Mantis_C_P Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Αγαπητοί φίλοι. Στο ταπεινό laptop που έχω , ένα emachines E525 , dual core celeron 1.9 έχει εμφανιστεί εδώ και καιρό το εικονίδιο για την αναβάθμιση σε win10. Αφού αρχικά έκανα την "κράτηση" για την αναβάθμιση έτρεξα την επιλογή για να δω αν το μηχάνημα είναι συμβατό με την αναβάθμιση . Το αποτέλεσμα αρχικά δεν έδειξε καμία ασυμβατότητα. Αυτά έγιναν στο παρελθόν. Σήμερα που το ξαναέτρεξα μου βγάζει ότι δεν υποστηρίζεται η cpu. Διαβάζοντας δεξιά και αριστερά επικεντρώθηκα στα PAE , SSE2 , NX αναγκαία για την λειτουργία των win 8 ,8.1 ,10. Κατέβασα και έτρεξα το coreinfo , του οποίου τα αποτελέσματα δείχνουν ότι υποστηρίζονται όλα τα παραπάνω από την cpu. Επίσης σκέφτηκα ότι αφού βγάζει θέμα με τα δεκάρια , τότε θα υπάρχει θέμα και σε αναβάθμιση στα οκτάρια. Όμως το εργαλείο αναβάθμισης στα οκτώ δεν δείχνει καμία απολύτως ασυμβατότητα στο υλικού του laptop. Τελειώνοντας και συγγνώμη για το μακροσκελές να αναφέρω ότι το εργαλείο που ελέγχει για την αναβάθμιση στα windows 10 μου δείχνει ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης 17/6/2015. Πάει κάποιου το μυαλό σας ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα