Προς το περιεχόμενο

Κοψιμο αλουμινιου και πλεξιγκλας

spirosR7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα εχω το κουτι soprano rs 101 και θελω να κανω ριζικη αλλαγη στην εμφανιση του αρχικα θα ασχοληθω με το παραθυρακι του. Θελω να αντικαταστησω το υπαρχον πλεξι με ενα καινουργιο χωρις κενα και γραμματα σκετο τζαμακι δηλαδη. Υστερα θελω τις καμπυλες απο το πλαισιο αλουμινιου να τις αφαιρεσω ετσι ωστε να εχει καθαρο τετραγωνο σχημα. Υστερα θα ασχοληθω με το χρωμα του κουτιου....

Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο μαγαζι απο Αθηνα που ασχολειτε με αυτα για να κοψει το αλουμινιο και υστερα να κοψει το πλεξιγκλας?

post-325831-0-17324100-1435522589_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για αλλαγή κουτιού δεν το σκέφτεσαι?

Πιστεύω θα σου βγεί πιο οικονομικά και με καλύτερο αποτέλεσμα.

π.χ. Corsair Carbide Series 100R

Το λέω γιατί αυτό που λές να κάνεις δεν είναι τόσο modding ,αν κατάλαβα καλά θες κάτι απλό σαν αποτέλεσμα.

αν ηθελα κουτι θα πηγαινα για κουτι. Θελω αυτο που εχω να κανω τα παραπανω που ειπα επειδη προφανως δε μπορω να τα κανω μονος μου.. Ποσο θα παει δηλαδη φιλε πανω απο 20 ευρω για ενα κομματι πλεξιγκλας και κοψιμο αλλουμινιου? Δε νομιζω.

Ενα 30 αρι το πλεξι τωρα για το κοψιμο δεν νομιζω να σ παρει τιποτα δεν αξιζει καλητερα η το αφηνεις η παιρνεις αλλο κουτι...Δεν ειναι τοσο απλο οσο το φανταζεσε το πλεξι δεν κοβουμε τα σιδερα και απλα κολαμε πρεπει να γινουν οι αναλογες τρυπες φρεζες και τα σχετικα.....εγω προτεινω αν πιανουν τα χερια σου δωσε ενα 20 αρι παρε ενα dremel και κανε τα κολπα σου,,, θα σ μεινει το dremel και για αλλα πραγματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...