Linus_Lost Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μήπως ο Σκάι χακαρε τον λογαριασμό του @Snoob? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Σπάσαμε την κατοστάρα, 52% ΝΑΙ, 48% ΟΧΙ για την ώρα Σε περίπτωση που είναι και τα κανονικά αποτελέσματα κοντά, τι γίνεται? Πάμε σε rematch με τα εκτός έδρας γκολ να μετράνε διπλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Oχι η παραμονή στο ευρώ με αυτά τα μέτρα είναι θάνατος. Φορολόγηση του αγρότη από το πρώτο ευρώ και κομμένα τα αγροτικά ρεύματα και ισοσκέλιση ΟΓΑ με εισφορές ΙΚΑ ; Πλάκα κάνεις ότι έχει μέλλον εντός ευρώ έτσι; Ο μέσος αγρότης των 10 στρεμμάτων θα πεθάνει με τη μία. Και μέσα σε όλο αυτό να μη σε αφήνουν να πουλάς και όπου θές και να σου απαγορεύουν να βάλεις ότι παραγωγή θες; Τα 20 δις για τους αγρότες από το ΕΣΠΑ θα τα έχεις στην δραχμή; Με τα όρια παραγωγής μπορεί να διαφωνούμε αλλά ισχύουν για όλους. Η Ε.Ε έδινε αποζημιώσεις και επιδοτήσεις για να προχωρήσει η αγροτική οικονομία σε άλλους τεχνολογικούς και αγροτικούς τομείς, στους οποίους δεν υπάρχει αυτό το όριο. Γιατί δεν αξιοποιήθηκαν; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Το γυρίσαμε στο δημοψήφισμα ή μου φαίνεται; Το προηγούμενο τόπικ κλειδώθηκε. Υποτίθεται ότι εδώ συζητάμε αντικειμενικά γεγονότα και πληροφορίες που σχετίζονται με το θέμα και όχι πολιτικές απόψεις. Αλλιώς να γράψουμε τη γνώμη μας ελεύθερα. Μπορούμε ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Όταν εγώ γράφω ότι δεν υπάρχει σχέδιο και αυτό ειναι το πρόβλημά μας, μου απαντάνε ότι τρομοκρατώ τον κόσμο. Δεν έχει (πια) καμία σημασία αν υπήρξε σχέδιο, ποιό είναι αυτό σχέδιο, αν αυτοσχεδίασαν ή αν ακολούθησαν ένα συγκεκριμένο πλάνο. Το αποτέλεσμα μετράει μόνο, με βάση το αποτέλεσμα θα τους κρίνουμε. Συνεπώς, αν γνωρίζεις το αποτέλεσμα αυτής της πολύμηνης διαδικασίας, η οποία προφανώς και δεν έχει τελειώσει ακόμα, σύμφωνα με τις δηλώσεις όλων, ενημέρωσέ μας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Οι καταθέσεις συνεχίζουν να είναι εγγυημένες μέχρι 100.000€ που λέγανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Το γυρίσαμε στο δημοψήφισμα ή μου φαίνεται; Το προηγούμενο τόπικ κλειδώθηκε. Υποτίθεται ότι εδώ συζητάμε αντικειμενικά γεγονότα και πληροφορίες που σχετίζονται με το θέμα και όχι πολιτικές απόψεις. Αλλιώς να γράψουμε τη γνώμη μας ελεύθερα. Μπορούμε ; μπορούμε αρκεί να μη προκαλούμε, βριζουμε και τα λοιπα. οτιδήποτε σε κόσμιο επίπεδο είναι δεκτό (από ότι κατάλαβα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Σε λιγο ετοιμαστειτε να αλλαξετε το ονομα του thread σε ''Αναληψεις ?'' 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ωραίο αυτό το site (http://strawpoll.me). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 μπορούμε αρκεί να μη προκαλούμε, βριζουμε και τα λοιπα. οτιδήποτε σε κόσμιο επίπεδο είναι δεκτό (από ότι κατάλαβα) Το να γράφεις την πολιτική σου άποψη με ονόματα και διευθύνσεις δεν είναι πρόκληση, Αλλά απ' όσο ξέρω απαγορεύεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Το να γράφεις την πολιτική σου άποψη με ονόματα και διευθύνσεις δεν είναι πρόκληση, Αλλά απ' όσο ξέρω απαγορεύεται. γραφουνε ολοι, δε νομιζω να σου πει κανεις τιποτα. απλα μη γραψεις τιποτα "γερμανοτσολιαδες" "κομμούνια" "δοσίλογοι" κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 γραφουνε ολοι, δε νομιζω να σου πει κανεις τιποτα. απλα μη γραψεις τιποτα "γερμανοτσολιαδες" "κομμούνια" "δοσίλογοι" κτλ 'Οχι σύντροφε , δεν θα γράψω τέτοια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 πλακα κανεις ετσι? γιατι ικανους τους εχω Όχι ρε αλήθεια. Το ρεπορτάζ ήταν για επιθεση ληστών. Η φωτογραφία ήταν ντοκουμέντο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Συμφωνα με το mega, αυτο εγινε σημερα: Δελτίο ειδήσεων. Δεν παιζει, δεν εχει καθολου κοσμο ξερω οτι ειναι παλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Να βάλουν όριο 60mb στο ίντερνετ να σας δω μετά. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις