anthipitza Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 εχω 4αρα γραμμή και όταν πάω να κατεβάσω ένα αρχείο με τον chrome στα μισά παγώνει η λήψη και μου βγάζει < Άγνωστο σφάλμα δικτύου > . Έχω απενεργοποιησει το kaspersky εχω δοκιμασει και με τον ie αλλα το προβλημμα εξακολουθεί. Σφάλμα ακόμα και σε αρχεία μικρού μεγέθους . ακόμα και σε premium συνδρομή στο easybytez.
antbyron Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μήπως έχεις αποσυνδέσεις και ακυρώνονται οι λήψεις; Μπες στο ρουτερ και έλεγξε το uptime.
anthipitza Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μήπως έχεις αποσυνδέσεις και ακυρώνονται οι λήψεις; Μπες στο ρουτερ και έλεγξε το uptime. πιστευω να πήγα στο σωστό μέρος αλλα δεν βλέπω να εχω θέματα...........
antbyron Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Παρατηρώ ότι έχεις uptime γύρω στα 7 λεπτά. Γιατί είναι τόσο λίγο; Έκανες restart στο ρουτερ; Προσπάθησε να κάνεις κάποια λήψη και τσέκαρε πάλι το uptime να δεις αν αποσυγχρονίζεται. Με 4αρα σύνδεση και iptv δεν ζορίζεται η γραμμή;
anthipitza Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Με 4αρα σύνδεση και iptv δεν ζορίζεται η γραμμή; δεν έκανα restart το ρουτερ ...... ποια λύση μου προτείνεις για την σύνδεσή μου ?
antbyron Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Θα πρέπει να δεις αν έχεις αποσυγχρονισμούς. Αν έχεις τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το τεχνικό τμήμα του οτε για να ελέγξουν την γραμμή. Γενικότερα όμως γιατί δεν βάζεις 24(ή και vdsl αν υποστηρίζεται); Δεν το υποστηρίζει η γραμμή σου; Με 4αρα γραμμή ούτε βίντεο στο youtube δεν θα μπορείς να δεις.
anthipitza Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 δεν τα καταλαβαίνω ....... ποιο λες να είναι το προβλημα ??
anthipitza Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Θα πρέπει να δεις αν έχεις αποσυγχρονισμούς. Αν έχεις τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το τεχνικό τμήμα του οτε για να ελέγξουν την γραμμή. Γενικότερα όμως γιατί δεν βάζεις 24(ή και vdsl αν υποστηρίζεται); Δεν το υποστηρίζει η γραμμή σου; Με 4αρα γραμμή ούτε βίντεο στο youtube δεν θα μπορείς να δεις. 1) καθαρα για οικονομικο λογο και 2) ειχα 24 αλλα διαφορα με την 4αρα δεν βλεπω. Έκανες κάποια λήψη; ναι δοκιμασα το ιδιο αρχειο που εχω στην φοτο
antbyron Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Θα πρέπει να δεις αν έχεις αποσυγχρονισμούς. Αν έχεις τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το τεχνικό τμήμα του οτε για να ελέγξουν την γραμμή. Γενικότερα όμως γιατί δεν βάζεις 24(ή και vdsl αν υποστηρίζεται); Δεν το υποστηρίζει η γραμμή σου; Με 4αρα γραμμή ούτε βίντεο στο youtube δεν θα μπορείς να δεις. 1
anthipitza Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 οκ φιλε μου σε ευχαριστω για την βοηθεια σου.
anthipitza Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Έγινε έλεγχος της γραμμής μου και το προβλημα εντοπίστηκε στο ρουτερ και πάει προς αντικατασταση. thanks antbyron
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα