Sheogorath Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 συγνωμη που πεταγομαι ετσι.αυτην την στιγμη τον εχω κατεβασει στα 4 ghz και η φωτο ειναι σε idle ειναι ολα οκ?δεν επρεπε να δινει λιγοτερη συχνοτητα σε Idle? Αφού έκλεισες το CnQ, λογικό είνια να μην πέφτει. Ανοιξέ το ξανά, γιατί δεν αξίζει αν τον έχεις 4ghz για browsing
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αφού έκλεισες το CnQ, λογικό είνια να μην πέφτει. Ανοιξέ το ξανά, γιατί δεν αξίζει αν τον έχεις 4ghz για browsing και το C1E άνοιξε επίσης για να πεφτει και η τάση. Στον δικό μου αυτά τα 2 έχω μόνο ενεργοποιημένα. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μπουκάλι υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει με τους fx στα παιχνίδια που αξιοποιούν λιγότερους από όλους τους πυρήνες τους. Παιχνίδια που κάνουν χρήση και των 8 ή 6 threads των fx 83xx και 63xx αντίστοιχα (δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για τα 4 threads ενός fx 4300, οτιδήποτε λιγότερο από 6300 είναι απαγορευτικό για αξιοπρεπές και ομαλό gaming τουλάχιστον στους σύγχρονους τίτλους και στα multiplayer τύπου bf3/bf4/hardline) τρέχουν μια χαρά στους fx και δουλεύουν την κάρτα σωστά. Η αρχιτεκτονική τους είναι του 2011, είναι ουσιαστικά βελτιωμένοι bulldozer και ευτυχώς που βαστάνε γερά μέχρι και σήμερα, τα μοντέλα με τους 6 και τους 8 πυρήνες αντίστοιχα, μιας και τα μοντέλα με τους 4 πυρήνες απλά δεν επαρκούν για τις ανάγκες ενός gamer που θέλει να παίζει χωρίς κολλήματα (έχω a8 6600k, εφάμιλλο του fx 4300 και για να παίξει bf4 multiplayer σχεδόν αξιοπρεπώς πρέπει να είναι στα 4.5 ghz και αν γίνεται και λίγο παραπάνω, όσο πάει το chip και πάλι μερικά κολληματάκια μία στο τόσο υπάρχουν δυστυχώς, αφού πολύ απλά δεν φτάνει η δύναμή του για ένα τέτοιο παιχνίδι, το οποίο χρειάζεται μίνιμουμ έναν fx 6300) .
giannisag17 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 οποτε αυριο θα βαλω ενα ανεμιστηρα κατω για να σπρωχνει τον ζεστο αερα και ενα απο πανω οπως ειναι τωρα απλα να βγαζει τον αερα..!push pull! 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αν δεν υπάρχει δυνατότητα να τοποθετήσεις τον ανεμιστήρα στο πλάϊ τώρα είτε μετακινώντας τις μνήμες όπως είπε και ο greg2310 τότε κινήσου έτσι.
giannisag17 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ναι νομιζω πως και να μετακινησω την μνημη δεν θα χωρεσει!Θα δω!
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Φέρτο στα μέτρα σου κάνοντας ότι μπορείς και θα είσαι εντάξει . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα