Stl_marma Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 εχω αγορασει προσφατα το lg g3 και ξαγνικα χανει το σημα,λογικο εν μερει αλλα οταν το γυρναω σε απλη επιλογη GSM παλι δεν εχει καθολου...δικτυο μη διαθεσιμο...κλεινω και ανοιγω την συσκευη ολα καλα!Εχει προβλημα η συσκευη?ο παροχος μου ειναι η vodafone!
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μην ανοιγεις 2 threads για το ιδιο θεμα... Αν γνωριζει καποιος θα σου απαντησει και στο ενα..
Stl_marma Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μην ανοιγεις 2 threads για το ιδιο θεμα... Αν γνωριζει καποιος θα σου απαντησει και στο ενα.. το ανοιξα σε λαθος καρτελα γιαυτο!
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εδω , ναι σιγουρα ειναι η λαθος καρτελα που λες... Σου δωσαν ηδη απαντησεις... Δοκιμασε το factory reset.... Κοιταξε μηπως εχεις βαλει εφαρμογες που κανουν conflict με τα δικτυα...skype , viber etc...
Stl_marma Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 εχω skype,viber & messenger.....πως μπορω να καταλαβω αν ειναι απο εφαρμογες..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα