Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αγόρασα καινούργιο υπολογιστή, κάνοντας την συναρμολόγηση στο e-shop. Για να ανοίξει, ωστόσο, πρέπει να βάλω το τροφοδοτικό στο off και ξανά πάλι στο on. Εάν προσπαθήσω να το ανοίξω χωρίς να το κάνω αυτό, ανάβει το ledάκι που βρίσκεται μπροστά στο κουτί για 1 δευτερόλεπτο, ενώ και οι ανεμιστήρες στριφογυρίζουν για 1 δευτερόλεπτο. Μετά, το PC κλείνει και αν προσπαθήσω να το ξαναανοίξω χωρίς να κάνω την παραπάνω διαδικασία με το τροφοδοτικό, δεν γίνεται τίποτα. Τι μπορεί να φταίει; Το τροφοδοτικό είναι το Cooler Master G550M.

Δημοσ.

Συνηθως το προβλημα ειναι στο τροφοδοτικο παντως.Αν ειχες την δυνατοτητα να δοκιμασεις καποιο αλλο θα βοηθουσε

Δημοσ.

Μην προτείνετε στο κόσμο να βάλει χέρι σε τόσο καινούρια πράγματα. Δε ξέρεις τι γνώση έχει ο φίλος για αυτό υπάρχει η εγγύηση και για αυτό τα πλήρωσε καινουρια.

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα την απάντηση από το Tom's Hardware. Έπρεπε να πάω στο Bios --> CPU --> Advanced Settings --> Disable C6/C7 State.

Δεν νομίζω να το έβρισκαν αυτό ποτέ όχι μόνο στο e-shop, αλλά σε οποιοδήποτε κατάστημα.

Δημοσ.

Πήρα την απάντηση από το Tom's Hardware. Έπρεπε να πάω στο Bios --> CPU --> Advanced Settings --> Disable C6/C7 State.

Δεν νομίζω να το έβρισκαν αυτό ποτέ όχι μόνο στο e-shop, αλλά σε οποιοδήποτε κατάστημα.

Γενικεύεις, δεν ξέρεις τι μπορεί να γνωρίζει ο κάθε τεχνικός. Πάντως καλά έκανες και το έψαξες γιατί γλίτωσες την ταλαιπωρία.

Δημοσ.

Καλύτερα να μην βάλεις χέρι αφού είναι σε εγγύηση.. Πήγαινε το πίσω και θα σου τι κάνουν αυτοί.

Δημοσ.

Καλύτερα να μην βάλεις χέρι αφού είναι σε εγγύηση.. Πήγαινε το πίσω και θα σου τι κάνουν αυτοί.

Μαλλον το εφτιαξε

Δημοσ.

Εμ, τελικά δεν φτιάχτηκε. Πώς γίνεται το πρωί να ήταν οκ και τώρα όχι; Θα μου σπάσει τα νεύρα το ρημάδι...

Δημοσ.

Το c6/c7 ήταν πρόβλημα με τους haswell.κάποια παλιά τροφοδοτικα Δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν αυτή την λειτουργία και έπρεπε να κάνεις disable ώστε να μην έχεις πρόβλημα(αν Καυτο παρατηρουνταν στο sleep ).

Δημοσ.

Πήγαινε το με την εγγύηση να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και άσε τα πειράματα ακτά τη γνώμη μου. Καινούριο πράγμα 1) δε δικαιολογείται να δουλεύει έτσι και 2) αν πειράξεις κάτι και το δούνε μπορουν να πατήσουν για να σου πουν ότι θα χάσεις την εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη στο θεμα σου παιζει να ειναι η m/b να μην διανεμει σωστα το ρευμα παρτα πακετο οπως ειναι και δωστα πισω και ζητα αντικατασταση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...