Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια, θυμάμαι πριν χρόνια είχαν ξεπηδήσει κάποιες ιστοσελίδες με υπηρεσίες διανομής μουσικής αντίστοιχες με youtube, facebook, όπου ανεξάρτητοι μουσικοί έφτιαχναν το προσωπικό τους account, τη δισκογραφία τους και επέλεγαν αν θα μοιράζονταν τη μουσική δωρεάν, ή αν θα τη πουλούσαν

θυμάμαι ότι είχα δει κυρίως ευρωπαϊκά site, που αρχικά είχαν δημιουργηθεί ουσιαστικά μόνο για μουσικούς για να μπορούν να ανταλλάσουν εύκολα τα αρχεία, και κάποια είχαν και extra λειτουργίες πάνω σε αυτό δλδ να κάνεις σημειώνεις πάνω στη κυματομορφή κτλ και ότι σιγά σιγά απέκτησαν χιλιάδες κόσμο που παρουσίαζε τη μουσική του κατά μεγάλο ποσοστό για τη πλάκα του και δωρεάν

έχει κανείς κάποιο που χρησιμοποιεί και ξέρει και προτείνει για να μη ψάχνω στα τυφλά και πέφτω συνέχεια σε αμερικάνικες σελίδες που μου βγάζουν συνέχεια τραγούδια από τις μεγαλοεταιρείες και όλες είναι με subscription;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έτσι όπως το λες μου θυμίζεις το soundcloud αλλά υποθέτω δεν εννοείς αυτό γιατί παραείναι γνωστό για να μην το ξέρεις.

Μετά υπάρχουν τα bandcamp και beatport που οι καλλιτέχνες πουλάνε οι δίνουν δωρεάν τη μουσική τους αλλά δεν ξέρω αν εννοείς αυτό. Τέλος το last.fm δίνει αυτή τη δυνατότητα στους καλλιτέχνες αλλά δεν είναι και πολύ αυτοί που το χρησιμοποιούν γι' αυτό το λόγο. Αν εννοείς κάτι άλλο και δε σε κατάλαβα καλά δώσε μου ένα παράδειγμα μήπως μπορέσω να σε βοηθήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...