chrisnik89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 εχω ενα προβλημα με ενα λαπτοπ καθως δουλευε απλα σβηνει και ειδα στο τροφοδοτικο οτι ελιωσε διαφορα εκει μεσα το εχω παει σε διαφορα μαγαζια και δεν βρισκουν τη φταιει... τα συμτωματα ειναι οτι μολις αλλαζω τροφοδοτικο δουλευει κανονικα μπορει να δουλεψει 1 ωρα και να το καψει μπορει και μετα απο 8 ωρες λειτουργιας τι μπορει να φταιει εως τωρα εκαψα 4 τροφοδοτικα ευτυχως μου τα κανανε αντικατασταση και δεν τα πληρωνα οποιος μπορει να βοηθησει τηα με σωσει
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Αν καίει το λαποπ τα τροφοδοτικά πρέπει να ελεγθεί από τεχνικό για να βρεθεί η αιτία του προβλήματος. Όταν λες ότι το τροφοδοτικό έλιωσε ήταν μάρκας ή no-name? Ρωτάω γιατί μπορεί να μην βγάζει τα απιτούμενα που χρειάζεται το λαπτοπ για να λειτουργει σωστά. Το καθάρισες ποτέ από σκόνες?
SPANK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ελπίζω να δοκιμάζεις σε διαφορετική πρίζα , τώρα αν στα καίει οπουδήποτε λογικά καποιο βραχυκύκλωμα γίνεται εκει που μπαίνει το βύσμα στο laptop ή έχει το laptop καποιο πρόβλημα και τα καίει ολα , δεν μπορώ να σκεφτώ κατι αλλο
chrisnik89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 το αρχικο ηταν αυτο που μου εδωσαν με το λαπτοπ τα αλλα δεν ηταν καποια συγκεκριμενη μαρκα και ο τεχνικοι που το ειδαν δεν βρηκαν βλαβη Ελπίζω να δοκιμάζεις σε διαφορετική πρίζα , τώρα αν στα καίει οπουδήποτε λογικά καποιο βραχυκύκλωμα γίνεται εκει που μπαίνει το βύσμα στο laptop ή έχει το laptop καποιο πρόβλημα και τα καίει ολα , δεν μπορώ να σκεφτώ κατι αλλο και εγω καποιο βραχυκυκλωμα σκεφτηκα αλλα οι τεχνικοι ή ειναι ασχετοι η δεν το εψαξαν τοσο
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Το βύσμα του λαπτοπ είναι σταθερό ή χαλαρό? Ίσως να μην κάνει καλή επαφή.
chrisnik89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Το βύσμα του λαπτοπ είναι σταθερό ή χαλαρό? Ίσως να μην κάνει καλή επαφή. σταθερο ειναι
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Με μπαταρία λειτουργεί κανονικά ? Όπως είπε και ο SPANK κάτι παίζει με το βύσμα ή τη μητρική. Αν έχεις κουράγιο πάντο σε κάποιον τεχνικό εξηγήσε του το πρόβλημα από την αρχή μήπως το ψάξει παραπάνω.
chrisnik89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 μπαταρια δεν υπαρχει το εχω δοκιμασει σε διαφορες πριζες... θα το ξαναπαω και σε αλλων να δω εαν μπορεσει να βγαλει ακρη ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας παιδια να 'στε καλα
tasosdvd Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Καλησπερα σου. Μπορει να σου δινουν τροφοδοτικο με διαφορετικα volt και amper. Κοιταξε το..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα