Miracle Worker Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Το θέμα είναι ότι δεν είναι μία εβδομάδα και μετά επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η πραγματική έλλειψη ρευστότητας να αρχίσει την άλλη εβδομάδα και τότε θα κλάψουν μανούλες. Εγώ προσωπικά δεν θα τα σηκώσω τα πολλά, δεν έχω κάρτα έτσι κι αλλιώς, αλλά δεν είμαι και βέβαιος ότι είναι αδικαιολόγητος ο πανικός. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epp Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 αν θέλω να κλεισω εισιτήρια για εξωτερικό τις επόμενες μέρες θα έχω θέμα? Γιατί είναι μεσω κάρτας και δε ξέρω μηπως παιχτει τιποτα με το οριο. ρε μαν διαβασε τι γραφουμε , κανεις δεν ξερει με 100% σιγουρια. Πρεπει να βγει η αναλυτικη ανακοινωση απτις τραπεζες για το τι και πως θα ισχυει για αυτην την περιοδο , ΟΛΑ τα αλλα ειναι απλα εκτιμησεις. Μεχρι το πρωι θα εχει βγει, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zein Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Στα 1000 ευρω ειναι +30 ευρω. Δεν ειναι δα και κατι τρομερο. Στις 10.000 ευρω θα ειναι +300 ευρω. κτλ κτλ Αλλα ξανα, ολα αυτα αλλαζουν απο δευτερολεπτο σε δευτερολεπτο. Αν μπορουσαμε να προβλεψουμε το χρημαστηριο και τις ισοτιμιες τοσο ευκολα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 αν θέλω να κλεισω εισιτήρια για εξωτερικό τις επόμενες μέρες θα έχω θέμα? Γιατί είναι μεσω κάρτας και δε ξέρω μηπως παιχτει τιποτα με το οριο. Άμα μπορείς κλείσε τώρα. Εγώ έκανα πληρωμές πριν λίγες ώρες γιατί δεν ξέρω τι θα παίζει με τα όρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εδώ είμαστε https://youtu.be/YdDHmfr-RA4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Άμα μπορείς κλείσε τώρα. Εγώ έκανα πληρωμές πριν λίγες ώρες γιατί δεν ξέρω τι θα παίζει με τα όρια..πριν λίγο που μπήκα mbanking έλεγε εκτός λειτουργίας για λόγους συντήρησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 πριν λίγο που μπήκα mbanking έλεγε εκτός λειτουργίας για λόγους συντήρησης Κάποιες τράπεζες είχαν πει ότι θα έχουν συντήρηση αυτό το ΣΚ. (εδώ και μία εβδομάδα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 ρε μαν διαβασε τι γραφουμε , κανεις δεν ξερει με 100% σιγουρια. Πρεπει να βγει η αναλυτικη ανακοινωση απτις τραπεζες για το τι και πως θα ισχυει για αυτην την περιοδο , ΟΛΑ τα αλλα ειναι απλα εκτιμησεις. Μεχρι το πρωι θα εχει βγει, διαβάζω το τι γράφεται. και συμμετέχω απο τη πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το όλο θέμα με το δημοψήφισμα. ρωτάω μήπως διάβασε κανείς κατι που δε διάβασα. Άμα μπορείς κλείσε τώρα. Εγώ έκανα πληρωμές πριν λίγες ώρες γιατί δεν ξέρω τι θα παίζει με τα όρια.. ευχαριστώ. Είναι να φύγει ο αδερφος μου (σπουδάζει εξω και εχει έρθει για καλοκαίρι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ισχύει ότι δεν υπάρχει θέμα με τα καύσιμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 ετσι ειπαν. οτι εχουμε αποθεμα για πολυ καιρο. Το αν ισχυει ειναι αλλο θεμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Κουράγιο μάγκες, όλα καλά θα πάνε! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 1. Υποχρεωτική πληρωμή με πιστωτική για αγορές άνω των 70 ευρώ 2. Όριο αναληψης μετρτών 60 ευρώ let the conspiracy theories start 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Κουράγιο μάγκες, όλα καλά θα πάνε! Το έχει πει και ο Σάκης άλλωστε! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Στο in.gr διάβασα ότι οι τράπεζες κλειστές μέχρι 7 Ιουλίου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioankav Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ισχύει ότι δεν υπάρχει θέμα με τα καύσιμα; Ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Γενικά στα ΕΛΠΕ πάντα υπάρχει απόθεμα (νομίζω κρατάει για περίπου 2-3 μήνες) http://www.naftemporiki.gr/finance/story/971755/elpe-eparki-ta-apothemata-kausimon-stin-ellada 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις