Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

γυρισε τα ολα defaults απο το bios και πες μας θερμοκρασιες του επεξεργαστη οταν τρεχεις το cinebench.ποσταρε εικονα εδω.για καποιον λογο δεν σου ανεβαζει τα ρολογια και εχεις χαμηλο σκορ.

• Like 1
Δημοσ.

επειδη διαβαζω κατι περιεργο στην υπογραφη σου,  στην ψυκτρα σου, ελπιζω να εχεις ανεμιστηρια......!!!!! :fear:  :fear:

Δημοσ.

επειδη διαβαζω κατι περιεργο στην υπογραφη σου,  στην ψυκτρα σου, ελπιζω να εχεις ανεμιστηρια......!!!!! :fear:  :fear:

P7120056_zps7ioybnth.jpg

Εχω βαλει ανεμιστηρα!

Δημοσ.

νομιζω οτι ο ανεμιστηρας σου ειναι σε εντελως λαθος θεση.  συνηθως τον ανεμιστηρα τον βαζουμε απο την απεναντι πλευρα, του πισω ανεμιστηρα του κουτιου.  δλδ στην πλευρα που ειναι οι μνημες και να φυσαει την ψυκτρα, φυσικα, και οχι το DVD...!!!!!

τις θερμοκρασιες σου τις εχεις ελεγξει?   που φτανουν..?

και για να εκφρασω ολη τη σκεψη μου, για να μην παει αλλου το μυαλο σου..!  θεωρω οτι εχεις θεμα θερμοκρασιων, και η μητρικη σου κανει το παν για να τις κρατησει εντος οριων του επεξεργαστη. 

οταν εχεις Default ρυθμισεις, οπου το CnQ ειναι ενεργοποιημενο, σου κραταει την συχνοτητα χαμηλα, για να μην ανεβασει θερμοκρασιες.  εξου κα ιτο πολυ χαμηλο σκορ στο Cinebench.

οταν κλεινεις το CnQ, και η συχνοτητα μενει σταθερη στα 3,5ghz, τοτε βλεπεις τα σκορ να ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα...!  

• Like 1
Δημοσ.

πανω απο 60 δεν παει τιποτα!Ειναι οι ram στα πλαγια και γι αυτο δεν καταφερα να τον βαλω!Δεν εχω θεματα με θερμοκρασιες!

Δημοσ.

Εγω δεν βλεπω κατι στραβο στη θεση του ανεμιστηρα παντως. Προσωπικα μπορω να βαλω την ψυκτρα να βλεπει το κατω fan αλλα εμενα το κουτι εχει 4 fan. Θα σου προτεινα OC αλλα μιας και δεν ξερεις αστο.

Δημοσ.

Η θεση του ανεμιστηρα της ψυχτρας ειναι ανεκδοτο πραγματικα καθως ριχνει την θερμοτητα απο τον επεξεργαστη κατευθειαν πανω στον πυρηνα της καρτας.Αυτες οι τεραστιες ψυχτρες που καλυπτουν τις ram ειναι καραfail.

Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου καραfail αν έχεις χαμηλές μνήμες. Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι μπορεί να μπει μπροστά κανονικά ο ανεμιστήρας ; Αν όχι μπροστά, ας μπει από κάτω τουλάχιστον, έτσι όπως είναι τώρα είναι λάθος πραγματικά.

• Like 1
Δημοσ.

Η ψυχτρα δεν χρειάζεται να είναι τεράστια για να δουλέψει καλά γιαυτό οι τεράστιες μαούνες είναι καrαfail..

Δημοσ.

ας μπουν οι μνημες στις θεσεις 2-4 και ισως χωρεσει ο ανεμιστηρας μπροστα ..για τις τεραστιες ψυκτρες θα συμφωνησω -δε αξιζουν τοσο οσο δειχνουν..

Δημοσ.

πανω απο 60 δεν παει τιποτα!Ειναι οι ram στα πλαγια και γι αυτο δεν καταφερα να τον βαλω!Δεν εχω θεματα με θερμοκρασιες!

giannisag17, συγνωμη.. αλλα για μενα, με τετοια ψυκτρα, σε νορμαλ 8320, ειναι πολυυ...!!!!  

ο δικος OCed στα 4.4ghz με την ψυκτρα της υπογραφης, πιανει ΜΑΧ 52-53β....!!!   μην το παρερμηνευσεις, σαν θερμοκρασια, δεν ειναι υψηλη. απλα με τετοια ψυκτρα, περιμενεις καλυτερες θερμοκρασιες..!

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι μπορεί να μπει μπροστά κανονικά ο ανεμιστήρας ; Αν όχι μπροστά, ας μπει από κάτω τουλάχιστον, έτσι όπως είναι τώρα είναι λάθος πραγματικά.

+1 

• Like 2
Δημοσ.

ειναι πολυ πιθανο το μπουκαλι με αυτον τον επεξεργαστη σε συγκεκριμενα παιχνιδια. Αφου εχει αρκετα αδυναμους πυρηνες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...