Προς το περιεχόμενο

60 ευρώ αναλήψεις

hmmy92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Τι ειναι μπανταλο?

Τα πολιτικα σχολια επιτρεπονται τελικα η μονο οποτε νιωθεις?

Ρε αδερφέ, είπα να μη σου απαντήσω πριν, που πέταξες την ίδια σπόντα. Κάτσε διάβασε, τρεις συντονιστικές παρεμβάσεις έχω κάνει που εξηγώ τι παίζει. 

Και, τέλος πάντων, στείλε ένα προσωπικό μήνυμα να σου εξηγήσω ή στείλε αναφορά να κάνεις παράπονα. Ή μάλλον, μη στείλεις, εν συντομία: κόσμια απέναντι στα άλλα μέλη, πείτε ό,τι νομίζετε. Όχι "φερέφωνα", όχι "γερμανοτσολιάδες", όχι "λιγούρια κουμούνια", και κοινή λογική. Νοιώθεις; Α, γεια σου.

Υ.Γ. Μπανταλό, το χαμένο, Γιαννιώτικο ιδίωμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι μωρέ, εμείς φταίμε που τον τρομοκρατήσαμε, όχι το μπανταλό που τελευταία στιγμή τρέχει να οργανώσει "δημοψήφισμα" και ούτε μας έχει εξηγήσει τι θα ψηφίσουμε και τι θα κάνει με το ναι και με το όχι.

Δηλαδή, εντάξει. Πέτα κι άλλο τη μπάλα στην κερκίδα. 

Εξαρχής η ΕΚΤ τους είπε των δικών μας ότι θέτουν πολύ υψηλά το όριο, δεν έχουμε τέτοια λεφτά διαθέσιμα. Όχι, είπαν οι δικοί μας, 60 να βάλουμε τουλάχιστον, και άντε και λίγο παραπάνω στους συνταξιούχους.

Αλλά, φταίμε εμείς. Δε φταίει αυτός που έταζε σκισίματα καλσόν και Ένφια και θέσεις εργασίας, φτάιμε εμείς που λέμε από μήνες πως δεν έχει σχέδιο και δεν ξέρει τι του γίνεται.

Εντάξει.

Snoob .... ΕΣΥ ΦΤΑΙΕΣ.

και 10 ευρώ να πάει γιατί να κλαίγόμαστε. Αφού και contact-less κάρτες θα έχουμε και bit-coin .... δεν υπάρχει λόγος να τρομοκρατείς τον κόσμο.

• Like 1

Ρε αδερφέ, είπα να μη σου απαντήσω πριν, που πέταξες την ίδια σπόντα. Κάτσε διάβασε, τρεις συντονιστικές παρεμβάσεις έχω κάνει που εξηγώ τι παίζει. 

Και, τέλος πάντων, στείλε ένα προσωπικό μήνυμα να σου εξηγήσω ή στείλε αναφορά να κάνεις παράπονα. Ή μάλλον, μη στείλεις, εν συντομία: κόσμια απέναντι στα άλλα μέλη, πείτε ό,τι νομίζετε. Όχι "φερέφωνα", όχι "γερμανοτσολιάδες", όχι "λιγούρια κουμούνια", και κοινή λογική. Νοιώθεις; Α, γεια σου.

Υ.Γ. Μπανταλό, το χαμένο, Γιαννιώτικο ιδίωμα. έπρεπε να πεις ο τζες, να δούμε ποσοι θα καταλάβουν τι είναι :P

• Like 1

• Super Moderators

Το όριο έπρεπε να μπει πριν ανακοινωθεί το δημοψήφισμα..Θα είχαν διατηρήσει κάποια κεφάλαια για να περάσουν λίγο καιρό..

Όταν εγώ γράφω ότι δεν υπάρχει σχέδιο και αυτό ειναι το πρόβλημά μας, μου απαντάνε ότι τρομοκρατώ τον κόσμο.

Εγώ τρομοκρατώ τον κόσμο, όχι αυτοί που αυτοσχεδιάζουν με τις τύχες των παιδιών μας.

Και πριν μου πείτε "γιατί, οι προηγούμενοι ήταν καλύτεροι", να σας προλάβω: δεν ήταν, αυταπόδεικτα, αλλιώς δε θα είχαν στρώσει το δρόμο να κερδίσουν αβάδιστα αυτοί εδώ οι απίθανοι.

Παιδιά, υπομονή, τα πράγματα θα ζορίσουν, κοιτάξτε όσο μπορείτε τους δικούς σας και τους εαυτούς σας. Ό,τι κι αν πιστεύετε, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Για "λίγο", προτού γίνουμε ανεξάρτητοι ή κάτι σαν Ζιμπάμπουε που έγραφε εδώ και τρεις μήνες ο γνωστός γερμανοτσολιάς, δοσίλογος και τρομοκράτης του αγαθού λαού μας, Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Χρυσόγονος (απάντηση δεν πήρε, σιγά). Θα είναι δύσκολα.

Εδώ που είμαστε, τουλάχιστον να απαλλαγούμε από την ψευδαίσθηση πως υπάρχουν μαγικές λύσεις και σωτήρες που θα μοιράσουν λεφτά και δουλειές. Να πάψουμε να αυταπατώμαστε. Και μετά, βλέπουμε.

• Like 9

Το μέγιστο τρολάρισμα θα έιναι να πάει το όριο στα 10 ευρώ (ενώ μπορείς να βγάλεις από 20 και πάνω....)

Θα λένε μετά " Εμείς δώσαμε τη δυνατότητα στο λαό να βγάζει 10 ευρώ αλλά οι κατάπτυστες τράπεζες έχουν μηχανήματα του σατανά που βγάζουν από 20 και πάνω"   :-D ...

Ναι μωρέ, εμείς φταίμε που τον τρομοκρατήσαμε, όχι το μπανταλό που τελευταία στιγμή τρέχει να οργανώσει "δημοψήφισμα" και ούτε μας έχει εξηγήσει τι θα ψηφίσουμε και τι θα κάνει με το ναι και με το όχι.

Δηλαδή, εντάξει. Πέτα κι άλλο τη μπάλα στην κερκίδα. 

Εξαρχής η ΕΚΤ τους είπε των δικών μας ότι θέτουν πολύ υψηλά το όριο, δεν έχουμε τέτοια λεφτά διαθέσιμα. Όχι, είπαν οι δικοί μας, 60 να βάλουμε τουλάχιστον, και άντε και λίγο παραπάνω στους συνταξιούχους.

Αλλά, φταίμε εμείς. Δε φταίει αυτός που έταζε σκισίματα καλσόν και Ένφια και θέσεις εργασίας, φτάιμε εμείς που λέμε από μήνες πως δεν έχει σχέδιο και δεν ξέρει τι του γίνεται.

Εντάξει.

ο Τσιπρας οχι μονο δεν ειχε σχεδιο αλλα δεν ηξερε που παει να μπλεξει!

δεν ηξερε τι και ποσα?

δεν ηξερε σε τι σημειο ειχαμε φτασει πριν τις εκλογες !

τωρα ομως οπως τα κανανε αυτος μαζι με τους συγκυβερνωντες του καταλαβε τι μ@λ@κι@ εχει κανει και ξεκινησε τις σπασμωδικες κινησεις.

τι θα καταφερει με το δημοψηφισμα? ουτε αυτος ξερει πραγματικα ομως δεν ξερει!

Γιατι ζηταει "ΟΧΙ" ενω οι 18 υπολοιπες χωρες λενε οτι "ΟΧΙ"= οχι στο ευρω οχι στην ΕΕ.

αυριο τερματιζεται το προγραμμα στο οποιο εχουμε μπει μπαινουμε σε αλλα χωραφια πλεον!

• Super Moderators

[...]

Υ.Γ. Μπανταλό, το χαμένο, Γιαννιώτικο ιδίωμα. έπρεπε να πεις ο τζες, να δούμε ποσοι θα καταλάβουν τι είναι :P

Είχα βάλει σε μια μετάφραση διάφορα Γιαννιώτικα, παπλαμούδες για το βαρύ χιόνι κτλ., επειδή οι χαρακτήρες μιλούσαν με βόρειο ιδίωμα στο πρωτότυπο. Η εσωτερική επιμελήτρια, Αρτινή, ενθουσιάστηκε. Η εξωτερική, Αθηναία, είχε πάθει σοκ. Ωραίες εποχές, όταν ήταν ακόμη ανοιχτά τα Ελληνικά Γράμματα

• Like 1

Πολύ είναι και το 20ευρω. 5 ευρώ μια χαρά είναι για το σοσιαλιστικό μοντέλο κοινωνίας.

Πολλά βάζεις!

5 ευρώ το μήνα είναι ο βασικός μισθός στην Κούβα. Εμείς με 20 τη μέρα θα είμαστε άρχοντες.

• Like 1

Θα σταθώ μόνο σε αυτό γιατί δεν έχω το χρόνο για τα υπόλοιπα (και καθώς βρίσκομαι σε επαρχιακή πόλη και ξέρω πάνω-κάτω κάποια πράγματα).

Τι χρέη είχε ο συγγενής σου?

Μήπως είχε πάρει κανένα στεγαστικό δάνειο?

Και βέβαια ένας που είναι αγρότης έχει μεγαλύτερη (όσο γίνεται και εκεί) ελπίδα σε ευρώ σε σχέση με την δραχμή.

Πρώτα από όλα και το πιο σημαντικό για τους αγρότες, κόβονται οι επιδοτήσεις.Που από εκεί τουλάχιστον παίρνεις κάποια λεφτά για λιπάσματα,μεροκάματα κτλπ που θα χρειαστούν για την παραγωγή.

Επίσης πουλάνε που πουλάνε φτηνά τα αγροτικά προϊόντα οι αγρότες, με την δραχή θα φτάσουν πάτο!

Άσε που δεν θα μπορούν να αγοράσουν φάρμακα/λιπάσματα...

Αυτή ήταν η ένστασή μου πάνω σε αυτό.

Και στα άλλα έχω ενστάσεις, αλλά πρέπει να γράψω κατεβάτα :P

Oχι η παραμονή στο ευρώ με αυτά τα μέτρα είναι θάνατος.

Φορολόγηση του αγρότη από το πρώτο ευρώ και κομμένα τα αγροτικά ρεύματα και ισοσκέλιση ΟΓΑ με εισφορές ΙΚΑ ; Πλάκα κάνεις ότι έχει μέλλον εντός ευρώ έτσι;

Ο μέσος αγρότης των 10 στρεμμάτων θα πεθάνει με τη μία. Και μέσα σε όλο αυτό να μη σε αφήνουν να πουλάς και όπου θές και να σου απαγορεύουν να βάλεις ότι παραγωγή θες;

Σπάσαμε την κατοστάρα, 52% ΝΑΙ, 48% ΟΧΙ για την ώρα

Σε περίπτωση που είναι και τα κανονικά αποτελέσματα κοντά, τι γίνεται?

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...