cliobaccarra Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Λογικα δεν παιζει θεμα, απλα εχω καιρο να τρεξω cinebench τοσο χαμηλα.
Thanos1972 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 γυρισε τα ολα defaults απο το bios και πες μας θερμοκρασιες του επεξεργαστη οταν τρεχεις το cinebench.ποσταρε εικονα εδω.για καποιον λογο δεν σου ανεβαζει τα ρολογια και εχεις χαμηλο σκορ. 1
cabdik Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 επειδη διαβαζω κατι περιεργο στην υπογραφη σου, στην ψυκτρα σου, ελπιζω να εχεις ανεμιστηρια......!!!!!
giannisag17 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 επειδη διαβαζω κατι περιεργο στην υπογραφη σου, στην ψυκτρα σου, ελπιζω να εχεις ανεμιστηρια......!!!!! Εχω βαλει ανεμιστηρα!
cabdik Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 νομιζω οτι ο ανεμιστηρας σου ειναι σε εντελως λαθος θεση. συνηθως τον ανεμιστηρα τον βαζουμε απο την απεναντι πλευρα, του πισω ανεμιστηρα του κουτιου. δλδ στην πλευρα που ειναι οι μνημες και να φυσαει την ψυκτρα, φυσικα, και οχι το DVD...!!!!! τις θερμοκρασιες σου τις εχεις ελεγξει? που φτανουν..? και για να εκφρασω ολη τη σκεψη μου, για να μην παει αλλου το μυαλο σου..! θεωρω οτι εχεις θεμα θερμοκρασιων, και η μητρικη σου κανει το παν για να τις κρατησει εντος οριων του επεξεργαστη. οταν εχεις Default ρυθμισεις, οπου το CnQ ειναι ενεργοποιημενο, σου κραταει την συχνοτητα χαμηλα, για να μην ανεβασει θερμοκρασιες. εξου κα ιτο πολυ χαμηλο σκορ στο Cinebench. οταν κλεινεις το CnQ, και η συχνοτητα μενει σταθερη στα 3,5ghz, τοτε βλεπεις τα σκορ να ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα...! 1
giannisag17 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 πανω απο 60 δεν παει τιποτα!Ειναι οι ram στα πλαγια και γι αυτο δεν καταφερα να τον βαλω!Δεν εχω θεματα με θερμοκρασιες!
FasTaker Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εγω δεν βλεπω κατι στραβο στη θεση του ανεμιστηρα παντως. Προσωπικα μπορω να βαλω την ψυκτρα να βλεπει το κατω fan αλλα εμενα το κουτι εχει 4 fan. Θα σου προτεινα OC αλλα μιας και δεν ξερεις αστο.
SwagJim Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Η θεση του ανεμιστηρα της ψυχτρας ειναι ανεκδοτο πραγματικα καθως ριχνει την θερμοτητα απο τον επεξεργαστη κατευθειαν πανω στον πυρηνα της καρτας.Αυτες οι τεραστιες ψυχτρες που καλυπτουν τις ram ειναι καραfail.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δεν είναι καθόλου καραfail αν έχεις χαμηλές μνήμες. Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι μπορεί να μπει μπροστά κανονικά ο ανεμιστήρας ; Αν όχι μπροστά, ας μπει από κάτω τουλάχιστον, έτσι όπως είναι τώρα είναι λάθος πραγματικά. 1
SwagJim Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Η ψυχτρα δεν χρειάζεται να είναι τεράστια για να δουλέψει καλά γιαυτό οι τεράστιες μαούνες είναι καrαfail..
greg2310 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 ας μπουν οι μνημες στις θεσεις 2-4 και ισως χωρεσει ο ανεμιστηρας μπροστα ..για τις τεραστιες ψυκτρες θα συμφωνησω -δε αξιζουν τοσο οσο δειχνουν..
cabdik Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 πανω απο 60 δεν παει τιποτα!Ειναι οι ram στα πλαγια και γι αυτο δεν καταφερα να τον βαλω!Δεν εχω θεματα με θερμοκρασιες! giannisag17, συγνωμη.. αλλα για μενα, με τετοια ψυκτρα, σε νορμαλ 8320, ειναι πολυυ...!!!! ο δικος OCed στα 4.4ghz με την ψυκτρα της υπογραφης, πιανει ΜΑΧ 52-53β....!!! μην το παρερμηνευσεις, σαν θερμοκρασια, δεν ειναι υψηλη. απλα με τετοια ψυκτρα, περιμενεις καλυτερες θερμοκρασιες..! 1
Millennium Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι μπορεί να μπει μπροστά κανονικά ο ανεμιστήρας ; Αν όχι μπροστά, ας μπει από κάτω τουλάχιστον, έτσι όπως είναι τώρα είναι λάθος πραγματικά. +1 2
TRILOBYTER Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 ειναι πολυ πιθανο το μπουκαλι με αυτον τον επεξεργαστη σε συγκεκριμενα παιχνιδια. Αφου εχει αρκετα αδυναμους πυρηνες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα