dj chris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 παιζει ρολο σε τι browser θα βαλω τη διευθυνση..?? τη βαζω σε explorer κ βγαζει αποτελεσματα της αναζητησης μηπως θελει καποια ρυθμιση ο browser?? γιατι διαβασα στις λεπτομερειες να παω ρυθμισεις και να κανω μια ρυθμιση στο διακομιστη μεσολαβησης
antbyron Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δεν παίζει ρόλο σε ποιον browser θα βάλεις την διεύθυνση. Ελπίζω να την βάζεις σωστά στις διευθύνσεις και όχι στις αναζητήσεις!
antbyron Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αν βάλεις την σωστή διεύθυνση θα πρέπει να σου εμφανίσει την σελίδα του ρουτερ και όχι αποτελέσματα αναζήτησης! Εγώ πχ βάζω 192.168.1.1 και μου εμφανίζεται η login screen του ρουτερ.
dj chris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 μμμαλιστα....στον explorer μου εβγαλε αποτελεσματα...στο chrome βγαζει πως η ιστοσελιδα δεν ειναι διαθεσιμη..... και οσον αφορα τη διευθυνση..την τοποθετω στο πανω μερος του browser...το λεω ετσι γιατι δεν μ ερχεται αυτη τη στιγμη η ονομασι του...ετσι δεν παει..??
antbyron Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ίσως να πρέπει να κάνεις reset το ρουτερ, δηλ να επαναφέρεις τις εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Από φορητό μπαίνεις ή από σταθερό; Αν είσαι από φορητό δοκίμασε με καλώδιο.
dj chris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 απο σταθερο ειμαι αλλα ασυρματα......με του login στην ιστοσελιδα της cyta δε γινεται ν μπω στις ρυθμισεις του router μου.>??/
dj chris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 μπηκα απο φορητο με καλωδιο και παλι τιποτα...δεν ξερω τι γινεται..θα το ψαξω και θα σου πω οτι ειναι. σε ευχαριστω παντως για τη βοηθεια
antbyron Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Είναι παράξενο να μην μπορείς να μπεις στις ρυθμίσεις του ρουτερ! Επειδή πρέπει να έχεις αυτή την δυνατότητα σου προτείνω να κάνεις reset το ρουτερ!
dj chris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 εκανα reset και παλι τιποτα..δεν μπορω να καταλάβω τι συμβαινει... ενδεχεται να κανω γω κατι λαθος..??? το βρηκα φιλε...επρεπε να πατησω στον browser μαζι με τη διευθυνση και μτο :8080 για cyta..το ειδα στο βιβλιαρκι..τωρα μου ζηταει κανονικα username και password
antbyron Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Reset έκανες η restart; Reset γίνεται πατώντας ένα μικρό κουμπάκι παρατεταμένα για κάποια δευτερόλεπτα. Αν έκανες reset και δεν έστρωσε ακόμα, τότε κάτι γίνεται λάθος ή το ρουτερ έχει "κολήσει". Άνοιξε cmd και γράψε την εντολή ping διεύθυνση ρουτερ και δες αν όλα πήγαν καλά(δηλ αν το ρουτερ δέχθηκε όλα τα πακέτα).
dj chris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 και τα δυο του εκανα... σε ευχαριστω πολυ ομως.>!!!!
antbyron Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 εκανα reset και παλι τιποτα..δεν μπορω να καταλάβω τι συμβαινει... ενδεχεται να κανω γω κατι λαθος..??? το βρηκα φιλε...επρεπε να πατησω στον browser μαζι με τη διευθυνση και μτο :8080 για cyta..το ειδα στο βιβλιαρκι..τωρα μου ζηταει κανονικα username και password Οκ τώρα το είδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα