Προς το περιεχόμενο

60 ευρώ αναλήψεις

hmmy92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το θέμα είναι ότι δεν είναι μία εβδομάδα και μετά επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η πραγματική έλλειψη ρευστότητας να αρχίσει την άλλη εβδομάδα και τότε θα κλάψουν μανούλες.

Εγώ προσωπικά δεν θα τα σηκώσω τα πολλά, δεν έχω κάρτα έτσι κι αλλιώς, αλλά δεν είμαι και βέβαιος ότι είναι αδικαιολόγητος ο πανικός.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν θέλω να κλεισω εισιτήρια για εξωτερικό τις επόμενες μέρες θα έχω θέμα?

Γιατί είναι μεσω κάρτας και δε ξέρω μηπως παιχτει τιποτα με το οριο.

ρε μαν διαβασε τι γραφουμε  , κανεις δεν ξερει με 100% σιγουρια. Πρεπει να βγει η αναλυτικη ανακοινωση απτις τραπεζες για το τι και πως θα ισχυει για αυτην την περιοδο , ΟΛΑ τα αλλα ειναι απλα εκτιμησεις. Μεχρι το πρωι θα εχει βγει,

Στα 1000 ευρω ειναι +30 ευρω. Δεν ειναι δα και κατι τρομερο.

Στις 10.000 ευρω θα ειναι +300 ευρω.

κτλ κτλ

Αλλα ξανα, ολα αυτα αλλαζουν απο δευτερολεπτο σε δευτερολεπτο. Αν μπορουσαμε να προβλεψουμε το χρημαστηριο και τις ισοτιμιες τοσο ευκολα..

αν θέλω να κλεισω εισιτήρια για εξωτερικό τις επόμενες μέρες θα έχω θέμα?

Γιατί είναι μεσω κάρτας και δε ξέρω μηπως παιχτει τιποτα με το οριο.

Άμα μπορείς κλείσε τώρα. Εγώ έκανα πληρωμές πριν λίγες ώρες γιατί δεν ξέρω τι θα παίζει με τα όρια..

Άμα μπορείς κλείσε τώρα. Εγώ έκανα πληρωμές πριν λίγες ώρες γιατί δεν ξέρω τι θα παίζει με τα όρια..

πριν λίγο που μπήκα mbanking έλεγε εκτός λειτουργίας για λόγους συντήρησης

πριν λίγο που μπήκα mbanking έλεγε εκτός λειτουργίας για λόγους συντήρησης

Κάποιες τράπεζες είχαν πει ότι θα έχουν συντήρηση αυτό το ΣΚ. (εδώ και μία εβδομάδα)

ρε μαν διαβασε τι γραφουμε  , κανεις δεν ξερει με 100% σιγουρια. Πρεπει να βγει η αναλυτικη ανακοινωση απτις τραπεζες για το τι και πως θα ισχυει για αυτην την περιοδο , ΟΛΑ τα αλλα ειναι απλα εκτιμησεις. Μεχρι το πρωι θα εχει βγει,

διαβάζω το τι γράφεται. και συμμετέχω απο τη πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το όλο θέμα με το δημοψήφισμα.

ρωτάω μήπως διάβασε κανείς κατι που δε διάβασα.

ευχαριστώ. Είναι να φύγει ο αδερφος μου (σπουδάζει εξω και εχει έρθει για καλοκαίρι).

Ισχύει ότι δεν υπάρχει θέμα με τα καύσιμα;

Ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Γενικά στα ΕΛΠΕ πάντα υπάρχει απόθεμα (νομίζω κρατάει για περίπου 2-3 μήνες)

http://www.naftemporiki.gr/finance/story/971755/elpe-eparki-ta-apothemata-kausimon-stin-ellada

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...