Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Πως αντεχεις καμμενο; o Καμμένος προφητεύει ρε... ...να αξιοποιήσουμε τους υδατάνθρακες έλεγε πριν από μερικά χρόνια, τσουπ να το +10% ΦΠΑ στα μακαρόνια! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μuricans speaking…….. Πρεπει να παιχτηκε παρεμβαση απο τον Jack Lew….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μuricans speaking…….. Πρεπει να παιχτηκε παρεμβαση απο τον Jack Lew….. ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Όλα αυτά που αναφέρεις θα σταματήσουν με την δραχμή? θα σταματησουν με το ευρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voldemort Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Όλα αυτά που αναφέρεις θα σταματήσουν με την δραχμή? Really? Το ευρω παντως δεν ειδα να μου λυνει τα προβληματα της ζωης μου.Αν εσυ εχεις να μας πεις κατι καλυτερο που ειδες σε σχεση με δραχμη εδω να το συζητησουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Το ευρω παντως δεν ειδα να μου λυνει τα προβληματα της ζωης μου.Αν εσυ εχεις να μας πεις κατι καλυτερο που ειδες σε σχεση με δραχμη εδω να το συζητησουμε. Ούτε εγώ είδα το ευρώ να ανεβαίνει στη βουλή με κάνα νομοσχέδιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 @GreyHorse εκεί στο εξωτερικό τι λένε για μας περίπου? Tα καλυτερα….. Δεν ξερω απο ΕU τι παιζει, αλλα εδω θελουν παση θυσια την Ελλαδα in Eu…… Για ποιον λογο, δεν ξερω…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 o Καμμένος προφητεύει ρε... ...να αξιοποιήσουμε τους υδατάνθρακες έλεγε πριν από μερικά χρόνια, τσουπ να το +10% ΦΠΑ στα μακαρόνια! Σαν τη δίαιτα με υδρογονάνθρακες; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 αλλα εδω θελουν παση θυσια την Ελλαδα in Eu…… Έέέέλα!!! Θέλουν οι Η.Π.Α. την Ελλάδα εντός Ε.Ε;;; Δε σε πιστεύω!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Έέέέλα!!! Θέλουν οι Η.Π.Α. την Ελλάδα εντός Ε.Ε;;; Δε σε πιστεύω!!! Τον λογο δεν ξερω βεβαια…… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Τον λογο δεν ξερω βεβαια…… Πλάκα κάνεις!... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Πλάκα κάνεις!... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Το ξέρω ότι κάνεις πλάκα, δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioankav Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δήλωση πρωθυπουργού Μάλτας σημερα στη βουλή τους: Greece has told negotiators in the EU it would be willing to suspend the referendum if negotiations were reopened and there was an offer and agreement on required prior actions, Prime Minister Joseph Muscat said this evening. http://www.timesofmalta.com/articles/view/20150630/local/greece-says-it-is-willing-to-suspend-referendum-pm.574718ΥΓ: Πού φτάσαμε, να διαβάζουμε και Times της Μάλτας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Χρεοκόπησε και το Πουέρτο Ρίκο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις