Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , μεταφέρω το ίντερνετ σε όλο μου το σπίτι με τα Link.png Site: PLC που έχω . Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ να αφαιρέσω το 1 από τα 2 και στην θέση του ενός να βάλω αυτό εδώ το Link.png Site: PLC και το συγκεκριμένο να μεταδίδει το ίντερνετ ασύρματα όμως χωρίς να συνδέεται ασύρματα στο router μου αλλά από το ρεύμα όπως κάνει το PLC χωρίς τις κεραίες . Ρωτάω αν γίνεται κάτι τέτοιο για να μην το πάρω άδικα και το παντρευτώ. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το αγόρασα και από ότι είδα δεν συνδέεται έτσι όπως ακριβώς θέλω παρά μόνο μετατρέπει το wifi σε ενσύρματο , δεν παίρνει το ενσύρματο μέσω ρεύματος και το κάνει wifi . Τεσπά .

Δημοσ.

Το αγόρασα και από ότι είδα δεν συνδέεται έτσι όπως ακριβώς θέλω παρά μόνο μετατρέπει το wifi σε ενσύρματο , δεν παίρνει το ενσύρματο μέσω ρεύματος και το κάνει wifi . Τεσπά .

Δεν ενημερώθηκες για τα χαρακτηριστικά του και αυτά που προσφέρει;

Πήγαινε το πίσω. Δεν έχεις δικαίωμα επιστροφής; 

Δημοσ.

Κάτι δεν κάνεις καλά... Αμφίδρομα δουλεύει. Ρουτερ<->powerline απλό<->ρεύμα<->powerline wifi<->wi-fi.

Τα δουλεύω εδώ και χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα...

πχ έχω ένα plc ενσύρματα συνδεδεμένο στο ρουτερ. Στο σαλόνι έχω ένα wifi plc που δίνει ιντερνετ ασύρματα σε κινητά, ταμπλετ, κ.α...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά αν και δεν είμαι στο κατάλληλο θέμα. Μήπως θα μπορούσε να με βοηθήσει με τα PLC. Θέλω να κάνω την αρχή με τους αυτοματισμούς και με τα plc αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές και δεν ξέρω πως να ξεκινήσω. Τι έχει να μου προτείνει κάποιος; Να πάρω κάποιο (ένα απλό μοντέλο) και να αρχίζω να παίζω μαζί του ή πρώτα να κοιτάξω θεωρία καλά και μετά να αγοράσω κάτι;  

Δημοσ.

Παιδιά αν και δεν είμαι στο κατάλληλο θέμα. Μήπως θα μπορούσε να με βοηθήσει με τα PLC. Θέλω να κάνω την αρχή με τους αυτοματισμούς και με τα plc αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές και δεν ξέρω πως να ξεκινήσω. Τι έχει να μου προτείνει κάποιος; Να πάρω κάποιο (ένα απλό μοντέλο) και να αρχίζω να παίζω μαζί του ή πρώτα να κοιτάξω θεωρία καλά και μετά να αγοράσω κάτι;

Μαλλον θελεις αλλου ειδους PLC εσυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...