theo156 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, αγόρασα καινούργιο υπολογιστή, κάνοντας την συναρμολόγηση στο e-shop. Για να ανοίξει, ωστόσο, πρέπει να βάλω το τροφοδοτικό στο off και ξανά πάλι στο on. Εάν προσπαθήσω να το ανοίξω χωρίς να το κάνω αυτό, ανάβει το ledάκι που βρίσκεται μπροστά στο κουτί για 1 δευτερόλεπτο, ενώ και οι ανεμιστήρες στριφογυρίζουν για 1 δευτερόλεπτο. Μετά, το PC κλείνει και αν προσπαθήσω να το ξαναανοίξω χωρίς να κάνω την παραπάνω διαδικασία με το τροφοδοτικό, δεν γίνεται τίποτα. Τι μπορεί να φταίει; Το τροφοδοτικό είναι το Cooler Master G550M.
antbyron Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, εφόσον είναι στην εγγύηση το στέλνεις στο eshop να στο ελέγξουν.
papageorge007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Λογικά έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό. Στείλτο πίσω στο e-shop.
Rod@X Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αλλά μπορεί και ...μνήμη, σκληρός, motherboard... γιαυτό πίσω οσο έχει εγγύηση! 1
bonorov Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Συνηθως το προβλημα ειναι στο τροφοδοτικο παντως.Αν ειχες την δυνατοτητα να δοκιμασεις καποιο αλλο θα βοηθουσε
La_MoRt Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μην προτείνετε στο κόσμο να βάλει χέρι σε τόσο καινούρια πράγματα. Δε ξέρεις τι γνώση έχει ο φίλος για αυτό υπάρχει η εγγύηση και για αυτό τα πλήρωσε καινουρια. 1
kataramenos32 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Αν βάλει χέρι εφόσον έχει συναρμολογηθεί εκεί χάνει εγγύηση οπότε ας το στείλει σε αυτούς να το κοιτάξουν
theo156 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Πήρα την απάντηση από το Tom's Hardware. Έπρεπε να πάω στο Bios --> CPU --> Advanced Settings --> Disable C6/C7 State. Δεν νομίζω να το έβρισκαν αυτό ποτέ όχι μόνο στο e-shop, αλλά σε οποιοδήποτε κατάστημα.
antbyron Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Πήρα την απάντηση από το Tom's Hardware. Έπρεπε να πάω στο Bios --> CPU --> Advanced Settings --> Disable C6/C7 State. Δεν νομίζω να το έβρισκαν αυτό ποτέ όχι μόνο στο e-shop, αλλά σε οποιοδήποτε κατάστημα. Γενικεύεις, δεν ξέρεις τι μπορεί να γνωρίζει ο κάθε τεχνικός. Πάντως καλά έκανες και το έψαξες γιατί γλίτωσες την ταλαιπωρία.
evoracing Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Καλύτερα να μην βάλεις χέρι αφού είναι σε εγγύηση.. Πήγαινε το πίσω και θα σου τι κάνουν αυτοί.
kataramenos32 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Καλύτερα να μην βάλεις χέρι αφού είναι σε εγγύηση.. Πήγαινε το πίσω και θα σου τι κάνουν αυτοί. Πήρα την απάντηση από το Tom's Hardware. Έπρεπε να πάω στο Bios --> CPU --> Advanced Settings --> Disable C6/C7 State. Δεν νομίζω να το έβρισκαν αυτό ποτέ όχι μόνο στο e-shop, αλλά σε οποιοδήποτε κατάστημα. Μαλλον το εφτιαξε
theo156 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Εμ, τελικά δεν φτιάχτηκε. Πώς γίνεται το πρωί να ήταν οκ και τώρα όχι; Θα μου σπάσει τα νεύρα το ρημάδι...
savoukos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Το c6/c7 ήταν πρόβλημα με τους haswell.κάποια παλιά τροφοδοτικα Δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν αυτή την λειτουργία και έπρεπε να κάνεις disable ώστε να μην έχεις πρόβλημα(αν Καυτο παρατηρουνταν στο sleep ).
La_MoRt Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Πήγαινε το με την εγγύηση να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και άσε τα πειράματα ακτά τη γνώμη μου. Καινούριο πράγμα 1) δε δικαιολογείται να δουλεύει έτσι και 2) αν πειράξεις κάτι και το δούνε μπορουν να πατήσουν για να σου πουν ότι θα χάσεις την εγγύηση. 1
balourdiskakos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Επειδη στο θεμα σου παιζει να ειναι η m/b να μην διανεμει σωστα το ρευμα παρτα πακετο οπως ειναι και δωστα πισω και ζητα αντικατασταση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα