο insomnia. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό πιστεύω ότι ισχύει.

Δεν γνωρίζω εναλλακτικό τρόπο ειδοποίησης. Νομίζω ότι κάποτε υποστηριζόταν (ή ότι κάποια forums το υποστηρίζουν) να μην παίρνεις νέες ειδοποιήσεις μέχρι να επισκεφτείς το θέμα που παρακολουθείς ξανά ή να παίρνεις ειδοποιήσεις μόνο όταν το forum σε θεωρεί inactive (αλλά όχι απαραίτητα logged out). Αλλά δεν βλέπω τέτοια επιλογή στο insomnia. 

Σαν παλιος εδώ είμαι σιγουρος ότι γινοταν παλια αλλα δεν υταμαμαι ποσο .Μαλλον καποια αλλαγη του Software του forum εκανε αυτή τη ...ζημια .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...