Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσωπικα μια και προσπαθω να ειμαι ενημερωμενος κοιταζω σε μμμε του εξωτερικου και σε αλλα ντοπια και πολλα σημαντικα δεδομενα παραφραζονται και αλλα παρουσιαζουν δεδομενα κατα το δοκουν,στα ξενα μμε ιδιαιτερα βλεπω μια σταση που δημιουργα εντυπωσεις λαθος και ενα συνεχομενο παιχνιδι ελεγχου της γνωμης μεσα απο προπαγανδα, υπαρχει πλεον αντικειμενικη ενημερωση? αποψεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σε μερικα υπαρχει. Σε αλλα ομως οχι.

Για εμενα η καλυτερη ενημερωση ειναι στα σχολια των αναγνωστων κατω απο τις ειδησεις. Και οπου βλεπεις "το σχολιο σας πρεπει να εγκριθει πρωτα απο την διαχειρηση" να αρχισεις ψιλιαζεσαι..

Δημοσ.

Οι δεκτες εμαθαν να ειναι δεκτες ομως απο τους πομπους. Ξερω απειρους ανθρωπους που μεγαλωσαν με τηλεοραση και που οταν ξεκινας κουβεντα μαζι τους για ενα κοινωνικο θεμα πχ, θα σου πουνε τι ειπε ο ταδε πολιτικος-δημοσιοκαφρος που ακουσε στις ειδησεις των 8 το προηγουμενο βραδυ

Δημοσ.

Αμα κοιτάς τίποτα site του Ευαγγελάτου, Αναστασιάδη και σία τότε δεν έχεις αντικειμενική ενημέρωση.

Για εμένα απο τα πιο αξιόπιστα site είναι αυτό της Ναυτεμπορικής

naftemporiki.gr

• Like 1
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι είναι δυνατόν να βρεις "αντικειμενική" ενημέρωση πουθενά (πόσο μάλλον στα "κλασικά ΜΜΕ"). Γιατί πολύ απλά δεν είναι δυνατό να φτάσουμε στο ιδανικό του αντικειμενικού.

Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου αντικειμενικό. Αλλά όταν πω κάτι, η αντικειμενικότητα της πληροφορίας που δίνω δεν εξαρτάται μόνο από το αν προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός. Εξαρτάται επίσης από το τι ξέρω/τι αγνοώ, από το τι πιστεύω για το τάδε ζήτημα (αν πιστεύω ότι είναι "λάθος", θα επιχειρηματολογήσω αντικειμενικά ίσως αλλά σίγουρα με κατεύθυνση το να το αποδείξω λάθος) και από διάφορα άλλα πράγματα. Και μιλάμε για μένα τον τάδε τύπο ο οποίος δεν έχει "συμφέροντα".

Γι' αυτό καλά είναι σίγουρα να προτιμάμε τις όσο γίνεται πιο αντικειμενικές πηγές (όσο ξερνάω με MEGA άλλο τόσο ξερνάω με indymedia) αλλά απο κει και πέρα ο εγκέφαλος πρέπει να είναι σε λειτουργία. Όχι να ακούμε κάτι και να το καταπίνουμε, αλλά να το βάζουμε στη ζυγαριά μαζί με όλα τα υπόλοιπα που έχουμε ακούσει.

• Like 6
Δημοσ.

Πάντα διαβάζω ειδήσεις από το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Μόνο η είδηση (συνήθως) χωρίς επιπλέον σχόλια.

http://www.amna.gr/

Ετσι. Και αν δεν καταλαβαίνουμε κάτι, ένα tab πιο πέρα είναι το wiki.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...