Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φιλος αγορασε προσφατα ενα τροφοδοτικο το οποιο διαπιστωσε οτι ο λογος που το pc του ακουγοταν απο δυο τετραγωνα μακρια. Το τροφοδοτικο ειναι powertech 750w. Cpu:core 2 quad. Gpu:nvidia gtx 660 windforce.
Τι φταιει και πως μπορει να αντιμετωπιστει; Τι μπορω να κανω αν δεν καλυπτει κατι τετοιο η εγγυηση;

Δημοσ.

Ε το συγκεκριμένο τροφοδοτικό λογικά αν και δεν το έχω ακούσει ο ανεμιστήρας του θα ειναι θορυβώδης οποτε εχεις 3 επιλογές , το παει πίσω αν έχει απόδειξη και εγγύηση αν του δώσουν να πάρει καποιο αλλο , να το πάει πίσω να πάρει το ίδιο μηπως το συγκεκριμένο εχει πρόβλημα , και αν δεν εχει εγγύηση να αγοράσει και να βάλει εναν αλλο ανεμιστήρα.

Εγγύηση δεν νομίζω να καλύπτει τον θόρυβο απο την στιγμή που δεν υπάρχει λειτουργικό πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.

Εγω με ενα τουβλο x ειχα παρομοια θεματα (τρελο coil whine)και σε μια στιγμη που παιζα battlefield 4 εκανε μπαμ ευτυχως δν πηρε τπα μαζι του.μακρια απο πλαισιο-turbo x^^ και no name psu.

Δημοσ.

Α ναι να μας διευκρινίσει ο φίλος αν ο ήχος ακούγεται μόνο όταν ζορίζεται σε παιχνίδια κτλπ το τροφοδοτικό ή το κάνει γενικά

Δημοσ.

Παντως απο e-shop το coil whine ειναι μεσα στο DOA. Αν δεν εχει περασει το 7ημερο μπορεις να το πας πισω.

Και κυριε fix21 οταν περνεις τροφοδοτικο no name ειναι σαν να χτιζεις στην αμμο. Ενα καλο κυμα να ερθει (και ηρθε) και

ολλα εγιναν που!@#$

• Like 1
Δημοσ.

Παντως απο e-shop το coil whine ειναι μεσα στο DOA. Αν δεν εχει περασει το 7ημερο μπορεις να το πας πισω.

Και κυριε fix21 οταν περνεις τροφοδοτικο no name ειναι σαν να χτιζεις στην αμμο. Ενα καλο κυμα να ερθει (και ηρθε) και

ολλα εγιναν που!@#$

ημουνα μικρος δεν ηξερα ;p

Δημοσ.

<p>Το τροφοδοτικο εχει παντα αυξημενο θορυβο, σαν να τρεχει παντα στο 100%. Δυστυχως δεν το πηρε απο e-shop. Θα του πω να το στειλει πισω με την εγγυηση και αν το καλυπτει καλώς. Ευχαριστω για την βοηθεια.</p>

Δημοσ.

Μετά από καιρό (ανάλογα το τροφοδοτικό) βγάζει ήχους ο ανεμιστήρας τους. Συνήθως θέλουν λάδι στο μοτέρ τους. Αν είναι σε εγγύηση μην το πειράξεις. Αν όχι πάρε έναν αθόρυβο ανεμιστήρα, και αφού θα πάρεις βάλε έναν καλό.

Δημοσ.

Εγω σε τροφοδοτικα εμπιστευομαι παρα πολυ την coolermaster. Exω το ιδιο τροφοδοτικο 5+ χρονια τωρα ενα G750 ειναι και δεν εχει κανενα προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω σε τροφοδοτικα εμπιστευομαι παρα πολυ την coolermaster. Exω το ιδιο τροφοδοτικο 5+ χρονια τωρα ενα G750 ειναι και δεν εχει κανενα προβλημα.

Είναι ανάλογα που θα πέσεις. Πριν μου καεί είχα ένα noname από το 4 που έχω το PC και ποτέ δεν είχα θέμα, μια μέρα απλά δεν άναβε. Τώρα έχω εδώ και 1,5 χρόνο ένα Approx 500W τέρμα αθόρυβο και κρύο. 

Οκ ναι απλά με την coolermaster είσαι ποιο σίγουρος. Επίσης και με thermaltake και Corsair...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...