Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω 4αρα γραμμή και όταν πάω να κατεβάσω ένα αρχείο με τον chrome στα μισά παγώνει η λήψη και μου βγάζει  < Άγνωστο σφάλμα δικτύου > .  Έχω απενεργοποιησει το kaspersky εχω δοκιμασει και με τον ie αλλα το προβλημμα εξακολουθεί. Σφάλμα ακόμα και σε  αρχεία μικρού  μεγέθους . ακόμα και σε premium συνδρομή2a0kves.jpg στο easybytez. 

Δημοσ.

Μήπως έχεις αποσυνδέσεις και ακυρώνονται οι λήψεις; Μπες στο ρουτερ και έλεγξε το uptime.

πιστευω να πήγα στο σωστό μέρος αλλα δεν βλέπω να εχω θέματα........... 2wh4lud.jpg

Δημοσ.

Παρατηρώ ότι έχεις uptime γύρω στα 7 λεπτά. Γιατί είναι τόσο λίγο; Έκανες restart στο ρουτερ; 

Προσπάθησε να κάνεις κάποια λήψη και τσέκαρε πάλι το uptime να δεις αν αποσυγχρονίζεται.

Με 4αρα σύνδεση και iptv δεν ζορίζεται η γραμμή;

Δημοσ.

Με 4αρα σύνδεση και iptv δεν ζορίζεται η γραμμή;

δεν έκανα restart το ρουτερ ...... ποια λύση μου προτείνεις για την σύνδεσή μου ?

Δημοσ.

Θα πρέπει να δεις αν έχεις αποσυγχρονισμούς. Αν έχεις τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το τεχνικό τμήμα του οτε για να ελέγξουν την γραμμή. Γενικότερα όμως γιατί δεν βάζεις 24(ή και vdsl αν υποστηρίζεται); Δεν το υποστηρίζει η γραμμή σου;

Με 4αρα γραμμή ούτε βίντεο στο youtube δεν θα μπορείς να δεις.

Δημοσ.

Θα πρέπει να δεις αν έχεις αποσυγχρονισμούς. Αν έχεις τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το τεχνικό τμήμα του οτε για να ελέγξουν την γραμμή. Γενικότερα όμως γιατί δεν βάζεις 24(ή και vdsl αν υποστηρίζεται); Δεν το υποστηρίζει η γραμμή σου;

1) καθαρα για οικονομικο λογο και 2) ειχα 24 αλλα διαφορα με την 4αρα δεν βλεπω.

Έκανες κάποια λήψη;

ναι δοκιμασα το ιδιο αρχειο που εχω στην φοτο

Δημοσ.

• Like 1
Δημοσ.

Έγινε έλεγχος της γραμμής μου και το προβλημα εντοπίστηκε στο ρουτερ και πάει προς αντικατασταση.

thanks antbyron 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...