s93060 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 <p>Ερώτηση: γίνεται να βάλω από e banking εθνικής σαν πληρωμή πιστωτικής στην alpha bank π.χ 60 €<br /> Χωρίς να χρωστάω κάτι από αγορά στην Καρτα και μετά να πάω να κάνω ανάληψη από την πιστωτική έχει κάποιο τόκο ,?</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 http://strawpoll.me/4776371 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miike Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 http://luben.tv/daily-viral/59032 Χαχαχα. Αν το θέλεις πολύ το πιάνεις. Μόνο τότε θεωρείσαι συνηδητοποιημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Καταθέσεις θα δέχονται οι τράπεζες; π.χ πληρωμές των υπαλλήλων ή τιμολογίων για επιχειρήσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ήμουνα τώρα στο Μαρινόπουλο και ζητάω να πληρώσω με κάρτα και έπρεπε εγώ με τη ταμία να φύγουμε από το ταμείο και να πάμε στην υποδοχή για να πληρώσω με κάρτα. Το να πληρώσεις με κάρτα στην Ελλάδα θεωρείται κάτι το εκτός πραγματικότητας, λες και ζητάς κάτι εξωγήινο. Σε άλλο σουπερ μάρκετ πέρυσι κοιτιόντουσαν μεταξύ τους οι ταμίες όταν ζήτησα να πληρώσω με κάρτα και ρωτούσε η μία την άλλη αν και πως γίνεται. είπες και εσύ τα καρφουρ μαρινόπουλος. πιο μπαχαλο σουπερ μαρκετ δεν παίζει να υπαρχει. σκλαβενιτης και βασιλό, σε τετοια θέματα ειναι επαγγελματίες εδώ και χρόνια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 πάντως γενικά σε αυτό το πράγμα είμαστε πολύ πίσω ... , να στήνονται στα ταμεία τσάμπα (δεν λεω για τώρα) αντί να θυμούνται ενα κωδικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Καταθέσεις θα δέχονται οι τράπεζες; π.χ πληρωμές των υπαλλήλων ή τιμολογίων για επιχειρήσεις; Ηλεκτρονικά ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αν βγει κάτι θετικό από αυτή την υπόθεση είναι να μάθουμε επιτέλους σαν λαός να χρησιμοποιούμε τις κάρτες για τις αγορές μας και για τα ΑΤΜ. Ήμουνα τώρα στο Μαρινόπουλο και ζητάω να πληρώσω με κάρτα και έπρεπε εγώ με τη ταμία να φύγουμε από το ταμείο και να πάμε στην υποδοχή για να πληρώσω με κάρτα. Το να πληρώσεις με κάρτα στην Ελλάδα θεωρείται κάτι το εκτός πραγματικότητας, λες και ζητάς κάτι εξωγήινο. Σε άλλο σουπερ μάρκετ πέρυσι κοιτιόντουσαν μεταξύ τους οι ταμίες όταν ζήτησα να πληρώσω με κάρτα και ρωτούσε η μία την άλλη αν και πως γίνεται. Επίσης το ότι η θεία μου και ο θείος άνθρωποι που είχαν μαγαζί 40 χρόνια και τώρα είναι στα 65 τους (που εγώ δε θεωρώ ότι είναι γέροι το αντίθετο μάλιστα) δεν έχουν κάρτα για το ΑΤΜ και πηγαίνουν κάθε μήνα μέσα στο γκισέ είναι επίσης αδιανόητο. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Βρετανία, Σουηδία, Δανία που ξέρω από ιδία εμπειρία, μιας και ταξιδεύω συνέχεια εκεί για επαγγελματικούς λόγους, το να έχεις ρευστό θεωρείται ότι κάπου τα έχεις σουφρώσει. Σε ταξιτζή να δώσεις ρευστό και σε κοιτά με τρόμο. Πόσο μάλλον μαγαζιά. Ακόμα και στην λαϊκή που πάω κάθε δεύτερο Σάββατο, με debit κάρτα δέχονται όλοι. Και Αγγλία δεν είναι κάτι αρχαίο. Η Αγγλία μέχρι το 1996 όπως η Ελλάδα ήταν. Ρευστό, "δεν θα πληρώσεις ΦΠΑ", "μαύρα τα μισά". Αλλά χτύπησαν (κράτος) ένα καλό campaign για δώσουν στον κόσμο να καταλάβει, ότι με το ρευστό, ο άλλος μπορεί άνετα να κλέβει την εφορία. Και ενώ εσύ πληρώνεις φόρους, ο άλλος όχι, με αποτέλεσμα το κράτος αύριο να ζητήσει από εσένα και τον δικό του φόρο. (αφού δεν τα μαζεύει). Βάλανε και στην φυλακή κάμποσες χιλιάδες, τους πήρανε σπίτια, κλπ. Έστρωσε το σύστημα. Δηλαδή οι Άγγλοι είναι πιο έξυπνοι από τους Έλληνες; Απλή λογική φίλε μου. Γκρινιάζει ο άλλος για την φορολογία που του ρίχνει το κράτος, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα πληρώσει ρευστό, για να γλυτώσει το ΦΠΑ. Το ότι θα το πληρώσει διπλό και τριπλό το φόρο που θα έπρεπε να πληρώσει ο άλλος, δεν το σκέφτεται. Αυτή η παραοικονομία είναι που έχει καταστρέψει την χώρα. Εγώ που είμαι εδώ 13 χρόνια τώρα Αγγλία. Σπάνια αν θα χρειαστώ ρευστό 20 λίρες το χρόνο. Εκ τον οποίων πολύ πιθανόν να είναι για το λεωφορείο όταν αφήνω το αμάξι στο service, και κάμποσα 20 πένα νομίσματα για να τσεκάρω τον αέρα στα λάστιχα κάθε μήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miike Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Θα συμφωνήσω μαζί σου. Βρετανία, Σουηδία, Δανία που ξέρω από ιδία εμπειρία, μιας και ταξιδεύω συνέχεια εκεί για επαγγελματικούς λόγους, το να έχεις ρευστό θεωρείται ότι κάπου τα έχεις σουφρώσει. Σε ταξιτζή να δώσεις ρευστό και σε κοιτά με τρόμο. Πόσο μάλλον μαγαζιά. Ακόμα και στην λαϊκή που πάω κάθε δεύτερο Σάββατο, με debit κάρτα δέχονται όλοι. Και Αγγλία δεν είναι κάτι αρχαίο. Η Αγγλία μέχρι το 1996 όπως η Ελλάδα ήταν. Ρευστό, "δεν θα πληρώσεις ΦΠΑ", "μαύρα τα μισά". Αλλά χτύπησαν (κράτος) ένα καλό campaign για δώσουν στον κόσμο να καταλάβει, ότι με το ρευστό, ο άλλος μπορεί άνετα να κλέβει την εφορία. Και ενώ εσύ πληρώνεις φόρους, ο άλλος όχι, με αποτέλεσμα το κράτος αύριο να ζητήσει από εσένα και τον δικό του φόρο. (αφού δεν τα μαζεύει). Βάλανε και στην φυλακή κάμποσες χιλιάδες, τους πήρανε σπίτια, κλπ. Έστρωσε το σύστημα. Δηλαδή οι Άγγλοι είναι πιο έξυπνοι από τους Έλληνες; Απλή λογική φίλε μου. Γκρινιάζει ο άλλος για την φορολογία που του ρίχνει το κράτος, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα πληρώσει ρευστό, για να γλυτώσει το ΦΠΑ. Το ότι θα το πληρώσει διπλό και τριπλό το φόρο που θα έπρεπε να πληρώσει ο άλλος, δεν το σκέφτεται. Αυτή η παραοικονομία είναι που έχει καταστρέψει την χώρα. Εγώ που είμαι εδώ 13 χρόνια τώρα Αγγλία. Σπάνια αν θα χρειαστώ ρευστό 20 λίρες το χρόνο. Εκ τον οποίων πολύ πιθανόν να είναι για το λεωφορείο όταν αφήνω το αμάξι στο service, και κάμποσα 20 πένα νομίσματα για να τσεκάρω τον αέρα στα λάστιχα κάθε μήνα. Κι εδώ κάνουμε τέτοια campaigns αλλά για τις πολεμικές αποζημιώσεις. Και το χα απορία πριν μέρες γιατί δεν κάνουν κάτι τέτοιο και εδώ που το χουμε μεγάλη ανάγκη; Η διαφήμιση είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αφυπνίσεις πολύ κόσμο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ηλεκτρονικά ναι. οκ. Περίεργο όμως το να μην δέχονται μετρητά και ρευστότητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Παιδια με τις συνταξεις τι θα γινει? Θα μπορουν να τα παρουν απο καποιο περιορισμενο αριθμο καταστηματων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s93060 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 <p>Αν χρωστάω σε πιστωτική 30€ και εγώ βάλω 100€<br /> Τα υπόλοιπα 70 μπορώ την άλλη μέρα να τα κάνω ανάληψη χωρίς κόστος ?</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Βαλε 90 για να μην μεινουν τα αλλα 10 μεσα μονα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ultimategr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ειπαν πριν λιγο στις ειδήσεις ότι τα 60 ευρω θα μειωθουν(ισως γινουν 30) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 κατι ειπαν για 20 ευρω την ημερα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις