giorgos1966 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Καλησπερα.Εχω ενα πυργο με εγκατεστημενο σκληρο.Θελω να προσθεσω αλλον εναν σκληρο 1TB.Αλλα το προβλημα μου ειναι οτι απο το τροφοδοτικο δεν υπαρχει αλλη φισα για δευτερη συνδεση.Υπαρχει αναμονη μονο.απο την κεντρικη καλωδιωση.Σας παραθετω κ φωτο να καταλαβετε τι ενοω κ πως μπορω να κανω συνδεση διαφορετικη.Εχω ενα χαλασμενο τροφοδοτικο αλλο και σκεφτομαι οτι εαν κοψω την φισα (μαυρη στη 2η εικονα) που εχει,να την ενωσω με την αναμονη του αλλου(ασπρη στη πρωτη εικονα).
rafail1994 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ποιο τροφοδοτικό έχεις ; , ενα molex to sata θα χρειαστείς και καθάρισες δεν νομιζω να χρησιμοποιείς ολα τα καλώδια
giorgos1966 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ποιο τροφοδοτικό έχεις ; , ενα molex to sata θα χρειαστείς και καθάρισες δεν νομιζω να χρησιμοποιείς ολα τα καλώδια Το τροφοδοτικο ειναι ενα Lamtec 450w.Το molex to sata που λες που θα το βρω;Μενω σε νησι και καταλαβαινεις τωρα...
Kris_Lyn Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αυτό χρειάζεσαι: http://www.e-shop.gr/natec-nka-0612-serial-ata-power-molexm-to-sataf-cable-15cm-p-PER.572308 Σε οποιοδήποτε κατάστημα υπολογιστών και να πας, θα έχουν.
rafail1994 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Βασικά τώρα που ξανά βλέπω τι φωτο κάτι περίεργο παίζει βλέπω οτι τον εναν σκληρό τον εχεις συνδεμένο κανονικά και έχεις και ενα ακόμη ελεύθερο στην δεύτερη που είναι το πρόβλημα ; μήπως δεν έχεις άλλο sata καλωδιο ; Εάν εχεις κάπου κοντά κατάστημα με υπολογιστές θα βρεις αλλιως μπορεις να αγοράσεις απο το internet
giorgos1966 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Βασικά τώρα που ξανά βλέπω τι φωτο κάτι περίεργο παίζει βλέπω οτι τον εναν σκληρό τον εχεις συνδεμένο κανονικά και έχεις και ενα ακόμη ελεύθερο στην δεύτερη που είναι το πρόβλημα ; μήπως δεν έχεις άλλο sata καλωδιο ; Εάν εχεις κάπου κοντά κατάστημα με υπολογιστές θα βρεις αλλιως μπορεις να αγοράσεις απο το internet Καλημερα.Ο ενας ο πανω ειναι συνδεδεμενος και με sata καλωδιο kai διπλα ακριβως ειναι και το sata molex για να συνδεθει στη πλεξουδα του τροφοδοτικου.Απο κατω ο αλλος σκληρος που εβαλα εχει το sata καλωδιο για την μητρικη αλλα το αλλο για συνδεση με το τροφοδοτικο δεν εχω να συνδεθει και αυτος με το τροφοδοτικο.
άδικος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Και αυτό που κρεμάει κάτω στη δεύτερη φωτό τι είναι; Για μόστρα;
Xristaras12 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 αλλαξε και τροφοδοτικό με την πρώτη ευκαιρία. Ποιος σου πρότεινε την σκοτώστρα το lamtech; θες να κλαίς το σύστημα σου;
Kris_Lyn Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Και αυτό που κρεμάει κάτω στη δεύτερη φωτό τι είναι; Για μόστρα; Στη 2η φωτό είναι άλλο χαλασμένο τροφοδοτικό απ' ό,τι κατάλαβα, απ' το οποίο θέλει να κόψει το sata και να το βάλει στο πρώτο τροφοδοτικό.
giorgos1966 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Στη 2η φωτό είναι άλλο χαλασμένο τροφοδοτικό απ' ό,τι κατάλαβα, απ' το οποίο θέλει να κόψει το sata και να το βάλει στο πρώτο τροφοδοτικό. Σωστος φιλε.Η 2η ειναι απο το χαλασμενο. αλλαξε και τροφοδοτικό με την πρώτη ευκαιρία. Ποιος σου πρότεινε την σκοτώστρα το lamtech; θες να κλαίς το σύστημα σου; Αυτο το τροφοδοτικο ειχε ο μετ/νος πυργος.Λες να του κανει κανα μπαμ;
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 και μπαμ και μπουμ και μπορεί να συμβεί μια γρήγορη εναλλαγή τάσης και να κλαίς την μονάδα μετά. να κάψει καμιά μητρική πχ.
giorgos1966 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 και μπαμ και μπουμ και μπορεί να συμβεί μια γρήγορη εναλλαγή τάσης και να κλαίς την μονάδα μετά. να κάψει καμιά μητρική πχ. Kαλημερα.Καλα που μου το λες και εσυ φιλε.Θα του πω καποια στιγμη να το αλλαξει.Εχω ενα corsair 430w μετ/νο 1 1/2 χρονου.Εαν το θελει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα