dj chris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 γεια σας παιδια...εχω ενα θεμα βασικα με το δικτυο μου..πιο αναλυτικα..ειχα δωσει τον κωδικο σε ενα παιδια για να εχει προσβαση στο ιντερνετ με μια συσκευη..και αυτη τη στιγμη εχει συνδεσει 3 στο δικτυο μου και οπως καταλαβαινετε οι δικες του σε συνδυασμο με τις δικες μου καθιστουν αργη την προσβαση στο ιντερνετ....πως γινεται λοιπον να αποκλεισω 2 συσκευες του απο το δικτυο μου.?????
centouno Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Πρακτικά μπορείς να ενεργοποιήσεις mac filtering στο modem/router σου οπότε μονάχα μια συσκευή που θα την δηλώσεις εσύ θα έχει πρόσβαση αλλά... Αν έχει πρόσβαση μια συσκευή του μπορεί να δρομολογήσει τις άλλες 2-όσες θέλει μέσω αυτής. Δεν δοκιμάζεις να του μιλήσεις πρώτα υπό την απειλή αλλαγής κωδικού πρόσβασης όπως κάνει ο σωστός wifi gangster ? :> γεια σας παιδια...εχω ενα θεμα βασικα με το δικτυο μου..πιο αναλυτικα..ειχα δωσει τον κωδικο σε ενα παιδια για να εχει προσβαση στο ιντερνετ με μια συσκευη..και αυτη τη στιγμη εχει συνδεσει 3 στο δικτυο μου και οπως καταλαβαινετε οι δικες του σε συνδυασμο με τις δικες μου καθιστουν αργη την προσβαση στο ιντερνετ....πως γινεται λοιπον να αποκλεισω 2 συσκευες του απο το δικτυο μου.?????
dj chris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 ωραια...ευχαριστω καταρχας!!!!!λεω να αρχισω με το mac filtering που μου ειπες κ υστερα αν βαλει και τις αλλες δυο βλεπουμε αυτο πως μπορω να το κανω.?? το mac filtering..???
antbyron Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Πρέπει να το υποστηρίζει το ρουτερ! Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω τα ρουτερ της σειράς που δίνουν δεν υποστηρίζουν τέτοια χαρακτηριστικά. Αν το υποστηρίζει το ρουτερ θα μπορούσες επίσης να δημιουργήσεις ssid με bandwidth up/down της επιλογής σου.
dj chris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 και πως μπορω να δω αν το υποστηριζει το ρουτερ μου.??? αν βοηθαει εχω συνδεση σε cyta
antbyron Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μπες μέσα στο ρουτερ και ψάξε στην καρτέλα wifi και σε όλες τις υποκαρτέλες της για επιλογές mac filtering και multiple ssid. Για να μπεις μέσα στο ρουτερ βάζεις την ip του στην διεύθυνση ενός browser ή στον windows explorer των windows επιλέγεις network στο αριστερό panel και δεξί κλίκ στο εικονίδιο του ρουτερ. Ποιο ρουτερ έχεις;
dj chris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 τυο δοκιμασα και μου βγαζει πως η ιστοσελιδα δεν ειναι διαθεσιμη....τι κανω..??
antbyron Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Άνοιξε cmd και γράψε την εντολή ipconfig. start/cmd και enter και αφού γράψεις την εντολή ipconfig δες την ip από την γραμμή Default gateway: και βάλε την στην διεύθυνση ενός browser.
dj chris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 την εντολη ipconfig την εγραψα...με μπερδεψε λιγο το start/cmd
antbyron Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Για να ανοίξεις το comand line πατάς το πλήκτρο των windows(το σημαιάκι) και γράφεις στο search box "cmd" χωρίς τα αυτάκια. Αφότου ανοίξει το command line πληκτρολογείς την εντολή ipconfig στο command line και την συνέχεια στην γράφω παραπάνω.
dj chris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 αα ενταξει ναι το επιασα ..το εκανα ναι στο browser βαζω τη διευθυνση που λεει στο : Διευθυνση IPv4 ???
antbyron Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Στο browser βάζεις την διεύθυνση που λέει Default Gateway που είναι η διεύθυνση του ρουτερ. Η διεύθυνση ipv4 είναι του υπολογιστή σου. Επειδή είναι στα ελληνικά μάλλον τότε ψάξε το προεπιλεγμένη πύλη!
dj chris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 το βρηκα ενταξει ...απλα και παλι που το εβαλα σε browser μου λεει πως δεν ειναι διαθεσιμη η ιστοσελιδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα